DIT IS ONS NIEUWE PROJECT!

 In Uncategorized

Goede donderdagmorgen lieve allemaal! De afgelopen weken heb ik jullie te pas en te onpas lopen bestoken met subtiele – en oké vooruit; iets minder subtiele – hints over het nieuwe project waar ik al een poos mee bezig ben. Jullie zagen wat voorbij komen in mijn vrijdagplogs, in de fotodagboekjes van het weekend en op Instastories, en omdat ik veel te enthousiast ben om het nog langer voor me te houden en geheimzinnig te doen – daar faal ik echt jammerlijk in – ga ik jullie vandaag eindelijk vertellen wat dat nieuwe project nou precies is!

Jullie weten dat Robin en ik samen een bedrijf hebben. We zijn vorig jaar Walk Digital gestart, en dat bevalt goed. We vinden het leuk om samen te werken en halen daar allebei heel veel voldoening uit, dus dat is fijn! Afgelopen zomer begon het een beetje te kriebelen, want nog duizend-en-één ideeën over wat we allemaal zouden kunnen doen. Vanaf ongeveer datzelfde moment begon ik zelf sjaals te maken voor Morris, omdat ik die in de winkels nergens kon vinden. Er is vanalles, maar vaak óf gebreid, of juist heel erg kinderachtig, of in blije kleuren, of alleen als col, en ik zocht wat anders! Ik besloot zelf stof te gaan kopen en daar wat mee te doen, en inmiddels draagt Morris bijna iedere dag wel zo’n sjaaltje omdat het én heel fijn is tegen een koude nek, én tegen het zeveren wat nou eenmaal hoort bij kleine kindjes die tandjes krijgen. Oh én ik vind het gewoon heel leuk staan ook; niet geheel onbelangrijk.

Toen ik steeds vaker berichtjes kreeg of ik die sjaaltjes misschien niet wilde verkopen –  ik was dus duidelijk niet de enige met het sjaaltjesprobleem, ging er een lichtje branden. Waarom zou ik dat niet gewoon gaan doen? Mijn eigen sjaals verkopen? De sjaals die ik zelf zo mooi vind en die ik Morris heel graag om doe? Hoe leuk zou het zijn als er nog veel meer kindjes zouden rondlopen met net zo’n zelfgemaakte Bijzonderkleinwonder sjaal? Er waren maar twee redenen die ik kon bedenken om het niet te doen, en dat zijn een gebrek aan tijd om ze allemaal te maken, en een gebrek aan kennis om een webshop te bouwen. En toen was daar mijn kleine broertje. Die net zo ondernemend is. Die veel meer technische kennis heeft als het op sites bouwen aankomt en die barst van de creatieve ideeën. Die niet denkt in problemen, maar in oplossingen. Die was al net zo enthousiast als ik en wilde altijd al graag een webshop opzetten. Hoe vet zou het zijn als we onze twee werelden zouden kunnen combineren? Precies zo werd ons nieuwe project geboren..

 

DE BIJZONDERKLEINWONDER SHOP. Mensen kinderen ik pies zowat in m’n broek zo spannend dat ik het vind om dit gewoon eindelijk online te zetten, maar die webshop, die gaat er dus komen. Gebouwd door Robin, die – in tegenstelling tot z’n grote zus die daar de ballen van snapt – precies weet hoe hij dat moet doen. Met onze sjaaltjes! Van stoffen die ik zelf heb uitgezocht en ingekocht, met ons label eraan, met het logo van Bijzonderkleinwonder erop. En niet alleen sjaaltjes, want er komen nog véél meer leuke dingen aan. Alleen maar dingen waar ik zelf voor duizend procent achtersta. Die bij mij passen, bij mijn site passen en die ik zou gebruiken voor mijn jongens. Grotendeels handgemaakt omdat ik dat gewoon héél erg leuk vind en de mogelijkheden daarin eindeloos zijn. Voor dat tijdgebrek met betrekking tot alles zelf doen hebben we ook een oplossing gevonden in een geweldige coupeuse met wie we samenwerken. Die álles kan en ook twintig keer beter dan ik het ooit zou kunnen. Top dus!

