PLOG150: DOKTER & FIETSEN

 In Persoonlijk

Goodmorning lieve allemaal! We starten de week weer met de plog van vrijdag. Zoals ik vorige week al zei: dat bevalt me uitstekend! Die zondagavond quality-time mét mijn mannen zonder laptop vind ik vooralsnog te fijn om het schema weer om te gooien, dus we laten het gewoon even zo! Plogs op maandag én dinsdag dus! Dit was een typische #momlife vrijdag met de boys, alleen dan wel met een klein pijnlijk randje: ik heb namelijk een ontstoken vinger, en toen ik ‘m vrijdagochtend amper nog kon buigen leek het me wel een idee om toch even een bezoekje aan de huisarts te brengen. Daar kom ik het liefst zo min mogelijk, maar het werd uiteindelijk wel een nuttig bezoek. De rest van de dag zijn we in en rond het huis en dat is fijn! Kijk je mee?


Het kon niet uitblijven: het feest dat kolven heet is weer begonnen. MEH. Wie me langer volgt weet dat dat mijn minst favoriete aspect aan het borstvoeding geven is. Typisch gevalletje ‘hoort erbij’. Na de eerste voeding ‘s ochtends kolf ik het overschot af, zodat ik daar de rest van de dag geen last van heb. Op zich wel fijn voor de voorraad in de diepvries ook!

Kennen jullie dit setje nog?:) Heeft Morris ook zoooveel gedragen. Love it. Benjamin chillt even in het voedingskussen terwijl ik het nieuws lees.

Mijn grote vriend is ook wakker. Hij heeft er tegenwoordig een handje van om alvast zelf te beginnen met het uittrekken van zijn slaapzakje.

Klaar voor vandaag! Hij is nog een beetje moe!

Casual friday!

Morris gaat even boodschapjes doen met oma.

En ik rij naar de huisarts met Benjamin. Ik ben wakker geworden met een te pijnlijke vinger, en nu ik hem bijna niet meer kan buigen + er wel bar weinig gevoel in het topje zit lijkt het me toch handig om even een bezoekje aan de doc te brengen.

Wachtkamerdingen! Mijn vinger blijkt ontstoken, maar op dit moment kan ik er weinig anders mee dan het open maken als er teveel pus inzit en dus ook teveel druk, en heeel veel in badedasbadjes zitten!

Ik wil even nieuwe stickertjes voor de zaak bestellen, maar kom er als ik eenmaal thuis ben weer achter dat we vandaag geen stroom hebben tot 14:00 uur ‘s middags! Vergeten in de agenda te zetten, en man wat zijn we dan verwend joh. De Quooker doet het het niet, je laptop kan niet opgeladen, ik kan geen ei koken. Haha. #firstwordproblems!

Ik haal even vers brood en worstenbroodjes voor het weekend bij de bakker.

Eenmaal thuis heeft mijn kleine vriendje trek: tweede voeding van de dag!

Lekker hangen bij mama. Heb die draagdoek nu al zoooveel gebruikt! Vond hem met één kind al fijn, maar met twee kinderen echt een topuitvinding!

Mama luncht gezellig bij mij.

En ik zit ondertussen weer met m’n vinger in de Badedas. Toestand.

Vers brood is ZO lekker.

Dit schatje moet naar bed en valt op mijn arm al bijna in slaap.

En als je hem dan neerlegt ziet het er zo uit. ‘Waar ga jij naartoe moeders?’

Mijn andere schatje gaat ook in bed voor een middagdutje..

En dat geeft mij mooi even de tijd voor chocoladepepernoten!

Ennnn voor online neuzen. VERLIEFD op dit vestje voor Morris. Lichtblauw overhemdje eronder.. Veeg mij maar op. Ik verdiep me ook in een babyfoon, want ik lees allemaal zulke dubbele recensies dat ik er nog steeds geen besteld heb! Ik wil er PER SE één met een app, dat is eigenlijk mijn allerbelangrijkste eis! Dus: iemand tips? Babyfoon met app – verder hoef ik niet zo heel veel fratsen!

