MORRIS’ OUTFITS #2

 In Morris, Outfits

Ruim drie weken geleden deelde ik voor de eerste keer een artikeltje met Morris zijn outfits. Dit blogje werd door jullie erg leuk ontvangen, dus ik besloot hem erin te houden als een rubriek! Ondertussen is Morris over naar maat 56, en kan ik weer een hoop nieuwe setjes maken. Dat vind ik zo leuk om te doen! Er zijn een paar uitzonderingen waarvan hij nog steeds maat 50 draagt, maar de meeste spulletjes in het kleinste maatje liggen inmiddels opgeborgen in een la. Hij groeit écht als kool en is een flink ventje met heerlijke spekkies, dus ik ben benieuwd hoe lang hij in maatje 56 gaat passen. Vandaag deel twee van Morris’ outfits!

2016-06-24 09.43.34

Ik vind hem dit setje zooo leuk staan! Zwart/wit gestreept broekje is van Z8, basic stretch romper is van de Prénatal. Ik weet even niet meer waar het slabbetje van komt, maar dat is voor ons wel de uitvinding van de afgelopen weken. Omdat Morris na de voeding vaak behoorlijk spuugt doe ik hem altijd even een slabbetje om. Als er dan wat komt hoef ik alleen dat slabbetje te vervangen, en hem niet drie of vier keer per dag om te kleden!

IMG_2561

Ook een grote favoriet, dit boxpakje van Z8! Viel trouwens erg groot, want hij dit is maat 50 en hij past ‘m nog steeds. Kijk hoe bruin zijn haartjes al beginnen te worden!

IMG_2577

Bereid je alvast voor, want dit broekje komt nog vaker terug en is by far zijn meest gedragen broekje van de afgelopen weken. Het is een smal modelletje van Noppies met steekzakjes aan de zijkant en die vind ik zooo leuk staan. Het shirtje komt van Mexx.

IMG_2652

We hebben er ook warmere dagen tussen gehad, en toen droeg Morris dit donkerblauwe korte joggingbroekje van Feetje, met een witte poloromper van de H&M. Die polorompers vind ik trouwens geweldig en heb ik in maat 50, 56 en 62 aangeschaft. Je kunt maar voorbereid zijn;)!

IMG_2670

Dit setje is van de Zara, met slabje van de H&M. Ik denk dat dit setje eigenlijk voor meisjes bedoeld is, maar ik vind het voor een jongetje ook heel goed kunnen met dat blauw wit!

IMG_2754

Ja, u ziet het goed: kleurrr! Haha. Dit gele truitje van Kiabi vind ik leuk! Moet er alleen bij zeggen dat zij een hele aparte pasvorm hanteren. De mouwen zijn namelijk bij alles wat ik bij hun besteld heb behoorlijk aan de korte kant!

IMG_2835

Lekker makkelijk outfitje voor een dagje thuis. Simpele Prénatal stretch romper, met zwart Kiabi joggingbroekje. Zit volgens mij heel lekker dit.

IMG_3149

Dit is nog zo’n outfitje van hetzelfde kaliber. Supersimpel, maar  ik vind het toch heel mooi staan.  Broekje is weer van Noppies, stretch romper is van de Hema en slabje is van H&M.

IMG_2649

Dit setje is van B.E.S.S. en hebben we gekregen van vrienden. Vind dit  ook een hele leuke! Vooral dat broekje; die heeft zakken op de billen en dat staat zo wijs!

IMG_2623

Ik denk dat dit mijn grootste favoriet is van de afgelopen weken. Vind dit setje echt ZO. LEUK! Broekje is van Noppies, shirtje is van Z8. Die kregen we cadeau van Lot tijdens mijn zwangerschap. Dat blauw/witte blijf ik toch wel heel mooi vinden. Ik weet dat zwart/wit hipper is, en dat vind ik ook heel gaaf, maar blauw/wit verveelt echt nooit!

