PLOG#10: MISSIE LUIERTAS

 In Babykamer, Persoonlijk, Zwangerschap

collage

Zoals jullie in PLOG#9 al konden lezen reden we vandaag naar de outlet in Roermond voor missie luiertas. Papa en mama kwamen weer thuis, mijn schoonouders kwamen op visite en we gingen lekker uiteten! Een zaterdag zoals een zaterdag moet zijn! Kijk gauw mee.

IMG_3866

We worden lekker vroeg wakker en we beginnen de dag met dit schaapje! Dit is Frummel z’n muziekdoosje, en als we ‘s avonds in bed liggen leggen we dit vaak even op mijn buik. Over het algemeen wordt hij daar heel rustig van. Ik ben benieuwd of ik hem er ook mee wakker kan maken en dat lukt prima, hij reageert meteen!

IMG_3868

Het was jullie vast al opgevallen; ik ben een ontzettend vrolijk type qua kleding. Heel veel verder dan zwart, wit, grijs, beige en donkerblauw kom ik niet. Ik draag vandaag een zwangerschapsspijkerbroek van de Hennes, coltruitje van honderd jaar geleden van de Hennes en mijn sneakers van Gino-B die ik vorige week liet zien. Ik heb ze de hele week gedragen; ze lopen écht heel fijn! Gaat goed zo, dat oefenen op platte schoenen.

IMG_3869

Zo, gezicht ook in de plooi! Klaar om naar Roermond te rijden.

IMG_3870

En kijk dan, het is zúlk mooi weer! Dan is de dag meteen goed, ik heb er zin in! Het waait trouwens wel knetterhard, echt zo’n ijzige wind, maar dat vertellen we er voor de vorm niet bij. Dat zonnetje is zo gezellig. We zijn al vroeg onderweg naar Roermond. Het is daar in het weekend vaak zó druk dat het echt niet grappig is, dus hoe eerder we er zijn, hoe beter. Wij komen er niet zo vaak, maar het leek me een prima plek om missie luiertas voort te zetten.

IMG_3874

En die missie slaagt! Meteen in de eerste winkel. We lopen Prada binnen, zien de tas die we mooi vinden, twijfelen nog even tussen twee formaten, maar zijn er eigenlijk vrij snel uit. Ik was op zoek naar een zwarte nylon luiertas, die gemakkelijk af te nemen is met een doek, die je in je hand kunt dragen maar ook over de schouder, waar Koen ook mee wil gaan lopen, en die tijdloos is. Van de ‘standaard’ luiertassen die ik overal zag werd ik niet zo heel blij, dus breidden we ons zoekterrein uit, en met succes dus. Helemaal gelukkig met de tas staan we binnen een uur weer op de parkeerplaats. Gaat goed zo!

IMG_3876

Zo! Gelukt. Fijn om van ons to-do lijstje af te kunnen strepen! Wij zijn blij. Op naar huis.

IMG_3877

Papa en mama zijn terug van een weekje vakantie dus wij gaan even langs. Ik ben blij dat ze weer thuis zijn; ik ben het niet gewend om ze zo lang niet te zien. De jongens moeten natuurlijk weer aan de Fifa, en ik klets bij met papa en mama.

IMG_3884

Ennnn ik laat de luiertas zien! Zoals ik al zei, zwart, nylon, tijdloos en met ‘handvaten’. Ik draag mijn tassen graag zo, en ik begrijp dat deze het grootste deel van de tijd aan de kinderwagen zal hangen, maar vind het wel heel fijn dat de mogelijkheid er is!

IMG_3885

En Koen hangt ‘m zo over zijn schouder. De tas wordt goedgekeurd!

