PLOG#13: DUTJES, NIEUWE BRIL EN OP VISITE

 In Persoonlijk, Zwangerschap

collage

Gisteren was mijn vrije dag, en daar maakte ik lekker gebruik van! Omdat ik tot vrijdagochtend 8.00 24 uur lang een bloeddrukmonitor omhad die ook ‘s nachts ieder uur een meting deed, deden we geen oog dicht. Ik deed dus in de ochtend lekker rustig aan, dutte wat op de bank met de jongens, ging op pad voor een nieuwe bril en op bezoek bij vrienden die samen zijn gaan wonen. Al met al een fijne, rustige dag. Kijk je weer mee?

IMG_4138

Goodmorning! Ik blijf tot een uur of 9.00 in bed. Behoorlijk laat voor mijn doen, maar zo’n nacht aan die monitor is niet echt bevorderlijk voor je nachtrust dus ik start even rustig op. Op deze foto zou je bijna denken dat ik niet zwanger ben hè! Gezichtsbedrog tot en met. Shirt is trouwens van de Primark, lekker ding om in te slapen.

IMG_4121

Pelle vindt het ook wel weer tijd voor een make-upje! Iedere ochtend even gezellig samen op de badkamer.

IMG_4153

Duckface en wild haar. Dit is er eentje voor in de boeken. Make-up zit er in ieder geval weer op; zelfde recept als altijd!

IMG_4135

Meest gunstige foto van Junior ever. Not. Maar dat oog van ‘m is dus niet zo best. We hebben al vanalles geprobeerd, van schoonmaken met uitgekookt water tot zalf van de dierenarts, maar niets helpt, en hij heeft er wel heel veel last van. Zielig!

IMG_4140

Tijd voor een ontbijtje! Hetzelfde als altijd, banaantje, thee en een beschuit. Lekker!

IMG_4148

Junior en ik doen een dutje samen. Hij kruip lekker bovenop mijn buik en gaat daar liggen slapen. Ik ben aan het werk, maar leg mijn laptop ook heel even weg. Niks fijner dan samen dutjes doen.

IMG_4149

Als hij weer wakker is schil ik een appel, en dan doet Junior dit. Hij denkt af en toe dat hij een mens is. Hij vindt weinig dingen lekkerder dan fruit; hij lust het echt allemaal. Van appel of banaan tot ananas, hij wordt het dolgelukkig van. Gek beest.

IMG_4157

Zo, aangekleed en wel! Broekje is van Mamalicious, shirtje van de Primark! We doen een brildagje vandaag.

IMG_4139

Dit shirtje is toch echt om op te vreten? Heb ik cadeau gekregen van een medezwangere, haha! Zij maakt zo heel veel eenvoudige shirtjes en rompertjes een stuk leuker. Ik wil het ook leren; ‘t ziet er toch echt héél leuk uit? Ik ben er superblij mee. Thanks Maris<3!

IMG_4159

Ik stap in de auto om Robin en Mees op te halen. Robin en ik moeten onze ogen laten meten en we gaan meteen even kijken voor een nieuwe bril.

IMG_4160

Onderweg!

IMG_4162

Zo, we zijn er. Robin gaat eerst, dus ik moet even wachten en kijk alvast een beetje naar leuke montuurtjes. Sinds ik zwanger ben draag ik mijn bril véél vaker dan voorheen. Het zit fijner en ik kan er beter mee zien. Ik heb niet al te beste ogen en ze worden ieder jaar wat minder, dus dan is een goede bril wel heel fijn.

IMG_4164

Nog een keer mijn outfitje van top tot teen. Lekker eenvoudig.

IMG_4171

Deze vier monturen neem ik uiteindelijk mee naar huis om uit te kiezen! Koen moet nog even keuren voor ik er eentje kies. Ik ben er nog niet helemaal uit!

IMG_4172

Robin zit blijkbaar snapchats van me te maken terwijl ik brillen sta te passen, en ik heb het niet eens door maar moet wel heel erg lachen als ik deze zie. Hij heeft gelijk; voor mijn gevoel is mijn buik de laatste twee weken echt héél erg gegroeid!

IMG_4173

En we zijn weer thuis! Ik zet Robin en Meesje thuis af en zeg papa even gedag.

IMG_4175

En als ik thuiskom is deze knapzak er ondertussen ook. Vind ik leuk; lekker samen weekend!

IMG_4176

We eten bij papa en mama en we wandelen er samen naar toe. Het is een minuut of 6 lopen, zo ver wonen we dus van elkaar. Haha. Ik vind het ideaal en zou niet anders willen. Ons nieuwe huis is ietsje verder dan waar we nu wonen, maar nog steeds prima te wandelen.

