NIEUWE WINTERSCHOENEN + WINACTIE

 In Outfits

*Dit artikel bevat gekregen producten

Van Ziengs kregen we nieuwe schoenen voor de winter. Ik mocht voor ons allevier een paar uitzoeken, dus zo geschiedde! Nieuwe goede schoenen voor de jongens, een nieuw paar favorieten voor Koen en enkellaarsjes voor mezelf die bij alles passen. Ik laat je zien welke het geworden zijn, met linkjes omdat daar altijd veel vragen over komen!

Kindervoeten groeien als kool. In ieder geval die in huize Bollen-Walk. Ik kocht aan het begin van het seizoen voor allebei de jongens een paar witte Nike’s voor ‘erbij’, omdat ik die altijd fijn vind, ze bij alles passen en ze heel makkelijk schoon te maken zijn, maar wilde ook voor allebei nog een paar goede schoenen. Vooral voor Benjamin, die begint te lopen – finally – vind ik het belangrijk dat hij iets aan zijn voeten heeft wat dat proces in ieder geval niet belemmerd, en voor Morris vind ik het een must dat ze lekker warm zijn gezien het feit dat we iedere zondag langs de lijn staan te koukleumen en de vloer daar nou niet bepaald heel warm optrekt.

Er is altijd een hoop te doen over ‘goed’ schoeisel voor kinderen. Met name voor kinderen die leren lopen of net lopen schijnt het extra belangrijk te zijn, vooral voor een goede voetafwikkeling. Morris loopt ondertussen sowieso overal prima op – en als Benjamin toch de hele tijd in de kinderwagen zit kan een gewoon sneakertje of sportschoentje prima, maar vooral om te leren lopen is een flexibel zooltje wél echt een pré. Morris’ eerste paar ‘echte’ loopschoentjes kwam van Shoesme, en die vond ik destijds heel leuk. Ze worden overigens nog steeds verkocht, die met de patches van de smiley en het palmboompje zijn het. We wilden voor Benjamin een ander paar, en ook wat meer ‘winters’ omdat de tijd van het jaar heel anders is dan toen met Morris, maar wel weer een paar van Shoesme omdat die de vorige keer zo goed bevielen. Uiteindelijk werd het een paar cognackleurige schoentjes, met wit want daar houd ik van. Het is niet zo dat hij er nu ineens heel hard op weg rent, maar mocht hij toch van plan zijn echt te gaan lopen binnen afzienbare tijd heeft hij in ieder geval iets goeds aan zijn voetjes.

Voor Morris koos ik voor een donkerblauw nubuck paar van Timberland. Ik heb even getwijfeld tussen deze en de Pokey Pines (de typische Timberland zoals we ‘m allemaal kennen) met klittenband, want die vind ik ook echt top, maar in ogenschouw nemende dat wij niet echt aan gelegenheidsschoenen doen en hij deze dus op zondag ook naar voetbal aan heeft leek me dat qua kleur niet het allerbeste idee. Het werden dus een paar donkerblauwe, ook weer met een witte zool. Stevig, van mooie kwaliteit en met een goed voetbed. Ze zijn stoer, maar ook wel netjes, zonder al te veel poespas want daar ben ik niet zo heel erg van. Het zijn geen goedkope schoenen, maar dat zijn goede schoenen eigenlijk nooit, en aangezien hij er ondertussen een hele poos mee doet vind ik het ze wel waard. Hij draagt ondertussen maat 25. Zijn trouwens nu 20% afgeprijsd. Scheelt toch weer iets.

Koen loopt in zijn vrije tijd veel op sneakers, maar heeft doordeweeks als hij naar zijn werk gaat vaak ‘nette’ schoenen aan, vaak van Van Bommel of Greve. Nou verkoopt Ziengs beide merken ook, en waren zijn nette blauwe schoenen aan vervanging toe. Het zijn beide in mijn optiek niet per se goedkope merken, je bent gauw rond de tweehonderd euro kwijt voor een paar nieuwe, dus in ons geval geen uitgave die je wekelijks doet, zo voor erbij. Scheelt ook wel dat dat in principe niet nodig is: met zijn vorige paar heeft hij echt jaren gedaan. Voor nu koos hij een paar donkerblauwe suède veterschoenen waar een bijpassende riem bij zit. Kunnen onder nette broeken als hij naar zijn werk gaat, maar hij draagt ze ook onder spjikerbroeken. Het moet je stijl zijn, maar ik vind het vooral zakelijk wel heel mooi! Zijn maat is trouwens echt een grap. Toen we verkering kregen droeg hij altijd maat 43 van schoenen. Inmiddels is dat over het algemeen maat 41 van nette schoenen, 42 van sneakers, en 44(!?) in voetbalschoenen, en van deze draagt hij zelfs maat 40. Geen pijl op te trekken dus wat dat betreft.

Tenslotte mijn nieuwe laarsjes! Ik heb best een behoorlijke schoenencollectie, maar dan wel met vooral zomerschoenen. Pumps, open schoentjes met hakken: ik heb er een kast vol van. Qua winterschoenen valt dat wel mee. Ik ben sowieso een behoorlijke zeikerd wat dat betreft en koop vooral in de uitverkoop, plus ik doe echt heel lang met mijn schoenen waardoor er nog laarzen in de kast staan van tien jaar oud. Nu mocht ik dus nieuwe uitzoeken en ik ging voor iets wat ik nog echt niet had: een paar lakleren enkellaarsjes. Sinds ik ze heb draag ik ze vrijwel iedere dag – jullie hebben ze allemaal ook al lang en breed voorbij zien komen en ik kreeg zelfs wat berichtjes dat jullie ze ook besteld hadden nadat ik ze op Insta liet zien, zo leuk! – omdat ze oprecht lopen als pantoffels en bij alles kunnen. Leuk onder een jurkje, onder spijkerbroeken, onder zwarte broeken. Ze passen overal bij. Het is heel mooi lakleer, niet van dat hele gladde materiaal, en ik ben er héél erg blij mee! Oh en pluspunt: door de dikke rubberen zool heb ik er tot op heden ook nog geen koude voeten in gehad. Niet dat het al hard gevroren heeft, maar toch: stemt me positief.