We hopen heel erg dat we volgende week live kunnen gaan. Dat ik jullie kan laten zien welke producten we nu in de shop hebben en waar we de afgelopen tijd zo mee bezig zijn geweest, en dat ik met jullie kan sparren over welke producten jullie graag zouden willen zien ook. Uiteindelijk hoop ik een complete lijn van baby- en kinderspulletjes neer te kunnen zetten, maar dat kan ik niet zonder jullie, en we moeten natuurlijk ergens beginnen. Ik kan niet wachten!

Bedankt voor het lezen lieve allemaal!

Recommended Posts
Showing 69 comments
 • Floortje

  Wat super leuk! Zodra het kan bestel ik wat sjaaltjes

  • Noelle

   Dat vindt deze mama heel erg leuk!!!

 • Marye

  Wat ontzettend leuk om te zien dat je weer een andere stap van je dromen hebt kunnen realiseren, gefeliciteerd!

 • Marieke

  O, wat leuk! Ik ben benieuwd naar de webshop en vooral naar de sjaaltjes.

 • Corina

  Wauw wat gaaf!! Heel veel succes en ik ben benieuwd ☺️

 • Cindy

  Wat super leuk om te lezen, de sjaaltje zijn erg leuk en staan morris super! Wat ben je toch een energiek persoon, heerlijk om te lezen, heel veel succes met deze nieuwe ontwikkelingen. Ik ben super benieuwd!

 • Marije

  Wauw wat superleuk ik ben erg benieuwd naar de sjaaltjes. En heb je idd al een keer gevraagd naar stofjes. Dus kan niet wachten!!!

 • Rian

  Michelle.
  Een super leuk idee.
  Ik hoop voor je dat het een top ding word.

 • Aline

  Wat super leuk en stoer van je om deze stap te zetten. Zal vast lopen als een trein. Succes!

 • Isa

  Super leuk!! Heel veel succes. Ben benieuwd. Kom zeker een keer shoppen voor de jongens:)

 • Carolle

  Wauw Michelle wat leuk! Heel veel succes ermee, Ik ga zeker een kijkje nemen.

 • Hilde

  Wat super gaaf dat je dat doet! Veel succes !!

 • Willemijn

  SUPER LEUK! Heel veel succes!

 • Sandra ahmet

  Wauw!! Wat leuk!! Ik wil ook zo een broertje hihi.
  Veel succes ermee!!

 • Anouk

  Jaaaa! Leuk! Mij heb je hoor ‍♀️

  • Anouj

   Oké, dat tekentje hoort er niet bij :’)

 • Amanda

  Wat ontzettend gaaf !!! Gefeliciteerd!! Jullie mogen trots zijn op jezelf en op elkaar. Niks fijner om zoiets samen te kunnen doen. Het wordt vast en zeker een hit. Heel veel succes. Jullie kunnen het topper.

 • Joyce

  Super leuk! Gaat zeker een succes worden

 • Yvette Steskens

  Wauw wat gaaf! Veel succes
  Liefs Yvette

 • Lucinda

  Superleuk! Ook voor meisjes?
  Succes!

 • Floortje van Gils

  Heel leuk♡
  Zulke sjaaltjes zijn niet te vinden indd!
  Veel succes!

 • Hennie

  Super leuk!!

 • Barbara

  Wat leuk, gefeliciteerd!

 • Mar

  Jaaaaaa, ik wil ze

 • Jennifer

  Super leuk! Zodra de webshop live is bestel ik een paar sjaaltjes.
  Heel veel succes de komende tijd met het realiseren van de webshop.

 • Femke

  Ohhh YAY! kan niet wachten. De sjaaltjes zijn altijd heel leuk!

 • Kim

  Super leuk! Wat goed van jullie! X

 • Margot

  Wat gaaf, ik ben nu al heel benieuwd!

