PLOG141: LAATSTE MET Z’N DRIETJES?

 In Persoonlijk

Goedemorgen deze morgen! Het is vandaag dinsdag, en tijd voor de weekendplog! Wij hebben er twee heerlijke dagen met z’n drieën opzitten. Ik heb genoten van mijn mannen, van mijn dikke buik en van het mooie weer. Ik had de zon echt gemist, dus het deed me goed de schuifpui weer lekker open te kunnen gooien en vooral buiten te zijn. Ons weekend stond in het teken van een bezoek van de verloskundige, boodschappen doen, rommelen in huis en op zondag uiteraard vooral van voetbal. Kijk je mee?

Hoi! Ik ben weer vroeg uit de veren dus ik besluit maar meteen even iets aan dit gezicht te doen voor de jongens ook opstaan. Kan maar gebeurd zijn!

Deze bink wordt megavrolijk wakker en trakteert beer op heel veel knuffels.

Beer moet ook even gekamd. Oké Morris, snap ik.

‘Komt dat ontbijt van me nog, of hoe zit dat?’

Ik maak foto’s voor een campagne. Deze matching Puma’s hebben we gekregen van Ziengs. Ik vind ze zo leuk!

De verloskundige komt langs. Moet je die koppies zien! Compleet gebiologeerd.

Broertje zijn hartje gaat als een tierelier. Gelukkig maar.

Als de verloskundige weer weg is eet ik m’n crackers.

En Morris zijn perzikje.

Ik ga vandaag voor comfortabel. Dit jurkje blijft een van m’n lievelings omdat het zo lekker zit. Net ‘n pyjama.

Afgelopen donderdag kreeg ik het ineens heel erg op m’n heupen. De kast waar de ketel hangt was zo’n rommeltje dat ik het tijd vond voor een oplossing. Naar de bouwmarkt gereden, schappen gehaald, die op maat laten maken en met een beetje hulp van onkel Toinnie en mama zag het er aan het eind van de dag zo uit. Word ik dus heel vrolijk van.

Wij gaan boodschappen doen!

De terrassen zien er zo aanlokkelijk uit met dat zonnetje!

Maaar daar kwamen we niet voor, dus over tot de orde van de dag.

M’n schatje krijgt een klein krentenbolletje in de Ap, en dat vindt hij zooo lekker.

We ruimen de boodschappen op.

En dan krijgen we spontaan bezoek. Auntie, Robin en pap en mam komen even een bakje koffie drinken.

En met Morrisje spelen uiteraard. Die gaat helemaal los met water.

Als iedereen weer weg is en Morris lekker slaapt ga ik even hiermee aan de gang. Ik stop wat spullen in de trolley waarvan ik weet dat we ze nodig zullen hebben tijdens de bevalling. Hoeft Koen alleen dat ding de slaapkamer maar in te rollen en hebben we meteen alles bij de hand. Ideaal!

Never geen wasjes.

En never geen beschuitjes!

En dan deze.. HELDRO. Man man de verslaving is real hoor jongens. Ik heb zulke lekkere trek de afgelopen dagen!

Ik besluit een grote pan tomatensoep te maken, en die dan in bakjes in de vriezer te doen. Lijkt me handig in de kraamweek!

Deze kanjer is weer wakker!

Hij eet een wafeltje samen met Koen in de tuin. Moet je dat koppie nou toch zien! Ik smelt ter plekke.

Zo, dat kan de diepvries in!

Tijd om te eten! ‘t Was alweer een hele poos geleden dat ik mijn tomatensoep maakte, maar hij blijft heerlijk. En zo lekker gemakkelijk!

Oh kind wat lig je er weer lekker bij.

Deze twee.. Ik word er altijd zo gelukkig van te zien hoe ze van elkaar genieten als het weekend is.

Deze druif gaat lekker in bad en naar bed!

En wij duiken samen de bank op. Tv aan en verder even niks.

Het is zondag! Man man man dit was weer een nacht voor in de boeken hoor jongens. Wat ‘n ellende. Haha. KLAAAG. Ik had de hele nacht krampen waardoor ik niet kon slapen, moest steeds plassen, en toen ik om 4:30 uur m’n draai gevonden dacht te hebben spotte ik EEN MUG. Die éne mug bleken er trouwens, toen we om 5:30 uur samen op jacht gingen, meer te zijn, waarvan er in ieder geval één zich met geen mogelijkheid liet killen. We waren inmiddels zo klaarwakker dat van slapen ook niet echt meer iets kwam. Hebben we maar dat gevecht gekeken tussen Mayweather en McGregor. Je kunt maar wat doen hè!

Bakkie koffie dan maar, schat?

Deze bink heeft wél heel lekker en mugloos geslapen. Dat doet ‘n moeder dan weer goed hè.

Lekker spelen!

Ennn uiteraard boekjes kijken met papa!

Wij gaan samen tandenpoetsen. Iets met jong geleerd.. En hij vindt het zo leuk!

Morris eet z’n perzik.

En dan gaan we samen voetbal kijken! Morris maar wijzen naar z’n papa.

Het is ZULK mooi weer! Echt hoor, ik vind voetbal kijken altijd leuk, maar met dit zonnetje houd ik het heel lang vol!

Pretletter met tante Mees<3.

Als het tijd is voor z’n middagdutje en Morris ook écht klaar is rijden we naar huis. Heb er nog een hele kluif aan om hem de hele tien minuten wakker te houden..

Maaar dat lukt, en thuis lopen we linea recta door naar boven. Hij valt meteen in slaap. Heerlijk.