Ennn het leukste heb ik voor het laatst bewaard, want ik mag van Ziengs een paar schoenen aan jullie weggeven. Met Sinterklaas net achter de rug en Kerst voor de deur is december nooit de goedkoopste maand, en grote kans dat bij jullie net als bij ons het meeste altijd naar de kinderen gaat: het leek me dus extra leuk een paar schoenen naar keuze – je mag dus gewoon precies uitzoeken wat je zelf mooi vindt! – weg te geven aan één van jullie! Je kunt hier op de blog of op Instagram mee doen aan de winactie. Laat dan vooral even een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet! Dat kan tot zondagavond 20:00 uur. De winnaar krijgt daarna bericht van mij:).

Oh en ik ben heel benieuwd waar jullie graag schoenen kopen voor jullie kinderen, dus laat me dat vooral weten. Dankjewel voor het lezen!

 

 

Recent Posts
Showing 168 comments
 • Kristel

  Hoi Michelle, wat een gave schoenen heb je uitgezocht voor jezelf en de mannen. Ik doe graag mee aan de winactie. Groetjes Kristel

 • Inge

  Wat een leuke actie! Ik doe mee voor een cadeautje voor mn schoonzusje. Na het krijgen van haar tweeling past ze nu weer in haar oude kleding maar niet haar schoenen… lang leven de doorgezakte voeten .

 • Emy van der Linden

  Leuke foto’s weer van jullie. Geweldig schoeisel allemaal. Wat een leuke winactie! I <3 Ziengs. Ik doe graag mee!

 • Marlissa

  Heel gaaf Michelle! Ik doe graag mee. Omdat bijna altijd alles naar de jongens gaat, wil ik mijzelf nu een keer verwennen, mag best toch?,
  Verder koop ik ook inderdaad schoenen bij shoesme, Zara of puma.

 • Marijke

  Wat een super mooie schoenen heb je uitgezocht bij Ziengs. Ik waag maar eens een kansje om mee te doen met deze vette winactie

 • Jill

  Super leuke schoenen en wat een toffe winactie! ik doe heel graag mee! 🙂 Ik heb nogal ‘moeilijke’ (brede) voeten waardoor schoenen kopen niet altijd makkelijk is. Maar bij Ziengs zou ik wel kunnen slagen! Voor de kids kopen we vaak sneakers bij Van Haren of Omoda 🙂 En dan vaak met klittenband, zodat de oudste ze nu ook zelf aan kan trekken op school.

 • Annika van Buren

  Wat een mooie schoenen! Nu lopen jullie wat mij betreft er altijd bij in style maar met een fris paar nieuwe schoenen is het altijd leuk.
  Ik doe graag mee. Niet voor mezelf maar wel voor mini me, dat zouden dan haar eerste paar schoentjes worden. Bedankt voor de tips in je artikel. Zo worden we elke dag weer wijzer!
  Liefs Ann

 • Melissa

  Wat een leuke laklaarsjes! Ook echt mijn stijl. Ik heb twee kleintjes vol in ontwikkeling dus schoenen gaan er hier snel doorheen. Met name ook omdat ze zo snel groeien 🙂 Voor beide ben ik dol op sneakers. Meestal koop ik de schoenen bij Strating Kids is Nijmegen.

  Voor mezelf heb ik echter met kerst vorig jaar voor het laatst nieuwe laarsjes gekocht. In de tussentijd niets meer. Shoppen voor de kinderen is veel leuker! Een nieuw paar laarsjes zou ik dus wel heel erg leuk vinden!

 • Carolien

  Hi Michelle! Ik vind jouw laarsjes zó leuk! En de nieuwe schoenen staan de jongens echt schattig, die kindervoetjes..

  & Ik doe graag mee met de winactie om een kans te maken op een nieuw paar schoenen. 🙂

 • Larissa

  Oohh jouw laarsjes <3
  Ik doe uiteraard ook mee met de winactie. Ik heb heel leuk alleen maar hakken voor de winter, maar een fijne platte schoen voor de gladde winterdagen is zeker geen onnodige luxe haha.

 • Elise

  Ook ik doe graag mee met de winactie om een leuk paar schoenen te winnen! Nu maar duimen.

 • Marion

  Mooie keuzes heb je gemaakt! Ik haal zelf ook regelmatig mijn schoenen bij Ziengs of anders de Manfield.

  Ik doe graag mee!
  Vind het trouwens tof dat de winactie ook via de blog kan, want Instagram heb ik niet!

 • Saskia

  Leuke schoenen én een hele leuke winactie! Ik doe graag mee!

 • Margot

  Wat staan die stoere schoenen toch leuk bij je jongens! Ik vind het zelf altijd een uitdaging om goed in te schatten welke maat ik voor m’n zoontje nodig heb, maar ik kan voor hem wel makkelijker wat leuks vinden dan voor mezelf.

 • Nina

  Jaaa ik doe sowieso mee! Super leuk! De leren laarsjes ook buiten mijn comfort zone maar als ik ze zo zie; gaaf!

 • Kelly

  Lijkt me heel tof om te winnen! Schoenen is bij mij ook een ding. Op een of andere manier koop ik er ook bijna nooit geen. Heb dan ook voor een vrouw heeeeel weinig schoenen hoor ik altijd ik ben er tevreden mee hoor, maar een extra paar vooral nu in de winter kan zeker geen kwaad

 • Danique

  Je laarsjes zijn geweldig! Zo mooi dat lak!
  Ik doe graag mee met de winactie, want een mooi paar laarsjes kunnen we altijd wel gebruiken!

 • Wendy

  Wat een super leuke actie!! Doe heel graag mee!
  Ik ga Ziengs zeker onthouden voor als straks onze kleine er is. En daar gaan we dan hele mooie schoenen voor kopen!
  Alvast een gezellig weekend! Liefs Wendy

 • Ilona Lennips

  Ik doe graag mee 🙂

 • Inez

  Verliefd op jouw enkellaarsjes! Ik doe heel erg graag mee.

  Sinds ik moeder ben vind ik het vooral leuk om te shoppen voor mijn zoontje. Mijn eigen gardarobe & schoenenverzameling slinkt eerder dan dat het uitbreidt, het zou daarom leuk zijn weer eens iets voor mezelf uit te kiezen!

