HAPPY HOLIDAYS!

 In Lifestyle

Lieve allemaal,

Als jullie dit lezen, op vrijdag, hoogstwaarschijnlijk, is mijn vakantie begonnen, en die van jullie hopelijk ook! Het kwartje is op één of andere manier nog niet helemaal gevallen, maar de komende twee weken hebben we gewoon géén agenda. Als je voor jezelf werkt ben je nooit helemaal vrij, maar dat geeft niet. We zijn samen, hoeven niets op de klok, kunnen uitslapen – have mercy kinders – en precies doen waar we zin in hebben. En wat is dat fijn. Jullie weten dat voor mij het jaar eigenlijk vooral van zomer tot zomer loopt, maar ook ik kan er niet onderuit dat er zometeen toch echt een ander cijfertje achteraan de datum staat. Bijna een nieuw jaar. En heel eerlijk: ik heb er vooral echt intens veel zin in.

Maar eerst dus vakantie. En je las het goed; we hebben vrijwel geen agenda. We gaan niet op vakantie – tot op heden, niet uitgesloten dat we toch nog heel heel last minute een paar dagen gaan – en hebben weinig verplichtingen. Koen wordt op eerste kerstdag 30, dus tot zover z’n twenties, en dat vieren we net als vorig jaar met onze families bij ons thuis. Lees: het hele huis vol en koken voor 15 mensen. We waren het er unaniem over eens dat het geen verjaardag is om zo onopgemerkt voorbij te laten gaan, dus dat gaan we ook niet doen. Het kerstmenu is min of meer in kannen en kruiken, en ik vind het leuk voor hem dat iedereen er straks is op zijn dag. Verder zijn de plannen eigenlijk nog minimaal. Een paar gezellige etentjes, Koen en ik gaan begin van de week samen naar Amsterdam omdat ik iets op moet halen, we even een dagje samen willen struinen, ik mijn oog op een nieuwe aanwinst voor de tassenfamilie heb laten vallen en Koen op en mooi verjaardagscadeau, we gaan waarschijnlijk een dag naar de Efteling en dat vind ik heel heel leuk want daar zijn we nog nooit geweest met de jongens, en verder gaan we ons twee weken met z’n vieren aan elkaar vast geklittenband verplaatsen, vermoed ik. Skiën wordt ‘m dit jaar niet: we gingen niet met z’n allen, en om met z’n vieren te gaan vinden we B echt nog te klein. Ik heb er zelf weinig lol in als ik hem bij de opvang breng daar, en met z’n net twee is ie echt nog te klein om zelf te skiën. Dat bewaren we voor ‘n andere keer. Ook helemaal niet erg, al moet ik wel zeggen dat ik het vooruitzicht van de sneeuw – ja dat zegt ze echt maar ik bedoel de combi met de zon;) – wel een beetje mis.

Hoewel ik eigenlijk iemand ben die erg juist lekker op gaat als er structuur in de dagen zit en we van tevoren duidelijk weten wat we gaan doen en wanneer, is dat deze keer niet aan de orde. We zien wel wat er op ons pad komt en hoe de dagen zullen verlopen. Feit is in ieder geval dat we twee weken samen zijn, en daar ga ik héél erg van genieten. De afgelopen anderhalve maand was in alle opzichten, werk en privé, maar dat weten jullie inmiddels, een compleet gekkenhuis, dus de gedachte aan even niets alleen al doet me goed. Je realiseert je nooit hoe erg je toe was aan vakantie tot het daadwerkelijk vakantie is. Er zal wel gewoon content online komen. Plogs, de eindejaarsartikelen, er wordt ook gewoon gevlogd, en Koen en ik willen een nieuwe Q&A opnemen samen, dus mocht je vragen hebben: stel ze vooral hieronder. Als je tijd over hebt is er de komende weken dus in ieder geval gewoon wat te lezen of kijken:). Ik wil jullie vanaf deze plek allemaal een hele fijne vakantie en hele fijne feestdagen wensen. Geniet van de tijd met de mensen die je liefhebt en koester elkaar en dat was is.

 

 

 

Recommended Posts
Showing 3 comments
  • Anne

    Geniet van jullie vakantie !

  • Jennifer Van der Salm

    Hele fijne feestdagen en verjaardag. Een mooi 2020 ! Met voor ons mooie verhalen om te lezen. Wij gaan eerste kerstdag met de kids naar de efteling. Ik was er vorige maand met me collega’s en dacht gelijk hier moeten we echt heen met de kids! Al die lichtjes… kan niet wachten. Liefs

  • Sara

    Heerlijk heh om even vrij te zijn! Hier ook lekker twee weken en geen planning! Wel veel ideeën en klusjes, maar ga proberen vooral te genieten met elkaar!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!