PLOG122: FIETSEN EN EEN BRUILOFT

 In Persoonlijk

Hoi allemaal! Nieuwe week, dus tijd voor een nieuwe weekendplog! Jullie waren vorige week allemaal héél stellig over dat ik vooral niet moet stoppen met ploggen, dus dat gaan we ook vooral niet doen! U vraagt wij draaien, zeg maar:). Afijn, afgelopen weekend was dus gewoon weer hartstikke genieten. Dat is het voordeel van alleen het weekend ploggen hè; het is vooral allemaal heel erg leuk! Op zaterdag gingen we naar Eindhoven om voor Koen wat nieuwe spulletjes te kopen, stapten we daarna op de fiets, aten we een ijsje en gingen we ‘s avonds naar de bruiloft van de buren. Zondag was vooral heel chill, met weer een lekker stukje fietsen, de diertjes voeren en verder standje kalm aan in de tuin! Weinig meer aan doen hoor. Kijk je mee?

Je zult je zaterdagochtend maar zo beginnen jongens.. Kijk dat koppie van Morris nou! We kijken even tv in bed en wonder boven wonder is Morris ook nog niet in de zesde versnelling.

Sterker nog: er wordt nog een beetje gedut met mams.

Om 8:30 uur gaan we eruit en begin ik met dit!

Ik ga douchen, zoals altijd lekker uitgebreid op zaterdagochtend, en als ik beneden kom is Schumacher al weer bezig met rondjes om de bank.

Om deze foto moet ik nog steeds lachen. Morris en ik eten samen een banaan, maar op een of andere manier oogt dit plaatje gewoon een tikkie apart. Ofzo.

Zooo favoriete makkelijke jurk aan en gaan met die banaan.

Op naar Eindhoven.

Morris doet lekker even een tukkie en wordt ook gewoon niet wakker!

Ik kijk even bij de WAAR.

En dan zijn we hier! Nieuwe sneakers en een polo kopen voor manlief.

We lunchen met zijn drieën op het terras in de zon.

En we zijn nog even hier! We vinden waar we voor komen, dus dat is top!

Op naar huis!

ZO gek op deze foto.. Mijn mannen!


We zijn thuis: tijd om te fietsen!

We gaan naar het dorp voor een ijsje.

Mijn geliefde yoghurtijs is er niet vandaag, dus ik ga voor Bueno en kaneel, en Koen voor Solero en mango.

Morris vindt het allemaal even lekker. Dit zijn zulke fijne momenten met z’n drieën!

We gaan naar de fietsenwinkel. We willen matching nieuwe fietsen – kuch – en voor mij wordt het ook echt tijd voor een mamafiets (nu gebruik ik mama’s fiets). De Batavus Mambo Deluxe is inmiddels afgevallen omdat ik die kleuren en lichte banden niet mooi vind; dat is een kwestie van smaak! Het wordt een Gazelle Bloom of Cortina Roots, en voor nu neig ik naar de Bloom. Zelfde soort fiets voor Koen erbij, matching regenjassen, gezellig fietstassie derop en we zijn heulemaal degelijk samen. Haha.

Onderweg naar huis kijken we even bij de diertjes, en het is verdriet als we daar weer weg gaan hoor. Kleine dierenvriend.

We zijn thuis, Morris ligt in bed, en ik neem even zo eentje!

Ik schafte vandaag ein-de-lijk een Dopper aan. Na het veel te lang blijven gebruiken van Spa en Chaudfontaine flesje leek me dat wel een plan. Nu al blij mee.

Makkelijk eten vandaag: wraps!

We gaan naar de bruiloft van de buren! Auntie en onkel komen op Morris passen – zo fijn! – dus wij kunnen er met een gerust hart even van tussen. Ik vind deze foto leuk, ondanks dat Koen z’n broekzakken heeft volgeladen met onze halve huisraad.

We zijn er! De rest van de avond maak ik geen foto’s, want privacy enzo, maar het is heel gezellig en vooral ook heel leuk om de buren zo te zien.

We zijn niet zo heel laat weer thuis, want moeke hier had het gehad, maar het was een leuke avond. Morris is gewoon fijn gaan slapen, net als altijd, en dat doet me ook goed. Het komt zo zelden voor dat hij door iemand anders naar bed wordt gebracht dat ik dan altijd een beetje bang ben dat hij uitgerekend die ene keer dwars gaat doen. Heeft ie gelukkig niet gedaan. Kleine held.

De zondag begint zo!

Het is prachtig weer, dus we ontbijten lekker buiten.

Morris speelt lekker in zijn keukentje.

En dan is het alweer tijd voor fruit!

Voor ons allebei:).

Koen maakt tosti’s, en ik kan het niet laten om daar ook een hapje van te nemen. Lekker!

We gaan weer een stukje fietsen, dus ik kleed me aan. Dat witte shirt bleef welgeteld drie hele minuten wit, dus wisselde ik na deze foto maar weer om.

Schatje is ook weer wakker en aangekleed!

Nog even buiten een boterhammetje voor we gaan.

We zijn onderweg! Lekker een stukje fietsen samen. Ik heb fietsen sowieso altijd heel erg leuk gevonden, als in een stuk fietsen voor de lol zeg maar, en zo met Morris is het nog gezelliger.

We gaan even bij de beestjes kijken.