 • Maureen

  Hoihoi, ik lees bijna alle artikelen maar laat eigenlijk nooit een reactie achter. Wel doe ik heel graag mee met de winactie! Die komt namelijk voor deze student im december als geroepen .

 • Melissa

  Oh wat een leuke actie !!! Ik doe heeeel graag mee!
  Voor mijn zoontje kocht ik als eerste schoentjes er van Falocotto. Heerlijk merk ook en oerdegelijk. Ik koos enerzijds voor een lederen cognackleurige schoen, die naar mijn gevoel afgekleed is en toch sportief genoeg om overal onder te passen. En anderzijds een donkerblauw lederen paar met een bordeaux randje aan vanachter , dit stond iets stoerder en pas nagenoeg overal onder. Ook tevreden van dus! Ik vind dat je in schoenen echt investeerd ▶️ Shoe addict ‍♀️! Ik duim alvast hard mee voor de winst !

 • Aniek

  Mooie schoenen hebben jullie uitgezocht, moet toch wat vaker ziengs binnen lopen!
  Ons zoontje mees is bijna 1, en toe aan echte schoentjes. Zeker nu voor de winter. Doe graag voor hem mee!

 • Agnheta

  Ik doe graag mee met de winactie! Een nieuw paar voor mezelf zou wel weer eens leuk zijn. De laatste keer nieuwe schoenen was voor de geboorte van mijn dochter, nu 2,5 bedacht ik me net haha. Schoenen voor mezelf haal ik waar ik ze tegenkom, wel altijd kwalitatief goede. Voor de kinderen vind ik het hier heel lastig. Een groot assortiment vind ik lastig te vinden meestal kom ik uit bij schuurman schoenen. Ik dacht dus altijd dat ziegns een eigen merk was dus keek er nooit. Ik ga duimen!

 • Mirjam

  Gaaf! Ik wil graag mee doen, de laarsjes voor mezelf of toch de Timberlands voor papa, dan heeft ie dezelfde als Abel 🙂 moeilijk moeilijk 😉

 • Tineke

  Ooh zeker! Die bruine die jij hebt gekozen voor Benjamin zijn mooi! Ons zoontje loopt nog steeds een beetje met zijn voeten naar binnen terwijl die al een tijd kan lopen. Goede schoenen zijn dus erg belangrijk. Schoenen passen is helaas een drama. Wij dachten dat wij goede voor hem uit hadden gekozen, maar na twee keer dragen kwamen wij er toch achter dat de schoenen nog te groot waren. Met wat dure rekeningen en de decembermaand worden nieuwe schoenen erg prijzig. Nu heel hard duimen.

 • Tiffany Meertens

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn zoontje die 17 december 1 jaar wordt. Toevallig nu ook rond aan het kijken voor de schoentjes van shoesme. Hier worden langzamerhand de eerste stapjes gezet, dus een goed paar schoentjes is meer dan welkom!

 • Leonie

  Ik doe ook Hééél graag mee! Wij hebben een echt vrouwenhuis, onze dochters van 3 en bijna 6 hebben twee mama’s. We zijn dus dol op mooie schoenen en kleding. Maar aangezien inderdaad het meeste naar de kinderen gaat hebben wij allebei nog maar één paar echt leuke schoenen. Het lijkt mij zo leuk om weer eens van die praktische – deze kunnen overal bij- schoenen af te komen en mijzelf, of mijn vrouw eens te verwennen met een speciaal hakje voor de feestdagen. Met een glitter of een kleurtje. Ik vind de schoenen die jullie hebben gekozen ook erg leuk. Je hebt echt een leuke stijl, Michelle!

 • Linda

  Leuk! ik doe mee :).
  Meestal koop ik de schoenen voor de oudste (de jongste loopt nog niet) bij Schuurman schoenen bij ons in de stad, daar worden we namelijk altijd fijn geholpen. Maar online bestel ik meestal bij Zalando, Omoda of Ziengs. Ik zou het heel leuk vinden om te winnen, dan kies ik stiekem gewoon iets voor mezelf 😉

 • Jennifer

  Love die laarsjes! Ik doe graag mee met de winactie, zeker deze maand vliegt het geld de portemonnee uit.

 • Jeanicke

  Voor mn zoontje koop ik altijd schoenen van redzz deze zijn bij schoenspeciaal zaken en via de redzz site te koop. Top schoenen voor de kids!
  Dus doe heel graag mee om wat voor mezelf uit te zoeken deze keer;) schoenen die ik zelf soort van makkelijk aan kan doen met mn dikke zwangere buik zullen heel welkom zijn haha

 • Sharon

  Wat een ontzettend mooi schoenen! Ik doe graag mee met de winactie. Ben sindskort gescheiden en woon nu weer op mezelf wat ik erg fijn vind. Al is het allemaal duur zat, waardoor het shoppen aanzienlijk minder word. Ik zou daarom graag nieuwe schoenen willen winnen! 🙂

 • irene

  Jaaa ik doe ook mee!! Milan heeft een grotere schoenencollectie dan mama! Ik moet eerlijk zeggen dat ik weinig meer voor mezelf koop, dus ik ga dit kleine kansje wagen 🙂 Liefs

 • Corina

  Inderdaad mooie schoenen uitgezocht. Ik ken Ziengs helemaal niet. Zie het bij jou regelmatig voorbij komen. Ook ik zou graag mee willen doen met deze win actie. Met een zoon van 19 en een dochter van 18 kaar die weten wat ze willen!
  Kinderschoentjes zijn niet goedkoop maar voor deze kids al helemaal niet
  Ik wacht af, het zou een verrassing zijn

 • Neely

  Leuke actie! Doen graag mee:)!
  Jullie zijn goed geslaagd! Gave schoenen! Wij kopen schoenen voor ons gezin vaak bij de omoda..

 • Wendy

  Wat leuk! Ik doe graag mee 🙂

 • Rodin

  Hé Michelle,

  Wat heb je leuke schoenen uitgezocht voor jou en je mannen! Ik vind Ziengs een super toffe winkel en doe graag mee met de winactie.
  Ik ben al ruim een jaar een trouwe bezoeker van je pagina maar heb nog nooit een reactie geplaatst Nu ik hier toch ene aan het schrijven ben; ik lees super graag je berichten en vind het heel leuk om te zien hoe jullie leven eruit ziet. Je lijkt me een toffe meid en laat je niet gek maken door mensen die niet altijd even leuk op je reageren..

