MORRIS KRIJGT EEN…

 In Baby, Zwangerschap

Afgelopen maandag hadden we om 19:15uur een afspraak om erachter te komen of ons tweede kindje een zoon of dochter is. Inmiddels zijn we bijna een week verder, zijn onze familie en beste vrienden op de hoogte en kan ik het eindelijk met jullie delen: zo fijn! Jullie hebben deze week zó met ons meegeleefd op Instagram en via persoonlijke berichtjes dat ik echt niet kon wachten om het jullie te vertellen.

Ik heb vanaf het begin, net als bij Morris, héél sterk het voorgevoel gehad dat ik in verwachting ben van een jongetje. Ik kan het niet uitleggen, weet ook niet hoe het komt, maar dat gevoel is zo sterk! Nog voordat ik zwanger raakte van Morris zei ik al tegen Koen dat we eerst twee jongens zouden krijgen, en daarna een meisje. Gebaseerd op niets anders dan mijn moedergevoelens hoor, maar tot op heden hebben die me nog nooit in de steek gelaten. Daarbij voel ik me bijna exact zoals ik me bij Morris voelde, heb ik opnieuw helemaal nergens last van, gaat het met de baby supergoed en groeit mijn buik vrijwel hetzelfde als hij de vorige keer deed. Je leest het: genoeg redenen om er vanuit te gaan dat er gewoon wéér een jongetje in mijn buik groeit! Hoewel Koen dat gevoel de eerste zwangerschap heel erg met me deelde, was hij dit keer team roze. Bij de extra 13-weken echo bij de verloskundige had hij helemaal niets kunnen zien, terwijl dat bij diezelfde termijn met Morris wel anders was. Volgens hem dus écht wel een dochter deze keer.

De echo zelf was nog best even spannend. Onbewust ben je steeds aan het vergelijken, en bij Morris zagen we letterlijk binnen ‘n seconde dat hij een jongetje is. Deze keer duurde het wat langer voor we ook maar iéts konden zien. De baby lag er niet zo handig voor, dus er was behoorlijk wat gedraai nodig om éindelijk tussen die beentjes te kunnen spieken. Voor Koen overigens nog meer bevestiging dat het echt wel een meisje ging zijn, terwijl ik rotsvast vertrouwen bleef houden in mijn moedergevoel.

En dat bleek niet onterecht..

MORRIS KRIJGT EEN BROERTJE!

Nog even en ik maak écht onderdeel uit van een mannengezin! Ik vind het zo bijzonder dat mijn gevoel het weer bij het rechte eind had, en ik kan niet wachten tot onze kleine man er is. Twee zoons.. We zijn zo benieuwd hoe het gaat zijn om twee jongetjes zo dicht bij elkaar te hebben qua leeftijd. Zullen ze op elkaar lijken? Of juist helemaal niet? Zullen het net zulke voetballertjes worden als hun papa en mama en ooms? Hoe gaat die eerste periode met twee kindjes zijn? We zijn zó verwend door Morris.. We gaan het meemaken. Eerst nog even volle bak genieten van mijn zwangerschap, want dat is weer net zo’n feestje als de vorige keer!

Er komt komende week een uitgebreid verslagje online van hoe we het geslacht van ons tweede kindje aan onze familie en vrienden verklapt hebben. Voor nu wens ik jullie een hele fijne zondag toe! Bedankt voor het lezen!

Recommended Posts
Showing 11 comments
 • Rianne

  Super leuk!!
  Geniet ervan!

 • Anoukvr

  Heeehoi!

  Gefeliciteerd, wat leuk! Hier ook zwanger van de tweede zoon hihi. Ik had toen, en nu weer, ook zó het gevoel dat het het jongetje zou worden. Grappig is dat!

  Fijne zwangerschap en geniet van het zonnetje!

 • Sheela

  Super leuk Michelle! Gefeliciteerd!
  Hier bij de 16 weken echo bleek het weer een meisje, hier dus een echt meisjeshuis! Maar ook bij mij gaat mijn tweede zwangerschap bijna hetzelfde als het bij onze eerste dochter ging. Ik herken je voorgevoel wel 😉
  Geniet ervan!

 • Aline

  Wat leuk! En fijn dat het weer zo goed met je gaat!

 • Jessica

  Wat leuk nog zo een mooi mannetje!

 • Isa

  Heerlijk! Nog zo’n knap kereltje.

 • Margot

  Wat ontzettend leuk! Ik dacht zelf dat ik zwanger was van een meisje en mijn man dacht een jongetje. Hij had gelijk, we verwachten een zoontje!

 • Mandy

  Leuk hoor!! 2 jongetjes zo dicht bij elkaar 🙂 Onze zoontjes zijn ruim 2,5 en 8 maanden en het is nu al super leuk samen!! 1 kindje is genieten maar om je 2 kinderen zo samen zien is dubbel genieten. Mooi dat voorgevoel, had ik ook. Al waren mijn zwangerschappen totaal verschillend. Geniet er lekker van, fijn dat je je zo goed voelt!

 • Lieke van Veen

  Super leuk. Ik ben inderdaad ook wel benieuwd of ze op elkaar lijken hihi.

 • Inge

  Prachtige foto van Morris! En wat leuk, twee zoons! Hier zwanger en sterk het voorgevoel dat het een meisje gaat worden. Man deelt dat gevoel. Nog even geduld tot de 20 weken echo!

 • Misty

  Gefeliciteerd Michelle met nog een zoontje!
  Ik ben laatst je blog tegengekomen en heb álles bijgelezen! Wat een feestje om te doen!
  Ik blijf je lekker volgen en geniet van je 2e zwangerschap en binnenkort alweer de 1e verjaardag van jullie Morris!

  liefs!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!