ONZE TROUWCLIP – 01.05.2015

 In Bruiloft, Persoonlijk, Relatie

Vandaag een artikel met héél weinig woorden, maar des te meer beeld! Ik vroeg jullie eerder of jullie het leuk zouden vinden om onze trouwclip te zien, en omdat jullie zo enthousiast reageerden en ik er natuurlijk hartstikke trots op ben leek het me leuk hem maar gewoon met jullie te delen!

Wij hebben onze trouwdag vast laten leggen door Nico en Bas van Jij van Mij, en daar zijn we nog steeds heel erg blij mee. De video laat volgens mij precies zien hoe de allermooiste dag van ons leven was. Emotioneel, bijzonder, puur en oprecht. Ondanks dat deze video dus ook echt wel heel erg persoonlijk is; er zijn zelfs stukjes van onze geloften te horen, wilde ik ‘m toch heel erg graag op mijn site delen. Juist omdat ik denk dat jullie mij hierdoor weer een beetje beter leren kennen! Ik hoop dat jullie hem net zo mooi vinden als ik!

#

Dankjewel voor het kijken! Mochten jullie nou vragen hebben over onze bruiloft; stel ze gerust in de comments! X

Recommended Posts
Showing 41 comments
 • Lieke van Veen

  Wauw wat een prachtige video! Altijd leuk om terug te kijken!

  • Michelle

   Dankjewel Lieke! Dat vinden wij ook; we kijken hem nog minimaal een keer per week terug samen.

 • Hanna

  Ontzettend mooie video. Het ziet er zeker uit als een prachtige dag!

  • Michelle

   Dankjewel Hanna! Dat was het ook écht!

 • Floor

  Wauw Michelle, wat straal je! En wat had je een prachtige jurk. Veel geluk samen

  • Michelle

   Dankjewel Floor!

 • Annemarie

  Mooie video! Wij zijn ook 1-5-15 getrouwd en in verwachting van ons eerste kindje;) Veel geluk toegewenst!

  • Michelle

   Wat toevallig! Nog gefeliciteerd:)! Wanneer verwachten jullie jullie kleintje? Dankjewel voor je reactie.

 • Sanne

  Wat een prachtige video!! De liefde straalt er vanaf. Ik heb je blog net ontdekt, super leuk om te lezen allemaal. Ik ben zelf ook in verwachting, nu 24 weken dus we lopen bijna gelijk. Ik blijf je zeker volgen!

  • Michelle

   Dankjewel voor je lieve complimentjes Sanne:)! Wat leuk dat je ook een kindje verwacht!

 • Marissa

  Wauw! Het hele filmpje met een grote glimlach zitten kijken.
  Wat een mooie dag moet dat geweest zijn.. En jullie zijn echt een bloedmooi stel! Kan niet anders dan dat jullie een bloedjemooi kind krijgen 🙂

  • Michelle

   Haha wat lief weer<3!!

 • Anita

  Een woord: prachtig! Heel erg leuk om te lezen hoe het met je is, en als ik je video bekijk van je trouwdag droom ik stiekem al een beetje over mijn eigen trouwdag! Heel erg mooi, je bent een inspiratie voor velen.

  • Michelle

   Wat een mooi compliment! Dankjewel Anita!

 • Marja

  OK. Dat is dus niet handig met al die hormonen (tranentrekker!). Prachtig! Jullie zien er heel gelukkig uit.

  • Michelle

   Herkenbaar!! Hormonen doen gekke dingen met de mens;). Dankjewel!! Gelukkig zijn we ook heel erg!

 • Maria

  Omg huilen hier. Wat een emotie spat eraf. Wat een geluk in allebei jullie ogen.
  Als jullie huwelijk ooit in zwaar weer verkeerd, dan zal deze clip de liefde doen opbloeien.
  Wat mooi!

  • Michelle

   Wat een mooie reactie Maria, dankjewel! Het was ook echt een super emotionele dag, terwijl we dat eigenlijk van tevoren hélemaal niet verwacht hadden. Wel heel bijzonder om mee te maken.

 • Kelly

  Waauuww Michelle! Ik volg je blog al een tijdje. Vind het zo mooi en bijzonder hoe je schrijft! Ik was aan het twijfelen om een reactie te plaatsen.. maar ik heb je video nu 2x gekeken (eerste keer kon niet met geluid vandaar ) en kon het niet laten. Wat een perfect en mooi stel zijn jullie! Ik kreeg zo’n kippenvel van jullie trouwclip. Wat moet dit een bijzondere dag geweest zijn voor jullie. Super leuk dat je dit met ons wilt delen! Ik verheug me er altijd op dat er weer een nieuw bericht op de site staat! Kijk er elke dag op vind het zo leuk om te lezen! Ben benieuwd wat er nog allemaal komen gaat!

