MIJN BABYSHOWER!

 In Zwangerschap

mijnbabyshower

Afgelopen zaterdag was mijn babyshower! Ondanks dat ik hem wel enigszins aan voelde komen, was ik tóch heel erg verrast toen ik al mijn vriendinnen, mama, mijn nichtjes, tante, schoonmoeder en schoonzussen aan tafel zag zitten bij papa en mama thuis. Zo leuk dat iedereen de moeite had genomen om te komen. Lees vooral verder voor een verslagje van mijn babyshower!

Koen en ik wandelen zaterdagmiddag naar  papa en mama onder het mom van ‘we maken vandaag leuk de wekelijkse buikfoto’s in de tuin’, maar als we de straat inlopen zien we de blauw-witte ballonnetjes al op de oprit hangen! Eenmaal binnen zit iedereen me op te wachten, en ondanks dat ik het dus al verwachtte ben ik toch zo verrast. Ik weet niet wat dat is, maar het is zoiets geks om iedereen daar dan speciaal voor ons te zien zitten!

Nadat ik iedereen even uitgebreid gekust en geknuffeld heb beginnen we de middag met een héél lekker stuk taart. Daarna doen we wat typische babyshowerdingetjes: ik moet babyfoto’s raden, waar ik overigens echt knettergoed in ben al zeg ik het zelf, we versieren allemaal een blanco rompertje en er wordt héél véél gekletst. Ondertussen krijg ik drie héle leuke cadeautjes! Als eerste een boekje waarin iedereen een stukje geschreven heeft voor Koen en mij, en voor Frummel, met foto’s erbij. Misschien wel mijn favoriete cadeau omdat het zo persoonlijk is. Daarna krijg ik de Koeka ledikantdeken, en nog even later een voetenzak, ook van Koeka, voor in de Cybex en de kinderwagen. Ik word zo verwend! Ondertussen stoppen we ons helemaal vol met alle lekkere dingen die op tafel staan. Meesje heeft weer als een malle staan bakken en heerlijke koekjes, cupcakes en cakepops gemaakt, en er zijn ook hartige sandwiches, knakworstjes in bladerdeeg, worstenbroodjes en stokbroodjes met smeersels. Genoeg om serieus met de hele buurt van te eten, dus we doen allemaal aardig ons best. Aan het eind van de middag heb ik het gevoel dat ik uit elkaar klap, ZO vol zit ik. We maken in de tuin een foto met z’n allen, en van mij met iedereen apart, en dan kletsen we buiten nog een beetje na.

Ik was om 14.45 bij papa en mama, en de laatsten gaan rond 19.30 weg, dus tegen die tijd heb ik de pijp aardig leeg. Ik heb ZO genoten van iedereen die er was. Het was écht een hele leuke middag! Niet te spastisch of volgens strak program, maar gewoon lekker op het gemak. Het ‘liep’ allemaal ook vanzelf en dat vond ik wel heel erg fijn. Robin was er ook – ik heb zelf aan moeten geven wie ik er graag bij zou willen – dus die heeft heel veel foto’s gemaakt met de spiegelreflex. Leek me wel een plan om er wat aan jullie te laten zien! Zo krijgen jullie natuurlijk een veel beter beeld van de sfeer dan door dat eeuwige geratel van mij.

Eerst even een paar fotootjes die met de iPhone zijn gemaakt – niet scherp, wel leuk!

2016-04-02 18.29.19

Zo kom ik binnen bij papa en mama. Lekker hysterisch.

2016-04-02 18.29.23

Er is zo veel eten!

2016-04-02 18.29.24-2

Maar echt: zo. veel. eten. En ze hebben de tafel zo leuk aangekleed. Je hoeft je in ieder geval niet af te vragen of we een jongetje of een meisje verwachten hè?!

De volgende foto’s zijn met de spiegelreflex gemaakt. Vanwege privacy zijn het vooral foto’s van eten en mijn blije gezicht. Ik weet namelijk niet of mijn vriendinnen en familie er allemaal op zitten te wachten om met hun gezicht op mijn blog te verschijnen, dus om die reden alleen foto’s van degenen waarvan ik weet dat ze het geen probleem vinden!

IMG_0797IMG_0798IMG_0800IMG_0806IMG_0818IMG_0844IMG_0856IMG_0857IMG_0879IMG_0887IMG_0892IMG_0903IMG_0904IMG_0914IMG_0934IMG_0943IMG_0956IMG_0957IMG_1016IMG_1072

Zo, als afsluiter twee kiekjes met een hele trotse peetoom en peettante! Wat was dit een bijzondere dag, en wat ben ik iedereen er dankbaar voor! Ik roep altijd heel hard dat ik geen vrienden heb (ik heb nooit zo’n ‘vriendinnenclubje’ gehad zoals je dat vaak ziet) en nou is dat sowieso behoorlijk overdreven, maar toen ik al die lieve meiden zaterdagmiddag aan tafel zag zitten wist ik dat het gewoon hartstikke grote onzin is. Ik heb heel leuke vriendinnen en lieve mensen om me heen daar heb ik het zo mee getroffen! Ik voel me een heel rijk mens.

