PLOG#15: DEN BOSCH, BABYKAMER & CARNAVAL

 In Persoonlijk

collage

Vrijdag is inmiddels mijn vaste plog-dag, omdat dat in principe mijn vrije dag is, en dat bevalt me eigenlijk hartstikke goed! Ook vandaag stond weer in het teken van leuke dingen. Ik ging even naar Den Bosch met een vriendin die ik al heel lang niet had gezien, ik knuffelde met mijn ineens héél aanhankelijke katten (serieus, zomaar out of the blue?) en we gingen naar Robin zijn 21e verjaardagsfeestje! Kijk je weer mee?

IMG_4311

Goedemorgen Pellè! Dit zie ik als ik de slaapkamerdeur opendoe. Hij zit iedere ochtend pal voor de deur op me te wachten, en ik moet serieus uitkijken dat ik niet over hem heen struikel. De katten slapen inmiddels al een paar maanden niet meer op onze slaapkamer ‘s nachts, maar ze zitten nog steeds te piepen voor de deur of eraan te krabben als het ze te lang duurt voor we tevoorschijn komen.

IMG_4312

Tijd voor een ontbijtje! Appeltje met kaneel, een beschuitje met hagel en een grote mok thee. Niets nieuws, wel súperlekker.

IMG_4317

Kijk ze zitten dan, de dikke en de dunne. Pellè is echt véél groter van stuk dan Junior, en als ie op twee poten gaat staan weet je al helemaal niet wat je ziet! Lang beest.

IMG_4319

Oké na ontbijtje ronde 1 heb ik nog steeds honger, dus we gaan voor ronde twee. Nog een beschuitje en een beker yoghurt. Ik word overigens iedere ochtend weer vrolijk van mijn Blond mokken. Ik heb het servies verder nooit gespaard ofzo, maar ik vind die mokken wel echt zo gezellig!

IMG_4322

Kijk dit hoofd dan! Ik eet mijn yoghurt en Junior en yoghurt zijn een gouden match. Ik weet dat het niet goed voor ‘m is, maar hij mag wel eens mijn laatste restjes, en daar zit ie dan dus met zo’n gezicht op te wachten. Charmant hè? Hij denkt trouwens sowieso dat ie een mens is; alles wat ik eet wil hij ook.

IMG_4328

Even wat Youtube filmpjes kijken op de bank. ZO fijn, even rustig opstarten.

IMG_4332

Tijd voor een make-upje. Alwéér hetzelfde recept als altijd. Ja ik ben echt van de variatie hoor. Ik kijk hier trouwens gruwelijk zuur, weet eigenlijk niet waarom dat is, maar goed het gaat om de make-up! Ik heb ontzettend droge lippen, de barsten staan er gewoon in! Ik kreeg trouwens behoorlijk wat verzoekjes van jullie voor een artikeltje met mijn make-uproutine, en ik wil éigenlijk proberen hier een filmpje van te maken, maar ik ben nog even aan het uitzoeken hoe ik dat het beste kan doen! Wordt aan gewerkt dus!

IMG_4333

Outfit van vandaag. Zwarte zwangerschapsbroek van de Hennes, zwart shirt met lange mouwen van The Sting, zwart wollen- met leren jasje van Arma, sjaal van de Hennes, tasje van de Zara en schoenen van Adidas. Ik heb met een vriendinnetje die ik al heel lang niet heb gezien afgesproken in Den Bosch, dus we gaan op pad.

IMG_4335

Bestemming bereikt. Den Bosch is al helemaal in carnavalsferen, met over de rood-wit-gele versieringen. Dat gebouw recht vooruit op de foto is trouwens het stadhuis!

IMG_4339

We schieten even dit winkeltje in en dit is léuk! Hier kunnen webshops een klein stukje winkel huren om hun spulletjes te verkopen, en ze hebben zo veel leuke dingen. Vooral ook heel veel van dat zwart-witte wat wij in de babykamer hebben.

IMG_4336

Ik koop wat dingetjes voor in Frummel z’n kamer, en krijg een heel lief cadeautje van Dana.

IMG_4338

We gaan gezellig lunchen bij Bitterzoet, en ik vergeet – heel verrassend –  op de foto te zetten wat ik eet. We nemen allebei brood met huisgemaakte tonijnsalade en die is echt heel lekker! We zitten hier best een poosje; zo veel bij te kletsen!

