PLOG129: MALLORCA #2

 In Persoonlijk

Hoi allemaal! Het is vrijdag en tijd voor een extra plogje! Afgelopen woensdag legde ik onze dag hier op vakantie weer vast, en hoewel het precies zo’n dag was als ze hier voor ons allemaal zijn – standje kalm aan – presteerde ik het toch om genoeg foto’s te maken om aan jullie te laten zien! We deden eigenlijk gewoon weer helemaal niks en om heel eerlijk te zijn bevalt dat héél erg prima. Mooi weer, samenzijn en lekker eten. Meer heb ik niet nodig. Kijk je mee?

Morning! We worden wakker van Morris z’n gebrabbel, en dan is het tijd om op te staan.

We doen boodschapjes. Morris zijn brood was op, dus dat gaan we even kopen!

Fijn een stuk wandelen met z’n drieën. Dat bevalt goed hoor! Ik kan ontzettend goed tegen de warmte, maar merk alleen dat ik ontzettend vocht vasthoud in mijn voeten en benen. ‘s Ochtends een wandeling maakt dat m’n benen net wat fijner voelen.

We zijn weer thuis. Even boekjes lezen samen.

Breakfast with a view.

Kwark en thee. Prima ontbijt.

Gaan ze weer met hun trucendoos. Zo lief samen.

Meloen eten met tante Mees! Hij kan wel blijven eten hoor die kleine man.

Boekjes lezen met oma.

Ik draai ondertussen twee wasjes. Zo fijn dat dat gewoon kan!

Wij gaan naar het zwembad terwijl Morris z’n ochtendslaapje doet.

Na een poosje halen we ‘m er weer uit. Spot Morris z’n handjes.

Ik knal deze in de oven voor lunch.

En ondertussen hang ik een wasje op. Zo droog hier met die hitte.

We lunchen. Ik neem onder ander een appeltje.

Pap, Koen, Morris en ik zijn met z’n vieren boven, en Morris gaat weer lekker aan de wandel. Zo leuk hoe snel dat nu ineens allemaal gaat.

Wij gaan even boodschappen doen samen.

Het is bewolkt! Gelukkig wel maar van korte duur.

Vers fruit halen bij het groenteboertje aan de overkant van de straat.

We liggen weer. Zwaar leven.

Na zijn middagdutje gaat Morris weer mee naar beneden om te zwemmen. Dat vindt hij zo leuk!

Joe, halfnaakte kerel op je beeldscherm. Je zult maar met deze getrouwd zijn joh;).

Vliegenmepper galore. Haha. Echt hoor, hoe krijg je ‘t verzonnen. Dat ding is heilig hier!

Even opdrogen en lekker spelen op een bedje.

Het is etenstijd voor onze kleine man. Deze twee hebben zo veel fijne momentjes samen hier. Quality time!

Prins Morris zwaait even naar het volk beneden. Hilarisch. Hij scant de omgeving!

We brengen Morris naar bed en lezen zijn favoriete verhaaltje.

En ik kleed me aan om te gaan eten bij de buren! Outfitje van de dag!

Paps en mams! Wat is m’n buik hier bol hè?! Precies toen deze foto werd genomen had ik echt een mega mega mega harde buik. Dat ziet er dus zo uit.

We eten hetzelfde voorgerechtje als altijd.

Ennn we delen weer lekker veel sushirollen! Lekkerste EVER. En dan was hem dat weer voor vandaag! De vakantie is ondertussen alweer op de helft, en we krijgen onze dagen zo prima gevuld! Het is vooral zó leuk om zoveel tijd met z’n drieën door te kunnen brengen. Vooral nu ik ondertussen gewoon alweer 33 weken zwanger ben en de komst van broertje steeds dichterbij komt voelt het echt als een cadeautje om nog even op deze manier te mogen genieten van de laatste weken als gezin van drie. Nog een week op de teller!

Ik ben er maandagochtend weer met een nieuwe weekendplog; voor nu wens ik jullie allemaal een heerlijk weekend toe! Bedankt voor het lezen!

 

 

Recommended Posts
Showing 8 comments
 • Carmen

  Te genieten als gezin van drie bedoel je denk ik ;). Ik maak dezelfde fout maar dan vaak andersom, dan zeg ik “even wennen met z’n drietjes” terwijl ik viertjes bedoel haha. Of misschien was het geen fout en tel je babybroertje alvast mee, kan ook 🙂 hij is er tenslotte wel bij!

 • Frank

  Hele mooie foto’s en wat ziet het er daar genieten uit!! Ik herken sommige gedeelte van Mallorca op de foto’s en dan wil ik er weer heel erg snel toe. Geniet nog lekker met zijn alle

 • Anouk

  Wat een heerlijke vakantie lijkt me! Door jouw foto’s wil ik ook een keer naar Mallorca. En in zo’n relaxed appartement. Maar ik mag niet klagen haha, ik ga vandaag ook op vakantie. Voorpret deze plog dus.

 • Heerlijk! Ik kom maandag weer even gluren hoor haha

 • Ilana

  Ik word altijd zo vrolijk van je plogss! Geniet er nog van!!

 • Silke

  Heerlijk! Volgens mij groei je mooi door op vakantie! Je plogs zijn altijd zo leuk om te lezen! Met broertje op komst perfecte planning dat hij nu zo goed leert stappen! 🙂

 • Natascha

  Ik heb genoten (en geniet) van je plogs!
  Heerlijke vakantiefoto’s 🙂

 • Lieke

  Wat leuk om te zien dat Morris zo geniet van het zwemmen. Dat off shoulder jurkje is echt leuk. Waar heb je die gekocht?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!