KOM JIJ OOK?

 In Lifestyle

‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.’ – Pippi Langkous

Dat is precies hoe ik me nu voel. Ik heb de afgelopen maanden meer dan eens de vraag gekregen of ik een keer een meet & greet zou willen organiseren. Daarop zei ik in eerste instantie altijd heel hard nee, want hoe dan? IK? Wie zou dat nou willen? En waar dan? Maar inmiddels zijn we een hele poos verder en gaat het dan toch echt gebeuren! Een soort van. Soms zijn er van die dingen die je steeds voor je uitstelt of eigenlijk niet wilt doen omdat je ze gewoon een beetje eng vindt. Omdat er allerlei doemscenario’s zijn en genoeg redenen om er überhaupt niet aan te beginnen. Maar die éne reden om het wel te doen – jullie kunnen ontmoeten – woog in dit geval toch echt heel veel zwaarder, en dus hebben we het gewoon gedaan: ik organiseer samen met VIVE Boutique een heel gezellig meet & greet event!

Nou vind ik meet & greet ergens heel heftig en pretentieus klinken, alsof ik de illusie heb dat jullie er allemaal om staan te springen om mij te zien. Geloof me: dat denk ik niet. Haha. Zo erg is het niet met me gesteld. Zie het meer als een meet & greet met twintig leuke vrouwen, waarvan ik er eentje ben. Een gezellige middag; vrouwen onder elkaar, bij VIVE Boutique dus, in Uden! Er is – uiteraard;) – lekker eten en drinken, je kunt fijn shoppen met 15 procent korting (op alles!) én Vief is er natuurlijk voor goed advies, en je gaat naar huis met een leuke goodiebag. Er is een fotograaf die foto’s maakt – alleen als je wilt, anders niet – en er is nog veel meer, maar dat zie je op 7 april!

In praktische zin: het vindt dus plaats in de winkel van Viviën – VIVE Boutique – in Uden. Parkeren kan heel dichtbij, op de Markt of op de Oranjestraat. Het begint om 12:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Mocht je erbij willen zijn – en dat zou ik héél leuk vinden! – kun je je bij me aanmelden door een mailtje te sturen naar michelle@bijzonderkleinwonder.nl. Een ticket kost een tientje, en er zijn 20 tickets beschikbaar! Er is ook een Facebookgroep waar je na aanmelding toegang tot krijgt; mocht je het bijvoorbeeld spannend vinden om alleen te komen, en geloof me; ik snap dat, dan kun je via die weg al contacten met andere vrouwen die er ook zullen zijn! Is het toch net even minder ‘n dingetje en de drempel misschien wat minder hoog. Sowieso: mocht je vragen hebben hierover of iets willen weten kun je me natuurlijk altijd even een mailtje of een DM sturen!

Ik vind dit soort dingen zelf echt heel spannend, maar vooral ook heel erg leuk. In het echt is toch net even anders dan online, vanachter een schermpje, en ik kijk er zó naar uit twintig van jullie te kunnen ontmoeten, te kunnen kletsen, en er een mooie middag van te maken! Alle randvoorwaarden zijn in ieder geval goed; hoeven we het alleen nog zelf gezellig te maken;). Ik hoop je op 7 april te zien!

Recommended Posts
Showing 3 comments
  • Sara

    Ik was heel graag gekomen!!!!! Maar ik ben 7 april jarig en het hele huis is dan vol. Hopelijk wordt er nog een keer een meet en Greet georganiseerd!!!!

  • Eefke

    Goed bezig!!!

  • Lieke van Veen

    Ik moet helaas werken

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!