PLOG136: SELFIES MET MORRIS

 In Persoonlijk

Goedemorgen allemaal! Het is vrijdag, de allereerste dag van mijn zwangerschapsverlof, en weer tijd voor een extra plogje! Ik maakte foto’s van mijn woensdag thuis met Morris. Een fijne dag waarin we weer gezellig bij Isabelle en Nova waren, we een kopje thee dronken bij Wen, we selfies maakten samen waarbij Morris voor het eerst reageerde op ‘lach eens’ en we wat babyvoorbereidingen troffen! Oh het was ook een dag die me ‘s avonds toen ik met een héél zere buik op de bank lag met mijn neus op de feiten drukte: we zijn toch echt 36 weken zwanger van baby twee. Nou, kijk je weer mee?

Ik word wakker en begin de dag met dit: het kapotslaan van een mug. Die ik steeds niet te pakken kreeg, maar nu de dag begint wel. Dusdat.

Ik spring even onder de douche om wakker te worden na een terrornacht – thanks broertje! – en trek een lekker simpel dingetje aan voor vandaag.

We halen deze bink uit bed!

Ennn we ontbijten samen met het gebruikelijke!

Ik krijg deze foto doorgestuurd door Robin: die rijdt Italië binnen voor hun vakantie. Wij zijn van die sukkels die er een half drama van maken als we zonder elkaar op vakantie gaan, dus hij houdt ons mooi op de hoogte van hun reis. Wel zo fijn:). #overbezorgdezus

Wij zijn bij Isabelle! Ik had ‘n klein probleempje met een nagel, dus ik ga even langs en ondertussen spelen de kindjes samen en kletsen wij lekker bij.

Zo. Daarmee kan ik weer even vooruit.

Onderweg naar huis besluiten we, of eigenlijk ik, dat we wel even bij mama binnen kunnen wippen op haar werk!

Daar staat uitgerekend vandaag deze joekel van een beer. Die valt uiteraard in de smaak en wordt getrakteerd op heel veel ‘aaaai’.

‘Oh maar oma ik weet precies hoe dit werkt; zal dat mailtje wel even typen voor je’. Kijk ‘m nou zitten joh, die kleine wijsneus.

We zetten ons sociale rondje nog even voort, want we drinken thee en kletsen bij met Wendy en Bella!

Morris mag een hap van Bella haar beschuitje met chocopasta en dat valt in de smaak!

Eenmaal thuis wordt er nog een boterhammetje gegeten..

En we sturen deze selfie naar papa. Kijk dat KOPPIE NOU!!!! Ik zei: ‘Morris doe effe lachen naar papa’. En vervolgens zet ie dus dit hoofd op. Echt, veeg mij maar op.

Dit was de tweede ronde. Wat een kereltje.

Ik vraag op Instastories om raad voor mijn droge plekken, en jullie komen massaaal met tips. Kokosolie, cetomacrogol en uiteindelijk ook La Roche-Posay Lipikar worden heeel vaak genoemd. Mocht jij ook zo’n droge huid of droge plekken hebben is dat dus even het proberen waard!

Ik heb megabuikpijn dus besluit even te gaan liggen voor een powernappie. Van dat nappie komt niks terecht, maar dit uitzicht maakt veel goed. Nog even tot daar weer ‘n klein mensje in ligt!

Dit andere grote kleine mensje is ondertussen weer wakker na z’n dutje.

Hop, doen we er gewoon nog een selfie achteraan. VERLIEFD ben ik jongens, niet te doen.

Ik begin aan het eten. We eten mijn snelle pasta met courgette vandaag.

Kokkie hier helpt mee en eet ondertussen z’n komkommertje.

Klaaar! Koen doet vaak nog serranoham over deze pasta, maar ik houd ‘m meestal vegetarisch voor mezelf en voor Morris. Die vindt deze ook meeegalekker. Receptje staat hier – KLIK!

Spotify staat aan dus Morris doet een dansje.

Ik droom weg bij dit fotootje wat Robin doorappt: het straatje waar ik in mijn jeugd iedere zomer doorbracht. De aller aller allermooiste herinneringen!

