PLOG#14: ZATERDAGDINGEN & VERHUIZEN

 In Persoonlijk, Zwangerschap

collage

Plog#14 alweer! We gaan goed! Zaterdag waren we de hele dag samen. Héél fijn! In de ochtend deden we vanalles in huis, maakten we een lijst met dingen die we écht nog moeten doen voor Frummel er is, en maakten we de wekelijkse buikfoto. Later hielpen we Lot en Flip met verhuizen en gingen we gezellig een hapje eten! Al met al een heel fijne zaterdag! Kijk je weer mee:)?

IMG_4214

Goedemorgen! Wat een gruwelijk ongezellig uitzicht zo. Jullie weten het inmiddels, ik ben min of meer van suiker, dus ik word hier echt zó niet vrolijk van! Het regent echt heel hard en volgens de voorspellingen blijft het dat ook de hele dag doen. Ik volg die voorspellingen trouwens als een malle. Ik check de WeatherPro app serieus een paar keer per dag..

IMG_4215

Zo, mister Sunshine is ook wakker. Hij grijpt z’n kans als we de deur even open laten staan en parkeert zichzelf meteen pontificaal midden op bed. Ik kan ‘t hem niet eens kwalijk nemen. Hij weet wel supergoed dat het niet mag, want als een van ons twee binnen komt weet hij niet hoe snel ie van het bed af moet komen. Draak.

IMG_4216

Lekker even douchen! Kan niet wachten tot we in ons nieuwe huis een bad hebben.

IMG_4218

Zo! Haar geföhnd – dat duurt hier altijd even – en make-upje erop! Ik gebruik wat andere producten, omdat ik de afgelopen dagen ineens ontzettend eczeem onder mijn ogen en op mijn voorhoofd kreeg. Sowieso is mijn huid extreem veel droger sinds ik zwanger ben, dus die matterende producten van voor mijn zwangerschap gaan maar even achter in de kast. Niet nodig nu.

IMG_4219

Lekker simpel outfitje vandaag. Zwarte broek van de Hennes en shirt van The Sting. Had ik trouwens al gezegd dat ik echt zwéér bij die shirts? Ze zijn lekker lang en rekken heel fijn mee. En de kwaliteit is heel goed. Van voor valt het trouwens best wel mee hè, die buik! Er is best nog een klein beetje taille te bespeuren.

IMG_4220

Maar van opzij niet zo. Haha. Ik weet niet wat ik eraan zie afgelopen week, hij groeit heel erg, maar de vorm lijkt ook een beetje anders te worden!

IMG_0358

We maken buikfoto’s, en op een of andere manier duurt dat altijd veel langer dan nodig zou zijn omdat de katten continu bij mijn voeten zitten te poseren. Dit is de allereerste foto OOIT genomen met Junior op mijn arm. Hij wil steeds meer knuffelen, maar oppakken mogen we hem eigenlijk nooit, dus ik ben heel blij met deze foto.

IMG_4223

En we gaan er vandoor! Nog even een paar boodschapjes halen, en dan door naar Den Bosch.

IMG_4225

We maken even een pitstop bij de bakker voor verse worstenbroodjes. Ik vind die zelf altijd superlekker als wij aan het klussen zijn – is overigens wel een zeldzame aangelegenheid – dus we nemen ze nu mee naar Lot. Kunnen ze daar vast gebruiken.

IMG_4226

De tweede pitstop bij Hoek no. 2! Is een hele leuke lifestyle winkel met een heel groot assortiment Rivièra Maison. Wij kopen hier vaak een cadeautje als we ergens op visite gaan, omdat ze zulke mooie spullen hebben. We nemen nu een kleinigheidje voor Lot en Flip mee.

IMG_4228

Zo! Gelukt. Ik vind die kartonnen tasjes ook zo mooi!

IMG_4232

Nou we zijn onderweg hoor. Bijna in Den Bosch. Gelukkig is het niet zo héél erg ver, binnen 25 minuten staan we voor de deur, maar het is wel even wennen. Lot woonde echt één straat verder dan wij, dus we liepen heel vaak zomaar binnen. Dat is nu wel effe anders.

IMG_4233

We zijn er! Er wordt hard gewerkt. Ik doe niks ‘zwaars’, dus ik ga maar uit zitten vogelen hoe de combi-oven werkt. Ook leuk. Kunnen we meteen die worstenbroodjes warm maken.

IMG_4234

Zo! Gelukt! Ze gaan allemaal op.

IMG_4235

Even opmeten hoe breed de gordijnroedes precies moeten zijn. Kunnen Lot en ik die mooi samen gaan halen. Ze wonen trouwens echt héél leuk, middenin Den Bosch! Qua ligging kan het bijna niet beter.

IMG_4239

Lot en ik gaan naar de woonboulevard voor wat spullen die nog nodig zijn. Eerst naar de Leen Bakker, dan snel naar de Praxis, dan weer naar Leen Bakker en dan weer naar de Praxis. Haha. Komt omdat de openingstijden verschillen en de Leen Bakker om 17.00 al sluit.

IMG_4240

Deze zagen we dus twee keer achter mekaar van binnen:). Vrouwenefficëntie.

IMG_4243

Rond 18.30 is het mooi geweest voor vandaag en rijden we met z’n drieën terug naar Uden! Lekker op naar huis.

IMG_4247

We worden door Lot haar ouders uitgenodigd om mee te gaan eten, dus dat doen we!

IMG_4249

Ik ga voor een pasta met truffel, verse groenten en ossenhaaspuntjes en dit is zó lekker! Ik vergeet alleen in eerste instantie te zeggen dat de ossenhaaspuntjes doorbakken moeten zijn. Beetje knullig. Ietsje langer wachten dus, maar als het er eenmaal is is het heerlijk.

IMG_4252

En ik neem nog toetje.. Bastogneparfait met kaneelijs en karamelsaus. Echt bizar lekker is dit. Hier zou ik zo nog een bord van op kunnen! Ik hou sowieso heel erg van kaneelijs, alleen hebben ze dat bijna nergens, dus áls het dan op de kaart staat zorg ik altijd dat ik nog een plekje vrijhoud.

IMG_4256

We nemen nog een afzakkertje bij de buren, en dan is het mooi geweest voor vandaag. We zijn allemaal best wel een beetje moe van het klussen. Niet dat ik nou zo’n zware arbeid verricht heb, maar toch. Lekker op naar huis!

IMG_4259

We kruipen op de bank, kijken – SURPRISE – voetbal, en daarna WIDM. Ik kijk het al jaren, maar Koen dacht altijd dat hij er niet zo veel aan vond. Nu kijkt ie al vanaf het begin mee en is hij ook fan. Echt een heel leuk programma. Ik ben iedere week zo benieuwd naar het vervolg! We gaan niet al te laat naar bed, morgen weer ‘n dag!

Kijken jullie ook naar Wie is de Mol? Bedankt voor het lezen! X

 

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • demallemolenmoeder

  Leuke plog! En het toetje, heerlijk!

 • Mathiske

  Wij kijken ook altijd widm, maar dan op zondag middag. Die shirts zijn super fijn, ik had ze altijd mouwloos aan. Ook tijdens het sporten, super fijn!! De prenatal in Den Bosch is ook super fijn!!

 • Monique

  Leuke plog weer Michelle!
  Nee dat kijk ik niet, het meest leuke Nederlandse programma vind ik IK VERTREK
  Daar moet ik altyd zo om lachen.
  Helaas is het er nu niet meer op.
  X Monique

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!