MIJN ABSOLUTE FAVORIETEN

 In Lifestyle

Het is de week van de favorieten! Eerst al spelletjes, maar daarnaast zijn er nog veel meer van die dingen waar ik gewoon blij van word. Die ik eigenlijk niet zou willen missen. Dingen die hartstikke niet-noodzakelijk zijn, maargoed, echt noodzakelijk is op water en zuurstof na sowieso vrij weinig dus wat dat betreft zou je dan nooit wat mogen zeggen. Ik krijg vaak vragen over favorieten – favoriete verzorgingsproducten, favoriete gadgets, favoriet eten – dus ik dacht; laat ik al mijn favorieten uit een aantal categorieën bundelen in één artikel!

ETEN
Meteen mijn favoriete categorie om ‘m mee af te trappen, want er zijn maar weinig dingen die ik leuker vind dan eten. Er zijn een aantal dingen waarvan ik heel blij ben dat ze bestaan. Ik lust eigenlijk alles, maar als ik echt móét kiezen wat ik het allerlekkerste vind wordt het toch Italiaans of sushi. Qua producten is truffelmayo is favoriet product. Heb ik al-tijd in de koelkast. Daar maak je alles lekker mee zeggen wij weleens. En ik heb op dit moment ook zware zeezoutbotercravings. ZO lekker op warm brood, bij de borrel.

MAKE-UP
Ik ben qua make-up niet heel merkvast en gebruik steeds weer andere producten – volgende week komt er een nieuwe routine met de producten die ik in quarantaine veel gebruik nu ik een kleurtje heb en geen zin om iedere dag foundation op m’n gezicht te smeren – maar ik heb wel een aantal favorieten waar ik altijd op terug pak. Zo vind ik de I Love Extreme Crazy Volume mascara van Essence echt top, die roze huls. Werkt fantastisch en dat voor nog geen drie euro. Blush heb ik eigenlijk altijd van l’Oreal, de Le Blush, en op de lipgloss van Dior, de lip maximer, grijp ik ook altijd terug als ik door mijn andere producten heen ben.

HUIDVERZORGING
Eigenlijk geldt voor dit hetzelfde al voor make-up. Ik gebruik vanalles en ben niet heel kieskeurig. Maar er zijn wel een aantal producten die altijd terugkomen. Één daarvan is de after sun van Lancaster. Ik geloof dat ie Tan Maximizer heet, en ik zweer bij dat spul. Het ruikt lekker en doet z’n werk, en er gaat geen jaar voorbij dat ik het niet insla. Vorige week was het in de aanbieding bij de Douglas, voor de helft, en dan weet ik niet hoe snel ik een paar flessen moet gaan kopen. Sowieso zijn de zonverzorgingsproducten van Lancaster heel fijn, vind ik. Ik ben qua crème nooit heel merkvast, maar ik ben tegenwoordig wel fan van serums met hyaluronzuur. Op één of andere manier doet dat voor mijn huid echt wonderen en merk ik significant verschil als ik het niet gebruik.

HAARVERZORGING
Ook hier geldt: ik ben de lastigste niet, maar toch zijn er een aantal producten die ik op het moment heel graag gebruik. Waar ik met gewone shampoo nog wel eens switch ga ik met zilvershampoo altijd voor de Clean Blonde van Fudge. Geen uitzondering. Die doet voor mij gewoon echt precies wat ie moet doen. Met haarserum ben ik ook heel merkvast: ik gebruik de laatste jaren steevast Biosilk voor in mijn punten. Heel tevreden over. En om mijn haar te doen mijn krultang van Ogé Exclusive. Voorheen krulde ik het met Chi stijltang, maar ik merkte dat écht aan de kwaliteit van mijn haar. Dat is met de krultang van Ogé echt een ander verhaal. Mijn overige haarfavorieten komen binnenkort voorbij in een nieuwe haarroutine video.

GADGETS
Ik ben eigenlijk helemaal geen gadgetmeisje. Als in, ik vind het allemaal wel leuk, maar ik ben er niet zo een die met de slaapzak in de rij gaat liggen om de nieuwste iPhone te bemachtigen. As we speak doe ik ‘t nog met de iPhone X en dat gaat prima. Hij is aan de achterkant aan diggelen, dus er komt wel een keer een nieuwe, maar ik loop over het algemeen niet heel warm voor gadgets. En toch zijn er een paar die ik niet zou willen missen. Mijn Airpods zijn me ondertussen behoorlijk dierbaar. Haha. Ik gebruik die dingen zóveel. Met sporten, als ik een wandeling ga maken, als ik ‘s avond iets wil kijken terwijl Koen zit te leren en hij het stil wil. Ik vind het een topuitvinding, zo zonder snoeren.