Deze is echt MEGA zwanger. Dat kan gewoon niet anders. Die buik puilt aan alle kanten uit. Zo bizar!

Dat je de beestjes wilt voeren, maar dat je kind in plaats daarvan gewoon zelf ‘t brood opeet. Oké Morris; ook een optie.

Er zijn ook bambi’s.

Als we weggaan bij de diertjes is er weer eentje intens verdrietig hoor. Gelukkig gaan we een ijsje eten; dat doet wonderen.

Samen smikkelen.

We worden overvallen door een regenbui en fietsen dus als een malle naar huis. Thuis gaat Morris meteen een tukje doen en kijken wij even tv, lekker met de benen omhoog.

Morrisje is weer wakker dus we chillen lekker met z’n drietjes zoals dat mag op zondag.

Ik maak verse jus voor ons alledrie. Vitamientjes!

We eten een salade vandaag. Met warmte hebben we nooit zo’n trek in zwaar en veel.

Ik rij eventjes naar opa, maar die is er niet, dus draaien we maar weer om!

Als ik thuis ben doen we Morris lekker in bad, probeer ik wat oefeningen te doen en zet ik deze plog in elkaar. Daarna kruipen we op de bank met een filmpje en gaan we lekker op tijd naar bed zoals altijd op zondag!

Het was weer een weekend uit een boekje hoor jongens. HEER-LIJK. Zo genoten van het mooie weer en van mijn mannen. Komende week staat er een bezoekje aan de verloskundige op de planning, hebben we een 4D-echo en ga ik high-tea’en met Charlotje. Nu al zin in. En nog maar een maand tot de vakantie ook. Oh oh oh wat gaat het allemaal snel. Ik was dit weekend gewoon 27 weken zwanger, dus het derde trimester is begonnen. Hou je toch niet voor mogelijk? De kinderkamer is inmiddels besteld, dus dat is in ieder geval weer ‘n geruststelling. Nu die naam nog! Haha.

Ik wens jullie een heel fijne week toe! Bedankt voor het lezen.

 

Recommended Posts
Showing 15 comments
 • Frank

  Je hebt echt genoten van en met je mannen… geweldig hoe je dat ook zo mooi vastlegd. We kwamen pas in de kinderboerderij zwangere geitjes tegen. Aan twee kanten hele dikke bulten, echt bizar dat dat er uit moet.

 • Lekker hé, zulke dagen. De foto voor de bruiloft is inderdaad mooi, maar je kijkt wat minder vriendelijk en die halve huisraad dat doen mannen om de een of andere manier altijd zo haha. Fijne week!

 • Ramona

  Wat weer ontzettend leuk om te lezen! Mag ik vragen wat je voor oefeningen doet? En hoevaak per week je sport en natuurlijk wat je allemaal doet qua sport?

  • bijzonderkleinwonder

   Ik doe deze zwangerschap niets aan sport in verband met het rustig aan moeten doen door de te hoge frequentie harde buiken! Wel doe ik iedere dag mijn squats, lunges en donkey kicks met barbell of dumbells om ervoor te zorgen dat m’n billen een beetje op hun plek blijven! Haha. Dat is zo ongeveer een half uur per dag.

   • Ramona

    Nou dat noem ik toch echt wel gewoon sport hoor, goed bezig! Zou toch wel fijn zijn he als je je spieren en toning een beetje kan behouden 🙂

 • Kim

  Wat een heerlijk weekend! Supergrappig die foto dat ze samen tv liggen te kijken 🙂 Ik dacht dat er ook een vlog online zou komen, of heb ik dat verkeerd onthouden haha. Fijne week!

  • bijzonderkleinwonder

   Neee dat klopt. Kwam er alleen niet aan toe om ‘m te monteren, dus hij komt nu deze week!

   • Kim

    Leuk! 🙂

 • Ria

  Gezellige plog!
  Mag ik misschien vragen waar Koen ze polo’s/ ‘s hirts haalt? Aangezien mijn man ook erg lang is.
  Liefs Ria

 • Carmen

  Die zonnebril van Morris <3! En wat een mooie jurk had je aan naar de bruiloft. Zijn jullie al een stapje dichtbij het vinden van een jongensnaam voor babybroertje? Zo leuk dat we allebei zwanger zijn van jongetje #2…

 • Aline

  Leuke plog weer! Ik heb de Gazelle bloom met Yepp voorzitje en de fiets bevalt mij heel erg goed!

 • Plienoes

  Heerlijke plog weer! Toch wel het allerleukste om te lezen. En wat staat die jurk voor de bruiloft je mooi!

 • Marleen

  Hoi hoi
  Wat een leuke plog weer! Heb ook even je shop vlog bekeken, echt super leuke kleding (stijl) heb je!

  Ziet er weer uit als een heerlijk weekend vol gezelligheid, mm ijsjes (kaneelijs is zo lekker), en lekker fietsen. Super leuk!

  Veel plezier met de 4d echo deze week.

  Liefs Marleen

 • Isa

  Leuke plog! Heel veel plezier met de 4D-echo. Heel erg bijzonder vond ik dat en zo mooi ook. Geniet ervan. Hopelijk komen jullie ook gauw op een naam voor #babyBollen2 🙂

 • Bertine

  wat een geweldige foto’s! sjouw je overal een spiegelreflex camera mee naar toe ofso? en dat Morris zelf het brood opeet ipv aan de dieren geeft: te schattig!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!