  Veel liefs, Rodin

 • Lisa

  Super toffe schoenen!!
  Ik doe graag mee om te winnen

 • Jaline

  Wat een super leuke foto’s ook weer! Ik doe graag mee met de actie!
  Mijn zoontje van 1 loopt nu ook net, en zoals je wel weet groeien ze er zo uit, dus wij zijn alweer toe aan het volgende paar pff, haha!

 • Mar

  Leuk, we wagen het er weer op! Schoenen heb je nooit teveel toch? X
  Ps: erg leuk geslaagd jullie vier!

 • Daphne

  Natuurlijk wil ik kans maken op een paar mooie nieuwe schoenen! Wie wil dat nou niet?
  Voor onze kinderen ging ik voorheen altijd naar een kinderschoenen winkel in Nistelrode. Sinds kort zit deze winkel bij van Tilburg kindermode. Mega ideaal, de keuze is reuze voor zowel schoenen als kleding.

 • Melissa Kikkert

  Super leuke schoenen! En laat ziengs nou net mijn favoriete winkel zijn! Omdat ik voor mijn werk de hele dag moet staan en lopen, vind ik goede schoenen erg belangrijk en doe daarom heel graag mee met ee winactie!

 • Joke

  Leuk om te winnen! Ik ben nu zwanger en kan daarom helaas geen hakken meer dragen (krijg er rugpijn van). Dus een nieuw paar warme laarzen zou ik voor de komende maanden heel fijn vinden!

 • Esmee

  Leuke winactie! Ik doe graag mee!

 • Birgit

  Leuke schoenen! En vooral die enkellaarsjes. Ik doe graag mee aan de winactie. X

 • Puck

  Hi Michelle!
  Ik doe mee!! Als student is het natuurlijk lastig om nieuwe goede en mooie schoenen te kopen vanwege het budget, maar zo’n meevaller is altijd fijn! En de schoenen die jullie hebben uitgezocht zien er allemaal zó mooi uit!

 • Lisanne

  Ik doe graag mee met de winactie! Ik heb ook witte nike’s voor mijn dochter en ik vind dat toch altijd zóo leuk staan! Ik shop graag schoenen voor mezelf bij shoe date in Uden.. hele leuke betaalbare schoenen, die vaak onwijs afgeprijst zijn. Ook hebben ze vaak kinderschoenen voor lage prijzen, die koopt hij dan op!
  Anyway, leuke schoenen heb je uitgezocht! 🙂

 • emma

  ik wil heel graag mee doen!!

 • Dominique van der Weiden

  Jaaaa! Super leuk! Ik doe zeker mee

 • Wendy

  Schoenen nooit genoeg! Dus jaaaaaa please

 • Lisette

  Oh wat leuk! Schoenen nooit teveel, doe graag mee! 🙂

 • Carolien

  Wat een geweldig leuke actie! Super leuk ook al die schoenen. Vooral die van Benjamin, te leuk!

  Mijn dochter en ik hebben ook vaak laarsjes van de Ziengs, kwaliteit is super! Onze zoon groeit zo snel die heeft al wat Vans versleten, loopt hij ook het best op.

  Ik doe graag mee met de winactie!!

 • Hilde

  Wat een fijne winactie en wat lijkt het me een luxe dat je schoenen uit mocht kiezen voor je gezin! Ik doe ook mee 😀 Ik werk in de zorg dus heb stevige schoenen nodig! X

 • Joor

  Ik doe graag mee met je winactie! Wij zijn laatst voor onze kinderen (zelfde leeftijd als jullie kinderen) geslaagd bij Durlinger. Daar zijn nu ook leuke kortingen!

 • Meaghan

  Wat een leuke winactie! Ik doe zeker mee 🙂
  Ik koop meestal schoenen bij Zalando, Omoda of bij Converse!

 • Vera

  Ik doe ook graag mee! Wat zal hij er dan blits uit zien met z’n bijzonderkleinwonder sjaaltje en nieuwe timberlandjes!!

 • Cindy

  Wat een leuke actie. Ik doe graag mee.
  Onze tweeling van bijna anderhalf begint nu bijna met lopen en dan zijn goede schoenen inderdaad erg belangrijk

 • Marijke Rougoor

  Wauw jullie zijn allemaal super goed geslaagd! Wat een super leuke actie, ik doe graag mee voor mijn zoontje die nu ook druk aan het oefenen met lopen is!

 • Anna Laura

  Wat een leuke schoenen heb je uitgezocht! Ik doe graag mee met de winactie want kan nog wel een paar goede schoenen gebruiken voor deze winter!

 • Nicole

  Ik doe heel graag mee!

 • Sabine

  Hi Michelle,
  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee. Precies zoals je zelf al zegt, de decembermaand is vaak al duur genoeg.
  Mooie keuzes heb je gemaakt voor de jongens!

 • Stijn

  WAAHHH ik doe heeeel graag mee met de winactie! I love shoes en ben al tijden op zoek naar een mooie leren enkellaars met een hak! Hoe fijn zou het zijn als ik deze niet hoefde af te rekenen, maar ze wel tot mijn bezit heb :). X

 • Rianne

  Wat een mooie schoenen van jullie alle vier! Ik doe graag mee met de winactie

 • Sofie

  Oh, ik doe graag mee! Inderdaad, sinds ons zoontje er is koop ik altijd dingen voor hem en amper nog iets voor mezelf. Het zou dus nog eens fijn zijn om een paar schoenen uit te mogen kiezen!

 • Pien

  Met een klein ventje op komst doe ik graag mee !

  Heb eigenlijk een stevig paar schoenen nodig omdat ik last heb van mijn rug.. Heb nog geen leuke kunnen vinden maar jouw laklaarsjes zien er super uit. Ga ze snel eens bekijken.