Ook aan mijn Olympus camera ben ik echt gehecht geraakt. Ik neem ‘m overal mee naartoe en gebruik hem echt heel veel. Dat had ik nooit gedacht, maar omdat hij zo gemakkelijk in gebruik is is het dus wel zo. Mijn telefoon deed altijd prima dienst om foto’s mee te schieten, maar het verschil met de camera is toch echt wel heel groot. Tot slot de laatste toevoeging aan het gadgetarsenaal: de Sonos Move. We luisteren thuis de hele dag Spotify, en ik vind deze box echt ideaal. Je kunt ‘m zonder snoeren gebruiken, zowel binnen als buiten, hij kan een stootje hebben en wat vocht ook, en het geluid is goed. Goede aankoop!

FILM
Ik heb heel veel films gekeken in mijn leven, uit de meest uiteenlopende categorieën – alleen horror slaat deze meid echt over, om nog een beetje te kunnen slapen – maar mijn favoriet blijft eigenlijk altijd redelijk gelijk: The Notebook. Ik weet het; het is voor sommigen een gezapig liefdesverhaal, maar ik weet niet.. Ik vind ‘m echt wel veel beter dan het eerste beste doorsnee romantisch verhaal en hij blijft altijd hangen. LION vond ik ook echt heel erg mooi. Aangrijpend en meeslepend. Die zou ik zo nog een keer kijken.

BOEK
Ik lees zoveel minder dan ik eigenlijk zou willen. Ik kom er de laatste tijd gewoon echt heel weinig aan toe. Eigen schuld dikke bult hoor, en andere prioriteiten, maar ik heb wel een aantal favorieten. Haar Naam Was Sarah vond ik een prachtig boek, en De Vliegeraar ook. Die twee zijn altijd blijven hangen. Vond ik écht heel goed. Qua boeken die zeg maar niet per se een heel goed verhaal hebben vind ik de Crossfire reeks héél leuk. Beetje 50 Shades achtig, maar zonder de SM-rode-kamer-van-pijn-taferelen. Lezen heel lekker weg! Mijn vakantiefavorieten zijn dat.

En de favoriet die ik hier nergens kwijt kan maar ik wel nog steeds letterlijk iedere dag blij mee ben is de auto. Toen we ‘m vorig jaar op mochten halen was ik door het dolle, en we hebben er nog geen dag spijt van gehad.

Tot zover mijn lievelings! Hebben jullie ook van die favorieten die iedere keer weer terugkomen?

Bedankt voor het lezen en mocht je ook een lang weekend vrij zijn; geniet ervan!

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • Mar

  Zojuist de Lion gekeken.
  Wauw, wat mooi! En dat het echt gebeurd is maakt het helemaal een tranentrekker…
  Thanks voor de tip! Morgen gaan we een kindje financieel sponsoren.
  Fijn weekend !
  Liefs

 • Nicole

  Pizza, mascara, clarins, e-reader, titanic en Harry potter!

 • Joanne

  Nog een boekentip die wel in jouw straatje last: de serie van Bella André. Je hebt de Sullivan serie en de Seattle Sullivans serie. Lezen ook heerlijk weg!

 • Michèle huijsman

  Herkenbaar: Hoewel ik al tig verschillende parfums koop grijp ik altijd terug op 2 coolwater van Davidoff (vaak in de aanbieding bij het Kruidvat) en Eu so Fresh Daisy van Marc Jacobs (alleen met korting of als ik mezelf echt wil verwennen).

  Ik lees zo graag de thrillers van Linda van Rijn en elke keer als er een nieuwe is koop ik hem. Lekker ontspannend leesvoer.

  En ik ben super fan van Ray Ban brillen, is vaak een rib uit mijn lijf als ik naar de opticien ga (-5 en extra dun laten slijpen), maar blijf er vaak onbewust op terug komen. Mijn zonnebril van hun heb ik al jaren omdat ik elke keer de glazen laat vervangen met de juiste sterkte

  Favoriete make up item: de lippenstift! Heb er denk ik wel 30 in allerlei kleuren en ga nooit de deur uit zonder .

  Goed weekend alvast

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!