PLOG117: NIEUWE TELEFOON

 In Persoonlijk

Hoi allemaal! Goedemorgen! Ik begin deze week lekker vrolijk, want het was een fijn weekend en over anderhalf dag werken hebben we weer een paar dagen vrij. En dan wordt het ook nog prachtig weer. Jullie kennen me inmiddels goed genoeg: daar word ik een héél blij mens van. Afgelopen dagen waren leuk. Vrijdag kochten Robin en ik onze nieuwe telefoons – iPhone 7 plus – dus alle foto’s in deze plog zijn daarmee gemaakt en dat komt de kwaliteit geloof ik echt ten goede! Benieuwd of jullie dat ook zo opmerken. Zaterdag genoten we vooral van de zon op het terras met z’n zevenen, lag ik ‘s avonds gestrekt met een zere buik, en op zondag ging ik nog even naar de winkel met Morris, want zwanger dus dikke buik en komende week mooi weer, betekent heel veel struggles want niks om aan te trekken, maar die missie faalde behoorlijk. Kijk je mee?

Het is weekend, en dan is er niks fijner dan dit.

WE HEBBEN GORDIJNEN! Eindelijk jongens, ze hangen. Zo blij ben ik ermee. Ze zijn een paar centimeter te lang; toen ze ingemeten werden hadden we nog geen koof, maar ze worden maandag – als jullie dit lezen vandaag dus – al korter gemaakt.

Vaatwasser. Kunnen ‘t maar gehad hebben.

Lekker ontbijten. Boterhammetje met kipfilet.

Gordijnen gordijnen gordijnen. De woonkamer is eindelijk af!

Morris speelt met z’n boerderij. Één van zijn favorieten op het moment.

‘Geef mij ook koffie pap!’

Dit verveelt nooit.

Koen wordt platgeknuffeld door Morris. Onze vestiging in Oss is afgelopen week verhuisd, dus Koen is héél weinig thuis geweest. Die schade wordt nu even ingehaald.

Voor mij tijd om te douchen!

Koen gaat bierkratjes wegbrengen en komt terug met dit: allemaal lekkere dingen van de bakker.

Én warme worstenbroodjes!

Wij zitten op het wachtbankje, want Morris slaapt veeeel langer dan normaal. Wie me volgt op Insta Stories had dat al gezien. Haha.

Dit dus. Kleine slaapkop.

Als hij wakker is, mag hij het kleingeld van vandaag in zijn spaarpot doen. Kijk hem eens blij zijn! Kunt niet vroeg genoeg beginnen met sparen.

We gaan op pad!

‘Even’ naar Eindhoven met pap, mam, Robin en Mees.

<3 Kijk ze nou gaan.

We lunchen op het terras. Dit broodje carpaccio is uiteraard niet van mij – helaas – maar ziet er wel zoooo lekker uit.

Spelen met opa en oma. Morris vermaakt zich prima.

Onze liefde voor eten delen we gelukkig, en omdat we zo lekker zit op het terras bestellen we nog een hapje om te pikken.

Morris heeft niet veel meer nodig dan een rietje.

Dit. Mijn alles.

Robin maakt deze actiefoto van ons. We staan er allevier op. Soort van.

ZO TROTS ben ik op deze twee. Niet te doen. Beter voorbeeld kan ik me oprecht niet wensen.

Onderweg naar huis komen we langs Usine, en dan weet je het wel. Toch nog maar even iets drinken dan, in het zonnetje. Morris doet ondertussen even een dutje in de kinderwagen. Als hij maar moe genoeg is lukt dat wel.

Wij nemen nog maar ‘n borrelhapje. Haha. Heerlijk.

Wild haar en verse spaghetti bolognese. Daar wordt ons kind zo blij van.

Even een knuffel voor mama tussen het spelen door.

Rennen met ome Robin. Kind wat word je groot.

Team streep!

Als het bijna bedtijd is voor Morris rijden we naar huis. Ik breng hem lekker naar bed, ga even in bad en dan gauw op de bank. Dit soort dagen zijn ZO leuk, maar daarna doet m’n buik hartstikke zeer. Ik kom niet meer van m’n plek dus vanavond. We kijken Demain Tout Commence – JANKEN! – en gaan niet te laat naar bed.

