PLOG 145: BOODSCHAPPEN DOEN + MINI SHOPLOG

 In Persoonlijk

Gooodmorning! Tijd voor een nieuwe week en een nieuwe weekendplog! Wat vliegen die twee dagen toch altijd voorbij hè?! Wij hebben ons weer prima vermaakt, dat zal je niet meer zo verbazen. Het weekend is altijd al fijn, maar nu ik zelf de hele week vrij ben en alleen met de jongens, vind ik het extra gezellig als Koen dan twee dagen bij ons is en we leuke dingen kunnen doen samen. Zo ook dit weekend. Zaterdag stond in het teken van boodschappen doen en wat nieuwe basics kopen voor Morris, en zondag kregen we gezellig kraambezoek, moest Koen weer voetballen en ging ik voor het eerst kijken met allebei de jongens! Morris was voor het eerst op het voetbalveld toen hij 10 dagen oud was; met Benjamin hebben we het toch weten te rekken tot de 18 dagen. Kijk je mee?

Wakker worden tussen alle baby-attributen!

Koen leest boekjes met z’n jongens. Zo cute.

Ik ontbijt hetzelfde als altijd. Het wordt saai nu maar het is nog steeds wel m’n lievelings.

Binkie wil al naar beneden, maar we zijn boven nog wat aan het rommelen dus dat feest gaat nog even niet door.

Knuffels opruimen dan maar!

‘Zo toch mama?’

En die moeten daarin ja. Haha. Lekkerding.

Benjamin slaapt lekker in zijn wiegje.

En ik ben aangekleed en wel. Klaarrr voor vandaag!

We gaan erop uit met z’n vieren. Leuk!

Bij de Hema krijgt Morris een minikrentenbol. Vindt hij ZO lekker.

We doen een rondje Prénatal voor wat dingetjes voor de jongens.

En dan gaan we lekker lunchen! Morris is in de ban van de glazen lift.

Smullen van een Lange Vinger.

Ik lunch weer met carpaccio en filet. Heerlijke bagel dit.

Benjamin heeft ook honger! Ik merk dat ik deze keer nog gemakkelijker ben met voeden in het openbaar dan de eerste keer met Morris.

We gaan boodschappen doen. Meneer kan gerust zelf lopen, dat snap je wel.

Papa helpen met de boodschappen op de band leggen!

Na de Appie gaan we ook nog even naar de Lidl voor alle groenten. Volle boodschappenkar zo;)!

Thuis is het tijd voor heel veel babyknuffels!

Morris doet zijn middagslaapje, en wij kijken ondertussen een stukje Geer & Goor terug.

De boodschappen moeten opgeruimd!

LOVE een volle koelkast.

En Heldro ijs love ik ook. Haha. Verslaving tot en met. Als het op is koop ik gewoon geen nieuwe meer. Kan er niet vanaf blijven!

Benjamin slaapt lekker bij Koen.

Zo toevallig: afgelopen week kreeg ik van een vriendinnetje twee geweldige koffertjes voor de boys met hun namen erop. Die hadden we nog niet. De dag erna komt Koen thuis met dit koffertje voor Benjamin, als cadeautje van een zakenrelatie. Zijn vrouw heeft de webshop say no more, en zij heeft dit dus zo gemaakt. Hoe attent is dat?! En die bedrukking is dus precies zoals op het geboortekaartje.. Vind het echt heel leuk!

Papa, mama en Robin komen even langs, en we hebben ineens allemaal zin in beschuit met muisjes! Morris ook. Die vindt ze al net zo lekker als z’n moeder.

‘s Avonds hebben we zin in lekker en gemakkelijk, dus maak ik quesadillas! Dat was lang geleden.

Samen verhaaltjes lezen voor het slapen gaan.. Blijft zo’n mooi gezicht!

Morrisje ligt in bed, en dan nemen wij lekker een gebakje! Ik haalde vandaag gebakjes van De Rouw en oh oh oh wat zijn die toch lekker.

Mijn lievelings: een caramelgebakje! De rest van de avond kijken we tv en doen we helemaal niks. FIJN!

Het is zondagochtend en we beginnen de dag weer zo: samen in het grote bed. Toch echt wel mijn lievelingsmoment van de dag denk ik.

‘Morris ben je blij vandaag?’

Oh jongens echt kan iemand me even op komen vegen??? Dit is zo’n bijzonder kind..

Moeders is er ook weer klaar hoor! Koen was beneden met de jongens, en ik kon even op mijn gemakje onder de douche. Heb zelfs m’n haren geföhnd! En dat doe ik nooit. Haha. HEERLIJK.

Ik ruim weer wat kraamcadeautjes op! Deze kregen we van een vriendinnetje van vroeger. Ik vind die sokjes trouwens echt héél fijn! Blijven vet goed zitten.

Ik vergat jullie gisteren helemaal onze aankoopjes te laten zien. Ik kocht voor Morris drie nieuwe broekjes. Twee skinny spijkerbroekjes, en een lekker joggingbroekje voor thuis!

En ik schafte wat basic shirts aan. Morris heeft echt wat nieuwe kleertjes nodig! Hij heeft in maat 80 zo goed als alleen maar zomerspullen, maar daar is het nu af en toe wel een beetje te koud voor aan het worden. Die basics zijn altijd goed, dus nu op zoek naar wat mooie overhemdjes en polo’s met lange mouw, en dan kan onze kleine bink er weer tegen.

Voor Benjamin kochten we dit dikke vest met mutsje bij de Prénatal.

We krijgen kraambezoek! Papa’s compagnon komt langs met zijn gezin en dat is zo gezellig!

Ooit hield ik hem als baby in mijn armen; nu is hij 14 en sjouwt hij met mijn kinderen rond.. De tijd..

