PLOG137: VERJAARDAGSCADEAU & OPRUIMWOEDE

 In Persoonlijk

Goodmorning! Een dag later dan jullie van me gewend zijn is het vandaag toch gewoon weer tijd voor de weekendplog! Het weekend voor mijn verjaardag om precies te zijn. Het was er zo eentje waarvan je van tevoren denkt; oh lekker man, helemaal niks op de planning, en die je dan zelf vervolgens wel niet zo ramvol met vanalles plant, dat je uiteindelijk nog amper drie seconden op je kont hebt gezeten. Zwangerschapstechnisch weer niet even handig, maar wel heel fijn dat er weer zo veel gebeurd is! Op zaterdag gingen we mijn verjaardagscadeau uitzoeken en ruimden we het schuurtje op, en op zondag hadden we onze zwangerschapsshoot en deed ik de verjaardagsboodschappen. Kijk je mee?

Morning! Wij zijn vroeg uit de veren en hebben gedacht dat we op pad gaan voor mijn verjaardagscadeau. Ik draag dit outfitje en dit blijft een van mijn favorieten.

Deze bink is ook wakker. Ik houd zo van de combi grijze skinny met sneakers! Die skinny moeten we wel nog even fatsoenlijk aantrekken overigens, maar dat gaat staand net ff makkelijker.

Ontbijtje!

Als je op pad gaat met je kind.. Fruit mee, brood mee, drinken mee. En onze eigen Doppers ook; ik probeer echt minder flesjes drinken te kopen en dat lukt supergoed zo.

Ik moet mijn crackertjes tegenwoordig delen met mijn kleine vriend.

Als je tegen Morris ‘lach eens’ zegt. Oh oh oh veeg mij maar op!

Hij moet er zelf ook om lachen. Kleine komiek.

We zijn al om 9:30 uur in de outlet in Roermond en dat is heeeel fijn, want nu is het nog lekker rustig.

Koen wil even naar Nike voor nieuwe sportschoenen en voetbalspul.

Ik vind bij Hilfiger een heel leuk pakje voor broertje. Morris draagt ‘t tasje<3.

Als wij even wat drinken doet Morris een powernappie in de kinderwagen.

En als we oook geslaagd zijn voor mijn verjaardagscadeau rijden we weer naar huis!

De buit!

Deze twee trekken hun trukendoos weer open samen.

En er komt een heel leuk pakketje binnen van Ziengs! Ze hebben me matching Puma’s voor Morris en mij toegestuurd. Gaan jullie uiteraard nog zien.

Koen gaat aan de slag in het schuurtje. Nesteldrang, soort van. Hij ruimt echt alles op en gooit heeeel veel weg. Fijn!

We sluiten ons nieuwe diepvriesje aan. We hadden voorheen oma haar oude diepvries, en nu mogen we haar nieuwe hebben. Blijft een beetje raar, maar wel heel fijn dat wij weer een poos vooruit kunnen!

Koentje Klus in actie.

Morris wordt wakker na een lange middagdut, en ik tref een héél warm, koortsig kind aan in zijn bedje. Broertje krijgt heel veel knuffels..

En daar gaat ie op de bank gewoon mee verder. Alleen maar ‘aaaai’.

Joggingpak aan en lekker in de chill. Dat mag als je niet fit bent.

Mama komt even binnen en de zon staat op de ramen: dan zie je dus precies waar die kleine draak altijd met z’n handjes staat. Nou heb ik mijn gebrek aan zitvlees niet van een vreemde; ze gaat dus meteen m’n ramen lappen, in het kader van ‘jij hoeft dat nu niet te doen’.. Zo’n moeder gun je iedereen hoor jongens. ZO niet nodig, en ik voel me dan ZO bezwaard dat ik het niet zelf doe, maar het is ook wel niet ZO gruwelijk lief dat ze dat altijd maar allemaal wil doen. Dusdat.

Koentje gaat ondertussen in de voortuin aan de slag. Het onkruid eruit! Binnenkort komt de tuinman ‘m aanleggen. Lekker als dat gebeurd is.

Kijk ze eens goed bezig zijn allemaal. En Moeder Gans hiero zit in de deuropening met zieke Morris op schoot geen klap uit te voeren. Echt wat voor mij, dat rustig aan doen.

Alleen maar plakken bij mama..

Ik vind het zo zielig dat Morris ineens zo ziek is. Hij heeft 40 graden koorts en wil alleen maar hangen en knuffelen. We denken dat het van de BMR prik van vorige week komt, maar dat weet je natuurlijk nooit. Gewoon tutten dan maar, dat mag nu ook even buiten bed.

Papa komt ook naar ons en we besluiten lekker gemakkelijk frietjes te halen. Allemaal geen zin om te koken.

ZO. Smaakt goed vandaag!

Morris hangt één voor een bij ons op de arm..

Tot het welletjes is en we hem naar bed brengen. Hopen dat hij een beetje kan slapen!

Wij doen nog even een wasje..

En dan gaan we de bank op om Ajax te kijken.

EN om Heldro te eten. Echt, als je dit niet kent: dit ijs wil je in je leven. Zooo lekker!

Het is zondag en Morris slaapt lekker tot 8:30 uur. Daarna is het tijd voor boekjes bij ons in bed. Lekker rustig wakker worden. De koorts is wat gezakt, maar dat is natuurlijk meestal ‘s ochtends.