Mijn mannen doen samen babyvoorbereidingen! De box gaat omhoog: weer een klusje van het lijstje.

En dan is het toch echt baddertijd voor Morris. Dat is zijn lievelings hoor, in dat bad zitten en de hele boel onderspetteren. Nu het warm is zetten we hem na zijn bad altijd even aan de badrand om hem alvast af te drogen, en dan kan hij zijn spelletjes met z’n paps nog afmaken ook.

Gebadderd, ingesmeerd, haartjes gekamd: tijd voor een boekje en dan voor bed. De fijnste momenten van de dag vind ik dit.

Als Morris lekker slaapt gaan wij verder met de babyvoorbereidingen: het geboortekaartje!

Deze zit weer op de uitkijk. Zou dat nou echt lekker liggen; zo’n schutting?

Ik krijg altijd trek als ik ‘s avonds op de bank zit, dus dan wordt het dit. Yoghurt, appeltje en een beschuit gewoon voor de lekker.

Wij kruipen tegen elkaar aan, weer met die zere buik, en we gaan verder met Suits! Toch wel een van mijn favoriete series éver. We zijn nu bij aflevering 14 van seizoen 5, en ik ben zo benieuwd hoe ‘t gaat aflopen voor nu! Ook extra leuk omdat dit een serie is die we allebei geweldig vinden. Kijkt toch net wat gezelliger weg. En dan was dat onze woensdag!

Ik hoop dat jullie ‘m weer leuk vonden! Alvast een héél fijn weekend, en tot de volgende!

Recommended Posts
Showing 10 comments
 • Frank

  Hele leuke foto’s, vooral selfies makeb met de kleine is geweldig. Hij pakte laatst de telefoon van oma en ging ook echt in de selfie modus ziften om een foto te maken. Suits is trouwens heeeeel erg spannend/vet.

 • TravelBanana

  Haha heerlijk dat Morris nu lekker lacht als je het vraagt. Leuk koppie :)!

 • Anita M.

  Mijn hart maakte echt een sprongetje bij de foto van La Quercia! Wat een mooie herinneringen hebben we daar gehad. Hoop dat ze geen schade hebben opgelopen van het noodweer.

  • bijzonderkleinwonder

   Jaaa niet normaal hè. Ik vraag me zo vaak af waar de tijd gebleven is! Nee dat noodweer viel blijkbaar op de camping heel erg mee. Het heeft wel geregend, maar de ergste ellende is ze bespaard gebleven geloof ik.

 • Carmen

  Er staat dat je de vegetarische variant maakt voor jezelf en voor Morris, maar als ik op het recept klik staat er dat er kip in zit. Dus niet vegetarisch?

  Hihi en dat pretgezicht van Morris, lief 🙂

  • bijzonderkleinwonder

   Ik maak deze keer de vegetarische variant! Dus zonder kip, uiteraard. Die kip is sowieso optioneel. Als er kip in zat zou Koen er ook niet nog extra serranoham op kieperen. Haha.

   • Carmen

    Nee dat vond ik ook al raar! Maargoed je weet het nooit met mannen, mijne eet curry bij álles…

 • Lieke van Veen

  Wat schattig dat hij je moeder helpt met mailtjes typen. Ik kan me goed voorstellen dat hij helemaal gek is op die grote beer.

 • Vanessa

  Hé Michelle, wat zag dat straatje in Italië schattig uit. Ik ben waarschijnlijk je oudste volger maar heb nog nooit op een camping verbleven. Helft van mijn leven in een ander land gewoond en geen ervaring met het uitzoeken van campings, ha ha. Heb je in de avond harde buiken? Hou je taai. Ik val in herhaling maar ik vind dat jullie zo’n mooie relatie hebben met jullie ouders. Fijn weekend. Gr uit Heusden

 • Mandy

  Leuke plog weer! Het aftellen is al echt begonnen….Wij moeten een nieuwe serie kiezen om te kijken op Netflix en suits staat hoog op mijn lijstje. Zo te lezen ben jij ook enthousiast. Homeland schijnt ook goed te zijn dus we moeten nog even een keuze maken 😉

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!