MORRIS’ OUTFITS #1

 In Morris, Outfits

Tijdens mijn zwangerschap nam ik mezelf meer dan eens voor me in te houden met het kopen van kleertjes. Nou, wat dat betreft heb ik echt jammerlijk gefaald, want tegen de dertigste week van mijn zwangerschap had meneer al een garderobe waar je u tegen zei! Vond, en vind, ik overigens helemaal niet erg en wat blijkt; het is nog nuttig ook om genoeg in de kast te hebben! Morris geeft met regelmaat een mondje terug na een voeding, en ondanks dat ik heel hard mijn best doe er op tijd bij te zijn als dat gebeurt, komt het toch heel vaak voor dat hij iets schoons aan moet. Geen probleem, want de keuze is reuze. Hoewel ik héél vaak het advies kreeg vooral weinig in maat 50 te kopen, draagt Morris dat maatje nu, 6 weken na zijn geboorte, nog steeds. Ligt wel heel erg aan het merk, want hij groeit als kool en heeft een korte romp en erg lange armen en benen. We gaan dus langzaam over op maat 56 en dat vind ik alleen maar héél erg leuk. Weer een boel nieuwe setjes om uit te kiezen! Omdat ik regelmatig de vraag krijg waar Morris’ kleertjes van zijn of waar ik spulletjes gekocht heb lijkt me leuk zijn meest gedragen outfitjes met de grootste favorieten van de afgelopen zes weken met jullie te delen:).

IMG_1700

Oh wat was hij hier nog mini! Dit  broekje komt van de Hennes en zie je later nog een keer want héél groot favoriet. Romper is van Petit Bateau. Net na zijn geboorte had Morris maat 44, de rompertjes  van Petit Bateau in maat 50 zaten hem toen wel al heel mooi!

IMG_1965

Ook een fijn setje van de H&M. Giraffenromper met slobbroekje. Kwam in een setje met een onesie en een mutsje! Hadden we in maat 44, dus  dit is ‘m inmiddels te klein!

IMG_1985

Dit is denk ik een van Morris’ meest gedragen setjes, gewoon omdat het zo lekker makkelijk is – romper als bovenkantje en geen sokken nodig –  en komt dus van de H&M. Dit kon hij vrij snel na zijn geboorte aan en past hij nog steeds, al draagt hij ‘m nu meer als pyjama. Vooral de eerste weken vond ik dit een ideaal pakje.

IMG_2022

Broekje en shirtje van Noppies: één van mijn lievelings. Deze broekjes passen hem heel mooi en heb ik in het grijs en blauw, in maat 44, 50, 56 en 62. Haha. Zijn gewoon hele fijne broekjes om mee te combineren! 44 hebben we inmiddels opgeborgen in een doos, voor later!

IMG_2122

Pyjamaatje van Next! Kwam in een setje van drie. Heel betaalbaar en héle fijne kwaliteit!

IMG_2280

Overslagromper met broekje van Wibra. Vind dit zo’n leuk broekje, en dat voor een paar euro.

IMG_2153

Nog een pyjamapakje van Next, zat in de set met de gestreepte van hiervoor. Ik ben normaal niet zo van de opdrukken, maar vind deze zo schattig! Er staan drie vissen op; twee grote en een kleine, met daaronder ‘daddy’, ‘mommy’ en ‘me’. Om op te vreten.

IMG_2208

Twee lievelings in één setje! Shirt en broekje van Noppies. Dit broekje was het allereerste wat hij aankreeg na zijn geboorte en ga ik dus never nooit wegdoen.

2016-06-04 14.03.15

Witte poloromper van de H&M met hetzelfde broekje als hierboven, maar dan in het blauw. Deze gestreepte broekjes worden samen met die efffen grijze en blauwe van Noppies het meest gedragen hier. Niet heel spannend, wel lekker zacht en van fijne kwaliteit. Die polorompers van de H&M heeft Morris heel veel gedragen met het mooie weer van de afgelopen weken! Heeft weer net wat meer dan een ‘gewone’ romper, en ik houd sowieso heel erg van kraagjes.

IMG_1671

Rompertje van Petit Bateau met weer dat favorietje van Noppies. Om obvious reasons!

IMG_2401

Ik denk dat ik dit zijn allerleukste setje vind. Shirtje van Mexx en broekje van Kiabi. Heeft bij mekaar misschien net een tientje gekost en ik vind dit ZO leuk staan. Sowieso vind ik dat zwart witte leuk. Heb ik ook veel van in de wat grotere maatjes.

IMG_2314

Een compleet setje van de H&M! Vind dit ook weer erg leuk in al z’n eenvoud! Lekker betaalbaar ook.

IMG_2378

Nog een compleet setje Noppies. Broekje met sterren heb ik in december in de sale gekocht en vind ik ZO leuk! Overslagshirtje is dezelfde als die met de grijze sterretjes en heb ik ook in dezelfde stof als het broekje. Vind dat erg fijne shirtjes. Vooral helemaal in het begin vond ik die heel fijn omdat ze niet over Morris zijn hoofdje hoeven. Dit draagt hij nog steeds regelmatig. De hydrofiel waar hij op ligt is trouwens van Aden en Anaïs! Ook een grote favoriet! Check ‘m trouwens even ‘peace’ doen, die kleine bink.