Ik kijk Feyenoord. Met ijs ja, want hoe anders;)?

En daarna met deze. En daarna Nibbits. Gewoon heel veel zin in.

Eind van de middag is deze weer thuis van voetbal en kruipen we samen op de bank.

En als Morris wakker is komt die er ook gezellig bij!

Na die paar uur slaap van vannacht ben ik zo moe dat ik besluit een klein uurtje te gaan liggen. Heel even mijn ogen dicht doen! Echt slapen lukt me niet, maar ik blijf wel lekker even liggen.

De jongens lezen weer samen een boekje en ik geniet van het uitzicht.

We eten samen een toetje! Lekker op de bank. Yoghurt met aardbeitjes.

Als Morris in bed ligt en wij lekker gegeten hebben kruip ik nog even op de bank met m’n laptop om deze plog in elkaar te zetten, en een appeltje, en dan houden we het voor gezien! Het was een fijn weekend. Een rommelige buik, dat wel, maar dat is alleen maar goed geloof ik nu. De kans is toch gewoon aanwezig dat dit ons laatste weekend met z’n drieën was, en dat is zo’n gek idee! We gaan het zien. Anders is volgend weekend in ieder geval écht heel bewust de laatste; dat zou ook bizar zijn. We wachten het maar keurig af. Deze week hebben we eigenlijk niets op de planning. Ik ben veel thuis met Morris en probeer zo goed en kwaad als ik dat kan te ontspannen! Ik verheug me zo op de bevalling en de komst van broertje. Nog heel even..

Bedankt voor het lezen lieve allemaal, en voor jullie betrokkenheid en berichtjes!

 

 

Recommended Posts
Showing 16 comments
 • Nicole

  Wat superhandig die trolley.

  • bijzonderkleinwonder

   Ja hè! Dat dacht ik dus ook. Benieuwd of het in de praktijk net zo handig is als ik denk, haha.

 • Romy

  Ik vind het zooo knap van je dat, ondanks je hoogzwanger bent jezelf nog steeds zo verzorgd. Veel vrouwen zitten dan maar een hele dag met vettig haar en joggingpak op de bank (denk ik) haha! Nog héél eventjes! Elke keer als je ‘n nieuwe Instastories plaatst denk ik :oooh zou ze bevallen zijn? #crazy. VEEL SUCCES XXXX

 • Margot

  Het ziet er weer uit als een fijn weekend! En spannend dat het nu allemaal zo de dichtbij komt!

 • Samantha Nolet

  Heel veel succes!
  De laatste weken heb ik ‘s nachts ook veel voorweeën gehad. Ook rond 4:00 :/. Het komt je bevalling ten goede.
  Ik denk aan je en een fijne week!

  Liefs,
  Samantha

 • Isa

  Goed idee, zo’n trolley! Nog eventjes volhouden. Het wordt nu toch wel heel spannend. Hoop zo met je mee dat je gewoon fijn thuis kunt bevallen. Liefs!

 • Mare

  Leuke plog, ik lees jouw plogs altijd met veel plezier! Even over je vorige plog, wie zijn Joke en Harald? En dat ijs, waar koop je dat? Want ik heb het niet bij de AH, Jumbo, Aldi of Lidl kunnen vinden?

  • bijzonderkleinwonder

   Joke en Harald zijn al zo lang ik me kan herinneren goede vrienden van papa en mama. Een soort opa en oma voor ons. En nu dus ook voor Morrisje: ze passen een keer in de twee weken op hem! Dat ijs kopen wij hier bij de Plus! Op de website van Heldro kun je verkooppunten vinden. ZOOOO LEKKER!

 • Marleen

  Hoi hoi,

  Leuk je plog weer!
  Waar koop je trouwens heldro ijs? Noooit van gehoord, maar door je plogs wel nieuwsgierig geworden ! Haha.

  Je ziet er inderdaad altijd zo mooi en verzorgd uit !

  Succes met de laatste loodjes

  Veel liefs Marleen
  P.s ohja en mochten mijn vriend en ik later ook een kindje krijgen, dan heb ik zoveel aan de leuke tips of informatie die je altijd in je blogs geeft ! Zo leuk..net zoals die trolley; )

  • bijzonderkleinwonder

   Dankjewel! Heldro ijs is vooral hier in de regio een dingetje geloof ik. Ik heb op de site even gecheckt, en zag dat het vooral hier verkocht wordt! Dankjewel voor je lieve complimentjes:).

 • Katy

  Op die geboorte trolley staat een doosje met de naam Natalis op, waarschijnlijk geboorte kaarten

  • bijzonderkleinwonder

   Nee hoor. Dat is het merk van de spullen uit het kraampakket!

 • Celine

  Vorige week heb ik (voor het eerst) jouw tomatensoep gemaakt! Hij viel erg goed in de smaak. Bedankt voor je recept! En succes met de laatste loodjes! Liefs.

  • bijzonderkleinwonder

   Leuk om te horen en superfijn dat ie smaakte. Hier ook nog steeds een favorietje:)!

 • Ellen

  Ik lees al een poosje je website en vond het nu toch wel eens tijd om te reageren. Ik word altijd vrolijk als er een nieuwe post verschijnt. Je schrijft zò leuk, het verveelt echt nooit!
  Wat ben je prachtig hoogzwanger en heb je een prachtig gezin! Ik vind dat je ook steeds zo mooi bent opgemaakt. Het zou erg fijn zijn als je hier eens een post van kon maken. Het is maar een ideetje :-).

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!