MEN I LIKE TAG

 In Tag

Martine en Willemijn van 2WMN bedachten een poos terug de Men I Like Tag, en vulden hem allebei in. Ik vond ‘m zo leuk dat ik besloot ‘m ook over te nemen. Alle credits dus naar hen voor het bedenken van de vragen. Eens in de zoveel tijd vind ik het leuk om zulke specifieke persoonlijke vragen te beantwoorden, en vandaag is weer zo’n dag! Benieuwd naar waar ik écht op afknap bij een man? En met wie ik nog wel eens een – spreekwoordelijk;)! – beschuitje zou willen eten? Vooral even verder scrollen!

Op wat voor type man val je?

Ik val op lange donkere mannen! Ik vind het heel aantrekkelijk als een man een stuk langer is dan ik ben. En sowieso op donker haar en donkere ogen. ‘Nette’ mannen, maar wel met een randje. Dat je ziet dat er meer in zit dan je zo op het eerste oog zou denken. Dat het allemaal niet per se zo keurig is als het lijkt. Dat. Ik val op man-mannen, niet te metro en niet te jongensachtig. Ik kan mannen die totaal niet aan deze ‘eisen’ voldoen overigens wel knap vinden hoor, maar iemand knap vinden en écht op iemand vallen zijn weer twee heel verschillende dingen!

Welke eigenschap zorgt ervoor dat je van je stoel glijdt?

Zorgzaamheid! Ik kan prima voor mezelf zorgen, maar vind het heel aantrekkelijk als een man je het gevoel geeft dat ie voor je wil zorgen. Niet op de ‘ik ga nu effe jouw was strijken’-manier, maar meer in gebaar, ofzoiets. Ik vind het aantrekkelijk als een man een beetje dominant is. Ik heb dat ook nodig, dat hij af en toe zegt ‘zo gebeurt het, en niet anders’. En dat hij in het openbaar laat merken dat ik zijn vrouw ben. Niet door als klittenband aan mekaar geplakt te zitten, want daar ben ik juist allergisch voor, maar dat je aan z’n manier van doen kunt zien dat hij trots is dat ik bij hem hoor. En ik vind het belangrijk dat een man lief is! Af en toe een complimentje enzo.. Welke vrouw houdt daar nou niet van;)? Maar ook weer niet te lief. Van een beetje tegengas is nog nooit iemand slechter geworden!

Wat is wat jou betreft de lekkerste man van Nederland?

Ik vind Jim Bakkum een heeel knappe man! Hij heeft eigenlijk níéts wat ik normaal zo aantrekkelijk vind, als in donker haar en donkere ogen, maar hij heeft iets.. Winston Gerschtanowitz vind ik een knappe man. Maar dan wel meer knap dan lekker, zeg maar, en dat zit hem meer in het type man dat hij is, qua uitstraling. Daar houd ik van. Ik vond Reinout Oerlemans overigens ook altijd een mooie man, om precies dezelfde reden als Winston. Die uitstraling dus. Daar val ik op! En ik háát hoe dit klinkt, maar ik vind mijn eigen man serieus één van de knapste exemplaren die ik ooit heb gezien. Dus die doet ook mee om de prijzen. Ik kan oprecht nog steeds weke knieën krijgen als ie thuis komt van z’n werk. Goed teken toch?

En de hottie van Hollywood?

Ryan Reynolds. Defo. Hier wil ik eigenlijk gewoon niet eens meer woorden aan vuil maken want man man man wat is die goed gelukt! Is overigens ook getrouwd met één van de allermooiste vrouwen op aarde, dus dat plaatje klopt dan wel weer.

Met welke flirt-techniek windt hij jou om zijn vinger?

KIJKEN. Toch weer die ogen hè. Ik ben allergisch voor van die slappe versierpraatjes, maar een goed gesprek doet ook wonderen. En oprechte interesse. Je hebt ook wel eens van die mannen die in een poging je te versieren a-l-l-e-e-n maar over zichzelf praten. Maar echt. Dan haak ik ergens halverwege ook af! Nee als flirt-techniek zit het ‘m voor mij toch echt in de ogen.

