PLOG134: VRIJE WOENSDAG

 In Persoonlijk

Goedemorgen allemaal! We zitten een beetje met ‘n overload aan plogjes deze week hè, maar omdat er normaal op vrijdag vaak een video online komt en dat deze week niet zo is, leek een plog me een goede compromis. Aan de statistieken te zien vinden jullie dat niet zo’n probleem, dus daar word ik blij van! Ik vind ze namelijk ook héél erg leuk om te maken en om later terug te kunnen kijken. Deze keer maakte ik foto’s van onze vrije woensdag. Op ééntje na – volgende week – de allerlaatste voor mijn verlof begint. Een hoogzwangere woensdag thuis met Morris dus! Als je benieuwd bent hoe wij onze dagen indelen als er niet gewerkt hoeft te worden: vooral even verder kijken:)!

Sinds Morris over is op één slaapje overdag, slaapt hij ‘s nachts ook net iets langer. Overdag slaapt hij van 13:00/13:30 tot 16:00/16:30, en ‘s nachts van ongeveer 20:00uur tot ‘s ochtends 8:00 uur. ZO fijn dat hij zo’n goede slaper is. Benieuwd hoe dat straks gaat met broertje.. We beginnen de dag in ieder geval op ons gemakje samen met een ontbijtje!

Als we dat op hebben gaan we meteen naar Isabelle: bijkletsen, nagels doen en Morris kan fijn spelen met Nova.

Pretbekkies op je beeldscherm! Alleen Nova denkt er het hare van! Haha.

Mijn nagels zijn in ieder geval weer verzorgd. Zooo fijn als je vriendinnetje dat zo kan. We hebben ze wat korter gedaan normaal, in de hoop dat ik er net iets langer mee vooruit kan. Komt planningtechnisch qua baby net wat beter uit!

Moet je dit nou zien. Echt, dweil mij maar op hoor jongens. Morris is stapelgek op Nova. In de zin van dat hij haar het liefst de HELE tijd wil knuffelen. En dat ziet er dan zo uit. Hoe aandoenlijk.. Twee van die kleine mensjes.

Als we bij Isabelle en Nova weggaan wippen we even bij papa en mama binnen. Morris speelt daar in de tuin, en ik ga ondertussen gauw even een paar boodschapjes doen. Eerst bij de Hema..

Daarna bij de Ap, speciaal voor m’n oh zo geliefde Jazz appeltjes..

En ten slotte nog even bij de Action voor twee lijsten voor op de babykamer. Ik zag bij de Hema mooie, maar die kosten 13 euro’tjes per stuk, en krent als ik ben dacht ik dat dat bij de Action ook wel voor minder zou kunnen. Vermoeden bleek overigens juist, want nu heb ik er drie voor datzelfde bedrag!

Ik ben weer bij papa en mama en Morris heeft het naar zijn zin in de tuin. Buitenkind! Hij is weer bezig aan een halve marathon, op en neer van papa naar Robin en terug. Tot oneindig!

Al dat lopen maakt hongerig! Tijd voor een boterhammetje.

Eenmaal thuis is het bedtijd voor Morris. Ik ga aan de slag met dit voor op broertje zijn kamertje. Nu is het écht bijna klaar!

Ik ben héél erg moe dus ga ook even liggen. Ik probeer een tukkie te doen, maar man man wat blijft dat lastig. Dan maar gewoon even liggen. Benen omhoog en niks doen.

Als ik ben uitgerust ga ik weer naar beneden. Tijd om aan de blog te werken! Ik neem er m’n lievelingssnack bij. FRUIT.

Deze rompertjes kocht ik vanochtend voor broertje bij de Hema. Nu nog aanvullen met wat exemplaren van de Wibra en dan kan hij mooi vooruit. Ik heb al Morris zijn oude rompertjes weggekieperd, omdat ik vind dat je daar toch wel aan kunt zien dat ze veel gedragen en gewassen zijn.

