NOPPIES SUMMER ESSENTIALS

 In Morris, Outfits

Het is zomer! Jullie weten inmiddels allemaal hoe méga blij ik daar van word. Voor mij toch wel de allerfijnste periode van het jaar. Toen ik er in december achter kwam dat baby 2 onderweg is, was ik heel benieuwd hoe ik de zomer dit jaar zou ervaren. Met dikke buik leek dat me toch net een weer een ander verhaal dan zonder. Inmiddels mogen we het toch echt wel zomer noemen, hebben we al behoorlijk wat warme dagen achter de rug en heeft mijn buik een gezellig aanwezig formaat aangenomen. Wat de warmte betreft ben ik een bofkont, want ik heb er helemaal geen last van. Integendeel zelfs; ik vind het mooie weer heerlijk en geniet van het zonnetje. Dat mijn voeten opzwellen tot formaat huiskamerolifantje vergeten we voor het gemak even, want dat mag de pret niet drukken. Zodra de temperatuur het een beetje toelaat gooi ik de schuifpui open, klap ik de parasol uit en leven we zo veel het kan buiten. Morris is ook echt een buitenkind en grijpt iedere kans aan om naar buiten te glippen. Ik hoef hem maar te vragen of hij zin heeft om te fietsen, en hij staat al bij de deur!

Omdat ik de vorige keer niet zwanger was in de zomer moest er een zwangerschapsgarderobe aangeschaft worden voor het mooie weer. Mijn zwangerschapsjeans zijn heerlijk, maar zodra het kwik boven 20 graden komt heb ik het gevoel dat ik opstijg in zo veel stof en draag ik toch echt liever iets luchtigers. Ik liet jullie in de twee shoplog video’s al zien wat ik allemaal bestelde voor mezelf om de zomer – kledingtechnisch – door te komen. Ik mocht ook deze maand weer wat spulletjes uitzoeken bij Noppies voor mezelf en voor Morris, en ze vroegen me op zoek te gaan naar vijf summer essentials die iedere mommy-to-be wat mij betreft in de kast zou moeten hebben voor de warmere dagen. Ik kwam uit op een jurkje voor ’s avonds, een top met kort broekje voor overdag, en een mooi passend badpak met tuniek voor strand- en zwembaddagen! Normaal gesproken ben ik heel erg een bikinimeisje, als in; hoe minder stof hoe beter, maar nu ik zwanger ben vind ik het heel prettig wat af te wisselen. Ik bestelde een badpak wat jullie ongetwijfeld nog gaan zien en wat heel mooi om m’n buik zit. Mocht je nou zwanger zijn en ook nog op zoek naar een fijnzittend badpak, tipje van yours truly; het is variant Saint Tropez, van Noppies dus. Het fijne aan een badpak vind ik dat je er ook best even een stukje in kunt lopen als je er een shortje of tuniekje overheen gooit. Dan is het een stuk minder ‘naakt’ dan een bikini, vooral nu met die dikke buik, en dat vind ik persoonlijk heel fijn!

Anne (KLIK!) maakte ook deze maand weer foto’s van ons. Dit keer gewoon thuis, terwijl Morris’ me hielp met spulletjes uitzoeken voor de vakantie. Gaat het allemaal net een tikje minder snel van, maar dat maakt het niet minder gezellig. Morris wilde z’n zonnebril nu al niet meer af, dus dat is een fijne voorbode;)!

Het was even de vraag hoe onze vakantie er dit jaar uit zou zien, want toch bijna 32 weken zwanger, maar jullie weten al dat we inmiddels lekker met z’n allen op Mallorca zitten om te genieten van het mooi weer, lekker eten en elkaars gezelschap. Volle bak genieten, en nog heel even stilte voor de storm, want als we thuiskomen kan het aftellen écht beginnen!

Wat vind jij echte summer essentials voor bijna-mama’s? Wat zijn onmisbare items in jouw garderobe? Ik ben benieuwd. Bedankt voor het lezen en tot de volgende!

 

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • anoukwvr

  Heehoi!
  Leuke foto’s! Wat voor mij echt niet mag ontbreken nu ik zwanger ben (maar ook als ik niet zwanger ben) zijn maxi-dresses. Maar dan wel die mooi afkleden, niet die flubberdingen die net tenten lijken, hihi.
  Fijne vakantie op Mallorca!
  Liefs,
  Anouk

 • Isa

  Wat een mooie foto’s weer:). Ik kan nu echt niet zonder fijne (basic) jurkjes. Jeans vind ik met die warmte maar niks…

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!