Zondagochtend beginnen we weer lekker actief. Bedden verschonen!

Zo, met die warmte van komende week is een lakentje voor Morris meer dan genoeg.

Wasjes draaien..

Stofzuigen..

En dan is Morrisje eindelijk wakker – het is bijna 9:00uur – en is het tijd voor ontbijt.

Gaat ie weer hoor. Die boerderij hè.

Mijn nagels zijn gesneuveld en Isabelle heeft deze week geen tijd, dus ik doe ze even zelf. Gel erop en gaan met die banaan. Het is een wonder hoor, nog nóóit zulke lange nagels van mezelf gehad. Truus Nagelbijt hier.

Morris slaapt, dus ik begin alvast aan mijn plog. Banaantje erbij!

Morris en ik gaan even op neer naar Eindhoven samen. Nu het komende week zulk mooi weer wordt heb ik niks om aan te trekken. Klinkt een beetje sneu, maar vorige keer was ik niet zwanger in de zomer, dus ik heb niets van de vorige keer, en mijn ‘normale’ korte broekjes en Karen Millen en Ted Baker jurkjes enzo gaan nu van ze lang zal ze leven niet passen. Het is alleen loeidruk in de stad, en ik kan het niet zo goed vinden, dus we zijn zo weer thuis. Ik bestel gewoon een hele berg bij de Hennes. Kan ik thuis passen, en wat niets is sturen we weer terug. Ideaal voor nu.

Snackie.

Deze is weer thuis! Ik speur de H&M online af, en Koen doet een tukkie na voetbal. Lekker even samen.

Er is er weer eentje boven water!

We gaan even naar papa en mama om samen te eten, en Morris eet gewoon met ons mee. Klein pastamonstertje. Alles zelf doen! Op zich wel heel ideaal; kunnen we allemaal tegelijk eten en hoef niemand Morris eten te geven.

We weten weer m’n lievelings; pasta met een saus van rode pesto.

Na het eten gaat Morris nog even met opa en oma in de tuin..

Terwijl de olijke tweeling een potje Fifa speelt. En ik wandel gezellig een beetje op en neer! We gaan op tijd naar huis, doen Morris nog even in bad, brengen hem naar bed, en dan maak ik dit plogje af. We kijken nog even voetbal en gaan vroeg naar bed; dat is nieuwe vaste prik en bevalt uitstekend! Lekker uitgerust de week beginnen. Een hele korte dus! Ik hoef maar anderhalve dag te werken, en Koen drie, en dan hebben we vier dagen weekend samen. Kan niet wachten.

Ik wens jullie alvast een heel fijn Hemelvaartweekend toe. Geniet ervan, en van het mooie weer!

Bedankt voor het lezen!

Recommended Posts
Showing 6 comments
 • Frank

  Zag er uit als een mooie fijne dagen! Ik vind eindhoven ook een gezellige stad om te gaan winkelen. Je telefoon maakt trouwens echt goede foto’s. Werk ze en alvast fijne dgen samen!

 • Mathiske

  Foto’s zijn goed joh. Maar voor die van jou en morris. Te schattig hoor! Lekker genieten dit lange weekend.

 • Larissa

  Wat een lekker weekend heb je gehad zeg. Nu ik zelf bijna hele dagen opgesloten zit vanwege mijn scriptie, kan ik altijd zo genieten van jouw plogjes.
  En je nieuwe telefoon maakt mooie foto’s!

 • Suzanne

  Leuk om te lezen weer, Michelle! Ik lees en bekijk je plogs al een tijdje, maar reageer eigenlijk nooit. Ons dochtertje is net een maandje jonger dan Morris, dus ook leuk om dezelfde leeftijd een beetje te volgen!
  Groetjes!

 • Isa

  Die nieuwe iPhone maakt zeker mooie foto’s zeg. Heerlijk hè, dat mooie weer! Hopelijk blijft het nog een poos zo. Geniet van jullie lange weekend samen. Ik hou ervan! Ook hier een kort weekje, heerlijk 🙂 Liefs!

 • Jessica

  Wat een fijne plog weer. En wat een super mooie scherpte diepte foto’s van het eten in Eindhoven, wauw!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!