Meteen maar even een disclaimertje zo tussendoor: er zullen ongetwijfeld lezers zijn dit maar een saai ding vinden, of het onzin vinden dat we hier ons geld aan uitgeven.  Ik laat ‘m niet zien omdat ik op wil scheppen of iets in die richting, maar gewoon omdat ik hartstikke blij ben met mijn tas! Ik hou niet zo van drukke prints of veel kleur, en vind deze prachtig in zijn eenvoud. Ik geef niet zo veel geld uit aan kleding, maar ik ben wel heel erg van de designertassen, ik spaar daar speciaal voor, en ik denk dat we van deze heel lang plezier zullen hebben. Daarbij was er een supergoede deal bij de outlet, dus was ‘t een minder grote uitgave dan bijvoorbeeld mijn Mulberry Bayswater. Ieder zijn ding toch? 

IMG_3887

Kijk ‘m staan dan. Kleine jongetjes worden groot <3! Over twee weken wordt hij alweer 21. Er is precies anderhalf jaar verschil in leeftijd tussen ons. Robin en ik zijn 51 weken per jaar elkaars allerbeste vriend, en 1 week per jaar vinden we elkaar heel even stom. Zo is het eigenlijk altijd geweest. Onafscheidelijk duo! Hij is helemaal door het dolle dat hij binnenkort oom wordt. Hij appt letterlijk iedere dag om te vragen hoe ik me voel en hoe het gaat, vertelt hele verhalen tegen Frummel (dus tegen mijn buik) als we bij elkaar zijn en heeft wilde plannen voor als ons ventje er straks eenmaal is. Heel leuk om te zien.

IMG_3888

Tijd om lekker naar huis te gaan. In nog steeds even mooi weer. We willen de lamp op Frummel zijn slaapkamer ophangen en even een stukje Chelsea – Everton kijken.

IMG_3889

Kijk ‘m zitten dan, zo keurig in positie. Je zou het niet zeggen he, zo aan dat bekkie te zien, maar ik denk toch dat hij blij is dat we er weer zijn.

IMG_3892

We gaan aan de slag in het slaapkamertje van onze kleine man. We hangen de lamp op, en brengen veel spullen naar de berging. Het badje staat me een beetje in de weg, dus die pakken we netjes in en bergen we even op. Als Frummel er straks is komt die gewoon in de badkamer te staan, maar dat vind ik nu nog niet zo nodig.

IMG_3893

Even testen hoe die aan de kinderwagen hangt! Ik vind het een hele mooie combi. De tas is 40 centimeter breed, 30 hoog en 15 diep, ik hoorde dat dat een heel fijn maatje is voor een luiertas, en hij past qua formaat heel goed bij de kinderwagen. Ik heb het de hele dag over m’n tas. Zo blij als een kind!

IMG_3896

Op het schapje boven de commode zit dit knuffelbeertje. Zelf gemaakt door Koen z’n moeder. Ik krijg er heel veel complimentjes over en hij is ook écht heel mooi. Staat leuk zo. Bijzonder dat het helemaal zelf gemaakt is vooral ook.

IMG_3897

Stofzuigen. Omdat dat gewoon iedere dag moet met twee katten in huis. Ze verharen allebei als ‘n malle op het moment, dus dan is het ook echt heel erg nodig.

IMG_3898

Zoals ik al zei; Chelsea – Everton! Verrassend hè, groen veld op onze televisie.

IMG_3899

Het groene veld is maar van korte duur, want Koen zijn ouders komen eventjes op de koffie en ik heb zo’n honger dat ik twee van m’n lievelingetjes eet. Genieten.

IMG_3900

Als mijn schoonouders weer naar huis rijden trek ik héél snel een ander setje aan omdat hetgeen ik aan had helemaal stoffig is van het gerommel in huis, maar deze combi is alweer net zo spannend als die van vanochtend. Weer een broekje van de Hennes, shirt van The Sting en hakken van Dune, en weer in hartstikke gezellige kleuren. Jullie hebben ze inmiddels allemaal al voorbij zien komen.

IMG_3903

We gaan een hapje eten met papa, mama, Robin & Mees bij een gezellig restaurantje in de buurt.

IMG_3907

Mama en Mees! We luisteren naar de verhalen van hun vakantie.

