PLOG146: WINKELEN MET MAM

 In Persoonlijk

Hele goede maandagmorgen allemaal! We beginnen vandaag weer met de plog van vrijdag. Die van het weekend volgt morgenvroeg! Ik ging afgelopen vrijdag winkelen met mama en de jongens, en dat vond ik een te leuke dag om niet vast te leggen op beeld! Vandaar dat we deze week dus gewoon weer even twee plogs doen. Nu Benjamin er is en mijn lijf weer bij het oude had ik een kleine crisis in m’n garderobe, want genoeg om aan te trekken hoor, maar gewoon géén idee wat me nu wel en niet staat en vooral ook: waar ik me fijn in voel. Ik ging dus lekker met mama, Morris en Benjamin naar de Zara om wat te neuzen, te passen, wat nieuwe dingen aan te schaffen en later lekker te lunchen samen. Ik had een héél fijne dag, en die laat ik jullie zien!

Morning binkie! Benjamin slaapt nog even verder na zijn eerste voeding.

Ik eet ondertussen lekker m’n crackertjes.

En leg schone kleren klaar voor de jongens. Dit setje voor Benjamin vandaag! Alles van Noppies. Dit heeft Morris ook allemaal gedragen. Kan prima nog een ronde mee!

Ik ga weer voor een van m’n ‘standaard’ altijd-goed outfitjes.

Deze kanjer is ondertussen ook wakker! Goedemorgen vriendje.

Aangekleed en wel!

Boterhammetje met appelstroop als ontbijt. Dat valt sowieso in de smaak!

Ik neem Benjamin mee naar beneden, was hem en kleed hem samen met Morris aan.

En dan is het tijd voor een slokje!

Mama is er! Morris laat z’n nieuwe Toet Toet spullen zien. Ik ben heel erg van het houten speelgoed, maar hij vindt dit zooo leuk dat we even een rondje Marktplaats deden om te zien of iemand hier in de buurt nog wat te koop had. Voor drie tientjes hadden we uiteindelijk een mega zak vol. Mijn halve woonkamer ligt nu vol Toet Toet, maar dat mag de pret niet drukken. Kind helemaal blij!

Jaaa ik neem m’n Lily voor het eerst mee naar buiten. Vind ‘m ZO MOOI.

Zo’n leuk plaatje dit. Naar de auto lopen samen!

We zijn in Eindhoven en moeten even de Mediamarkt in. Moet altijd zo lachen om deze auto’s. Zie je Morris al gaan?

We zijn in de Zara en ik pas een heeeeleboel. De missie slaagt uitstekend. Let me know of jullie het leuk vinden om straks weer een herfstshoplogje te zien voor mij en de jongens.

Morris eet heel zoet een appel in de kinderwagen. Hij kluift ze zo ver af dat er letterlijk alleen nog een miniklokhuisje overblijft, en als ik niet oplet eet ie dat ook nog op. Kleine kliko.

Even neuzen voor de jongens! Morris heeft zo veel nieuwe dingetjes nodig en ik heb op de site vanalles gezien, maar kan het in de winkel niet vinden.

Het is lunchtijd. De jongens hebben allebei honger, en wij lusten ook wel wat.

Zo. Smakelijk!

Halverwege de middag gaan we weer richting huis.

Het is al half drie geweest, dus de kindjes gaan allebei linea recta naar bed!

Tot het weer tijd is voor een voeding om 16:00 uur.

Als Koen thuis is ga ik even gauw wat boodschapjes doen.

En ik schiet nog even de Hennes in!

Klein rondje supermarkt nog..

En dan ga ik koken! Papa en mama komen spontaan bij ons eten, en ik maak woknoedels met gamba’s en groenten..

Dat dus. Supergemakkelijk én heel lekker!

Morris leest boekjes met opa.

En laat zich rondrijden door oma. Moet je ‘m nou zien zitten met z’n benen omhoog. Toppunt van luiheid hoor, dit.

Kijk nou.. De jongens worden weer verwend door opa en oma. Voor allebei hetzelfde overhemdje met vestje van de Zara. Ik denk dat ik ze dit met kerst aandoe. Hoe leuk!

Als papa en mama weg zijn en de jongens allebei slapen ga ik even met de was bezig.

Als ik daarmee ook klaar ben zit de dag erop! We zouden eigenlijk visite krijgen, maar die zeggen last-minute af, en dus zijn we een avond met zijn tweeën..

Of eigenlijk met z’n drieën. Haha. En dat is ook wel fijn! We kijken tv en kruipen dan op tijd onder de wol! Gelukkig nog met een heel weekend samen voor de boeg.

En dan was ‘m dat voor nu. Morgen ben ik er weer met de weekendplog, EN met in de middag een extra artikel: een review van een nieuwe kinderwagen die ik mag testen én een van jullie misschien ook wel! Vooral daar weer even voor terugkomen dus als je dat leuk vindt.

Voor nu wens ik jullie een heel fijne week toe! Geniet nog even van de fijne nazomer. Bedankt voor het lezen en tot morgen!

 

Recommended Posts
Showing 13 comments
 • Lin

  Leuke extra plog! Zou een shoplog zeker leuk vinden!

 • Isa

  Hier een ‘ja’ voor een shoplog! Alvast een beetje inspiratie opdoen voor na de bevalling, haha. Tot morgen, dan kom ik weer verder lezen:)

 • Rianne

  Wat een gezellig dagje zo te zien!
  En ja, ik ben voor een shoplog! 🙂

  Geniet van het mooie weer met je mannen!

 • Vanessa

  Hola, ik zeg ook ja vóór een shoplog. Altijd leuke. Het ziet er idd gezellig uit en wat goed dat je bent geslaagd met shoppen. Ik blijf het zeggen, je hebt écht een fijne familie, betrokken ouders, broer, schoonzus. Zó mooi om te zien. Oh ja, mogen wij het recept van de noedels hebben? Groetjes.

 • Wendy

  Dat was een gezellige dag! En een shoplog is altijd leuk!

 • Greetje

  Leuke plog! Een shoplog is altijd leuk!!

 • Natascha

  Super leuke plog, wauw je Lily! Prachtige tas.
  Een shoplog is altijd leuk, ben benieuwd wat je uiteindelijk allemaal gekocht hebt.
  Die setjes voor de jongens, zo stoer! Heel gaaf.

 • Sabine

  Superleuk om elke keer je plogjes ge zien, zolang ik nog geen kids heb.. geniet ik met jullie mee 🙂 Ben benieuwd wat je allemaal hebt geshopt! Shoplog

 • Sabine

  (Meisje met hand omhoog ontbreekt) leuk om je shoplog te zien!

 • Marije

  Jaaaa een shoplog!! Superleuk om te zien wat je hebt geshopt!!

 • Lindsay

  Zeker een shoplog! Ben fan van je kledingstijl dus heel benieuwd wat je hebt gekocht!

 • Bernadette Karsten

  Ja!! Ben benieuwd wat je allemaal hebt gekocht. Zelf ook 2 boy’s: van 3 jaar en 15 wkn. Nog niet mijn eigen figuur terug helaas maar ook letterlijk niks meer om aan te trekken… garderobe beslaat nu 1 plankje… dus binnenkort shoppen!

 • ElineM

  Waarvan is het leuke kleding setje dat je draagt bij jouw LILY tasje? Ben heel benieuwd!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!