IMG_3162

Tot slot weer een setje met het favoriete Noppies broekje. Het lichtblauwe shirtje is ook van Noppies, en het slabje van de H&M!

En dan waren dat weer mijn favorieten van de afgelopen weken. Ik ben er ondertussen wel achter, en jullie waarschijnlijk ook;), dat ik niet zo van de hele drukke setjes of printjes ben. Ieder zijn ding natuurlijk, en ik vind het bij een ander vaak echt héél erg leuk, maar ik kies zelf over het algemeen het meeste voor basics in lekker zachte stofjes en neutrale kleurtjes, en dat vind ik Morris eigenlijk ook het leukste staan! Een ander noemt het saai, ik noem het stijlvol. Noppies en Z8 zijn favoriet op het moment, gecombineerd met de basic stretch rompers van Prénatal en Hema. Waar de overslagrompers van Hema veel te breed zijn voor Morris, zitten de ‘gewone’ stretch exemplaren wel heel mooi en die hebben het grote voordeel ten opzichte van die van de Prénatal dat de mouwen erg lang zijn! Ideaal dus als je een kind hebt met lange armen!

Dat was ‘m weer voor deze keer! Er liggen nog een boel spulletjes in de kast in maat 56 die de afgelopen weken nog net iets te groot waren, dus die zien jullie de volgende keer weer voorbij komen. Zo heeft onder andere wat leuke broekjes met print (ja, je leest het goed!) en wat meer zomerse setjes. Kan niet wachten om die ook aan jullie te laten zien!

Hele fijne vrijdag en bedankt voor het lezen! X

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • harriette1994

  Heel leuk en stijlvol! 🙂 Als ik kijk naar mijn eigen kleren en interieur is het vooral kleurrijk en druk, maar dat rustige en neutrale vind ik ook wel iets hebben. Het straalt rust uit!

 • Romy

  Supermooi! Ik vind dat je gelijk hebt en zijn kleertjes he-le-maal niet saai zijn maar stijlvol. Stijl maakt je kindje zelf, niet zijn kleertjes. Trouwens, neutrale kleurtjes gebruiken is ook lekker makkelijk voor de was, óók niet onbelangrijk met zo’n kleintje in huis! 🙂 geniet van jullie ventje, het lijkt me echt een schatje. X

 • Lisa

  De rustige kleuren staan super schattig! Een verademing. Ik vind het vaak jammer dat zoveel kinderkleding zo druk en kleurig bedrukt is.

 • 2momzs

  Superleuk weer!! Als je de kleertjes van Noppies en Z8 leuk vindt dan kan ik Imps&elfs aanraden, die heeft ook heerlijk zachte broekjes.

 • Leonie

  Super leuke outfitjes. Ik kan niet meer wachten om mijn baby straks lekker aan te kleden.. haha. Zo leuk!

 • Mathiske

  Super leuke setjes!!

 • Maike

  Leuke setjes hoor Michelle! Dat okergele truitje heb ik ook voor mijn zoontje van bijna 3 maanden. En inderdaad: de mouwen zijn aan de korte kant haha. Kwam daar ook al meteen achter, maar ik vind hem erg leuk qua kleur!
  De polorompers vind ik ook super! Makkelijk bij warmer weer en het staat stoer!

 • Lieke

  Leuke kleertjes, zo lief allemaal!

 • Eva

  Heel leuk! Zijn echt het soort kleertjes die voor onze jongen ook klaar liggen. Alleen noppies heb ik niet zoveel van maar ga ik zeker onthouden!

 • Isa

  Wat ziet Morris er toch elke keer weer mooi uit! Veel kleertjes komen ons bekend voor, haha. Heerlijk, al die basics! Ik ben echt gek op shoppen voor de kleine man. Dat doe ik tegenwoordig geloof ik meer dan voor mezelf… 😉 Nu snel de rest van de blogs en plogs lezen, dan ben ik weer bij! X

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!