IMG_4341IMG_4340

We wandelen door de Vughterstraat terug naar onze auto’s en gaan nog even langs bij Moeders Mooiste – een héle mooie babyzaak – en bij Trots, een kinderwinkel van dezelfde eigenaar. Hier hebben ze zóveel leuke spulletjes. Moeders Mooiste is puur gericht op baby’s; ze verkopen onder andere babykamers, kleertjes van wat mooiere merken en heel veel Koekaspul, en Trots richt zich wat meer op de leeftijdscategorie daarboven. De winkel ziet er in ieder geval prachtig uit. Ik koop het voorleesboek op de tweede foto. Er staan mooie illustraties in en ik denk dat hij leuk staat op het schapje in Frummels kamertje.

IMG_4343

En dan gaan we weer op naar huis. Dit was leuk!

IMG_4345

Eerst even bij Robin en Mees binnen. Mees is druk bezig met de voorbereidingen voor het feestje van vanavond; ze maakt tiramisutaart (lekkerste EVER) en monchou, maar dan in kleine vormpjes. Hoe slim bedacht.

IMG_4346

Ik ben enthousiast over de spulletjes die ik gekocht heb, dus die laat ik meteen even aan Robin en Mees zien. Dit was de buit! Heel veel leuke kaartjes voor op Frummel zijn kamer, wat washitape, het voorleesboek, wat simpele shirtjes in maat 50 van de Hema – ik had nog bijna niets in maat 50 – een panda rammelaar en de supergave zwart-wit kruik die ik van Dana heb gekregen.

IMG_4347

Dit tref ik aan als ik thuis binnenkom. Kijk dat slaperige hoofd! Ook goeiemorgen.

IMG_4348

En nummer twee ligt er al net zo wakker bij. Wat een leven hebben die katten toch.

IMG_4349

Ik kruip op de bank met mijn laptop en ga nog eventjes aan het werk. Op zulke momenten realiseer ik me vaak dat ik echt wel een bofkont ben. Werken onder een kleedje vanaf de bank is echt geen straf.

IMG_4355

Deze draak gooit overigens wel roet in het eten – als je me op snapchat volgt heb je dat al kunnen zien (mieswalk is daar mijn gebruikersnaam). Hij draait net zo lang op mijn schoot totdat hij precies tussen mij en mijn laptop in ligt, en gaat dan een uitgebreid tukkie liggen doen. Wat een lief snoetje zo hè!

IMG_4358

Ennnn we zijn weer bij papa en mama. Haha. We gaan lekker op en neer vandaag. We gaan hier weer eten.

IMG_4359

Er zijn hamburgertjes, frietjes, broodjes en een salade, dus we komen weer niet om van de honger. Ik maak een lekker broodje hamburger. Kan me niet herinneringen dat ik dat opheb, en het smaakt ZO goed. Na het eten wandelen we snel weer terug naar huis om ons klaar te maken voor Robin zijn feestje.

IMG_4357

Maar eerst nog even gauw dit. Ik stal mijn nieuwe aankoopjes aan op het plankje boven de commode en ik vind het er zo leuk uit zien! De zwarte lijsten zijn van IKEA, de kaartjes en de kruik in het hoekje komen dus van Webshops Only in Den Bosch, het voorleesboek komt van Trots en de mini Stan Smith’jes waren een cadeautje van Robin.

IMG_4361

Iedereen komt verkleed naar Robin zijn feestje. Dus dat ben ik ook van plan. Tot we de doos met carnavalskleren naar boven halen en ik letterlijk nergens meer in pas. Was ook wel te verwachten natuurlijk. Ik trek mijn trainingspakkie aan, met fluorescerende Nikes eronder en besluit maar als hashtag fitgirl te gaan, met een dikke vette knipoog natuurlijk. Het is maar voor één avondje.

IMG_4362

Kijk mij ruig doen met mijn alcoholvrije drankje in een wijnglas. Die pretletter tegenover mij heeft er ook zin in.

IMG_4367

Lot en Flip zijn er ook, en dat is héél gezellig!

IMG_4375

Iets voor 2 ‘s nachts zijn we thuis, en dan heb ik mijn spreekwoordelijke pijp echt wel héél behoorlijk leeg. De rest gaat nog naar het dorp, maar dat zie ik niet meer zo zitten, dus wij wandelen lekker richting huis. Ik heb geen puf meer om mijn plog meteen in elkaar te zetten, dus vandaar dat die ietsje later online komt. Het was wel weer een hele leuke dag, en Robin zijn feestje was echt heel gezellig. Hier wordt de komende vier dagen uitgebreid carnaval gevierd, maar dat gaat hem voor mij even niet worden. Zondag gaan we overdag wel gezellig naar Den Bosch, dus in plaats van vier dagen gaan we dit jaar één dag op pad! Alles voor ons goede doel.

