PLOG120: NAAR DE MARKT

 In Persoonlijk

Goedemorgen lieve allemaal! Mijn voornemen was om jullie op deze zondagochtend een vlogje voor te schotelen, maar vanwege technische problemen – kuch – die inmiddels overigens opgelost zijn, lukte het nog niet om te vloggen. Omdat het wél een gezellige vrijdag was besloot ik dan toch maar te ploggen. Om die reden dus weer een extra plog deze week! Vrijdag was mijn vrije dag, as usual. We deden eigenlijk helemaal niets bijzonders, ‘gewoon’ gewoon, maar het was wel een heel gezellige dag. Vooral het mooie weer was opnieuw genieten. Morris en ik gingen samen naar de markt, en de rest van de dag rommelde ik lekker in huis. Als je zin hebt in een overload aan kiekjes van Morris moet je vooral even verder lezen;)!

Breakie for the baby. Of voor de dreumes eigenlijk. Ik moet er nog even inkomen hoor met dat dreumesding. Morris blijft gewoon forever mijn baby.

Baby of dreumes: het smaakt ‘m weer zoals altijd.

Ik doe ondertussen dit. #huisvrouwendingen

Even samen wat smikkelen. Het is onmogelijk om te eten binnen Morris’ gezichtsveld zonder dat hij ook iets te knagen heeft, het is nou eenmaal ‘n liefhebber die zoon van ons, dus dat lossen we mooi op met wat druifjes.

SNEAK PEEK op je beeldschermmmm. Onze nieuwe kinderwagen is er jongens en oh wat is ie mooi. Niet te doen, zo blij ben ik er mee. De Joolz Geo Twin Tailor is het, met extra frame zodat ik alles dubbel heb (grote reiswieg, grote zit voor boven, kleine reiswieg, kleine zit voor onder, en nog een boodschappenmand). Nu kan ik dus met Morris alleen op pad, straks kan ik ook met de baby alleen op pad, en met ze allebei uiteraard. Helemaal gelukkig met deze! En met de superservice van Prénatal Ekkersrijt ook, want ‘t was geen standaard bestelling zeg maar, ik wilde bijvoorbeeld twee Tailor voetenzakken in plaats van één – voetbalvelddingen – en dan dus dat extra frame erbij, en het klopt allemaal als ‘n tierelier.

We zijn op de markt! Morris vindt dat zo leuk, en het is oprecht een van m’n lievelingsdingen om samen te doen. Van mij omdat ik het zo gezellig vind met hem..

En van Morris omdat ie overal wat te eten krijgt. Dus. Een appeltje bij de groentenman..

Een speculaas bij de bakker van de worstenbroodjes. Bij speculaasjes moet ik altijd aan oma denken. Was haar lievelingskoekje, die at ze iedere dag. En ik dus ook als ik aan het werk was. Toen ze er niet meer was hadden we geen koffie met cake, maar koffie met speculaasjes.. Ik vind het fijn dat Morris ze ook lekker vindt. Dat had oma vooral heel leuk gevonden. Afijn, ik dwaal af. Een speculaasje dus. En dan later nog een stukje kaasstengel bij de bakker van het brood. Ach af en toe moet dat kunnen!

Ik wilde dus vloggen vandaag, maar heb een of ander gek probleem met al mijn SD kaartjes. In de winkel wordt het gelukkig meteen opgelost.

Bijna onze laatste stop: de bakker!

Nog even een rondje Appie, en dan gaan we gauw richting huis. Morris wordt moe!

Morris gaat naar bed, en ik zet de verse bloemetjes in vazen. Pioenen en ranonkeltjes: mijn favorieten! Kijk nou hoe mooi ze zijn?!

Is toch ‘n gezellig plaatje zo? Pioenen in de vaas en pioenen jn m’n bruidsboeket!

Miekje komt even op de thee en dat vindt Morris duidelijk heel gezellig. Kleine knuffelkont!

Samen spelen. Morris en de bal..

Lunchtijd!

En weer verder met dit, alleen nu met een andere bal.

Haha die ondeugende snoet! We zien je hoor Morrisje.

Man man man wat wordt hij groot hè?

Ik kocht op de markt asperges, en daar maak ik soep van! Eerst bouillon van de schil en de onderkantjes, en die moet een uur trekken..

Kan ik ondertussen mooi alvast de saus voor de lasagne maken.

Soep is klaar! En ZO lekker!

En deze ook.