 • Corina

  Proficiat! Succes met de webshop! Een mooi team samen.
  Ik zou zeggen laat genoeg sjaaltjes maken want al jouw volgers gaan massaal bestellen! Daar is het ook om te doen natuurlijk maar nee verkopen is ook niet fijn. En met de Kerst voor de deur……
  Ik kan jullie nu al voorspellen dat 2018 een trend in sjaaltjes gaat worden!! Succes!

 • Suzanne

  Super leuk! Veel succes met je shop!

 • Roos

  Ontzettend leuk!! Vind je toch een stoer wijf, je doet t allemaal maar! Kan niet wachten tot je shop online is! Succes meis

 • Silke

  Had ik vanmorgen als “een van de eerste” een sjaaltje willen bestellen voor mijn stoere meid, maar de shop is nog niet live! Tsssss! 😉 (just kidding) nou… volgende week ben ik de eerste hoor! Heel erg leuk, je energie bruist van het scherm en dat is heerlijk om te lezen! 🙂

 • Eva

  Leuk ik ben heel benieuwd!!

 • Joëlle

  Wauw, super super super leuk! Ik vind het helemaal leuk! Succes!

 • Fleur

  Jee wat leuk!
  Niet gedacht dat je ook nog naaimachine-skills had haha! ik ben heel nieuwsgierig, zag al leuke streepjes voorbij komen, zo’n fan van.
  En de prijs ben ik ook benieuwd naar. Je komt tegenwoordig op IG genoeg webshops tegen met kinderkleding, maar vindt het vaak echt te duur. € 25,- ex verzendkosten voor een broekje bijvoorbeeld, en dan is het vaak ook nog een dun zomerstofje. Ik ben best bereid wat meer te betalen voor iets exclusiefs, maar dan moet het wel iets meer zijn dan flutstof. Maar ik denk dat jij wel voor kwaliteit gaat:)
  Ik kijk uit naar je webshop!

 • Dorothé van loon

  Heel gaaf!! Wij zijn gek op sjaaltjes! Succes

 • Miranda

  Wat ontzettend gaaf. Wat een mijlpijl!
  Ik wens jullie heel veel succes.

 • J

  Wat ontzettend gaaf Michelle! En éxtra leuk dat het een project is samen met je broertje. Heel veel succes en plezier toegewenst met dit nieuwe project!

 • Janny

  Wat een gaaf project. Ik hoop voor jullie dat het een succes wordt..

 • Sascha

  Heel gaaf!
  Ben heel benieuwd en kom zeker een kijkje nemen..

 • Linda

  Multitalent!!

 • Elise

  Yes!! Wat ontzettend leuk. Kan niet wachten om iets te bestellen. Kan ik eindelijk mijn zoektocht naar die leuke sjaaltjes stoppen haha! Veel succes! X

 • Mandy

  Super leuk!! Gewoon een eigen webshop met producten die je zelf maakt, dat is echt gaaf! Ik was ook meteen fan van je sjaaltjes! Het zal ongetwijfeld goed gaan lopen, zeker als je ook nog iemand hebt die een mooie webshop kan maken. Succes!

 • Wencke

  Jaaaaa!! Wat gaaf! Hier word ik dus ontzettend blij van. Kan niet wachten om iets te bestellen 🙂

 • Birgit

  Wauw! Super leuk Michelle!
  Ik kom zeker shoppen voor mijn zoon!
  Heel veel succes!

  Liefs, Birgit

 • Gerlieke

  Wauw wat gaaf. Ga zeker bij je shoppen voor mn zoontjes.
  Super leuk. Veel succes!

 • Nicole

  Wat super leuk. Veel succes met jullie online shop

 • Mandy

  Waaauw! Wat super leuk. Ik ben enorm benieuwd wat er naast de sjaaltjes nog meer gaat komen. Gefeliciteerd met jullie webshop!

 • Kadiatu

  Jaaaa eindelijk iemand met leuke idee vooral bij jongens hebben niet zo veel leuke sjaals

 • Britta

  Wat ontzettend leuk!! Wordt het alleen voor jongens of ook meiden sjaals? I hope so

  Heel veel succes!

