MEGA ZOMER SHOPLOG – ’17

 In Shoplog, Video

Nou jongens, istie dan hoor! De MEGA zomer shoplog met spulletjes voor mezelf en Morris waar ik jullie al over vertelde. Morris werd geboren nét voor het echt warm werd, dus ik ben niet eerder zwanger geweest in de zomer en dat resulteerde in een kast bomvol kleren, maar helemaal niets om aan te trekken met die dikke buik. Met de vakantie in het vooruitzicht leek het me daarom dus wel een plan om wat fijne items aan te schaffen, en dat lukte aardig! Voor Morris kocht ik ook wat fijne zomerdingetjes, én ik mocht voor ons allebei weer wat uitzoeken bij Noppies. Een shoplog met zwangerschapskleding, ‘normale’ kleding die ook met dikke buik goed te dragen is, en kinderkleding dus vandaag! Het is echt een heeeel lange video geworden van bijna een half uur(!), dus pak er vooral even wat lekkers bij – of niet als je daar geen zin in hebt! In ‘t vervolg zou ik ‘m opsplitsen in twee video’s, dat is dus meteen een leer voor de volgende keer, maar hé, beginnersdingetje hou je toch hè! Voor nu dus gewoon een súperlange shoplog met zomeritems voor Morris en mij:)!

#

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dankjewel voor het kijken!

Recommended Posts
Showing 9 comments
 • Myrte

  Super leuk!

 • Frank

  Wat een geweldige kleding voor morris!! Dat zijn ook echt dingen die we voor onze zoon zouden kopen. Dat wit blauw gestreept shirtje had ik ook in mijn handen maar ze hadden niet de juiste maat… zo mooi!!

 • merel

  super leuke video!!

 • Natascha

  Gave video! Moet je vaker doen 🙂
  Ik ben echt dol op jouw kledingstijl en op hoe je Morris kleed. Super leuk om te zien.
  Ik ben nu bijna 25 weken zwanger en kan zo mooi een beetje inspiratie op doen.

 • Anouk

  Leuke video Michelle! Ik vind dat je het goed gedaan hebt zo in je aller eerste video. Hopelijk gaan we nog meer video’s van je zien, ga zo dooor!

 • Romy

  Wat een leuke video! Ik hou écht heel erg van jouw stijl, je praat ook gewoon lekker rustig en niet zo opgejaagd alsof er een leeuw achter je aan zit zoals veel anderen… Ik kijk al uit naar de volgende! Morris z’n geluidjes op de achtergrond, heerlijk 🙂 Gek van Tommy Hilfiger en Ralph Lauren, dat dat hier dan zoveel meer moet kosten, zonde… Je hebt echt leuke spulletjes gevonden. Keep up the good work, ik ben al geabonneerd! XXX

 • Dina

  Ooooh wat ben je ook een mooie mama! Leuk filmpje heb je er van gemaakt.

 • Isa

  Even speciaal een momentje vrij gemaakt om ‘m helemaal af te kunnen kijken! Super leuk geworden deze vlog! 🙂 En wat ben je goed geslaagd.

 • Melissa

  Heel leuk Michelle! Zo leuk al die streepjes!

  Liefs Melissa

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!