DE MERK-FAN-TAG

 In Persoonlijk

Het is dinsdag, en op dinsdag komt er áltijd een artikel online op Bijzonderkleinwonder. Dat is tenslotte het schema; minimaal vijf keer in de week een nieuw stukje op mijn site. Toen ik dat zo bedacht had ik alleen geen rekening gehouden met het feit dat je als moeder ook wel eens te maken krijgt met een zieke baby.. En laat dat nou net het geval zijn hier. Ik vertelde jullie in de plog van gisteren al dat Morris niet helemaal fit was, en nu is hij vandaag echt ziek geworden. De arme schat heeft bijna 40 graden koorts en doet niet heel veel meer dan slapen, kermen en bij mij liggen. ZO sneu! Ik weet dat het er allemaal bij hoort, maar men wat breekt het mijn moederhart om hem zo te zien.

img_4174

Noem me een muts, maar ik vind het zo naar dat hij zich zichtbaar beroerd voelt. Je zult snappen dat dat niet bepaald bijdraagt aan mijn inspiratie en motivatie om te bloggen; ik lig op dit moment liever op de bank met onze kleine man in mijn armen. Omdat ik het niet netjes vind me zomaar niet aan mijn schema te houden leek het me een goede oplossing weer eens een tag in te vullen. Voor jullie toch weer wat leesvoer op deze warme dinsdag – 15 graden eind November? Koekoek! – en voor mij net wat gemakkelijker en minder tijdrovend dan een ander artikel vaak is (met een gemiddeld artikel op de site ben ik gerust een paar uur bezig!). Een goede compromis dacht ik zo. Daarbij vind ik het invullen van tags ook gewoon hartstikke leuk en is het een prima manier voor jullie om mij weer een tikkie beter te leren kennen. Na enig speurwerk vond ik online de merk-fan-tag van Lindsay Vallen die je laat kiezen tussen twee min of meer gelijkwaardige merken, en die besloot ik in te vullen! Komtie!

Coca Cola of Pepsi

Dames en heren, jongens en meisjes, houd u vast: ik ga voor allebei niet. Ik lust namelijk geen cola. Maar gewoon echt niet. Ik weet dat het onvoorstelbaar is, maar ik krijg het gewoon niet weg en geef er niks om. Ik drink alleen water, thee en af en toe aanmaak, en ik heb helemaal niks met frisdrank. Nooit gehad ook. Ik lust alleen cola als er Malibu of Bacardi bij zit. Haha. En dan telt het niet hè;).

McDonalds of Burger King

Zonder énige twijfel McDonalds. Ik heb helemaal niks met Burger King. Met de Mac ook niet per se, als ik er eens in het half jaar kom is het vaak, maar als ik moet kiezen is het niet zo moeilijk. Mijn favorieten bij de Mac zijn de McFlurry stroopwafel – die vind ikTE lekker – en de kipnuggets met fritessaus.

Nivea of Dove

Nivea. Puur en alleen om het ouderwetse blauwe blik wat ook hier nog altijd in de kast staat voor droge plekjes!

Kruidvat of Etos

Als ik écht moet kiezen ga ik voor Kruidvat. Ik kom bij allebei vaak, maar ik ben een echte koopjesjager als het op de drogist aankomt en koop de spulletjes die ik nodig heb eigenlijk alleen als het in de aanbieding is. Voor mijn gevoel heeft de Kruidvat nét wat vaker betere aanbiedingen als het op de producten die wij gebruiken aankomt.

Spa of Chaudfontaine

Chaudfontaine! Ik drink over het algemeen gewoon kraanwater, maar als ik moet kiezen tussen Spa en Chaudfontaine ga ik voor Chaudfontaine. Ik weet eigenlijk niet eens heel goed waarom en kan het ook niet goed uitleggen, maar ik vind Chaudfontaine gewoon nét iets lekkerder!

H&M of Zara

Zara. Hoewel ik er op het moment even niet zo goed kan slagen door mijn maat blijft Zara grote favoriet. Ik denk dat zeker 80% van mijn kleding én schoenen van de Zara komt. Ik ben ook wel fan van de Hennes hoor. Vooral voor broeken staat de H&M nu bovenaan mijn lijstje omdat ze maat 25 verkopen. Ik vind allebei deze merken trouwens ook heel fijn voor Morris. Hij heeft van allebei behoorlijk wat in zijn kast en ik kan bij allebei áltijd wel wat voor hem vinden. Lastige keuze dus, maar als ik moet kiezen ga ik toch voor Zara.

Essie of OPI

Hoewel ik mijn nagels al heel lang niet meer lak omdat ik ze altijd laat doen, ga ik toch voor Essie. Vind die lakjes heel erg fijn, de kleurtjes vaak erg mooi en de flesjes praktisch. Essie dus!

Xenos of Action

Sowieso voor de Action ga ik hier. Daar kom ik heel regelmatig voor poetsspullen, kaarsen, bakjes voor Morris zijn hapjes en meer van dat soort praktische dingen. Qua prullaria vind ik de Xenos leuker, maar dat heb ik minder vaak nodig en dus kom ik daar lang niet zo veel als bij de Action.

Febo of Bram Ladage

Van Bram Ladage had ik gewoon voor deze tag nog nooit gehoord.. Nou begon ik eerst te twijfelen aan of ik misschien mijn hele leven onder een steen heb doorgebracht, maar toen ik even ging Googlen kwam ik erachter dat ie hier in de regio gewoon niet zit. Geen wonder dus dat ik ‘m niet ken. Dan moet ik automatisch voor de Febo gaan toch? Daar ben ik overigens voor het laatst geweest toen ik nog in Nijmegen studeerde en we daar gingen stappen. Inmiddels vijf jaar geleden. Echt favoriet kan ik de Febo dus ook niet noemen.