 • Sanne

  Wat super leuk Michelle! Word het alleen voor jongens of ook voor meisjes?

  • bijzonderkleinwonder

   Voor allebei!! De roze sjaals zitten nog niet bij de eerste ronde, maar de stof is ondertussen al uitgezocht dus dat gaat goedkomen!

 • Lenneke

  Wat leuk! Gefeliciteerd! Ik kijk er naar uit om het resultaat te bewonderen

 • Zo gaaf! Ik wilde pas al vragen waar je die sjaals vandaan haalde voor morris. Staat zo stoer. Anyhow, ik hoop ook op roze sjaaltjes. Mutsjes of stoere mutsen meer zo goed aansluiten. Of slofjes? Baby nestjes? Broekjes? Van harte gefeliciteerd met jullie webshop, heel veel succes. Vanaf wanneer is ie echt online en actief?

  • bijzonderkleinwonder

   Die roze sjaaltjes gaan er zeker komen! Zitten nog niet bij de eerste ronde, maar heb de stof al uitgezocht dus dat gaat helemaal goedkomen! Thanks voor het meedenken vrouw; lief!! We hopen volgende week live te gaan, en in januari te beginnen met leveren. ZO ZO ZO spannend!

 • Marijke

  Megaaaaa leuk!! Ik weet nu al dat ik zeker vast een hele hoop leuke ontwerpen van je zal aanschaffen voor onze kleine man! Ben super benieuwd wat je allemaal op de webshop hebt staan 🙂 Ook altijd onwijs leuk om je blogs te lezen. Daar begon ik al mee voor mijn zwangerschap & mijn zoontje is nu inmiddels alweer 16 weken! (Oh hemeltje, gaat veels te snel nu ik weer even zit te rekenen Haha) liefs Marijk

 • Lindsay

  Wat gaaf!! Heel erg leuk, ben ook heel benieuwd naar welke andeee spullen in de webshop komen.

 • Jacqueline

  Super gaaf! Ik was pas nog aan het zoeken naar een dergelijk sjaaltje. Ga ze zeker bestellen zodra je shop online is

 • Inge

  Super tof !!! Heel veel succes & plezier !

 • Cheryl

  Super tof! Hier ook een sjaaltjes mama! Ik ben erg benieuwd naar volgende week. Succes!

 • Mare

  @Michelle: Komt dat mooie zelfgemaakte speelgoed van jouw schoonmoeder ook in de shop?
  En die zelfgemaakte baksel van Mees…..ik weet niet of dat mogelijk is?

 • Jill

  Suuuuuper vet meid!! Ik kan niet wachten om je sjaaltjes te gaan shoppen. Vind t Morris altijd zo leuk staan, en vroeg me altijd af waar je ze vandaag had!
  Ben zo benieuwd!
  Succes xxx

 • Brenda

  Hi Michelle,

  Even een felicitatie voor jullie nieuwe lancering! Hartstikke leuk, en een geweldig initiatief. Mijn man en ik hebben zelf geen kinderen, maar ondanks dat lees ik je blog 2 x per week met veel plezier!

  Heel veel succes gewenst.

  Hartelijke groet,
  Brenda

 • Milou

  Wat super leuk! En wat leuk om dat samen met je broertje te gaan doen!! Heel veel succes! X

 • Carleen Van Putten

  Wauw so cool congratulation I can’t wait to order

 • Sophie

  Ah wat gaaf! Gefeliciteerd en heel veel succes! Momenteel hebben wij geen kindjes, als het ooit zo ver komt (hoop ik van harte), zal ik zeker iets bestellen!

 • Marleen

  Super leuk Michelle! Ik ben benieuwd. Heel veel succes he! En mocht ik samen mijn vriend hopelijk in de toekomst ook een kindje verwachten, dan ga ik hier zeker wat bestellen!

  Leuk!!!=)

  Liefs, Marleen

pingbacks / trackbacks
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!