MULBERRY LILY + UPLOADSCHEMA

 In Outfits

Nou hoor ik jou denken: een artikeltje op woensdag? Is ze ziek? Heeft ze zich vergist? Gaat het roer om? Nou eigenlijk niets van dat alles, maar ik heb weer even wat bedacht. Ik heb al ‘n hele poos een soort vast uploadschema op de site. Optie 1 is maandag en dinsdag een plog, donderdag een artikel en vrijdag een video of vlog, en optie 2 is maandag een plog, dinsdag en donderdag een artikel en vrijdag een video of vlog. Hartstikke prima, gaat helemaal goed zo en ik heb m’n draai daarin wel gevonden. Maar: de geschreven artikelen die ik plaats zijn altijd behoorlijke lappen tekst. Persoonlijke stukken, informatieve stukken, reviews, ervaringsverhalen.. Riedels van minimaal 1000 woorden en niet even van die tussendoor stukjes.

Mijn blog is inmiddels, met maandelijks meer dan 30.000 unieke bezoekers, niet meer dat mini persoonlijke dagboekje waar ik twee jaar geleden mee begon voor de leuk. Het komt ondertussen ook wel eens voor dat ik leuke spulletjes toegestuurd krijg van merken of webshopjes die ik de moeite vind om met jullie te delen. Mijn huidige uploadschema laat daar alleen niet echt ruimte voor, want ik vind het ook niet leuk om dat dan in de plaats te doen van het geschreven artikel op donderdag. Maar wanneer dan wel? Heb ik m’n hersens dus over gekraakt en ik heb het volgende bedacht. Vanaf nu komt er op woensdag af en toe óók een geschreven artikeltje online, maar dan een wat korter stukje. Met een snel receptje, een outfitje of the day van mij of de boys, iets wat ik gekocht heb en ik jullie graag wil laten zien, iets wat me is toegestuurd en waarvan ik vind dat jullie het ook moeten zien of gewoon dingen die ik tegenkom en graag met jullie wil delen. Korte artikeltjes, van bij lange na geen duizend woorden, maar hopelijk desalniettemin – of juist? – leuk om te lezen.

Vandaag begin ik maar meteen met eentje waar ik héél veel vragen over kreeg, namelijk mijn nieuwste designer handtas. Op mijn verjaardag – 14 augustus, dus alweer even geleden – kreeg ik van Koen een Mulberry Lily cadeau. De nieuwste toevoeging aan mijn collectie. Ik beloofde toen om ‘n jullie nog uitgebreid te laten zien, maar dat kwam er dus steeds niet van. Tot nu. Ik heb weinig tics, maar handtassen zijn er één van. Ik geef sinds de boys er zijn weinig geld voor mezelf uit, want ga maar eens winkelen zonder op al dat leuke kleine spul te letten en een tas vol kinderkleding thuis te komen – in mijn geval mission impossible – maar die handtassen blijven dus een dingetje.

 

Ik had al een Mulberry. De Bayswater. Een tijdloos model waar ik hartstikke blij mee ben, maar die ik nu de boys er zijn even niet zo vaak gebruik omdat er geen lang hengsel bij zit en hij dus niet ideaal is achter de kinderwagen. Nu Benjamin nog zo klein is gebruik ik de luiertas heel veel, in combinatie met een kleiner tasje wat ik om kan hangen en waar ik mijn telefoon en portemonnee in kwijt kan. Ik wilde altijd al graag een Lily, en laat die nou precies aan de eisen voldoen. Toen Koen en ik tijdens het weekend voor mijn verjaardag – ook het eerste weekend van mijn zwangerschapsverlof – in de outlet in Roermond waren wilde ik graag even naar Mulberry. Gewoon, om te neuzen. Je voelt de bui al hangen: daar zag ik deze Lily staan en toen was ik meteen verkocht.

