AND THEN THERE WERE FOUR!

 In Zwangerschap

VERRASSING!

Ik mag jullie eindelijk vertellen dat ik weer zwanger ben: Morris krijgt een broertje of een zusje! Oh jongens, we zijn zoooo blij. En wat vind ik het fijn dat ik het jullie eindelijk kan vertellen. Ik ben 11 weken zwanger: begin september verwachten we ons tweede kindje!

We kunnen het zelf nog steeds niet helemaal geloven. De afgelopen maand is zó bizar geweest, en zo’n achtbaan van emoties, dat we nu pas tijd krijgen om echt stil te staan bij het feit dat er gewoon nog zo’n geweldig minimensje bijkomt. Heel verbaasd zijn de meeste mensen niet; ik heb natuurlijk vaak laten vallen dat we, als het ons gegeven zou zijn, heel graag twee kindjes dicht bij elkaar zouden willen. Dat dat nu ook echt gaat gebeuren maakt dat we ons de allergrootste bofkonten op de hele wereld voelen. Wat een geluk!

Het gaat – ‘zwangerschapstechnisch’ – hartstikke goed met me. Het eerste trimester zit er bijna op, we hebben inmiddels al drie keer naar de baby mogen spieken, en is gaat eigenlijk zoals het moet zijn. Ik heb totaal geen last van kwaaltjes en ben niet misselijk, maar ben alleen heel erg moe. Nou is dat op zich niet zo heel raar na wat er de afgelopen maand allemaal gebeurd is, dus ik weet niet of dat nou echt aan de zwangerschap te wijten is, of aan alles eromheen. Dat vind ik verder ook niet zo heel erg relevant; we zullen straks als de baby er is vast nog wel vaker moe zijn;). Ik ben vooral heel erg blij en dankbaar dat we dit gewoon nog een keer mee mogen maken.

Ergens begin september zijn we dus met z’n vieren.. Hebben we twee kinderen! Hoe bizar is dat?! We hadden niet gelukkiger kunnen zijn.

Ik ga jullie uiteraard nog uitgebreid bijpraten. Voor nu bedankt voor het lezen!

Recommended Posts
Showing 35 comments
 • Nathalie

  Super leuk!! Gefeliciteerd en geniet ervan!
  Echt fijn kindjes dicht op elkaar; mijn oudste is van 2 mei 2014 en jongste is van 7 mei 2016!
  Enjoy!

 • Sascha

  Wat super leuk!! Het is weer zo bijzonder… Wij mogen eind augustus ons tweede kindje verwachten 🙂
  Gefeliciteerd en geniet ervan met elkaar!!

 • Mandy

  Super leuk, gefeliciteerd!! Wat een prachtige foto ook 🙂 Lekker van genieten samen!

 • Jessica

  Wauw wat bijzonder, van harte gefeliciteerd!

 • Anne

  Nogmaals van harte! Het is jullie gegund en zoals je t zelf beschrijft, bofkonten! Geniet van elkaar, juist in deze tijd Xx

 • Mieke

  Ah wat een geweldig nieuws! Gefeliciteerd met jullie tweede zwangerschap. Geniet ervan en van elkaar. X

 • Sanne

  Van harte gefeliciteerd!! Ik vind je blogs zo heerlijk nuchter geschreven, ik kijk uit naar al het nieuws over het tweede wondertje!

 • Margot

  Wat een ontzettend leuk nieuws, gefeliciteerd! En mooie foto van jullie om het aan te kondigen! Ik ben nu zwanger van ons eerste kindje en half augustus uitgerekend 🙂

 • Isa

  Wat een mooi nieuws! Gefeliciteerd! Geniet ervan <3

 • Shary

  Van harte gefeliciteerd!! Wat leuk, een broertje of zusje voor Morris! Toevallig dacht ik laatst bij een foto in je plog, zou het… Super leuk!

 • anoukwvr

  Yihaaa! Gefeliciteerd! Wat een fijn nieuws.
  Ik ben op dit moment ook zwanger (16 weken) en had ook totaal geen last van zwangerschapskwaaltjes. Ook alleen af en toe heel moe!

  Een fijne zwangerschap toegewenst!

  Liefs

 • mara

  Wat een heerlijke foto. En wat een leuk nieuws! Gefeliciteerd. Geniet ervan samen.