Douglas of ICI Paris XL

ICI Paris! Daar verkopen ze Philosophy en dat gebruik ik heel graag. Sowieso vind ik hier in Uden de ICI Paris een veel fijnere winkel. Ik word daar over het algemeen stukken vriendelijker geholpen, al kan ik niet precies uitleggen waar dat ‘m dan in zit. Ik vind trouwens ook dat de ICI Paris vaak betere aanbiedingen heeft. Ja heb je haar weer met d’r aanbiedingen. Maar dat vind ik echt!

Sportlife of Stimorol

Als ik kauwgom koop is het altijd Sportlife. Vraag me niet waarom! Automatisme denk ik.

Windows of Apple

Apple. Geen twijfel over mogelijk. Ik heb een iPhone en een Macbook en ik vind Apple gewoon duizend keer gemakkelijker in gebruik dan Windows, en dan hebben we het nog niet eens over de vormgeving gehad. Apple is groot favoriet hier.

V&D of Bijenkorf

De Bijenkorf! Iedereen die mijn blog al wat langer leest weet dat ik groot fan ben van de Bijenkorf. In Eindhoven zit best een grote, en daar kom ik héél regelmatig. Voor Koen, voor Morris, voor mezelf; ik houd echt van de Bijenkorf. Nu de V&D niet meer bestaat is de keuze niet echt heel eerlijk natuurlijk, maar toen ie wel nog bestond kwam ik er ook nooit.

Lays of Doritos

Lays! Ik lust geen Doritos.. Koen, Lotte en Robin zweren alledrie bij die blauwe zakken, en dan het liefst een bakkie chilisaus erbij, maar ik vind het hélemaal niks. Hamka’s en Wokkels daarentegen; kom maar door hoor.

Lidl of Aldi

Zeker weten de Lidl! Ik kom nóóit bij de Aldi! Mijn weekboodschappen daarentegen haal ik altijd bij de Lidl! Dan ben ik onder de veertig euro voor een hele week klaar, de extra’s die ik bij de Appie of de Plus haal niet meegerekend natuurlijk. Afgelopen week is de Lidl hier in Uden verbouwd, en als het goed is hebben we nu ook een warme bakker enzo! Ik ben er nog niet geweest, dus ik ben benieuwd hoe het geworden is. Ik blijf sowieso trouwe klant.

Nou dat was ‘m hoor! Weten jullie dus ook weer dat ik dus helemaal geen prik lust, tenzij het in alcohol is *kuch*, dat ik nog nooit frietjes van Bram Ladage op heb en dat ik Doritos niks aan vind. Je kunt het maar weten hè;).

Ik hoop dat jullie ‘m weer leuk vonden! Ik ga gauw weer verder knuffelen met onze kleine man.

Bedankt voor het lezen!

 

Recommended Posts
Showing 12 comments
 • Lieve

  Voel je alsjeblieft niet verplicht om je aan je schema te houden, zeker nu Morris ziek is! Heel veel beterschap voor hem en sterkte voor jullie, xxx

 • Anne

  Beterschap voor de kleine man, ken het gevoel. Je wilt t het liefst allemaal overnemen waar hij last van heeft! Haha en prik alleen met alcohol, ach moet kunnen Sterkte voor Morris! Liefs
  Ps er staat n foutje in de Spa/ Chaudfontaine keuze

 • Saskia

  Wat sneu zeg dat Morris ziek is, heel veel beterschap! Leuke tag ook, deze kende ik zelf nog niet, ga het op mijn lijstje zetten om over te nemen 🙂

 • Marieke

  Beterschap voor Morris!
  En het had wat mij betreft niet uitgemaakt als er een keer geen artikel was… Zo sneu als je kind ziek is, dan staat je hoofd nergens anders naar..
  Maar wel weer een hele leuke tag!

  Liefs

 • Isa

  Als Morris zo ziekjes is, gaat hij natuurlijk voor. Wij kunnen best wel even wachten 🙂 Had voor mij niet uitgemaakt als er geen artikel was verschenen, zo sneu als je kind ziek is. Beterschap! Wel een leuke tag trouwens! Liefs.

 • Martha

  Ach wat sneu! Beterschap voor Morris!
  En als je nog eens in de buurt van Rotterdam bent; friet van de Bram is écht héél lekker! 😉

 • Lieke - Life As Lieke

  Wat vervelend dat Morris ziek is, beterschap!
  Leuke tag! Ik ken juist de Febo niet haha!

 • Eva

  Leuk om te lezen! Maar je mag gerust een keer wat minder posten hoor. Veel beterschap! Heb je al een halve ui in zijn bedje gelegd? Stinkt wel haha maar bij mijn zoontje helpt het als hij benauwd is. En veel neusspray.

 • Eline

  Niet leuk he, hier ook een zieke babyboy. Zo sneu, het liefst neem je het van ze over! Beterschap voor Morris!

 • Sascha

  Je kind gaat voor alles! Veel beterschap voor lieve Morris.
  Leuke tag! 🙂

 • Mandy

  Beterschap voor Morris!! En inderdaad, een keer geen blog is niet erg joh, lekker knuffelen! Grappig, ik lust ook als een van de weinige geen frisdrank maar dat komt omdat ik geen prik lust. Wij hebben geen Lidl in ons dorp, helaas. Heb daar laatst nog voor een spotprijsje houten speelgoed ingeslagen, super leuk!

 • Jessica

  Beterschap voor Morris! Wij hebben hier in de stad ook een nieuwe Lidl, super groot met bakker… ooeeh en die hebben lekkere broodjes…

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!