PLOG127: THE DAY BEFORE THE DAY BEFORE

 In Persoonlijk

Goedemorgen allemaal! Het is vrijdag, en omdat we inmiddels op vakantie zijn leek ‘t me wel leuk weer eens een extra plogje te plaatsen! Onze dinsdag stond volop in het teken van vakantievoorbereidingen. Ik haalde mijn lenzen op – dat probeerde ik vorige week al maar toen hadden ze pauze, lekker handig – en we deden even een sociaal rondje om gedag te zeggen; vaste prik voor de vakantie. Ik legde alles vast in precies 25 foto’s! Kijk je mee?

Joe, morning!

Broertje z’n kamertje is zo goed als af, en daar ben ik zo blij mee. Zo’n opluchting zo net voor de vakantie. Ik betrap mezelf er op dat ik vaak even binnen loop.

M’n vriendje is ook wakker. Goedemorgen Morris!

Wij zijn klaar om op pad te gaan!

Haha oh oh oh denk maar niet dat hij z’n rollator los laat hè. Morris kan hartstikke goed en stabiel lopen aan één hand, maar hij durft gewoon niet los te laten, en als wij hem los laten raakt ie bijna een soort van in paniek. Hij is er gewoon nog niet helemaal klaar voor denk ik.

Ik heb goeie hulp bij het veters strikken. Dat valt niet mee met die dikke buik ertussen! Heb ik de vorige keer helemaal niet gehad, maar nu des te meer. Broertje zit echt héél hoog.

Jaaa we zijn samen onderweg. Morris is in de ban van de auto’s en de bomen en de wolken.

We gaan even gedag zeggen bij Joke en Harald – die eens in de twee weken op hem passen – en dat is heel gezellig. ZO gezellig dat hij liever niet meer mee wil. Haha. Zo fijn dat hij het daar zo naar z’n zin heeft. Als we ons sociale rondje gedaan hebben halen we mijn lenzen op. Dat probeerde ik vorige week al, maar toen bleken ze net pauze te hebben toen ik voor de deur stond. Truus Ongeduld had uiteraard geen zin om te wachten, dus vandaag is het nieuwe ronde nieuwe kansen.

Op naar huis!

De plakbandroller is Morris’ nieuwe favoriete speelgoed. Plakbandrollers, vliegenmeppers, kattenspeeltjes.. Als het maar geen speelgoed is hè.

Zijn ochtendtukkie in de auto was niet heel lang, dus thuis moet er vooral heel veel geknuffeld worden.

EN keihard in de chillmodus ook. Kijk hem nou liggen jongens, even serieus. HOE GROOT wordt hij? En altijd maar bovenop die arm liggen hè. Ik snap nog steeeds niet dat dat lekker ligt.

Aardbeitjes tegen de lekkere trek.

We kijken even naar het nieuws samen en daarna een stukje Brandweerman Sam, en hij blijft zowaar zitten! Bloedinteressant, dat zie je wel.

We krijgen dit kaartje van de buren. Die waren op huwelijksreis in Canada en deze valt nu op de mat. Ze zijn inmiddels al lang en breed weer thuis, maar dat mag de pret niet drukken. Is toch leuk?!

WASJES. Ik draai vandaag zó veel wasjes.

En er wordt een hoop gestreken.

Ik zet deze alvast klaar; dat kan maar gebeurd zijn voor morgen. Dan is het inpakdag. Na Morris zijn middagdutje stappen we samen in de auto om Koen op te halen: die heeft ook vakantie en dat voelt zoooo fijn. Bijna drie weken met z’n drieën!

We gaan even gedag zeggen en een fijne vakantie wensen bij Koen zijn ouders, en daar blijven we ook eten!

Morris trekt z’n serieuze bekkie.

Eenmaal thuis is het bedtijd voor onze kleine bink.