 • Mirte

  Ook ik doe heel graag mee! Mijn man heeft dezelfde kledingstijl als Koen en is ook toe aan nieuwe nette schoenen. Hij draagt al ruim 3 jaar zijn trouwschoenen door, waren ze ook op uitgezocht, maar dan mag er inmiddels wel een nieuw paar komen. Verdient hij ook echt, want hij is een superlieve vader en echtgenoot. Echt mijn allerbeste maatje, hoe vreselijk ik dat ook vind ik klinken, haha.

 • Elke

  Jaaaa. Love it. Hebben hebben hebben.

 • Laura

  Wat leuk Michelle!!
  Ik vind jouw lakleren laarsjes helemaal gaaf en doe graaaag mee aan de winactie!!

 • Anouk

  Wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee, voor een paar mooie schoenen!

 • Floortje

  Hele leuke winactie!
  Ik doe graag mee voor onze Loet. Die begint met zijn eerste stapjes en dan komen leuke schoentjes goed van pas♡

 • Michelle

  Jaa! Ik heb heeeeel hard nieuwe zwarte enkellaarsjes met hak, of zwarte pumps nodig. Al mijn zwarte ‘concertschoenen’ zijn versleten en ik moet dit jaar nog 5 concerten…. De schoenen van Ziengs lopen sowieso als pantoffels!

 • Danielle

  Leuk!! Ik wil mee doen! Wil graag voor mezelf ook lak schoenen. Maar tot op heden nog geen echte mooie gevonden. Ik vind die van jou echt perfect eruit zien! Ik ga ervoor!

 • Jessica

  Jaaa heel leuk!! Ik doe ook graag mee voor mijn zoontje. Hij is sinds een paar weken echt begonnen met lopen hij verdient wel een leuk paar schoenen!!

 • Mandy

  Wat een toffe schoenen! Vind de laarsjes die jij hebt uitgezocht helemaal geweldig, maar ik doe mee omdat ik mijn vriend echt een paar mooie, nieuwe schoenen gun.

 • Carmen

  Ik doe ook graag mee :). En hoe oud is Benjamin? Zo ‘finally’ is het toch niet dat hij begint met lopen?

 • Jolein

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee!
  Leuk voor het eerste paar schoenen voor mijn dochtertje Vieve ♡

 • Bernice

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee!
  En wat hebben jullie leuke schoenen uitgekozen!

 • Marleen

  Wat een prachtige familie! En wat heb je voor de jongens, Koen en jou super leuke schoenen uitgekozen. Ik ben zelf een meisjes mama, helaas geen inspiratie voor mijn meisje, maar jouw laarzen! Die wil ik wel toevoegen aan mijn schoencollectie! Erg leuk voor de feestdagen, kantoor en gewoon voor elke dag!

  Love it! Ik doe graag mee!

 • Judith Dam Wichers

  Hoi Michelle,

  Ik doe graag mee met de winactie, leuke actie!
  Voor eerste jaar moeder met de feestdagen wil ik er graag weer mooi bijlopen!
  Groetjes Judith

 • Danielle

  Jullie hebben in ieder geval mooie schoenen uit gezocht!!

  Hier ook een paar kindervoetjes die groeien als kool! Dus een paar nieuwe schoenen zou top zijn! Of zal ik toch schoenen voor mezelf uitzoeken… een vrouw heeft immers nooit genoeg schoenen…. a fijn, ik heb nog even om na te denken mocht ik deze winactie winnen!!

 • Ellen

  Jouw gekozen laarsjes vind ik top! Heel mooi. Hier gaat alles ook naar de kids in de eerste plaats. Ik zou ze, heel eerlijk, aan mezelf besteden 🙂 shoesme is hier favoriet voor de kleintjes. Overbodig.. maar ik doe mee 🙂

 • Linda

  YES PLEASE! Ik doe heeeeeel graag mee en denk dat ik dan sowieso ga voor jouw laarsjes 🙂 Zo mooi! En nu ga ik beginnen met duimen 🙂 Fingers crossed xx

 • Roxy

  Ik doe ook graag mee! <3 xx

 • Melissa

  Superleuk!
  Die cognackleurige van shoesme heb ik toevallig ook laatst voor mijn zoontje gekocht!

  Graag doe ik mee met de winactie, want ook voor mezelf zou een paar winterschoenen erbij heel fijn zijn!

 • Ankie

  Ik doe graag mee met de winactie. In deze maanden zitten we allemaal wat krap bij kas. En om ook dan ook nog een paar leuke laarsjes te kopen die ik eigenlijk wel nodig heb, heb ik het tot nu toe toch maar even gelaten bij alleen in het winkelmandje zetten en niet op betalen klikken. En nu was ik net op zoek naar leuke zwarte lak laarsjes dus wie weet……

 • Min Min

  Hi Michelle!

  Ontzettend leuke schoenen heb je uitgekozen voor de kids en de man 🙂 Mijn vriend is ook dol op zijn van Bommels. Die gaan jaren mee, staan geweldig mooi onder een pak > ik ben fan. Echter zijn ze verouderd. Ik zou graag mee willen doen aan de win actie. Niet voor mezelf, maar voor hem. Met een nieuw huis, veel verbouwen én kerst voor de deur vergeet je jezelf vaak te verwennen. Vooral mijn vriend, zo’n man die altijd geeft en anderen verrast. Zou ontzettend leuk zijn om hem met een nieuw paar van Bommels te verrassen.

  Je blog is een van mijn favorieten. Vaste prik om te lezen, heerlijk!

  Liefs,
  Min Min

 • Anouk

  Wat een leuke actie! Ook in doe graag mee voor een nieuw paar stoere laarsjes!

 • Britt

  Jaaaa ik doe ook graag mee! Aan schoenen nooit genoeg, maar dat hoef ik jou niet uit te leggen volgensmij…

 • Angelique Schoenmaker

  Lieve Michelle,

  Ik doe graag mee aan je actie!!
  De lakschoenen I love it!!

 • Myrthe

  Leuke actie:)! Ik doe ook graag mee! Schoenen kun je nooit genoeg hebben

 • Manouk

  Leukleuk!!! Ik doe graag mee!

 • Hanna

  Leuke actie, ik doe graag mee!