Als het bezoek weer weg is en Koen naar voetbal chillt Benjamin lekker even in zijn Nuna terwijl Morris een dutje doet.

Ik lunch. Wéér met filet. Schade aan het inhalen hoor.

Dit buikslapertje slaapt lekker bij mij in zijn babynestje.

Ijs en beschuiten. Af en toe betwijfel ik of mijn zwangerschap wel echt voorbij is. Haha. De cravings!

Dit mannetje.. Ik kan naar hem blijven kijken!

We gaan bij Koen z’n voetbal kijken, dus ik kleed me aan. Outfitje van vandaag. Alles Zara, en pumps van Karen Millen.

We zijn bij voetbal. Morris heeft hondjes gespot, dus die gaat hij even van dichterbij bekijken met tante Mees.

Benjamin slaapt ondertussen lekker in de wagen. Vandaag heb ik er gewoon een ‘normale’ Geo van gemaakt, met reiswieg en boodschappenmand. Ideaal dat dit zo kan hoor!

Het is zulk mooi weer! Geen straf om voetbal te kijken zo heerlijk in het zonnetje.

Knuffelen met tante Mees.

Morris en zijn opa’s<3! Hier kan papa er nog om lachen..

Maar hier zijn de rollen omgedraaid! Haha. Moest hier zo om lachen toen ik deze foto’s terugkeek.

Kijk mama eens mooi zijn! Morris eet lekker z’n druifjes bij oma op schoot.

En Koen is ondertussen ook weer van de partij. Biertje na voetbal hoort erbij. En twee ook wel geloof ik;).

Koen en Robin hebben nog een BBQ met het team, dus ik ga naar huis met pap, mam en Meesje. Mama heeft weer heerlijke bouillon gemaakt.

En snelle pasta met courgette. Heerlijk! En gezellig om samen te eten in plaats van alleen!

Ik koester dit soort foto’s zó erg.

Robin is zo gek met zijn neefjes. Benjamin slaapt lekker bij hem op de borst.

En als ze naar huis gaan neem ik dat van hem over. Babyknuffelen is zo rustgevend. Maar echt. Ik word daar zelf serieus slaperig van.

We brengen Morris samen naar bed, duiken op de bank, zien hoe er ruim zes ton gewonnen wordt bij Miljoenenjacht, kijken dan nog lekker Heel Holland Bakt – dat neem ik op zodat we dat na de koffertjes kunnen kijken – en dan zit het weekend er al weer op! Wat vliegt de tijd.. Benjamin is overmorgen al drie weken oud. Ik heb die pauze knop nog steeds niet gevonden..

Komende week is gewoon weer een normale week. Lekker in en rond het huis met de jongens. We krijgen nog wat kraambezoek, en op vrijdag ga ik even winkelen met mama en de kindjes voor wat nieuwe winterspullen voor mezelf! Daar verheug ik me ook echt heel erg op. Ik merk dat ik even niet zo goed weet wat ik aan moet en wat me staat en wat niet, gewoon omdat ik met mijn hoofd nog in de zwangerschapskleding zit. Zin in wat nieuws dus. Misschien ga ik dat wel vloggen ook, maar daar ben ik nog niet helemaal over uit.

Mochten jullie het leuk vinden: morgenvroeg komt het geboortefilmpje online dat Peter van Newborn Video voor ons maakte. Een van de meest bijzondere cadeaus die we óóit hebben gekregen, en een document dat ons nu al erg dierbaar is. De eerste beelden van kleine Benjamin.. Kan niet wachten om het jullie te laten zien!

Voor nu wens ik jullie een fijne week toe, en bedankt voor het lezen!

Recommended Posts
Showing 10 comments
 • Ilana

  Wat een heerlijk lange plog! Het is zo leuk om jullie te zien genieten! Enjoy jullie nieuwe week 🙂

 • Amanda

  Oooooow dit was alweer fijn om te lezen maar kan niet wachten tot morgen. Ben net mn bed uit, en het eerste wat ik doe (mijn momentje voor mezelf haha) is jullie blog lezen haha onder het genot van mn ontbijt. Super leuk om te lezen ! Geniet van je week en tot morgen. Liefs x

 • Lisa

  Heerlijke plog! Ook ik lees het altijd tijdens mijn ontbijt. Het geboortefilmpje lijkt mij super bijzonder!

 • Mathiske -gelukineenrompertje-

  Wat een heerlijke lange plog. Super weekend! Ik ben erg benieuwd naar de geboorte video. Wauw wat een gaaf cadeau!

 • Margot

  Als je die pauzeknop gevonden hebt, ik wil ook wel weten waar die zit! Wat gaat de tijd toch snel als je een baby hebt.

 • Corina

  Weer een leuk bericht! Ga vooral zo door. Kijk er elke keer naar uit. Ff pauze momentje op maandagochtend.
  Wanneer je de volgende keer weer gebak gaat halen bij De Rouw neem dan eens de ski-taart. Heerlijk met kersen en schuim, maar ook de nogatinetaart is overheerlijk! Het is gewoon een hele goeie banketbakker.

  Waar koop ik Heldro ijs?? Ik wil het ook eens gaan proberen.

 • Vanessa

  Hola! Alweer genoten van je weekend! Babyknuffelen, zo schattig. Ja, idd de pauzeknop. Sara is nu bijna 14 maanden. Waar blijft de tijd.

 • Sophie

  Wat een leuke plog weer! Ik heb heel benieuwd naar jullie geboortefilmpje. Liefs x

 • Ria

  Leuke foto’s!
  Wil je een shoplog ervan maken???

 • Inge

  Wat heerlijk om zo mee te mogen kijken… Wat een prachtgezin

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!