 • Sara

  Wat leuk!! Gefeliciteerd!
  En wat een geweldige foto

 • Linda

  Oh wat gaaf! Gefeliciteerd❤️

 • E.M. Boom

  Wat leuk! Wat een mooi lichtpuntje na alles. Geniet van het nieuwe leven wat groeit!

 • Corina

  Proficiat! Geniet ervan. Een tweede gaat als zo gewoon.
  Mijn kinderen schelen 14 mnd en was alleen maar fijn. Zo doen ze samen dezelfde tijd hun dutjes, zitten samen nog in de luiers en spelen heel veel samen! Bij mij leek het op een gegeven moment een tweeling. De oudste zat altijd onder de lijn en de jongste er boven.

 • Wat ontzettend mooi nieuws! Van harte gefeliciteerd!

 • Jeanne

  Wat een super mooi nieuws! Van harte gefeliciteerd! Zo leuk dat Morris en zijn toekomstige broertje of zusje zo weinig schelen. Zelf ben ik de vierde in een gezin van 7, met mijn oudste zus scheel ik bijna 6 jaar en met mijn broertje 13 maanden. Ik vind en heb dit altijd heel leuk gevonden, je groeit echt met elkaar op. Mijn jongste broertje en zusje zijn nakommertjes, dat heeft juist ook wel wat, super gezellig met twee kleintjes.

  • Jeanne

   Ik heb trouwens het voorgevoel dat het een jongetje gaat worden 🙂 Ik ben benieuwd! Maken jullie het geslacht weer bekend, houden jullie het voor jezelf of willen jullie het helemaal niet weten?

 • Aline

  Wat ontzettend fijn voor jullie. Van harte gefeliciteerd! Dat je maar een fijne zwangerschap mag hebben!

 • Rianne

  Ge-wel-dig nieuws, gefeliciteerd!!
  Geniet ervan!

 • marije

  wauw wat leuk zeg! ik heb je blog pas net ontdekt maar onze zoontjes schelen niet veel (mijne 1 mei 2016) soms fantaseer ik al wel over een tweede, maar mijn vriend nog niet:P. Leuk om nu te zien hoe dat gaat zijn! Gefeliciteerd en fijn dat je je goed voelt!

 • Marijn

  Gefeliciteerd!! Het blijft toch een super mooi wonder. Geniet van het groeien van je buik en die fijne schopjes straks. Super mooie foto van jullie.

 • Mirte

  Heel hartelijk gefeliciteerd en wat een heerlijke foto!

 • Janny

  Wat een leuk nieuws, proficiat en geniet van jullie zwangerschap!!

 • Kirsten

  Gefeliciteerd!! Hopelijk kunnen jullie echt gaan genieten van het idee nu het weer wat rustiger is.

 • Sabien

  Wat een geweldig nieuws, gefeliciteerd! Ik kijk nu al weer uit naar alle updates, buikfoto’s en verhalen… Lekker genieten met elkaar!

 • Paulien

  Wat een prachtig nieuws! Gefeliciteerd en een voorspoedige zwangerschap gewenst.

 • Maike

  Oh wat een geweldig nieuws Michelle! Gefeliciteerd!!! Lekker genieten weer van een nieuwe zwangerschap, nieuw leven… prachtig! En super leuk dat er zo weinig leeftijdsverschil tussen zit joh! Super leuk om dat hier weer te mogen volgen!

 • Angela - Mama met passie.nl

  Wauw mooi nieuws! Van harte gefeliciteerd! Wij voelen ons ook enorm gezegend met een tweede zwangerschap. Inmiddels alweer 25,5 week onderweg, maar het blijft een magisch gevoel! Geniet ervan! X

 • Laura

  Van harte gefeliciteerd! Leuke foto als aankondiging!

 • Chiara Berth

  Aaah geweldig! Ik reageer ongeveer nooit maar bij dit super nieuws moest ik toch wel commenten vond ik! 😉 Super gefeliciteerd! Jullie verdienen het! Ik ben al benieuwd naar dat tweede prachtkindje van jullie en kijk uit naar de zwangerschapsupdates! Veel succes en geniet ervan
  Groetjes

 • jilte

  Wauw wat mooi nieuws. Gefeliciteerd! Geniet ervan!

 • Anna Maria

  Van harte gefeliciteerd, mooi nieuws 🙂

pingbacks / trackbacks
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!