Zoals wel te zien is heeft Morris de afgelopen zes (!) weken – waar blijft de tijd? – vooral heel veel zachte stofjes en eenvoudige combi’s gedragen. Leek me gewoon het meest comfortabel voor zo’n kleine baby. Wij zweren bij rompertjes als shirtje, dat vind ik echt wel een aanrader. Ik merk dat ik zijn shirtjes allemaal erg leuk vind, maar ik voor het gemak – vooral als we de hele dag thuis zijn – toch sneller een leuke romper als bovenkantje doe. Ideaal dat dat niet op kan stropen! Qua pasvorm zijn Petit Bateau en H&M voor Morris over het algemeen het mooist, want lang en smal. Hij draagt onder al zijn setjes trouwens nog een rompertje met korte- of zonder mouw van Babypark. Die sluiten heel mooi aan en zijn in lengte te verstellen; ideaal. Hema past hem wat minder mooi, en van Noppies zijn er er een aantal basics die hem heel goed zitten. Ik vind Next heel erg leuk, maar al zijn pyjamapakjes daarvan kon hij maar heel kort aan, omdat de beentjes in die pakjes veel te kort waren waardoor hij er niet lekker in kon bewegen. Wellicht handig om te weten! Ik wil dit rubriekje er vanaf nu in gaan houden. Ik vind het zelf niet zo heel leuk dat Morris z’n hoofd op bijna alle foto’s zo ongezellig is ‘afgehakt’, dus ik ga daar vanaf nu ook rekening houden als ik hem op de foto zet! Dan krijgen we een stuk leukere foto’s denk ik!

Ik hoop dat jullie het toch leuk vonden om te zien wat wij Morris hebben aangetrokken in zijn eerste weken. Ik kan niet wachten om weer nieuwe setjes te gaan maken. Welk outfitje is jouw favoriet? Bedankt voor het lezen! X

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • Maike

  Ontzettende leuke outfits draagt die mooie Morris van jullie! Ik hou er ook van! Veel zwart/wit/grijs/blauw combi’s. Zelf hou ik ook wel van wat fellere kleuren, of okergeel bijvoorbeeld in combi met donkerblauw.
  Noppies vind ik ook een erg fijn merk, maar vind het vaak vreselijk klein vallen.
  Erg leuk dat je Morris ons deze leuke kleertjes laat showen! I love it en ik vind ook dat je niet genoeg kunt hebben hoor! Heerlijk

 • Mathiske

  Wat is ie hard gegroeid!! De rompers van petit Bateau zijn erg mooi. Ik ben ook erg fan van Noppies, daar hebben we nog steeds erg veel van.

 • Lieke van Veen

  H&m heeft echt leuke dingen dat laatste pakje en dat strepen rompertje heb ik laatst ook voor mijn kleine neefje gehaald!

 • Marie

  Wat een leuke outfits! Hij groeit inderdaad als kool, wat een verschil tussen de eerste en laatste foto! Leuk hoor, kan je weer lekker uit nieuwe/ andere setjes kiezen.

 • Leonie

  Ah, wat leuk! Zulke mooie zachte kleine kleertjes.. Wij hebben ons nog goed kunnen inhouden met het aanschaffen van kleertjes. Er ligt wel veel, maar niet overdreven. We kunnen de eerste weken iig vooruit, haha.

 • Marieke

  Ziet er heel mooi uit allemaal! Hier zijn kleertjes van noppies en H&M ook favoriet. Ook een lange baby hier, Hema valt kort en breed… dus kan hij daar niet veel van aan.
  En heerlijk joh die zachte kleertjes. Spijkerbroeken kunnen ze later nog aan.. vind ik gewoon zielig bij zo’n kleintje…
  Geniet maar lekker van je kleine ventje!

 • Jennifer

  Oh heerlijk die minibaby outfitjes! Toffe kleertjes hebben jullie voor hem, echt combinaties die ik zelf ook zou kiezen!

 • Evelien

  Wat een mooie kleren!!!
  Als ik ooit mamma mag worden, wil ik m’n kindje ook zo leuk aankleden 🙂
  Ik spiek elke dag op je site of er al een nieuw verhaal op staat… zo leuk! Keep going!

 • Isa

  Leuk stukje! Wat staat het hem allemaal mooi! En wat heb je toch een goed gevoel voor combineren 😉 Noppies is hier ook niet aan te slepen! Wat een fijn spul is dat. En wat ben ik blij met al mijn maatjes 50. Worden nog altijd volop gedragen. Dat pakje van H&M (romper en broekje met ‘grid’ print) is 1 van mijn favorieten voor onze Floris!

 • Lieke

  Oh ik vind ze allemaal heel leuk! Zo lief die kleine kleertjes! 😉

 • Margriet

  Schattig! Ik heb vandaag alle kleertjes voor ons meisje gewassen en kan ook niet wachten tot ze bepaalde setjes aan mag. Het meeste is tweede hands, maar we hebben ook een paar kleertjes zelf gekocht en ook een paar nieuwe dingetjes gekregen. Ze heeft in ieder geval genoeg om de eerste twee maanden mee vooruit te kunnen.
  Dat shirtje van Morris met die girafjes vind ik het allerliefst.

 • Jeanne

  Wat leuk dat je deze rubriek erin gaat houden!
  Alle outfitjes zijn echt super, echt mijn smaak.
  Dat setje met een wit polorompertje en blauw-wit gestreepte broekje is toch echt mijn favoriet!

 • Jeanne

  haha wauw, alles zeg ik met ‘echt’
  Niet goed opgelet bij formuleren van de zinnen 🙂

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!