PLOG139: NAAR DE KAPPER

 In Persoonlijk

Hoi allemaal! Tijd voor een nieuwe week! Ik ben benieuwd wat deze ons gaat brengen, maar eerst is het uiteraard weer tijd voor de weekendplog zoals jullie dat van me gewend zijn. Wij hebben een lekker weekend achter de rug met een beetje van vanalles! Op zaterdag gingen Koen en Morris weer naar de kapper, deden we wat babyboodschapjes, gingen we op bezoek bij vrienden en werkte ik vooruit voor de site. Zondag stond in het teken van het begin van het nieuwe voetbalseizoen, en kwamen Lot en Flip even langs in het kader van ‘nog even samen chillen voor de baby er is’. Ik legde alles vast; kijk je weer mee?

Morning! Het is zaterdag en het is miezerig weer. De slippers blijven dus niet aan vandaag!

Vaste prik.

Het vest is na het onbijt alweer smerig, dus dat ruil ik om voor m’n witte blazer. EN ik neem m’n Rebecca Minkoff vandaag mee die ik voor mijn verjaardag van pap en mam kreeg. Precies dezelfde als die ik al in het zwart heb, en ik ben er zooo blij mee. Ideaal tasje!

We zijn bij de kapper! Kijk Morris eens op z’n nieuwe Nikes! Gekregen van Robin en Mees; ik vind ze zo geweldig. En ze zitten heel goed aan zijn voeten.

Koen mag eerst in de stoel..

En daarna is het tijd voor deze bink! De derde keer in de kappersstoel alweer, en het gaat steeds hartstikke goed. Gelukkig maar!

Zooo weer ‘n lekker fris koppie.

We gaan even naar het tuincentrum hier in de buurt om een kleinigheidje te halen voor de vrienden waar we vanmiddag even op bezoek gaan.

Hier is het nog werk in uitvoering. In dat kleine waxinelichthoudertje komen ook nog wat bloemetjes. Echt heel schattig.

Het is nog niet eens 11:00 uur, maar we zijn zo productief vandaag! Meteen even door naar het dorp.

Mister Handsome is ook mee. LOVE die Nikes!

We gaan naar de Etos voor de laatste babydingetjes – ik moet nog al het verzorgingsspul van Naïf halen voor broertje, én we slaan zoogcompressen in. We gaan weer voor borstvoeding, dus dan is een voorraadje van deze dingen niet gek. Morris vindt het leuk speelgoed ook.

De kinderwagen is tegenwoordig lang niet altijd een hit meer; er moet gewoon gelopen worden!

En in de supermarkt ook. En dan vervolgens heel lang voor het schap met fruit gaan staan zeggen: ‘die, die, die, die’. Juist ja Morris.

Thuis is het tijd voor appel en perzik. Krijgt ie toch nog z’n fruit;).

Koen gaat even met de stofzuiger rond..

Ik doe ondertussen de was! Dag niet gewassen is een dag niet geleefd in huize Bollen-Walk hoor.

En ik geef alle Naïf spulletjes een plekje!

Het is 11:30 uur en we zijn onderweg naar Mieke en Tom! Deze ochtend was zo productief dat het voelt alsof we er al ‘n hele dag op hebben zitten. Morris doet in de auto lekker even zijn ogen dicht.

We nemen de toeristische route.

Gearriveerd!

We lunchen met z’n allen.

Ik sla deze uiteraaard niet over.

Morris en Mieke lezen samen boekjes.

En er moet ook uitgebreid geknuffeld; dat snap je. Miek wordt deze week 24, en dat wil zeggen dat wij elkaar precies 24 jaar kennen!

Er wordt ook lekker gesnoept door die kleine man hier. De vorige keer op het consultatiebureau, met 15 maanden, was Morris qua gewicht wat onder het gemiddelde. Als je ziet wat het kind op deze dag eet lijkt dat echt onvoorstelbaar.

Eind van de middag gaan we weer naar huis. Het was zo gezellig. Morris doet ook op de terugweg z’n ogen weer een half uurtje dicht; hij heeft de hele middag zo bizar lief gespeeld!

Thuis is het dolle kwartier begonnen: alle kussens van de bank, er recht voor gaan staan en je dan voorover laten vallen.. Juist.

Morris en Koen gaan even samen naar de supermarkt, en ik ga aan de slag voor de site. Er moeten foto’s gemaakt worden voor een aantal artikelen, dus dat doe ik!

Pasta als avondeten. Gelukkiger kan ik hem niet maken.

Om 19:30 uur gaat Morris naar bed en trek ik m’n chillpak aan. Tijd voor helemaal niks!

We eten lekker gemakkelijk wraps..

En een Heldro ijsje na. Niet aan te slepen hier op het moment; ik ben verslaafd. We zijn allebei moe en duiken dus mégavroeg ons bed in! Even bijslapen!

Het is zondag! Ik schrik me een ongeluk als ik Morris uit bed haal. Die heeft een dikke blauwe plek op z’n hoofd, plus OVERAL nieuwe muggenbulten. Echt waar, ik snap niet hoe het kan. We hebben op zijn slaapkamer twee muggenstekkers, er zitten twee Squitos anti-muggenstickers op zijn bed geplakt en eentje op zijn slaapzak, zijn raam is dicht en ik heb zijn hele kamer voor het slapengaan afgespeurd op muggen, en NOG wordt hij gestoken. Voor de geniale ziel die nu bedenkt dat een hor wel eens een idee zou zijn: helemaal mee eens, maar daar zit op het moment dikke levertijd op en dus zit er niets anders op dan alle andere opties proberen.