IMG_4177

We eten dit.

IMG_4178

En dit! Héél lekker af en toe, een gebakken visje! We hebben een poos iedere vrijdag met z’n zessen vis gegeten, maar op den duur waren we dat een beetje beu. Nu mocht het wel weer een keertje en ik vind het lekker!

IMG_4188

Als toetje eet ik een stukje van Mees’ zelfgebakken appeltaart. Rechtstreeks uit de springvorm. Gewoon om dat dat kan. Superlekker issie. Mees kan héél goed bakken. Voor mijn verjaardag heeft ze al twee keer tiramisutaart gemaakt en echt jongens: hemels.

IMG_4190

Ze heeft nu ook weer brownies staan bakken, en terwijl ik de appeltaart verorber eet ze zelf de restjes browniebeslag uit de kom. Haha. Moet kunnen voor ‘n keertje!

IMG_4192

Dit is leuk! Mama ruimt een van haar notitieboekjes uit en vindt deze foto’s van bijna vijf jaar geleden. Ik heb altijd gevoetbald, en mam was trouwe supporter en een aantal jaar ook leidster van ons team. Ze was er echt áltijd bij, waar ik ook moest spelen. Vond ik heel fijn. Deze foto’s zijn gemaakt tijdens een toernooi bij Olympia’18 in Boxmeer. Toch een beetje jeugdsentiment; zo leuk om terug te zien.

IMG_4197

We zijn weer thuis. Ik vind mezelf er altijd zo streng uitzien als ik mijn bril op heb en mijn haar vast!

IMG_4201

Koen zijn grote handen op mijn grote buik. Lekker cliché fotootje dit hè, maar ik vind ‘m mooi.

We hebben afgesproken bij vrienden die zijn gaan samenwonen in Maashees, vlakbij Venray. We halen onderweg een bloemetje bij Berends in Mill, mijn favoriete bloemenzaak éver. Het is een kwartiertje rijden vanaf thuis, maar wij zijn echt in staat er speciaal voor naar Mill te rijden. Alle bloemen op onze bruiloft zijn ook door Berends verzorgd, van de complete aankleding tot de kapel tot mijn boeket en de corsages, en we waren er heel erg over te spreken.

IMG_4204

Zo, we zijn er!

IMG_4205

We hangen lekker op de bank, kletsen bij, en kijken een beetje voetbal. Ondertussen doen we live Unibet en dat is zo grappig. Krijgt een voetbalwedstrijd op televisie ineens een heel nieuwe dimensie van. Ik ken Mieke overigens al mijn hele leven; zij is tien dagen jonger dan ik ben en we hebben letterlijk samen in de wieg gelegen. We zijn al ons hele leven bevriend en zijn samen opgegroeid, dus dit soort avonden zijn altijd gezellig.

IMG_4207

Tegen twaalven rijd ik naar huis. Dat is het voordeel aan een zwangere vrouw hebben geloof ik; nooit discussies over wie de Bob is! Vind ik overigens helemaal niet erg:)!

IMG_4210

Rond één uur kruipen we lekker in bed. Nog heel even Frummels muziekdoosje aan, en dan lekker slapen. We hebben wel wat slaap in te halen, dus dat gaan we doen!

Vandaag gaan we weer even op pad voor Frummel, en helpen we Lot en Flip met verhuizen. Ook weer een leuke dag. Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend!

Dankjewel voor het lezen! X

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • bahar

  Wil je een keer je dagelijks make-up routine laten zien ?

  • Michelle

   Jazeker wil ik dat! Ik ben er nog niet helemaal uit of ik daar een filmpje van wil maken, of een artikel, dus laat me maar even weten wat je voorkeur heeft:)!

 • Monique

  Hoi Michelle
  Heel erg leuke vlog weer thnx.
  Filmpje zou ik erg leuk vinden kijk maar wat lukt-;)
  Fijne zondag x

 • Michelle

  Ja leuk issie he! En dan dat ie helemaal zelf gemaakt is ook, dat maakt ‘m nog mooier. Ik ga me er ook even in verdiepen hoe dat werkt. Haha ja he! Ik merk zelf dat het echt een gigantisch verschil maakt op welke manier en vanuit welke hoek een foto wordt genomen. Soms zie ik er eentje terug en lijkt ie echt gigantisch, en op andere kiekjes valt het allemaal wel weer mee. Gezichtsbedrog!

  • Mathiske

   Als je weet hoe het moet, ga je er dan een blog over schrijven? Ik ben wel benieuwd!!

 • Michelle

  Dankjewel Monique:)! Ik heb er wel de goede camera voor, maar moet nog even uitzoeken hoe ik dat het mooiste kan doen met licht en zo.. Ik ga mijn best doen!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!