Ik wens jullie weer een heel fijn weekend en voor de carnavallers onder ons: heel veel plezier!

Wordt er bij jullie ook carnaval gevierd? Bedankt voor het lezen! X

 

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • upje

  Bedoel je met de hennes de H&M? In dat geval een kleine waarschuwing: die babymaatjes daar zijn veel groter dan elders! Dat ontdekten de toen onze zoon lag te verzuipen in zijn zorgvuldig uitgekozen eerste pakje. Hij werd als reus ingeschat en bleek uiteindelijk heel gemiddeld en daar dan nog die gigamaten bij… een heel dwaas zicht! 😀 Nu gebruiken wij de kleertjes van H&M voor de periodes waarin maat x bij andere merken te krap wordt, maar een maatje groter nog wat ruim valt.
  Oh, en carnaval vieren hier eigenlijk alleen de kindjes en dat vind ik meer dan genoeg :p.

 • Roos

  Wat een leuke plog weer! Leuke spulletjes heb je voor op de babykamer gekocht. Hier is de positie kleding van h&m ook favoriet. Ik combineer veel met gewone basic shirts. Ik vind de positie kleding die je bij de prenatal kan kopen zoooo truttig! (En belachelijk duur voor een oma jurk) ik kreeg mijn eerste toen ik 22 was en dacht toen dat het aan mijn leeftijd lag maar ik ben nu bijna 29 en kan daar nog steeds niet slagen. Bij de baby winkels in Den bosch ook eens geweest en toendertijd bij beide zaken leuk geslaagd. Hele mooie winkels zijn het! Kijk uit naar je volgende plog

  • Michelle

   Oh dat herken ik héél erg; ik kan bij de Prénatal ook echt niet slagen voor mezelf. De broeken van de H&M vind ik heel fijn, en die van Queen Mum en Mamalicious ook. Speciale zwangerschapsshirts of truien draag ik eigenlijk ook bijna niet, inderdaad ook het liefste gewoon basic shirts met eventueel een lekker vest of een blazer.

 • MARIJKE

  Leuke foto’s! Leuke mokken heb je ‘Do nut worry’ haha zo leuk.

  • Michelle

   Haha leuk zijn ze hė! Ik word er ook nog iedere dag vrolijk van!

 • Simone

  Wat een leuke spulletjes heb je gekocht voor op het kamertje zeg. Toffe kaarten en poster. Ik moet nodig ook eens bij webshops only gaan kijken… heb er al zoveel over gehoord:-)

  • Michelle

   Ik had er dus nog helemaal niet van gehoord! Maar ze hebben er echt wel hele leuke dingetjes. Vooral leuke kaartjes enzo. Als je af en toe ziet wat je op internet betaald voor zo’n kaart of poster! Ik vond ze hier heel erg betaalbaar.

 • rosanne1998

  Wat een leuke plog!
  Ik vind je katten echt heel schattig. Hier doet onze kat ook niet veel meer dan slapen, kroelen, naar buiten, eten en weer slapen haha.
  Wij vieren geen carnaval, nooit gedaan ook. En om heel eerlijk te zijn lijkt het mij ook niets. Maar ik geloof dat carnaval iets is wat je een beetje met de paplepel moet zijn ingegoten om het te waarderen. Of zeg ik nu iets vreemds?

  • Michelle

   Kan me hélemaal voorstellen dat de carnaval je niets lijkt hoor! Ik ben wel echt in een ‘carnavalsomgeving’ opgegroeid, maar geef er nog steeds niet heel veel om. Koen komt uit Vught – praktisch Den Bosch – en is juist echt een diehard, die is met carnaval helemaal in zijn elementje. Daardoor ben ik het ook wel iets meer gaan waarderen, maar om nou te zeggen dat ik er naar uitkijk, nee;).

 • Michelle

  Haha met de Hennes bedoel ik inderdaad de H&M! Ik draag zelf vooral zwangerschapsbroekjes daarvan, voor Frummel heb ik er tot op heden nog bijna niets gekocht.

 • Michelle

  Eindhoven is hier inderdaad ook groot favoriet om te winkelen! We hoeven vaak alleen maar de Piazza in; Zara en de Bijenkorf, en dan zijn we alweer klaar! En de Kleine Berg vind ik ook wel heel erg leuk! De optocht in Schaijk is uiteindelijk niet door gegaan toch? Zo zonde he!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!