Ik krijg de boosdoener vrij snel te pakken, en als ik ‘m doodsla is dit het resultaat. Dat komt dus uit mijn kind hè! Helemaal naar word ik ervan.

Zelfde als altijd.

Morris heeft z’n ontbijtje al op, maar als wij eten heeft hij ook weer trek: beschuitje dan maar!

Morris wil stofzuigen. Alles wat met poetsen te maken heeft vindt hij zo leuk.

Binkie is aan het spelen met z’n deegroller, tot die op zijn teen belandt. AUW. Nog een blauwe plek erbij.

Dat zelf de trap oplopen is zo ideaal! Hij heeft de smaak helemaal te pakken.

We gaan samen tandenpoetsen!

Als ik al lang en breed klaar ben zit Morris nog op de onderste tree hoor. Hij heeft de smaak helemaal te pakken.

Koen gaat voetballen: het seizoen gaat weer beginnen! Hij is naar een andere club hier in de regio, dus het seizoen begon een stuk later dan we gewend zijn. Ook wel eens fijn, zo’n zomer samen! Als Morris en ik Koen uit gaan zwaaien komt deze verloren zoon ook weer aangelopen. Hoi Pel!

Wij kruipen samen op de bank met fruit. Muziek aan op de tv en eten maar. Ik ben normaal eigenlijk van het eten in de kinderstoel, maar dit is ook wel een keer fijn.

We worden opgehaald door papa en mama om even bij de eerste training van de jongens te gaan kijken.

Morris & opa. <3

Robin en Koen voetballen nog steeds met z’n tweeën, dus dat is wel echt heel leuk!

Kijk ze zitten samen!

Rond lunchtijd zijn we weer thuis. Deze bink eet z’n boterhammetje.

En als dat op is kijken we Feyenoord. Toch een stukje opvoeding hè;).

Mijn man is oook weer thuis! Met z’n nieuwe voetbalpakkie aan. Love it!

Ik heb chronisch honger de laatste dagen, dus ik neem m’n beschuitjes.

En daarna pik ik nog ‘n paar hapjes van Koen z’n panini’s. Vreetzucht jonge, niet normaal gewoon.

Lotje en Flip komen gezellig langs, en omdat onze bff’s de meest solidaire ever zijn delen die gewoon in mijn vreetzucht.

Zo dus. Lot duikt de keuken in en zet wat lekkers op tafel. Heerlijk.

Deze kleine man vindt het na zijn middagslaap maar al te gezellig.

Junior wordt overladen met knuffels en kusjes, en vindt het vandaag allemaal best. En geeen zorgen: we zijn er continu bij en letten hartstikke goed op!

Ik maak mijn snelle pasta die zoals altijd weer in de smaak valt.

En dan komen pap, mam en Robin nog even gauw onverwacht binnengewipt!

Wij sluiten het weekend af met dit. We doen Morrisje lekker in bad, brengen hem naar bed en dan duiken we er zelf ook weer vroeg in! Je weet nooit wat deze week gaat brengen, dus we kunnen maar beter een poging tot enigszins uitgerust zijn doen. Het was een fijn weekend. Ik ben benieuwd of het de laatste met z’n drieën was, of dat er volgende week nog een zal volgen.

Bedankt voor het lezen allemaal! Ik wens jullie een heel fijne week toe.

 

Recommended Posts
Showing 7 comments
 • Vanessa

  Hoi, leuke plog weer! Michelle, wat heb jij toch goede vrienden. Dat is toch heerlijk dat ze bij jullie op visite komen en dat ze jou helpen. Mijn meisje en Morris schelen twee weken maar Sara kan nog niet lopen. Ze krijgt fysio, iets met vertraagd grove motoriek maar het gaat nu veel beter. Ze kan nu wel los staan en en begint voorzichtig stapjes te zetten. Zo trots. Gr uit Heusden

 • Wat spannend! Nu is het echt aftellen. Een heerlijk weekend, en het weer was ook niet al te slecht gelukkig.

 • Sylvia

  Wat een heerlijk weekend. Wat naar dat je kleine man zo onder de muggenbulten zit. Het enige wat jij ons hielp is gewoon een klamboe over het bedje hangen. Je bent echt prachtig zwanger lekker genieten van je bolle buikje

 • Michelle

  Ziet eruit als een fijn weekend! Ik ben heel benieuwd wanneer jullie kleine man zich zal aandienen!

 • Anouk

  Trouwe volger hiero! Jeeetje voor mij lijkt jouw zwangerschap ook echt voorbij gevlogen. Ik ben echt zooo benieuwd naar jullie kleine man en de naam! Succes met de laatste loodjes!!! Xxx

 • Marijn

  Wat spannend weer dat afwachten tot jullie kleintje komt.
  Muggen hier ook volop, maar wat voor ons een makkelijke tussenoplossing is, is de plak vliegenhor van tesa.
  Wie weet helpt het jullie!

 • Sanne

  Een tip voor het vangen van muggen: gebruik een elektrische vliegenmepper! Dan krijg je geen bebloede vlekken op je mooie muren!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!