  Mijn jongens van 10 maanden lopen net als Benjamin nog niet – maar gaan wel overal staan. Goede tips wat betreft schoenen voor de kleintjes geef je. Ik vind dat je jouw jongens altijd zo leuk kleedt, krijg ik inspiratie van :-).

 • Amanda

  Super leuke actie !! Ik doe graag mee met de winactie. Ik zou ze dan aan mn dochter willen geven. Zij heeft een hoge wreef en brede voeten, voor de wintee vaak lastig om een paar goede schoenen te vinden.

  Ik shop voor de kids eigenlijk altijd bij Omoda.

 • Aafke

  Super gave laarsjes! En die van de boys ook!! Ik doe graag mee voor mn moeder, zei zoekt nog leuke nieuwe laarsjes!!!

 • Marina

  Ik doe graag mee, voor een nieuw paar laarsjes voor mezelf! Voor onze zoon koop ik vaak bij Van Haren of via Zalando, voor mezelf vaker bij Ziengs of in de winkels hier in de buurt. Houd wel van goede prijs/kwaliteit. Leuke winactie!

 • Jolijn

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee, voor een paar schoenen voor mezeld. Met een zoontje vab 2 vergeet je soms om jezelf op iets leuks te trakteren

 • Eline

  Leukleuk! Ik doe mee

 • Elly

  Ik doe heel graag mee! Kan wel wat nieuws gebruiken 🙂

 • Martine

  Ik wil graag een kansje wagen, dus bij deze: ik doe mee!

  Liefs, Martine

 • Daniëlle

  Wat een leuke schoenen hebben jullie gekozen, jou laarsjes ook zo gaaf! Ik doe graag mee, niet voor ons zelf of voor de kids maar voor mijn lieve mams, staat altijd 24/7 voor ons allemaal klaar maar verwend zichzelf eigenlijk nooit! Zou een super leuke verrassing zijn voor haar! Groetjes Daniëlle

 • Mieke

  Ik doe heel erg graag mee aan de winactie! Overigens ga ik met mijn dochter vaak naar een schoenenwinkel vlak over de grens in Belgie. Het is echt een schoenenwalhalla met betaalbare lederen schoenen, echt een aanrader!

 • Anouk

  Wat een leuke schoenenik doe graag mee met de win actie!
  En dan graag schoenen voor mijn man, kan ik hen ook eens verrassen

 • Nina

  Leuk, ik doe graag mee!

 • Merlijn

  Ik doe heel graag mee! Ik zou héél graag een nieuw paar schoenen hebben, aangezien ik afgelopen 1,5 jaar maar 1 paar nieuwe schoenen heb gekocht!
  Voor ons meisje was ik van plan haar eerste schoentjes te kopen bij Marya schoenen in Nistelrode!

 • Fleur

  Jaaa zo leuk! Op insta al geliked maar nu nogmaals zo! Super leuke actie!!

 • Nuy

  Grappig, want mijn man is nu van de suède schoenen af. Nou, we hebben deze keer gekozen voor mooie wel gedurfde schoenen van Van Bommel. Staan perfect onder zijn pantalon en een mooie jeans.
  Wat een leuke shoes voor de boys. Kinder voeten kunnen soms zo hard groeien.. dat ze soms maten overslaan.

 • Renske

  Wat een onwijs leuke schoenen hebben jullie uitgekozen! Ik doe héél graag mee voor mijzelf! na hele mooie en goede schoenen voor de kindjes te hebben gekocht is het nu tijd voor mooie schoenen voor mijzelf! Ik ga duimen ❤️

 • Mirjam

  Ik doe heel graag mee aan deze leuke winactie! De kids zijn allemaal voorzien, maar zelf zou ik nog wel een paar laarsjes kunnen gebruiken deze winter. Jou laklaarsjes zijn super leuk!

  Waar we meestal schoenen kopen is heel verschillend, de laatste tijd ook steeds vaker online. Ideaal!

 • Lianne

  Wat een onwijs leuke schoenen én leuke winactie! Doe graag mee!

 • Laura

  Ha Michelle, staan je super leuk! Ik had ze al gespot inderdaad, gave booties 🙂 Reacties in overvloed, maar ik doe ook graag mee. En dan ga ik ook voor deze laarsjes, heel tof! Oh en smelt Morris die mama dr benen “poten” noemt haha genieten

 • Willemijn

  4 paar superleuke schoenen! Ik doe heel graag mee met de winactie!

 • Ilona

  Oeh, dat is een gave actie. Graag doe ik mee en zou een heerlijk paar voor mezelf uitzoeken. Man en kindje komen vaak op de eerste plaats, waardoor mama ff snel wat uitzoekt. Herkenbaar??

 • Alida Smit

  Michelle, wat een mooie blog weer en wat heb je een goede keuze gemaakt voor alle 4! Ik zou graag mee willen doen aan jouw actie voor Ziengs, omdat ik zeker een paar nieuwe laarsjes kan gebruiken voor de winter! En dan zou ik graag willen gaan voor jouw laarsjes als die er nog zijn in maat 40

 • Michelle

  Wat heb je weer leuke schoenen uitgezocht! Ik doe graag mee, twijfel continu over “lak” laarsjes, maar vind ze toch wel zo leuk nu ik ze bij jou aan zie, dat ik nu ook wil! voor mijn zoontje van 2 heb ik nu ook Timberlands (camel kleur), hij draagt ze het liefst iedere dag en staan zo stoer, krijg heel veel complimentjes erover! Bestel wel eens online sneakers maar de Timberlands in de stad gekocht (Nijmegen).

 • Michèle

  Jaaa ik doe graag mee voor mijn kleine Jax (2) ! Zou zo graag nog een paar Timberlands voor hem willen in de koude winter maar ze zijn zo duur… hij is 1e kerstdag jarig dus zou super leuk zijn!:D

 • Audrey

  Ohh jouw laarsjes!! Die zou ik ook wel willen dus ik doe graag mee met de winactie! De mannen hebben ook super leuke schoenen uitgekozen!
  Voor mijn zoon koop ik vaak schoenen bij Kidslovesneakers.nl

 • Lotte

  Zo tof! Als alleenstaande mama kies je toch echt voor het geluk van je kind (en de Sinterklaascadeaus) – en niet voor jezelf! Ik doe graag mee!