Er wordt weer volop gewandeld. Kruipen is hélemaal uit nu.

We hebben onze zwangerschapsshoot met Anne vandaag! Gelukkig is het droog.

We zijn op de Paarse Heide. Geloof me als ik zeg dat deze foto het geheel echt zó geen eer aan doet.

Daar gaan ze.. Mijn mannen.

Mama is even mee om Morris te vermaken, en om ook een paar fotootjes mee te maken. Vind ik heel leuk.

We besluiten even bij pap en mam een broodje te eten met z’n vijven. Morris wordt ondertussen alweer een beetje koortsig..

Broodjes met gekookte eitjes.

We gaan naar huis voor Morris z’n middagdutje, en als we parkeren mag hij even bij Koen op schoot achter het stuur. En maar aan dat stuur proberen te draaien!

‘Ik loop liever voortaan gewoon zelf naar huis’.

Wij moeten nog even wat doen voor een campagne, maar omdat ik erg veel last heb met lopen verplaats ik me per fiets. Maakt Koen dit charmannnte kiekje van.

Tjop tjooooop. Komt ze aan hoor!

Als we gedaan hebben wat we moesten doen ga ik verjaardagsboodschappen EN weekboodschappen tegelijkertijd doen. In m’n up. Tikkeltje optimistisch, maar daar hebben we het niet over. Eerst even naar de Lidl..

Ennn daarna naar de Ap.

Drie grote tassen vol later ben ik weer thuis! We ruimen samen op.

En dan is deze bink weer wakker. Opnieuw met ruim 40 graden koorts. Moet je die wangen zien.. Arm ding.

Ik heb m’n pijp behooorlijk leeg na het boodschappen doen, dus ik word door mijn echtgenoot op de bank geparkeerd met m’n Dopper, een grote mok thee en de laptop.

Deze kleine man vindt dat vandaag prima en kruipt lekker tegen me aan. Hij wil zelfs de hele tijd mijn hand vasthouden.. Echt hoor, ik vind het vreselijk als mijn kind ziek is, maar het is wél fijn dat hij dan zo lekker met me wil knuffelen.

Wizkid heeft uitgevonden hoe hij de tv harder en zachter kan zetten, dus als ik twee tellen niet oplet ben ik de afstandsbediening kwijt en staat de tv op standje slechthorend.

Avondeten wil er weer niet echt in, dus dan maar lekker in bad!

Dit had ik jullie nog helemaal niet laten zien, maar dit pakje kocht ik dus voor broertje bij Hilfiger. En sokjes voor allebei de jongens. Blij mee! Na Morris zijn badje smeren we hem lekker in en brengen we hem weer op tijd naar bed. Maar hopen dat hij zich morgen weer wat beter voelt! De rest van de avond werk ik voor de site, terwijl Koen het huis voor me versiert – zo lief – en kijken we ondertussen voetbal. Het seizoen is weer begonnen mensen, en dat zullen we weten ook.

Als deze plog online komt is mijn verjaardag alweer achter de rug! Ik heb de hele dag weer vastgelegd in foto’s, dus die plog komt in de loop van de week ook nog online. Ik hoop dat jullie een lekker weekend achter de rug hebben  en ik wens jullie een fijne week toe!

Bedankt voor het lezen!

Recommended Posts
Showing 10 comments
 • Ize

  Arme Morris. Kans is heel groot dat dit van de BMR komt inderdaad! Vaak zie je na een week de bijwerkingen pas optreden (verzwakt levende ziekteverwekker zit er in dit vaccin, waarbij je dus pas na ‘incubatietijd’ echt ziek kunt worden).

  Nog gefeliciteerd trouwens!

 • Hilde

  Prachtig je make-up altijd bij je, ben benieuwd wat je gebruikt! Beterschap met Morris!

 • Isa

  Hier ook pas flink wat later na de prik een zieke kleine man 🙁 Zo zielig! Gelukkig was ‘t hier wel gauw over. Wat is dat toch met die afstandsbediening… Herkenbaar, haha.

 • Die bmr is een rotzak, zelf ik heb ik die ook pas opnieuw moeten halen. Was er ook niet helemaal fit van. Je grijze outfitje is erg leuk, de broek van Noppies?

 • TravelBanana

  Wat sneu voor Morris dat hij zo ziek is geworden. Hopelijk was hij weer op tijd opgeknapt!

 • Jessica

  aawh Morris, zo zielig… 🙁 Ik ben wel heel benieuwd naar de foto’s van jullie zwangerschapsshoot, als die net zo mooi zijn als bij Morris, hebben jullie een fantastisch aandenken

 • Madelaine

  Ah arme Morris! Wat een mooi gezin zijn jullie trouwens (heel random dit).

 • Anouk

  Heerlijke plog weer! Ik vind je outfit met die grijze broek erg mooi! En veel beterschap voor kleine Morris.

 • Nicole

  Waar koop je dat ijs? Heb je dat ook niet in rollen waar je het af kan snijden (was waarschijnlijk vroeger. Staat me nl iets van bij)

  • bijzonderkleinwonder

   Ik heb het bij de Plus hier in Uden gekocht. Even op internet gezocht waar ze het verkopen. Haha. Jawel je hebt van die staven! Kun je dan een stukkie afsnijden om tussen zo’n wafeltje te doen. ZO LEKKER.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!