PLOG153: BOMENPARK & FAMILIEKIEKJES

 In Persoonlijk

Hoi! Welkom bij weer een nieuwe weekendplog! Het is bijna bizar hoe dat foto’s maken inmiddels in mijn systeem zit. Ik moet iedere maandagochtend ook weer even afschakelen als ik níét overal een fotootje van hoef te maken. Het is ondertussen gewoon echt automatisme. Ook afgelopen weekend legde ik weer vast. Zaterdag begon ik de dag bij Isabelle, kwamen daarna Tom en Mieke op de koffie, gingen we met z’n achten lunchen, nog voor papa’s verjaardag, én lekker wandelen, en at Lotje bij ons mee. Zondag was uiteraard weer voetbaldag! Oh en jongens dat WEER! Wat heb ik daar van genoten. Echt een cadeautje zo half oktober! Kijk je mee?

Het is weekend! Zaterdagmorgen 8:00 uur en Benjamin krijgt zijn eerste voeding van de dag!

Iets met jong geleerd.. Hij steekt z’n tong nu al naar me uit!

Ik ben aangekleed en klaar om te gaan. Isabelle gaat m’n nagels even netjes maken.

Deze knapperd aan het ontbijt..

En deze tevreden in de box. Ik kan er even vandoor!

Denk dat we ze zo laten deze keer..

Ik ben weer thuis en Miek en Tom zijn er! Beschuitjes met muisjes alsof ze gewoon nog een keer op kraambezoek zijn.

Deze kanjer neemt een appeltje.

Lekker met Mieke opeten!

En dan is het ineens zo ver en heb ik 10.000 volgers op Instagram. Ik ben daar nooit zo bewust mee bezig, als in dat ik niet bezig ben met het het actief verzamelen van nieuwe volgers of likes of reacties ofzoiets, maar ik vind dit toch wel een dingetje hoor. 10.000! Dat zijn er zooo veel! HEEL HEEL erg bedankt daarvoor♥️.

Er is er weer eentje in een knuffelige bui hoor!

Ik krijg een geweldig pakketje binnen van Mijn Eigen Boekje! Daarover binnenkort meer, want ik ben superenthousiast.

Als Miek en Tom weer naar huis zijn trek ik even wat fatsoenlijks aan. En ja; wéér een overhemdje. Ik woon erin. Heb er een heleboel, vooral witte, maar ook met stippen en streepjes, en ik zweer erbij. Vind het zo ideaal nu met voeden.

We zijn onderweg!

We gaan lunchen bij het Bomenpark in Heesch. Voor papa zijn verjaardag nog. We nemen voor het eerst de Greentom  buggy mee.

Er zijn veel hondjes op het terras, dus Morris vermaakt zich uitstekend!

Benjamin slaapt ondertussen lekker in de kinderwagen.

Het is hier mooi!

Koen en ik delen een kreeftensoepje als voorgerechtje..

En daarna heb ik een broodje carpaccio. Mét truffelmayo, uiteraard. Zo lekker!

Robin heeft vanochtend z’n nieuwe auto opgehaald, dus die bekijken we uitvoerig. Hij is zooo mooi! Ik ben trots. Iets met kleine jongetjes worden groot.. Alweer.

We wandelen een stuk! Papa en mama achter de kinderwagens.

We kregen de Greentom opgestuurd en ik ben tot nu toe echt méga enthousiast.

Er is een oudere man aan de wandel met zéven hondjes, dus Morris is door het dolle heen. Deze vindt hij trouwens meer een poes. Kan ik me op zich best voorstellen.

Hier probeert ie in zijn vingers te knippen om de hondjes te wenken. Moet je dat koppie zien.

BROER & ZUS <3. De allerliefste.

Mijn mannen! Morris vindt het allemaal even mooi. Af en toe loopt hij een stuk of wil hij uit de buggy om met de blaadjes te spelen, en er moet iedere keer een souvenir mee om de route te vervolgen. Dit takje was nog ‘n bescheiden exemplaar.

Van wandelen krijg je dorst, toch? Wij gaan het terras weer op en Morris doet ondertussen lekker een dutje.

Wij genieten zo! De kindjes liggen allebei lekker te slapen, het zonnetje schijnt, we kunnen nog buiten zitten.. Het is een mooie dag!

Mams.

Robin en ik delen samen een stuk appeltaart. Kon er ook nog wel bij.

Eind van de middag zijn we weer thuis. Benjamin krijgt zijn derde voeding en Morris slaapt nog even verder in zijn bed.

Lotje komt eten, dus ik maak plaatpizza’s.

Als Lot weer weg is en Morris lekker slaapt duiken we lekker de bank op. Benjamin krijgt zijn vierde voeding!

En wij bekijken dit.. Het album van de geboortefotograaf is binnen! Er komt heel snel een artikeltje online over onze ervaring hiermee.

De rest van de avond is quality time. De boys slapen dus wij drinken samen een wijntje en kijken tv.

Het is zondagochtend en Benjamin ligt even uit te buiken!

Morris leest boekjes met papa..

En ik kolf.