Met wie wil jij nog eens een beschuitje eten? * wink *

Tot voor kort had ik hier zonder eeenige twijfel Graziano Pelle geantwoord, maar ik vind de haartjes op het moment nét iets te glad en de wenkbrauwen nét te geëpileerd. Ik vind de beschuitjes met mijn wederhelft tot op heden trouwens heel goed te doen, maar als ik dan moet kiezen ga ik toch nog steeds voor Graziano. Niet zonder enige twijfel, maar toch. Ondanks dat haar en die wenkbrauwen. Want die ogen! En dat lijf. Meine gute. Die zou ik niet van de bedrand schoppen. Zeg maar. Als ik niet getrouwd zou zijn natuurlijk. Je snapt me;).

Een baard: hot or not?

Een baardje als in een week niet geschoren vind ik hot, maar alles langer dan dat vind ik helemaal niks!

Waar knap jij ontzettend op af? 

Nou heb je even? Ik geloof dat ik een gruwelijke zeikerd ben als het op mannen aankomt. Noem het gewoon ‘n tikkie kieskeurig. Maargoed, komt ie. Ik vind het onaantrekkelijk als een man veel te zwaar is. Ik zeg niet dat ik het lelijk vind, ik vind het alleen niet per se opwindend. Te mager is trouwens hetzelfde verhaal. Dat je je afvraagt of z’n benen jouw billen wel kunnen houden als je op schoot gaat zitten. No no no. Onverzorgde, slonzige mannen, zijn ook niet zo mijn ding. Schoon en fris vind ik héél belangrijk. Je zult het hebben dat er eentje op je afkomt die je van een afstandje al ruikt. Dan sla ik echt ‘n rondje over hoor. Afijn. Ik val niet op mannen die niet sportief zijn. Dat je aan zijn kuiten kunt zien dat hij niet van sport houdt. Wordt ‘m niet. Ik knap ook af op mannen zonder ambitie. We hoeven niet allemaal Einstein te zijn, maar een beetje een fatsoenlijk gesprek kunnen voeren is toch wel prettig. Dit is trouwens puuuur als het om de relationele sferen gaat hoor, want ik wil best bff’s zijn met iemand die te zwaar of te mager of niet sportief is. Het is zeker niet zo dat ik iedereen in mijn omgeving hierop selecteer. Haha.

Haar als Tarzan of de coupe van Wentworth Miller (dat lekkere ding van Prison Break)?

Dan sowieso als dat van Wentworth Miller. Ik vind het eigenlijk allebei geen daverend succes, maar van dat héle lange haar wat echt in een staart kan vind ik bij een man helemaal niks. Dus.. We zijn weer lekker subtiel hè? Nee alles tussen deze twee in is prima, maar liever niet zo lang als Tarzan, en liever niet zo kort als Michael Scofield.

Met welke inspirerende man zou jij wel eens aan tafel willen zitten?

Ik zou wel eens tegenover Bill Gates willen zitten!

Nou, tot zo ver deze tag! Ik vond ‘m leuk! En nou ben ik natuurlijk héél benieuwd naar wat jullie zouden antwoorden. Dus: met wie zouden jullie wel een beschuitje willen eten? Laat het me vooral hieronder weten!

Bedankt voor het lezen!

Recommended Posts
Showing 22 comments
 • Ja ryan reynolds! Sowieso! En ook voor dat beschuitje als je t mij vraagt

 • Isa

  Tsja, als het niet met mijn eigen man is… Dan wordt het een beschuitje met mister Reynolds!:) Leuke tag!

 • Mara mutsaers

  Benja Bruijning daar krijg ik ongelooflijk slappe knieën van..

 • Hilde

  Mannen die eruit zien als corbsballen vind ik zoo niet aantrekkelijk, dat keurige en dat accent vaak erbij, daar word ik echt niet warm van.
  Doe mij maar wat ‘woestere’ mannen zoals Tom hardy en Cillian Murphy( Peaky Blinders) haha. Erg dit 😛 Leonardo Di Caprio in z’n wat jongere jaren mag er ook zijn. Grappig dat jij de mannen knap vind waar ik altijd het snels langs heen zap (op jou man na dan)

  • Monique

   Ohja Cillian Murphy! Mijn man snapt niet wat ik zo mooi vind aan hem haha…

   • Hilde

    De mijne ook niet 😛 Maar voornamelijk hoe die in die serie overkomt. Niet te doen… hihi

 • Kim

  Ik zou zo een beschuitje (of 10) eten met Jamie Dornan

 • Corina

  Doe mij maar Simon Baker vd serie de Mentalist. Die mag bij mij wel aanbellen!