 • Riannaenco

  Yay!! I’m in!! Doe dolgraag mee voor een paar stoere stappers! Wie niet waagt, wie niet wint! Oja ik koop de kinderschoenen vaak bij Pico (ook online) of bestel een paar toffe via bijv Zalando om op je gemakje thuis te passen met de kids! Nu keihard fingers crossed voor een set new shoes!!

 • Nikki van Rijswijk

  Ik doe graag mee! Kan wel mooi boots gebruiken.
  Super toffe actie!

 • Marjolijn

  Ontzettend leuke schoenen. Wat heb je toch een goede smaak! I love Ziengs dus wil héél graag meedoen met deze winactie.
  Groetjes Marjolijn

 • Milou

  Zo’n mega goede smaak heb je toch ook! Ik wil wel graag dezelfde als jij hebt uitgekozen, want zo’n laarsjes kan ik nog wel goed gebruiken! Heeeeel tof ik doe dus graag mee!
  Alvast fijne feestdagen voor je mooie gezin!

 • Charlot

  Hele gave schoenen! Ik zou graag een paar winnen 🙂

 • Martha

  Ik waag maar een kansje. Ik heb voor alle kids dit seizoen 1 of 2 paar schoenen gekocht. En je voelt ‘m al aankomen; moeders is nog niet aan de beurt geweest.. welkom dus!

 • Brit

  Britttttt doet mee!!!!

 • Chantal Onstwedder

  Na 3 paar schoenen voor de kleine (Nike, Adidas & vans) wat geen koopje is waar ze zo weer uitgroeien.
  doe ik ook mee aan de winactie
  Hopen en duimen ❤️

 • Denise

  Ik doe heel graag mee
  Ik vind het voor mijn dochter van 15 maanden erg lastig om schoenen te kopen. Ze is 15 maanden en net na haar eerste verjaardag is ze gaan lopen. Ik hou niet zo van meisjemeisjes dingen maar van stoere meiden spullen. In de winkels kan ik voor haar niet slagen, online beter. Ze heeft nu zwarte boots met zo’n glanslaag als dat jij op de schoenen hebt. Stoere boots dus van maatje 21 super schattig!

 • Julia

  Hoi Michelle,
  wat een leuke actie, jij draagt precies laarsjes die ik ook zoek! Bedankt voor je wekelijkse verslagen, ik lees ze iedere keer met veel plezier en doe veel inspiratie op aan je kledingstyle!

  Liefs

 • Odette

  Hoi Michelle, wat een leuke winactie…
  Ik doe graag mee, want sinds ons mannetje van 4 op de kleuterschool zit, echt waar…. hebben zijn schoenen het zwaar…. het echt heavy werk is begonnen… hahahah
  Rauzen, rennen, vallen en weer opstaan…. Dus is hij weer hard toe aan een nieuw paar…
  Mama heeft zichzelf pas ook lakleren enkellaarsjes gekocht, dus ik kan vooruit!
  Liefs, Odette

 • Debora

  Super leuk. Ik doe graag mee!

 • Natascha

  Ik doe ook super graag mee. Hier 3 kindjes die natuurlijk altijf voorrang krijgen. En ze word mama dikwijls aan de kant geschoven dus zou leuk zijn om eens een paar voor mezelf uit te kiezen

 • Joan

  Ik doe mee, ben wel weer aan een nieuw paar toe

 • ESR

  Ik ben dol op jouw lakleren schoenen! Ik doe graag mee.

 • Christine van den Berg

  Ach.. kijk die schoentjes aan Benjamins voetjes nou…!! Wat een goeie keus, Michelle! Ze zijn echt heel mooi! Ik heb twee meiden, dus Morris’ schoenen zijn me te jongensachtig, maar zodra m’n dochter van 4mnd ook gaat lopen zijn deze bruine echt te leuk! Hou ze in gedachten, ook het merk op zich.
  Bij Ziengs ben ik afgelopen najaar pas voor het eerst binnen gelopen.. de jongste was 3wkn oud en voor de oudste had ik, na een groeispurt toch echt nieuwe nodig! Ik kocht twee paar schoenen van Muyters voor haar, ik had nog nooit van dat merk gehoord, misschien omdat ze exclusief van Ziengs zijn?? Maar wat zijn het en geweldige schoenen! Een roségouden die er nog steeds als nieuw uit zien en een wit/gouden sneaker die weliswaar wat besmettelijker qua kleur is, maar waarvan zool en stootrand behalve de kleur nog steeds puntgaaf zijn! En vooral bij de neus gebeurt dat met al het geklauter zelden.. Zelf had ik m’n oog op een paar van Tamaris laten vallen, maarja, de aanschaf voor dochterlief was al fors, dus die heb ik uitgesteld. Maar van het enkellaarsje dat ik zag zou ik ontzettend blij worden, zeker in deze dure decembermaand!!
  Succes met het uitzoeken van de gelukkige winnaar/winnares!

 • Jill

  Wat een leuke schoenen voor jou en de boys! En wat een super leuke winactie! Ik waag weer een gokje hoor;-)! Sinds mijn zwangerschap zijn ook mijn voeten een maatje gegroeid! Nu had ik laatst een paar hele leuke laklaarsjes ontvangen, maar helaas 3 maten te groot en helaas ook niet meer in mijn maat te verkrijgen (foutje bedankt)! Een paar nieuwe laarsjes zouden dus echt geweldig zijn!

 • Sonya

  Wat heb je leuke schoenen uitgekozen, die wil ik ook!! Ik doe graag mee met de winactie zodat ik deze winter kan genieten van die mooie laarsjes! We zijn al 1,5 jaar in ons huis aan het klussen en dan koop je toch minder snel wat voor jezelf. Zou super zijn dus!

 • Linda

  Ik doe zeker mee met deze winactie. Na mijn bevalling 8 weken geleden draag ik graag schoenen met een hakje om mij weer wat vrouwelijker te voelen. Voor mijn zwangerschap droeg ik bijna altijd platte schoenen, dus veel schoenen met een hak bevat mijn collectie niet!

  Leuke winactie!