Deze kanjer is wakker na z’n middagdut van drie hele uren, dus die gaat lekker aan de gang met z’n kazerne. En dan al die brandweerauto en dat vliegtuig allebei aan natuurlijk, dat snapje. Leuk voor de trommelvliesjes.

BOEKJES! Never geen boekjes hier.

Kijk dan; ‘t arme kind is weer helemaal lekgeprikt. Echt, ik heb alles geprobeerd, maar hij is altijd de pineut! Ik kreeg al heel veel tips op Instagram, maar de meeste hebben we al geprobeerd. Nu hebben we van die stekkers in de stopcontacten, dus we hopen dat dat helpt!

Joeee papa is thuis! Tijd voor knuffels.

En op en neer lopen..

En VLIEGENNNNN. Mannendingen. Haha.

Morris eet eerder dan wij, want wij hebben zin in ongezond vandaag! Hij zit HEEL erg in de ‘zelluf’ fase op het moment. We mogen best toekijken, maar o wee als we onze handen in de richting van die lepel durven te bewegen.

En weer door met de boekjes. Opa en oma komen even gauw binnengewipt, dus die moeten er ook aan geloven.

Baddertijd!

Koen blijft bij Morris, en ik ga ondertussen even met de stofzuiger rond boven.

M’n schatje is lui. Als hij moe is gaat hij altijd zo hangen. Iedere avond voor het naar bed gaan. En dan zing ik ondertussen liedjes. Ritueeltjes<3!

Als Morris in bed ligt eten wij dit. Jazeker. Vette meuk. Ik had ineens ZO’N erge zin in frietjes. Maar echt. Koen houd daar sowieso van, dus dat hoefde ik maar één keer te zeggen. Dit is overigens niet mijn bord: ik ga altijd voor een kroketje!

De rest van de avond spenderen we op de bank. Koen kijkt Ajax, en ik ook met een half oog, en ondertussen werk ik aan de site!

Voor we naar bed gaan spring ik nog even onder de douche. Dat is zo lekker voor het slapengaan! En dan zit deze doordeweekse woensdag er weer op. Morgen nog een dag werken thuis, en dan hebben we weekend en nog maar drie werkdagen op de teller voor mijn verlof! Als jullie dit lezen is het waarschijnlijk al zo ver en genieten wij van onze vrije vrijdag.

Komend weekend gaan wij weer een dagje naar mijn schoonouders aan zee. Het weer schijnt prima te worden daar; een graad of 20 met een zonnetje, dus daar gaan we van genieten. Ik heb met al die dingen nu zo’n ‘hé dat is de laatste keer met z’n drieën’-gevoel! Lang leve de hormonsters.

Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend, en voor nu bedankt voor het lezen weer!

Recommended Posts
Showing 5 comments
 • Vanessa

  Ben net wakker en dacht..Ik ga effe kijken of Michelle iets heeft geschreven en dat was ook zo. Leuk! Onze kindjes schelen volgens mij iets van twee weken. Sara kan nog niet zoals Morris lopen, iets met vertraagde motoriek maar het gaat met fysio steeds beter. Ik vind het ook zo leuk dat jullie zo’n contact hebben met jouw ouders, ik ben ook zo’n familie mens. Fijn weekend alvast en ben benieuwd naar de kamer van broertje.

 • Sara

  Superleuk weer om te kijken. Ik vind het zo leuk km te zien hoe trots je op je gezinnetje bent en hoe de band met je ouders is. Wij hopen gauw zwanger te raken, ik kan niet wachten!

 • Marijke

  Een overload van plogjes is zeker geen straf 😉 Die stekkers in het stopcontact tegen de muggen werken bij mij heel goed. x

 • Lieke

  Wat schattig dat hij zo graag knuffelt met Nova.

 • Natascha

  Ik ben ook dol op jouw plogs! Wat lief dat Morris zo dol is op Nova. Straks knuffelt hij ook vast zo met z’n broertje 🙂
  En ohh dat frietje met die snacks. Mmh. Vette meuk, dat zou ik ook wel lusten nu! :p

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!