INSTAGRAM WINACTIE

 In Winactie

Gisteravond plaatste ik op Instagram een winactie, en omdat ik weet dat niet al mijn lezers de grootste Instagramgebruikers zijn wil ik jullie ook hier even laten weten dat er op mijn account iets leuks te winnen is! De Bijzonderkleinwondershop is morgen twee weken live, en de reacties zijn leuker dan we hadden durven dromen. Volgende week beginnen we met leveren, en om te vieren dat het nieuwe jaar begonnen is én om jullie te bedanken voor de support hebben we een winactie opgezet die loopt tot vrijdagavond!

Robin en ik geven DRIE Bijzonderkleinwonder sjaaltjes weg! Om te winnen moet je mijn account – @michelle_bollen – en het account van de shop – @bijzonderkleinwondershop – even volgen op Instagram, bovenstaande foto liken en onder de post reageren met welke kleur sjaal je graag zou willen winnen! Dat is alles! Vrijdagavond kiezen we drie winnaars uit om het weekend ook nog even lekker te beginnen. Mocht je nou geen Instagram hebben; no worries! Binnenkort gaan we ook wat leuks doen hier op die site.

Dus. Tot zover mijn korte berichtje voor deze woensdag! Ik ben vanmiddag op pad om nieuwe stoffen te kopen voor de shop om nog veel meer mooie dingen te kunnen maken. Sjaals met printjes, mooie dekens én aankleedkussenhoezen. Komt dus weer vanalles leuks aan. Morgen ben ik er nog één keer met een extra plogje, en daarna gaan we weer over op het ‘normale’ uploadschema van twee plogs, twee artikelen en één vlog of video. Ik wens jullie een fijne dag!

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!