Morris z’n lievelings, de lasagne, dus hij krijgt er geen genoeg van.

Wat heeft ie het zwaaar hè, die Junior?!

Ik ben nog altijd fan van dit hoekje. M’n lavendel en dahlia’s doen ‘t prima!

Deze kleine pretletter vermaakt zich uitstekend, en wij ook!

Papa, mama en auntie – papa’s zus, die noem ik nooit tante Jeanette maar ALTIJD auntie<3 – komen nog even voorbij, en Morris ziet z’n kans schoon om nog even wat hapjes te pikken bij oma.

En spelen met opa! Kijk Morris eens blij zijn. Hij wil de afgelopen dagen ineens af en toe zijn speentje; iets met drie doorkomende tanden. Vooral als hij een beetje moe begint te worden. Helemaal prima hoor, als dat helpt!

Veeel later dan bedtijd gaat Morrisje naar bed vandaag. Hij was nog zo gezellig aan het spelen dat het later werd dan normaal, maar dat mag best in ‘t weekend! Eerst even grondig wassen, en dan gauw slapen. Wij volgen ook niet heel erg laat vandaag; we hebben zo’n gezellig weekend voor de boeg!

De planning is weer net even een tikkie anders dan normaal de komende dagen, want gisteren als jullie dit lezen, zaterdag dus, waren we de hele dag met vrienden. Daar komt komende week een VLOG van online jongens, ja ja u leest het goed. Nog verre van perfect, maar om te beginnen volgens mij wel heel gezellig. We moeten ergens beginnen hè? Dit weekend neem ik ook de shoplog op, dus ‘t moet niet gekker worden ineens! Vandaag en morgen – zondag en maandag dus, plog ik weer gewoon. Die plog komt dinsdagochtend online. De vlog volgt later deze week. Zo; zijn jullie weer helemaal bij!

Gaan jullie iets leuks doen met Pinksteren? Ik denk dat wij de babykamer gaan schilderen! Ik wens jullie een heel fijn Pinksterweekend.

Bedankt voor het lezen!

 

Recommended Posts
Showing 11 comments
 • mama.enzo

  wat een prachtige foto’s, en dat zorgt weer voor super leuke plaatjes. ben ontzettend benieuwd naar de vlog ! hier vooral lekker rustig ivm Maxim, even pas op de plaats. Misschien even uitwaaien op het strand. Fijne dagen ! Liefs

 • Inge

  Leuke plog!
  Ben trouwens heel benieuwd hoe het nu met de katten gaat? Zijn ze nog op oorlogspad of gaat het alweer wat beter?

 • anne

  Hoe maak jij trouwens de lasagne en de aspergesoep? Zag er heerlijk uit! Fijn weekend

 • Sylvie

  Heel leuke plog weer! En echt een prachtige duowagen zeg <3 Wij hebben er ook eentje (een iieetsjes minder prachtig gevaarte via marktplaats 😉 ) en ik heb er echt zoveel plezier van! Jij straks vast ook!

 • Vanessa

  Mijn dochtertje is ook net 1 jr. Ik zeg nog steeds baby en mensen verbeteren mij maar ze blijft gewoon mijn baby, ha ha. Ik word zo vrolijk en lekker positief van jou. Gr. Vanessa

 • Corina

  Ik kom nog even terug op een jongens naam. Zag deze gister in mijn tijdschrift voorbij komen. Ik had al gezegd Jesper Robin maar Jake Robin vind ik ook mooi bij Morris Robbie passen!
  En niet uitspreken als Jack maar Jake (Djeek).

  Overigens ik heb het nog nooit gelezen maar ik vind Morris echt zó op zijn vader koen en opa (vader koen) lijken. Die blik in zijn ogen is echt vd Bollen!

 • Rosanne

  Wat een mooie foto’s toch weer. Jullie hebben zo te zien inderdaad een gezellige vrijdag gehad.
  Ik kijk uit naar de filmpjes die de komende tijd online komen! Ik vond je eerste 2 vlogs al erg leuk dus het kan vast alleen nóg maar beter worden 😉

 • Isa

  Wat is de duowagen mooi! Heel erg benieuwd naar hoe die bevalt straks met twee kindjes. Leuk, een vlog in het vooruitzicht!

 • Marijke

  Ik kijk al uit naar de video’s! xx

 • Claudia

  Heerlijke dagen zo te zien!

 • Lieke

  Die nieuwe kinderwagen is echt heel erg mooi.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!