Zagen jullie hoe ik Benjamin had ingestopt? Zo ligt hij erbij als ik weer bij hem ga kijken. Kind kruipt helemaal omhoog!

We zijn weer allemaal beneden. Wel zo gezellig. Benjamin krijgt zoveel liefde van zijn grote broer!

Morris en ik zijn matchy vandaag! Love die Converse bij hem.

Even gauw een frisse neus halen samen!

Op de fiets naar de supermarkt. Ik had nog nooit zo zonder dikke buik met Morrisje gefietst, en dat makkelijk afstappen beviel uitstekend.

We moeten een paar kleine dingetjes hebben..

En Morris zal wel even wijzen waar we moeten zijn!

Hij wordt al hyper als hij de supermarkt in z’n vizier krijgt, omdat hij weet dat hij dan ál-tijd een koekje krijgt bij de kassa. En dat vind ik prima!

Dit. Zo blurry maar zoooo perfect. Hand in hand naar de fiets wandelen. Ik ben zo verliefd op dit kereltje dat ik wel kan janken. Maar echt.

Op naar huis!

Het is ineens zulk mooi weer, en als ik onze straat in fiets word ik overvallen door een soort extreeem geluksgevoel. Dat heb je soms toch? Dat je ineens denkt ‘man wat ben ik een geluksvogel’?! Nou dat heb ik dus nu.

Ik hou zo van dit uitzicht.

JOE! We zijn er weer!

Ik maak een ovenschotel.

Van aardappelschijfjes met een soort Italiaanse gehakttoestand, en dat smaakt goed. Lekker gemakkelijk!

Na het eten wordt er gespeeld, en dan brengen we Morris samen naar bed. Benjamin tukt lekker in zijn nestje.

En bij zijn papa! En dat is hoe onze vrijdagavond eruit ziet. Samen op de bank. Benjamin valt lekker op tijd in slaap, dus wij gaan ook niet te laat naar bed. Een heel weekend voor de boeg nog!

Inmiddels zit dat er natuurlijk alweer op; ik hoop dat jullie een lekker weekend achter de rug hebben en wens jullie een goede week toe. Bedankt voor het lezen en ik zie jullie heel graag morgen weer voor de weekendplog!

Recommended Posts
Showing 9 comments
 • Emily

  Ziet er weer gezellig uit! Mag ik vragen waar Morris zn slaapzak van is? Ziet er heerlijk warm uit en geen strakke mouwen.. gezien ik n kleintje heb die nooit onder de dekens blijft liggen

  • Kim

   Volgens mij is dat de puckababy slaapzak.

 • Janny

  Heerlijke plog weer. Beterschap met je vinger en een fijne week gewenst..

 • Nicole

  Badedasbadje? Is dat gewoon douchezeep of noemen jullie de sofa zo?

 • Nicole

  Uiteraard moet dat soda zijn

 • Lieke van Veen

  Annic van Wonderen had vandaag een babyfoon in haar vlog met app maar weet de naam even niet meer.

 • Margot

  Wat vervelend van je vinger! En kolven is ook zo niet mijn favo onderdeel van borstvoeding geven.

 • AJM

  Super leuk dat setje van Mayoral. Wij zijn hier ook een groot favoriet. Wij hebben overigens een babyfoon van Motorola,

 • Cindy

  Beterschap met je vinger!
  Over babyfoons gesproken. Bij ons is de foscam fosbaby een grote hit , dat is een babyfoon met een camera met nachtzicht erin. Je kan je kindje in de gaten houden via je een app op je telefoon, tablet en tv. Hij heeft ook een terugspreekfunctie, een thermometer, slaapliedje en een bewegingsdetectie. Multifunctioneel dus…

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!