 • Natalie Vijfhuizen

  Haha hoe leuk is dit! Hier ook Jim Bakkum en Ryan fan

 • Evelien Boom

  Hoi Michelle

  Ik vind jouw blogs erg leuk alleen moet je wel erg oppassen om te zeggen hoe onaantrekkelijk iemand met overgewicht is. Ikzelf heb een vriend die jijzelf als onaantrekkelijk benoemd. Vaak weet je de reden erachter niet.

  • An

   Dag Evelien, volgens mij geeft Michelle alleen aan wat ze qua uiterlijk aantrekkelijk vindt en doet ze verder helemaal geen uitspraken over zwaarlijvige mensen. De hele tag is natuurlijk oppervlakkig – we oordelen mannen op hun uiterlijk – en daarom luchtig geschreven. Niet alles hoeft meteen heel genuanceerd gebracht te worden… Als iedereen maar gelukkig is met zichzelf en zijn of haar partner, toch? Fijne dag!

   • bijzonderkleinwonder

    Precies dit inderdaad. Ik hang in dit artikel verder absoluut geen waarde-oordeel aan zwaarlijvigheid! Ik zeg ook dat ik op mannen val die donker haar hebben; daarmee wil ik net zo min alle mannen met blond haar beledigen, als met mijn opmerking over zwaar of mager. Ik zeg ook niets over ‘hoe onaantrekkelijk iemand met overgewicht is’! Het gaat hier puur om mijn persoonlijke voorkeur wat mannen betreft. Dit is een hartstikke oppervlakkig artikel zonder enige diepgang omdat het ook wel eens ‘n keer lekker luchtig mag. Ik hoop dat je het dus met een flinke korrel zout kunt nemen!

 • Merel

  Ik vind Milan van Holland next top model wel leuk. Schattig en knap. Ookal ben ik nog super jong. Maarja, toen ik hem zag>

 • Merel

  Dacht ik: wowwwwie!!!

 • Rafaëlla

  Ryan Reynolds hottie indeed haha! En ik vind inderdaad ook mijn eigen man nog steeds een lekkerding!

 • Jantine

  Jaaa zelfde types! Winston, Reinout en zelfs Beau ( ohhhhh erg hè ) En inderdaad Benja Bruijning en Óok Gijs Naber.

 • Inge

  Will Smith!!!! Kwijl kwijl
  Ian Somerhalder ook heerlijk! En die kerel van suits, geeeeen idee hoe die heet. Lekker verschillend in mannen Hahaha, en ofcourse m’n eigen vent. Ook een toppertje!

 • Lindy

  Hahaha Jim Bakkum inderdaad! Daar ben ik ooit tegenaan gelopen. Ik was de hele dag van slag 😉

 • Eva

  Douwe Bob 100% ! Lekkerding, ambitieus en een goeie dosis humor.

 • Liannr

  Ryan Rynolds en Gabriel Macht ( Suits )
  En ook heel stiekem bij Niall Horan. Hij mag dan wel 7 jaar jonger zijn maar als die op de stoep staat, mag mijn man ook even een dag het huis uit hahaha

 • Lianne

  Ryan Rynolds en Gabriel Macht ( Suits )
  En ook heel stiekem bij Niall Horan. Hij mag dan wel 7 jaar jonger zijn maar als die op de stoep staat, mag mijn man ook even een dag het huis uit hahaha

 • Lindsay

  Leuke tag! Als ik hem in zou vullen zou hij bijna identiek zijn!! Heel belangrijk als een man ook tegengas geeft, houdt de relatie gelijkwaardig. En Ryan Reynolds…. die heeft het inderdaad 🙂

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!