  • Michelle

   Wat een súperlieve reactie Kelly! Héél leuk juist dat je wel een reactie plaatst! We hebben inderdaad echt een hele bijzondere dag gehad. Kijk er met zo’n enorme glimlach op terug! Vind het serieus wel eens jammer dat we ‘m nooit meer over kunnen doen, haha. Dat is dan weer een nadeeltje aan zo jong trouwen. Hoe leuk om te lezen dat je mijn site zo trouw volgt! Dankjewel daarvoor, waardeer ik héél erg<3!

 • Michelle

  Thanks Millie:)! Haha ik heb daar zelf bij het terugkijken van deze video ook heel hard om moeten lachen, ik heb de hele dag zo’n brede grijns op m’n gezicht!

 • Michelle

  <3

 • Wendy

  Wauw Michelle…..
  Met tranen in mijn ogen heb ik je clip bekeken…wat zien jullie er gelukkig uit!! Leuk om te zien hoe kleine michelle is uit gegroeid tot een volwassen prachtige vrouw.
  Leuk om jullie mam en pap in de clip te zien en Robin.
  Geniet van al het geluk MIchelle en Koen.
  X

  • Michelle

   Dankjewel voor je lieve reactie Wen! Onvoorstelbaar hoe de tijd vliegt he.. Heel veel liefs! X

 • Mamalet

  Hoi Michelle,

  Prachtige clip zeg! Wij hebben het trouwen uitgesteld tot na het kinderen krijgen. Nu 2 hummeltjes verder begint het wel een beetje te kriebelen en doe ik hier en daar wat inspiratie op. Vind je jurk echt prachtig, zou je het merk/model met me willen delen?

 • Brenda

  Waauw echt prachtig ! Heb het met tranen in mijn ogen gekeken.
  En wat straal je mooi ! Geniet er van xxx

 • SilkeVx

  PRACHTIG! Wat een fantastisch mooie video. Je zag er prachtig uit!

  • Michelle

   Wat lief!! Dankjewel!

 • Marijke

  Lieve Michelle, wat een prachtige mooie ontroerende video! Het lijkt wel een sprookje, zo mooi!
  Ik vind het altijd super leuk om jouw blogs te mogen lezen. Met onze kinderwens voor de boeg, doe ik zoveel mogelijk inspiratie op. En vind ik het leuk om te lezen hoe anderen hun zwangerschap ervaren hebben. 🙂
  Ik wens jullie heel veel geluk en liefde toe!

  Liefs Marijke
  (Uit het Noorden)

 • Nicole

  Wat n mooie video. Ik volg je via IG en lees regelmatig je Blog. Erg leuk. Ook grappig om jullie stem nu te horen. Veel geluk met elkaar en jullie kleine mannetje.

 • Sabien

  Al lange tijd volg ik blog, maar nog nooit jullie trouwclip gezien. Wauw wat een mooie dag, alles ziet er echt helemaal perfect uit. De liefde die voor voor elkaar voelen en die familie die jullie om je heen hebben staan is heel ontroerend. Nu droom ik er nog meer van dat er een aanzoek aankomt…

  • Michelle

   Wat leuk dat je ‘m ook hebt bekeken! Het was voor ons inderdaad echt een perfecte dag. Ik denk er letterlijk iedere dag nog wel even aan terug. Een herinnering voor het leven. Mocht dat aanzoek er komen is zo’n trouwclip echt een aanrader;)!

 • Samantha

  Héél mooi filmpje. En voor jullie een hele mooie clip om je trouwdag weer eens te beleven!

 • Marit

  Lieve Michelle,
  Zo af en toe heb ik op je instagram pagina gekeken omdat je zulke lieve mooie foto’s van je kindje deelde! Maar dit filmpje is echt een mooi en bijzonder.. wauw! ❤️

 • Charlotte Fleur

  Geweldig!!!!!! Echt, fantastisch vastgelegd! Veel geluk!

 • Clairos

  Hoi Michelle, zou jij voor mij na kunnen gaan waar jullie familie de sjaals hebben laten maken? Of weet je dit toevallig zelf?

  X Claire

 • Rhodé

  Wat een prachtige film! Zelf ben ik bijna een jaar getrouwd, en ook wij hebben een film van de bruiloft. Prachtig, al die emoties vol geluk en liefde. Heerlijk 🙂

 • Melanie

  PRACHTIG!
  Ik ben eruit dat ik deze jurk ook wil gaan dragen en wat een mooie video, zon bruiloft wilt toch iedereen!
  Wat vond je het allermooiste aan deze dag?

pingbacks / trackbacks
 • […] ONZE TROUWCLIP […]

 • […] Morris slaapt kruipen wij nog even samen op de bank. We kijken onze trouwclip weer eens ‘n […]

 • […] het me leuk hem ook te doen. Ik heb inmiddels al behoorlijk wat geschreven over onze bruiloft; onze trouwclip staat al een hele poos online, en jullie konden ook al lezen over het aanzoek en de zoektocht naar […]

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!