OUTFIT OF THE DAY: YOURWISHES

 In Outfits

In het kader van af en toe een beetje blijven vernieuwen en daarbij opgeteld een overschot aan inspiratie hebben we vanaf vandaag een nieuw ‘extra’ rubriekje op de site! Ik krijg vaak ontzettend veel vragen over de outfitjes die Morris en ik dragen op bijvoorbeeld Instagramposts of in plogs, en het leek me leuk zo af en toe eens een outfit of the day met jullie te delen! Niet omdat ik denk dat wij perse van die hippe kippen zijn, integendeel zelfs, maar omdat er veel naar gevraagd wordt en ik het zelf ook hartstikke leuk vind om te delen. Het kunnen OOTD’s van onze favorieten zijn, van items die we zo vaak dragen dat je er met geen mogelijkheid omheen kunt, maar ook van nieuwe combi’s, van gekregen spulletjes die ik graag wil laten zien én van outfitjes die buiten onze comfortzone zijn.. Vandaag hebben we er om te beginnen meteen eentje die in een boel van deze categorieën past, want ik heb er wat van opgestuurd gekregen, ik ben er heel enthousiast over én het is voor ons doen heeeel wat anders!

Ik kreeg van de webshop Your Wishes een setje voor Morris toegestuurd, én een shirt voor mezelf! Er valt wel eens vaker iets door de brievenbus, maar nu was het dus een pakketje voor ons samen en daar werd ik extra vrolijk van! We ontvingen allebei een slogan tee, en voor Morris zat er ook een joggingbroekje met botanische print bij: héél iets anders dan wij van onszelf – en jullie van ons – gewend zijn!

Ik combineerde mijn slogantee met mijn favoriete zwangerschapsjeans van Noppies en mijn witte Stan Smith’s mét groene details. Die matchen dan weer leuk met Morris z’n broekje! Ook voor hem combineerde ik het setje met witte sneakers: Nike Air Force 1’s. Ondanks het mégadrukke broekje, oogt het zo toch als een geheel door ‘t witte shirt en de sneakertjes!

Op mijn t-shirt staat ‘#momlife’, en op die van Morris ‘bikkel’. Is wel lekker toepasselijk trouwens zo met dit plaatje, want hij was net weer helemaal lekgestoken door de muggen. Dat lieve kind van ons trekt insecten aan!

Kijk ‘m nou staan: ons binkie! In zo’n ander setje dan hij normaal draagt. Jullie weten inmiddels dat je Morris uit kunt tekenen in een spijkerbroekje met overhemdje of polo: dan is dit dus écht even wat anders. De zachte broekjes heeft Morris wel veel gedragen toen hij nog echt baby was, maar sinds hij loopt eigenlijk niet meer. Dit is echt zo’n combi die me in alle opzichten verrast heeft, want ik ben nooit zo’n enorme fan van teksten op shirts, en óók niet van te drukke printjes, maar toch vind ik dit setje echt heel leuk. Het oogt heel fris en het zit onwijs lekker – een strak spijkerbroekje is toch net effe wat minder flexibel dan zo’n zacht ding waarin je letterlijk alle kanten op kunt – én ik vind dat dit hem ook wat meer ‘kind’ maakt nog. En dat is af en toe echt wel heel leuk! Dit is ook een heel fijne voor op dagen dat we thuis zijn. Met zijn spijkerbroekjes klimt hij bijvoorbeeld niet heel makkelijk de bank op en af; dat is met zo’n joggingbroekje geen enkel probleem!

Ik ben trouwens heel erg te spreken over de kwaliteit van zowel mijn shirt als Morris zijn setje. Het komt heel mooi uit de was en gaat niet lubberen of gek doen na het dragen! Komt waarschijnlijk door het gebruikte stof; dat is heel stevig en blijft mooi in model. Een pré dus. Mijn shirt zit nu met dikke buik heel lekker, maar kan ik straks na de zwangerschap gewoon doordragen. Ik denk niet dat we Morris z’n garderobe nu een make-over gaan geven – daarvoor houd ik nou eenmaal te veel van preppy en kraagjes – maar ik vind het wél heel leuk om af en toe eens iets anders te proberen!

Dragen jullie kindjes vaak eenzelfde specifieke stijl? Of juist meer van alles wat? Ik ben benieuwd! Bedankt voor het lezen!

 

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Elvira

  Wat een leuke nieuwe rubriek!
  Ik kies ook altijd voor klassieke items, maar inderdaad leuk om eens iets heel anders te doen.

  P.S.: Klopt het trouwens dat de foto’s in oude plogs niet meer worden weergegeven? Of ligt dat aan mijn laptop/telefoon?

 • Cindy

  ik probeer wel eens iets anders maar dit blijft dan vaker in de kasthangen. kleed mijn zoontje graag wel wat chic-er, kraagjes, bloesjes, chino, en ik match graag, grijs/zwart/wit, bruin/blauw/beige. grijze schoenen onder een beige broek met een blauwe bloes zal ik dus nooit doen!
  Dingetje van mij hoor..

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!