OEPS..

 In Persoonlijk

Goede maandagmorgen allemaal! Niet zomaar een maandag deze keer, want het is Tweede Kerstdag. Je bent gewend iedere maandag een plog van mij online te zien, maar zoals jullie misschien wel weten via Instagram of Snapchat vieren wij Kerst dit jaar niet thuis! Nu heb ik wel geplogd zoals altijd, alleen is het internet niet snel genoeg om de plog op tijd online te krijgen! Sorry daarvoor. Morgen komt ie alsnog; onze Eerste Kerstdag in foto’s. Ik hoop dat je dan weer even terugkomt, want hij is best heel leuk (sprak zij bescheiden😜).

De afgelopen week is er, op de plog na, niets online gekomen. We hadden het zo druk met toestanden in het nieuwe huis, voorbereidingen voor de vakantie en het ‘normale’ dagelijkse leven, dat mijn blog even een klein beetje naar de achtergrond verdween. De komende weken zijn nog even hectisch, maar ik ga mijn best doen zo vaak ik kan leuke artikeltjes online te zetten en mijn blog niet meer zo te verwaarlozen. Één week ‘niks’ voelt meteen zo tegennatuurlijk! Ik zit in ieder geval weer bomvol inspiratie, dus wat dat betreft moet het helemaal goedkomen.

Voor nu hoop ik dat je al heerlijke dagen achter de rug hebt, en wens ik je een hele fijne Tweede Kerstdag toe, vol liefde en warmte, met iedereen die je liefhebt héél dichtbij. Ik geniet ontzettend van onze eerste Kerst als gezin van drie. Wat een rijkdom om dit mee te mogen maken. Voor de mensen voor wie Kerst dit jaar géén feest is, om welke reden dan ook; ik denk aan jullie en wens dat ook jullie volgend van een fijne Kerst kunnen genieten.

Tot heel gauw lieve allemaal!


Recommended Posts
Showing 4 comments
 • Wendy

  Geniet vol gas! En die blogs, het is je vergeven al wacht ik vol spanning
  Geniet met en van je mannen en de rest van de familie

 • Marieke

  Geniet vanalles om je heen! Ik kom gewoon morgen terug en anders overmorgen

 • Lieke

  Geniet ervan! Geeft helemaal niets dat er niets online staat 😉

 • Sabien

  Topfoto, wij zijn ook met de hele familie aan het genieten. Trouwens We hebben dezelfde jas 🙂

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!