Nog even uitgebreid knuffelen samen, dat doen we iedere dag zonder uitzondering, en dan is het echt tijd om lekker te gaan slapen!

Wij storten ons hierop. Koen heeft er een handje van iets één keer te dragen, het dan te laten luchten en het dan via een omweg weer in de kast te laten belanden. Vlak voor de vakantie bedenkt ie dan dat een wasje toch wel lekker zou zijn. Haha. Dat ziet er zo uit.

Deze staat alvast klaar! We gaan ‘m uitgebreid testen op vakantie, dus ik ben heel benieuwd.

Ik vond de knopen aan mijn witte blazer niet meer zo spannend, en er mistte er eentje, dus ik besluit ze dinsdagavond laat nog ‘even’ allemaal te vervangen. Uiteraard Mies. Ik ga voor goudkleurige exemplaren, en hoewel ik eigenlijk een witgoud meisje ben, vind ik dat goud zo op een jasje eigenlijk wel heel leuk! Ik draag trouwens ook oma’s geelgouden trouwring ondertussen, dus helemáál alleen witgoud is ‘t al niet meer.

Nou, tot zo ver onze dinsdag! Woensdag inpakdag heb ik vastgelegd op beeld voor een nieuwe vlog, dus die gaan jullie ook nog zien. Ik hoop dat jullie een extra plogje zo tussendoor weer leuk vonden!

Bedankt voor het lezen!

 

 

Recommended Posts
Showing 12 comments
 • Frank

  Heel mooi jullie baby kamer met die plankjes en het bedje. Ik vind het ook zo super schattig als de haartjes gedaan zijn merk ik thuis ook . Leuk extra plogje, geniet van jullie vakantie.

 • Evelien

  Fijne vakantie!!! Liefs Lars en Eef

 • Tineke

  Hier is die roller ook favoriet speelgoed! Ik raak er regelmatig een kwijt en zal zo weer even naar de Action om nieuwe te gaan halen.
  Liefs

 • Isa

  Leuk, een extra plog:). Tof ook dat je het inpakdag hebt vastgelegd voor ons. Ik raak altijd enigszins in de stress omdat alles met ‘militaire precisie’ moet worden ingepakt, haha. Los lopen was hier trouwens ook ‘eng’ voor Floris. Tot gisteren. Stapt ineens de hele kamer door. Wat worden ze dan ineens groot hè!

  • Isa

   ‘Het inpakken’ dus. Miep hier heeft d’r lenzen dus nog niet in;)

   • bijzonderkleinwonder

    Jaaa je gelooft ‘t nooit, maar sinds vandaag heeft Morris het ook door hoor; hij loopt los. Te schattig!

 • Margot

  Leuk om te zien weer en fijn dat de kamer af is! Mag ik vragen waar je aankleedkussenhoes met die pijltjes vandaan komt?

 • Leuk Michelle! Heerlijk zo’n vooruitzicht. Geniet ervan, jullie laatste vakantie met z’n ‘drietjes’

 • Hilde

  Wow ik vind jou echt een handige miep 😉 ik zie niet vaak dat meiden van onze generatie ff knopen aannaait of überhaupt kleding maakt haha. Fijne vakantie met je mooie gezinnetje.

 • Carmen

  Ik vind die haartjes van Morris ook zo schattig in een zijscheiding gekamd <3. Mijn oudste zoon heeft heel weinig haar, de jongste is (3 dagen geleden) geboren met een flinke bos, dus die kan ik later ook kammen hehe. Fijne vakantie!

 • Laura

  Wat schrijf je ontzettend leuk Michelle! Ondanks dat ik pas 19 jaar ben, lees ik je blog vol bewondering. Ik ben ze nu zelfs van 2016 aan het teruglezen, heb ik ook wat te doen tijdens mijn vakantie haha! Ik vind je schrijfstijl super en heerlijk hoe jij zo lekker positief in het leven staat! Geniet van je vakantie met je mannen!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!