Heel veel handtassen die ik mooi vind hebben gouden hardware, maar omdat ik zelf alleen maar witgouden sieraden draag, en een zilveren horloge, vind ik dat altijd een beetje een dingetje. Deze Lily heeft zilveren hardware en dat maakt dat ie voor mij perfect is. Koen besloot dat hij het wel een geschikt verjaardagscadeau vond, en zo geschiedde. Officieel is dit de Mulberry Lily Small Jungle Green & Sea Blue Lamb Nappa. Alleen het uitpakken is al een feestje, want hij komt in een stevige kartonnen grijze tas met het gouden logo. Daarin zit dan een doosje waar de Lily precies in past, en daarin zit dan het tasje in de stofzak. Béétje veel verpakkingsmateriaal misschien voor zo’n klein ding, maar hé; als je zo’n tas koopt wil je ‘m ook niet in een plastic zakkie meekrijgen toch?

De tas is gemaakt van glad lamsleer in blauw en groen, en hij heeft van binnen een groot vak met een klein ritsje aan de zijkant waar je eventueel wat muntgeld in zou kunnen bewaren. Het gladde leer vind ik héél mooi omdat het ontzettend soepel is, maar is voor mij wel een reden om hem niet te gebruiken als tasje voor iedere dag. Hierop zie je nou eenmaal veel sneller krasjes dan bijvoorbeeld op het grain leather van mijn Bayswater! Op zich niet erg; zo blijft ie bijzonder, maar wel iets om rekening mee te houden bij lamsleer. Daar moet je gewoon net wat voorzichtiger mee omgaan. De Lily heeft een hengsel wat je lang kunt dragen, crossbody, maar ook dubbel kunt doen waardoor het meer een schoudertasje is. Ik gebruik hem zelf eigenlijk vrijwel altijd lang!

Normaal gesproken ben ik niet zo’n held met gekleurde tasjes. Als ik zo’n prijzige aankoop doe ben ik eerder geneigd voor tijdloos en behouden te kiezen. Iets waarvan ik weet dat het over honderd jaar bij wijze van nog leuk is. Maar in ogenschouw genomen dat ik qua kleding óók al zo’n kleurrijk type ben vind ik dit juist wel gaaf. Een keer wat anders, en in mijn geval is deze alsnog met bijna alles te combineren. Ik ben er héél erg blij mee!

Tot zo ver mijn Mulberry Lily! Ik hoop dat jullie je kunnen vinden in de nieuwe invulling van de woensdag op mijn blog.

Bedankt voor het lezen.

 

 

Recommended Posts
Showing 8 comments
 • Hilde

  Ja hoor lekker doen wat je zelf wilt 😉 Ik haak wel altijd af als het te ‘gesponsord’ wordt, omdat ik dat gewoon niet realistisch vind of zo. Maar zo werken die dingen denk ik nu tegenwoordig.

 • Anouk

  Mooie tas! Inderdaad geen kleuren die je vaak ziet bij jou, maar dan juist leuk als afwisseling. Ik koop zelf nooit merktassen. Geen idee ook wat de prijsklasse is van dit tasje. Ik koop dit soort tasjes graag in steden als Marrakech, echt leer voor een leuk prijsje.

 • Isa

  Super gave tas! Zelf ook nooit zo van zulke kleurtjes, maar deze combinatie vind ik wel heel mooi.

 • Melissa

  Wauw, prachtige tas! Leuk idee en ik snap dat je de opgestuurde producten, die de moeite waard zijn wil laten zien. Voor ons alleen maar leuk.

  Liefs Melissa

 • Jessy

  Heeeel mooie tas! En leuk
  Zon artikeltje tussendoor.’leest toch altijd lekker weg maakt niet uit waar het over gaat .

 • Mama

  Ha ha je liefde voor tassen spat van dit artikel af☺️

 • Annemarie

  Hele mooie tas en heeel herkenbaar dat je alleen linderkleertjes koopt en jezelf vergeet! Heb wel ren vraagje! Waar is die rok aan die je aan hebt op de foto? Ben zelf ook zwanger en vind het best beetje moeilijk om een leuke rok te kopen die over die buik past

 • Lindsay

  De Lily staat ook op mijn verlanglijstje! Wil zelf graag (heel saai) de zwarte, maar stiekem wil ik ook een lichtroze, die met gouden glitters en ga zo maar door…wil ze eigenlijk allemaal. Deze kleurencombinatie is ook echt te gek!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!