Ik heb echt een middag gehad om nooit te vergeten! Bedankt voor het lezen! X

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • eenbezigbijtje

  Leuke foto’s! Het ziet er uit als een gezellige dag.

  • Michelle

   Dat was het ook zeker:)!

 • Mathiske

  Wat super leuk!! Dat boekje is ook echt super leuk! Mees heeft mooie dingen gebakken zeg!

  • Michelle

   Niet normaal hè, en het meest bizarre is nog dat ze dat allemaal zo uit de losse pols doet, zonder ingewikkelde receptjes ofzo. Zo knap!

 • Nicole Orriëns

  Wat ziet dat er gezellig uit. En wat is die taart prachtig knalblauw : )

  • Michelle

   En hij was lekker joh! Komt van Taartenvankris.nl, zij maakte ook onze gender reveal taart, en onze bruidstaart.

 • Lieve

  Hartstikke leuk dat ze dat voor je georganiseerd hebben!
  Ik riep tijdens mijn zwangerschap steeds dat ik echt geen babyshower hoefde, maar toen ik er uiteindelijk ook geen kreeg, was ik stiekem toch best teleurgesteld. Stom hè. Maar ja, dus vooral ook mijn eigen schuld, haha. Hoewel ik niet weet of er iemand was die het wilde organiseren en uiteindelijk niet heeft gedaan, hoor. Bij een eventuele tweede zwangerschap zou ik het denk ik gewoon zelf organiseren. Dan kan ik het doen zoals ik het wil. En dan doe ik het gewoon als verrassing voor de genodigden. Omgekeerde wereld.
  En die baksels van Mees zijn echt schitterend. Kunnen we haar inhuren voor feesten en partijen? 😉
  De foto’s zijn erg mooi, je ziet er echt prachtig uit met je mooie buik en die big smile de hele dag.

  • Michelle

   Nee helemaal niet stom, kan ik me alles bij voorstellen! Ik had wel subtiel aangegeven dat ik niet zo van het luiers ruiken en potjes proeven ben, maar verder heb ik het maar gewoon losgelaten. Vond het vooral heel leuk dat mijn vriendinnen het zo geregeld hebben. Niet normaal hè, hoe Meesje kan bakken! Zij maakt ook heel vaak tiramisutaart en echt geloof me, zelfs als je niet van tiramisu houdt is dat alsof je in de hemel beland bent. ZO LEKKER. Krijg al trek als ik er over schrijf, haha. Dankjewel voor je lieve complimentjes<3!!

 • Lieke van Veen

  Wat een leuke foto’s!

 • Miss M

  Wat een leuke babyshower is er georganiseerd! Leuke cadeautjes hebben jullie ook gekregen!
  Mooie foto’s, zeker die van de spiegelreflex!

  Lieve groet,
  Marjolijn

  • Michelle

   Nou hè, we zijn echt verwend! Dankjewel, ik ben er ook heel blij mee. Ga er tijdens mijn verlof leuk een fotoboekje van maken!

 • Jeanne

  Leuk dat er een babyshower voor je is georganiseerd!
  Ziet er allemaal heel erg gezellig en lekker uit 🙂

  • Michelle

   Dat was het ook zeker!! Dankjewel voor je reactie:)! X

 • Isa

  Wat een leuke foto’s! Bedankt dat we weer mochten meekijken 🙂 Ziet er uit als een fantastische babyshower.

  • Michelle

   Dankjewel! Ik heb ook écht een geweldige dag gehad<3!

 • Rosie - Lifebyrosie.nl

  Wauw wat ziet dit er ontzettend leuk uit zeg en wat een moeite heeft iedereen er in gestoken! 🙂 Jij (en je baby!) bent hartstikke geliefd, dat straalt er vanaf! En jij straalt ook, knappe vrouw ben je :D!! Met je subtiele buikje (denkt aan eigen mega mega mega buik op het einde haha).

  Liefs! XX

  • Michelle

   Haha wat een lieve reactie weer Rosanne <3! Dankjewel voor je complimentjes. Voor mijn gevoel is er ondertussen weinig subtiel meer aan, maar daar zal iedereen zo richting het einde wel last van hebben vermoed ik! xxx

 • Martine Beijersbergen

  Wat een mooie foto’s, je ziet er stralend en dolgelukkig uit! Mooie mama. En wat ontzettend lief van je familie en vriendinnen, om dit voor jou te organiseren. Zo te zien heb je een leuke dag gehad.

  • Michelle

   <3! Zo lief weer. Ik vind het ook echt geweldig dat ze dat met z'n allen voor me georganiseerd hebben. Blijft iets bizars dat ze dat allemaal doen omdat wíj een baby krijgen.

 • Liess

  Prachtige fotos! Je straalt echt enorm.

  Super lief van je vriendinnen om zon feestje te regelen voor je 🙂

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!