Morris en ik gaan samen onder de douche en daarna maak ik me op mijn gemakje klaar voor de dag.

Benjamin doet ondertussen een tukkie in zijn wiegje.

Ik ontbijt met yoghurt met havermout en lijnzaad, en Morris eet mee.

Zondagochtend zoals een zondagochtend moet zijn.

Omdat het nooit heel vroeg wordt bij voetbal maak ik alvast soep voor vanavond!

Kijk Benjamin eens hip zijn met z’n Levi’s shirt!

Bijna klaar!

Zo! Hoeven we daar vanavond niet meer naar om te kijken.

Ja, ‘t wordt er niet echt spannender op hè.. Weer een spijkerbroek, en weer een overhemd.

‘KLAARRRR!’

Ik ben Morris z’n zonnebril vergeten, dus hij leent even die van zijn tante.

Staat ‘m toch eeenig, of niet dan?

Perfect weer om voetbal te kijken!

Morris houdt zich ondertussen bezig met heel andere zaken.

En Benjamin kan het niet meer aanzien.

De jongens winnen, en na de wedstrijd voed ik Benjamin in een kleedkamer. Lekker even op ons gemak!

Deze jongen is totaal onder de indruk van zijn worstenbrood.

We bestellen wat snacks om met z’n allen weg te pikken. Vette hap!

Epke Zonderland in de dop hoor.

Zie je dat hele kleine stipje in de verte? Dat is Morris. En zie je die grotere stip iets dichterbij? Dat is Koen. Morris vond het namelijk zo gezellig dat hij met een rotgang weer terug rende toen we naar huis gingen. De hele ‘oké, dan gaan papa en mama alvast naar huis, komen we jou straks halen’-truc bleek niet te werken, dus Koen moest er op een drafje achteraan. Haha.

We eten soep met bruschetta.

Morris vindt het ook weer lekker. Overal soep. Het went jongens. Het went.

Dat dus. Maar meteen alles uit zodat in de wasmachine kan, want tomatensoep o-ver-al.

Als Morris weer schoon is gaat hij lekker naar bed, en ook Benjamin slaapt in zijn grote bedje. Tót de voeding van 23:00 uur hoor, daarna leg ik hem weer fijn naast me in de wieg. Ik ben er nog zó niet aan toe om hem ‘s nachts op zijn eigen kamer te laten slapen. Voorlopig dus nog mooi dicht bij mij!

En dan was dat hem weer voor deze week! Dit was zo’n weekend wat wel eeuwig had mogen duren. Heb zo genoten van dat mooie weer! Komende week is rustig. We hebben geen spannende dingen op de planning, maar het weekend wordt wel weer heel leuk want we gaan op zaterdag naar Blijdorp en daar ben ik al héél lang niet geweest, dus ik ben benieuwd. Morris zal z’n ogen wel weer uitkijken! Dat zien jullie uiteraard volgende week!

Bedankt voor het lezen!

 

Recommended Posts
Showing 8 comments
 • Liz

  He Michelle,
  Vraagje, welke foundation gebruik jij? Ik ben op zoek naar een nieuwe en die van jou ziet er altijd mooi uit.
  Groetjes, Liz

 • Ik herkende t bomenpark aan de tafels haha op in instastory. Wat is het daar mooi hé. En zo lekker eten. Top weekend. Het was ook echt super druk op de parkeerplaats zag ik.

 • Charlotte

  Hoi Michelle, Vraagje als ZARA kenner; welke skinny jeans heb jij meestal? Ik vind de site van ZARA zo onduidelijk. Je kan niet selecteren op zoekitems… en helaas zit er nog altijd geen in Sneek 🙁
  Hoor het graag van je. Groetjes Charlotte

 • Naomi

  Wat super leuk om te zien weer.
  Van de soep overal herken ik veel, misschien een tip: een slabber met mouwen opzoeken. Zo hoef je niet alle kleren altijd weer te wassen, want zo’n slabber houdt heel veel tegen!
  Als je letterlijk even op Google: ‘slabber met mouwen’ intypt, vind je er heel wat!
  Hopelijk heb je er wat aan 🙂

  • Anne

   Een silly Billy bedoel je? Bij prenatal te koop en hier in huis kunnen we niet meer zonder en scheelt een hoop wasjes.

   • Naomi

    Ja! Precies, ik kwam al niet op de naam. Het is echt ideaal, en scheelt een hoop gedoe. Ook erg handig met knutselwerkjes die verf e.d. bevatten! 🙂

 • Isa

  Super weekendje zo te zien! Heerlijk:)

 • Stephanie

  Leuke plog!
  Heerlijk dat Benjamin al zo’n mooi ritme heeft qua voeden. Betekent dit dat jij vanaf zijn geboorte niet ‘voed op verzoek’? Mijn kindje is nu een half jaar oud, maar drinkt nog best vaak en onregelmatig in vergelijking met jouw kids. Vandaar dat ik nieuwschierig ben hoe jij dit hebt aangepakt.
  Trouwens Mees lijkt mij echt een super leuk mens. Niks ten nadele van de rest haha, maar zij komt zó lief over.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!