BOYS’ OUTFITS OF THE DAY

 In Outfits

De nieuwe invulling van de woensdag op mijn blog geeft de perfecte gelegenheid om de outfit of the day rubriek iets vaker terug te laten komen! Ik vind het zonde om ‘m ten koste te laten gaan van een lang artikel, en ik vind het altijd zo onnodig om hele pagina’s vol te pennen over een paar leuke setjes, máár ik vind het wel heel leuk om ze jullie af en toe te laten zien. Dat komt dus even heel goed uit. Deze week heb ik er weer eentje! Ik kreeg weer wat spulletjes van Your Wishes opgestuurd en maakte foto’s van mijn jongens met hun nieuwe spulletjes aan. Vooral even doorscrollen ook voor een té schattige foto van Morris aan ‘t einde;)!

Voor Morris zat er dit keer een zwart shirt met ‘BROTHER’ en ‘EST. 2017’ bij, en voor Benjamin een wit boxpakje met maantjes en sterretjes. Ik combineerde Morris z’n shirt met een donkergrijze skinny en ik vind de combi goed. Dat shirtje wilde ik heel graag laten zien omdat ik het echt een aanrader vind om een eventuele zwangerschap bekend te maken aan vrienden en familie, bijvoorbeeld. Wij hebben dat destijds ook met een shirt gedaan voor onze ouders, en dat was zo leuk!

Kijk dit pretbekkie nou! Die eet je toch op? Liefste grote broer ever. Ik weet dat zwart over het algemeen niet altijd gezien wordt als goede kleur voor kinderkleding, maar ik vind het Morris wel heel goed staan. Donkerblauw, zwart, bordeaux, antraciet; dat staat hem allemaal mooier dan heel lichte kleuren. Daar wordt ie ‘n beetje flets van. Ik zou jullie niet voor de tweede keer kleertjes van Your Wishes laten zien als ik niet te spreken zou zijn over de kwaliteit. Die vind ik namelijk echt heel erg goed. Ik schreef het eerder ook al en het bleek geen toevalstreffer, want de stoffen zijn mooi stevig en niet van dat lubber materiaal wat na één keer wassen vaal is. Echt een aanradertje dus, als je het mij vraagt, en ik word helemaal niet betaald voor dit artikel maar ben gewoon oprecht enthousiast. Qua maat vind ik het boxpakje trouwens ietwat ruim vallen! Benjamin draagt daarin nu maat 50/56, terwijl hij van andere merkjes soms al richting 62 gaat. Dat is dus iets om te onthouden. Morris draagt 86/92 en die zit perfect.

Dat was ‘m weer voor nu. Ik wil jullie wat vaker setjes van jongens laten zien, dus dat is weer ‘n extra goed voornemen voor 2018! Bedankt voor het lezen.

 • Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. 

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • Sara

  Leuke rubriek! En ook erg leuk dat er nu op de woensdag standaard een artikeltje komt!

  • D

   Eens! 🙂

 • Inge

  aaah die foto dat Morris Benjamin’s neusje aanraakt, te schattig!
  Hele leuke outfits, ik trek mijn zoontje van ruim 1,5 ook vaak zwart aan, vind het wel stoer staan!

 • Jessy

  Leuke knappe kinders hoor! Mooi stel! Geniet er maar van

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!