IMG_3908

En we eten uiteraard een stokbroodje vooraf. Blijft zo lekker, dat verse brood met smeerseltjes.

IMG_3909

Als voorgerecht neem ik gamba’s pil pil, en ondanks dat wij toch echt wel met enige regelmaat in een restaurant zitten en er al best een hele hoop geprobeerd hebben, vinden we dit unaniem de lekkerste die er zijn. Bloedheet zijn ze, met heel veel knoflook en kruiden. ZO LEKKER!

IMG_3910

Als hoofdgerecht neem ik een hertstoofpotje. Hier heb ik die trouwens al bijna op, maar ik was weer veel te snel met beginnen en dus te laat met een goede foto maken. Ach, jullie snappen het idee! Na deel ik een apple crumble met Mees en die is ook zoooo lekker. Wat hou ik toch van eten.

IMG_3913

Eenmaal thuis treffen we de harige gebroeders Bollen lekker samen op de bank. Knap stel. Thuiskomen bij deze draken blijft leuk.

IMG_3917

De rest is ook nog heel eventjes mee, omdat ze Frummel z’n kamertje willen zien, en mama knuffelt een paar minuutjes met Junior. Ondanks dat ze zelf helemaal niks met dieren heeft is ze wel heel lief voor die van mij.

IMG_3919

Vast ritueel! Make-up eraf, kleren uit, badjas aan, grote mok thee, dekentje: lekker de bank op samen!

IMG_3921

We kijken WIDM van vanavond terug, en ik zet deze plog in elkaar. Stiekem was het toch weer een behoorlijk volle dag! Morgen, vandaag voor jullie als dit artikel online komt, moet Koen om 12.00 voetballen, kijken we Feyenoord – PSV en doen we verder gewoon lekker helemaal niks. Dat is ook wel eens fijn. Voor nu is het mooi geweest; wij kruipen onder de wol! Ik hoop dat jullie deze plog weer leuk vonden en dat jullie een fijne zaterdag hebben gehad.

Bedankt voor het lezen! X

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • Monica Sofia

  Leuk tas! Je hoeft je helemaal niet te verantwoorden voor iets wat je koop. Of het nou desiner of primark is. Iedereen moet kopen wat hij of zij mooi vind toch? Je verdient je eigen geld en doet ermee wat je zelf wilt. Ik hou wel van die eenvoud. Lekker strak zwart en past overal bij 🙂

  • Michelle

   Thanks weer voor je lieve reactie<3! Daar heb je ook gelijk in. En je kunt nooit bij een ander in de portemonnee kijken zeg ik altijd maar!

 • Angela Lodder

  Hele gave tas meid! Ik geef je groot gelijk dat je hem kocht, hij is prachtig. En wat zie je er toch prachtig zwanger uit. Ik vind dat je leuk schrijft, blijf je volgen!

  • Michelle

   Dankjewel voor je lieve reactie! Ik ben ook hartstikke blij met m’n tas. Heb ‘m geloof ik ondertussen al wel 10 keer uit de verpakking gehaald, en hem daarna weer precies hetzelfde terug ingepakt. Haha. Wat een lieve complimentjes; heel leuk dat je me blijft volgen!

 • Mathiske

  Ik wilde heel graag een vlieger en van dam tas als luiertas, maar vond 450€ net ff te veel. Mooie tas van prada, kun je chique met je kindje voor de dag komen

 • Stefanie

  Hoi Michelle, wat kan je toch gezellig schrijven! Je mams vertelde me over je verhaaltjes en ik vind het leuk om ze te lezen! Geniet nog van alle voorbereidingen. Veel groetjes xx

 • Anoniem

  Hai hai, super leuk! Kun je me wellicht vertellen hoeveel de tas ongeveer gekost heeft? Ik wil deze ook GRAAG hebben!

  • Michelle

   Ik heb nog even voor je gezocht maar kan het bonnetje zo niet vinden. Ik geloof dat hij rond de €350,- kostte!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!