EERSTE AANKOPEN VOOR BROERTJE

 In Video

Hele goede vrijdagmorgen allemaal! Het is weer tijd voor een video! Vandaag laat ik jullie de eerste aankopen voor broertje zien. Waar bij Morris de kasten rond deze termijn al uit hun sponningen knalden, is dat deze zwangerschap wel anders. Op wat kleertjes na hebben we namelijk nog niets aangeschaft; we hebben alle ‘grote’ dingetjes natuurlijk anderhalf jaar geleden al gekocht, dus dat maakt nu heel veel verschil! Morris zijn mooiste pakjes heb ik bewaard omdat ze gemakkelijk nog een ronde mee kunnen, maar dat kleine spul is te leuk om altijd voorbij te lopen, dus de dingetjes die we kochten – en kregen! – laat ik jullie vandaag zien!

#

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dankjewel voor het kijken!

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Isa

    Zo leuk, al die mini kleertjes! Nu er hier ook weer een jongetje komt hebben we natuurlijk nog heel veel van Floris. Maar, zoals jij al zegt, een paar nieuwe ‘echt’ mooie dingen mogen natuurlijk niet ontbreken. Ik blijf echt fan van Noppies!

  • Carmen

    Leuke kleertjes! En ook lief dat je zoveel kado hebt gekregen. Hier ook een tweede jongetje op komst dus eigenlijk niks meer nodig, maar ook ik kon het niet laten om toch nog wat ‘nieuws’ voor babybroertje erbij te kopen…

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!