  Groetjes, Linda

 • Jennifer

  Toffe schoenen heb je uitgekozen! ik doe graag mee altijd fijn zo tussen sinterklaas en kerst

 • Hennie

  Wat weer een te gekke winactie! Ik doe heel graag mee Zou leuk zijn om te winnen, na de geboorte van mijn zoon, mezelf een beetje laten “liggen”
  Nieuwe schoenen zijn dus heel erg welkom

 • Lynn

  Leuk weer om te lezen, maar vooral de foto’s zo leuk! Benjamin lijkt me echt de grappenmaker van de twee en Morris de wat serieuzere. Heerlijke ventjes!
  Natuurlijk doe ik ook graag mee. Ik ben ook zo een type die zelf jaren met schoenen doet en voor mijn mannen wel elke keer iets nieuws koopt;)!

 • Loïs Op 't Land

  Hele leuke winactie! Ik ben dol op schoenen, maar heb zelf eigenlijk geen mooie laarzen voor naar stage. Ik doe graag mee!

 • manon

  Hi Michelle, ik doe heel graag mee met de winactie voor mijn zoontje van 2! Ik koop meestal schoenen van het merk ”Develab” voor mijn zoontje. Hij groeit erg snel uit zijn schoenen dus het is een duur grapje om elke zoveel maand nieuwe schoenen voor hem te kopen….

 • Misty

  IJeej wat leuk, een actie die niet voor kindjes is (want helaas heb ik die nog niet)!
  Ik doe heel graag mee met de winactie!

  Zou zo leuk zijn om eens wat te winnen! Duimen!

 • Mariette

  Wat een leuke winactie! Met plannen om een huis te gaan kopen dacht ik nieuwe schoenen voor deze winter maar over te slaan. Ik doe dus graag mee!

 • Ylona

  Wat lopen jullie er weer tip top bij deze winter! Ik doe heel graag mee aan de winactie, heb je schoenen al een aantal keer voorbij zien komen op instagram. Ze zijn echt super tof!

 • Marritta van Woudenberg

  Ik doe gezellig mee vanuit mijn kraambed of vanaf mijn roze wolk, zoals dat heet. Alvast hele fijne feestdagen gewenst voor jou en de jouwen. Groetjes, Marritta

 • Nancy

  Jaaaa! Wat een leuke actie. Ik doe graag mee en wacht in spanning af. Prettig weekend!

 • Cheryl

  Wauwie! Ik doe graag mee voor een paar voor mijzelf! Ben ik wel weer aan toe! 🙂 Je hebt zelf ook prachtige exemplaren uitgezocht!

 • Liza

  Wát een leuke schoenen heb je uitgezocht! Ik doe ook graag mee

 • Marcia Leidekker

  Verliefd op de schoentjes van Benjamin ik doe graag mee aan de winactie voor ons kleine mannetje!

 • Carolien

  Wat leuk zeg! Ik doe graag mee om mezelf een keer te verwennen met een nieuw paar schoenen!

 • Daniëlle Kim

  Leuke schoenen! Ik doe graag mee met de winactie!

 • Lara Rutten

  Ontzettend leuke actie! Vrouwen en schoenen hé! Kan altijd meer, Haha. Ik doe graag mee met deze actie. Geniet van jullie weekend!

 • Lieke van Veen

  Ik doe super graag mee om een mooi paar schoenen te winnen.

 • Tessa

  Geweldige winactie! Ik doe heel graag mee!

 • Marieke Haverslag

  Hele mooie schoenen!
  Doe graag mee met de winactie!

 • Linda de Groot

  Ik doe graag mee met de winactie!
  Voor mezelf en de kids koop ik ook alleen merk schoenen, meestal bij shoedate(Uden) of in de aanbieding. Koop ze ook nooit voor de volle prijs, vooral voor de kids niet. Groeien zo snel, dat is niet alleen bij jullie
  Mijn vriend heeft altijd nike’s aan dus dat is lekker makkelijk

 • Anne

  Ik doe ook graag mee! Ben pas samen gaan wonen, dus wilde dit jaar eigenlijk geen nieuwe laarsjes kopen… Maar veterboots staan eigenlijk toch wel hoog op mijn lijstje!

 • Lizette van de Velde

  Precies zoals je zegt is december altijd een dure maand, en daarom doe ik graag mee met de winactie☺️.

 • Philomeen

  Ons zoontje van bijna 16 maanden heeft ook schoentjes van shoesme met een flexieble zool.Vind het hele fijne schoentjes.Doe graag mee met de winactie hele leuke schoenen december is altijd een dure maand!

 • Ramona

  Wat weer super leuke foto’s van jullie gezin! Ik doe graag mee met de winactie. Mijn zoontje is namelijk toe aan het eerste paar schoentjes en wij vinden dit echt wel een ding. Het gaat zo snel allemaal!

 • Annick

  Aah wat een leuke actie . Ik doe graag mee!

 • Mare

  Super leuk deze actie, ik ben ook van de partij!

 • Jiska

  Is doe ook graag mee Michelle!!
  Deze winter alleen nog maar voor mijn zoontje schoenen gekocht ( zijn eerste paar!) maar voor mezelf nog niks!
  Ben ook nog jarig vandaag, die lakschoenen zouden een top cadeau zijn!

 • Hendrika

  Wat een mooie schoenen! Hier ook twee jongens en de schoenen die je voor jouw jongens hebt uitgekozen zijn geweldig, helemaal mijn stijl 🙂 Ik doe graag mee!

 • Marijke

  Hopelijk maak ik nog een kansje om mee te doen met deze leuke actie! Ik kan wel weer nieuwe laarsjes gebruiken 😉

 • Bianca van der Heijden-Kievit

  Goede keuzes! Onze kleine loopt nog niet, wel onderweg. Dus alvast een paar klaar hebben staan, zou goed uitkomen! Ik doe graag mee met deze winactie! 🙂

 • Wendy

  Mijn zoontje heeft toevallig dezelfde schoentjes alsBenjamin! Staan super leuk! Alleen die voetjes groeien inderdaad hard dus hij is wel weer toe aan een nieuw paar. Doe dan ook graag mee met de actie!

 • Nanda

  Super leuke winactie. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje, die ook bijna begint te lopen! Zij kan dus zeker goede schoentjes gebruiken!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!