PLOG162: WE WILLEN EVEN NIKS

 In Persoonlijk, Uncategorized

Hi! Het weekend is weer achter de rug en de werkweek begonnen. Jullie hebben de weekendplog nog van me tegoed. Het is geen spannende deze keer, maar wel eentje met heel veel foto’s van de boys. Wij hadden eigenlijk ‘n beetje een niksig weekend. We deden weekboodschappen op zaterdag, en gingen naar voetbal op zondag, maar daar is het dan ook al een heel eind mee gezegd. We hadden vooral behoefte aan thuis zijn met z’n vieren en even niet zo veel. Ik vind thuis zijn sowieso fijn, maar als de blaadjes vallen merk ik dat ik dat nóg meer kan waarderen. En daar geven we dit weekend gewoon aan toe. Ik ben een zomermens en ik moet altijd ff wennen als het weer dan omslaat. Gelukkig is er alsnog genoeg om vast te leggen, dus kijk vooral mee:).

Het is zaterdagochtend, de boys slapen nog en ik maak me klaar voor de dag!

Koen haalt Morris uit bed, en ik kleed Benjamin aan. Zo hip met z’n Levi’s shirt!

Ik moest zo lachen om deze foto. Kijk die grijns op dat gezichtje!

Benjamin rolt voor de allereerste keer om van zijn buik naar zijn rug, en dat wordt beloond met een dikke kus van zijn grote broer.

Ik eet mijn crackertjes die uiteraard gedeeld moeten met Morris.

Dit kleurrijke type is ook aangekleed!

We gaan weekboodschappen doen!

Deel 1 bij de Lidl..

En deel 2 bij de Ap. Morris eet een banaantje uit het minikarretje en daar wordt ie blij van!

Over ‘n paar maanden zijn deze man en ik zes jaar bij mekaar! Doe mij er zo nog zestig;).

We wandelen een stukje en Koen maakt deze foto van mij waar ik heel blij mee ben. Benjamin lekker bij mij in de draagdoek. Met boodschappen doen is dat gewoon veel gemakkelijker dan de kinderwagen mee. IK heb de doek met Morris veel gebruikt, maar nu is hij al helemaal niet meer weg te denken.

We zijn weer thuis! Boodschappen uitpakken dus.

Deze twee komen bij ons lunchen! Ze hebben verse broodjes mee en die eten we met z’n vijven op.

Daarna duik ik de keuken in om koekjes te bakken. Daar is het echt een dag voor!

Papa en mama komen even op de koffie en een vriend hangt onze jaloezieën voor de pui even goed op. Die waren verkeerd bevestigd aan een afwerkplint waardoor het hele gebeuren naar beneden leek te komen. Dat wil je niet.

Dat is dus het ding als Koen mee gaat om boodschappen te doen. Dan kopen we niet één zakje pepernoten, maar drie. Haha. Ik stop ze in een potje voor op tafel. Lekker!

Dit autootje kreeg Morris cadeau van een zakenrelatie en hij vindt ‘m helemaal leuk. Rondjes door de woonkamer!

Ik maak een Italiaanse ovenschotel.

Met aardappeltjes, gehakt en heel veel groenten. Vet lekker!

Benjamin slaapt ondertussen lekker in de doek. Zijn favoriete plekje rond etenstijd!

Kijk ‘m eens serieus doen!

Het is baddertijd!

Koen doet Morris, en ik Benjamin, en als de jongens allebei slapen gaan wij de bank op en voeren we niks meer uit. Zaterdagavond op z’n allerspannendst hoor.

Sundaymorning. Dit kereltje zo uit zijn bed halen is toch een feestje?

Wij doen joggingpakkenochtend! Morris gaat er meteen weer met z’n auto vandoor.

En Benjamin chillt lekker bij ons op de bank.

Benjamin oefent weer met op zijn buikje liggen en omrollen, en hij wordt net als gisteren getrakteerd op heel veel kusjes van Morris.

En ‘aaaaai’! Dat ook.

Lekker even hangen en een appeltje eten.

Terwijl wij laat ontbijten met ‘n broodje.

Opnieuw lekker kleurrijk. Sterk weekend wat de outfitjes betreft. De Uggs worden uiteraard nog vervangen voor m’n laarsjes voor we de deur uit gaan.

Dit schatje doet een lekker lang ochtenddutje..

En heeft nog helemaal geen zin om wakker te worden als het tijd is voor de volgende voeding.

Als Morris ook even geslapen heeft gaan we weer op pad. Kids op de achterbank en gaan met die banaan.

We zijn bij voetbal! Morris loopt tegenwoordig vaak zo mee met de kinderwagen.

Groen veld. Met een regenboog. Net als twee weken geleden!

Mama heeft weer mandarijnen bij voor Morris, en die eet hij onder de wedstrijd lekker op.

Morris is heel de wedstrijd een beetje om ons heen aan het spelen, maar op ‘n gegeven moment kijken we naar rechts en zien we dit. Is hij op de trap gaan zitten met z’n krentjes en zit hij heel aandachtig voetbal te kijken. Ja komt ze weer hoor jongens, maar dan kun je mij opvegen.

De wedstrijd is afgelopen, en dan is het weer tijd voor een voeding.

Deze man heeft met 2-0 gewonnen, 1 keer gescoord en gewoon echt héél goed gevoetbald. Benjamin gaat er niet echt blij van kijken. Haha.

Wijntje voor moeders.

En we delen met z’n allen frietjes en wat snacks. Voetbal, wijn en vette hap. Moet kunnen.

Tijd om naar huis te gaan! Morris zal de kinderwagen wel effe duwen. Makkie toch.

Klein beetje hulp van papa is niet gek.

En thuis speelt hij gewoon weer verder. Zou dit nou comfortabel zijn zo in dit hoekje weggestopt tussen de lamp?

Dit soort weekends vind ik af en toe zo fijn. Gewoon niks. Alleen met elkaar zijn. Met z’n vieren op twee vierkante meter liggen en zielsgelukkig zijn. Het interesseert me echt ganzzzz weinig dat ik de belichaming van een burgerlijke moeke lijk geworden. Ik word hier blij van. Tijd met man en kinders. Niks meer aan doen.

Junior en Morris gaan heel goed, dus Morris voorziet z’n harige vriend van de nodige liefde.

Het is bedtijd! Vandaag draaien we de rollen om. Koen met Benjamin, ik met Morris.

Ik geef Benjamin zijn voeding, en dan gaat hij ook lekker slapen!

We hebben trek, dus ik maak een plaatpizza voor ons samen om te delen. Met rode ui, serranoham en pittige salami.

Die eten we lekker voor de tv op terwijl we wat afleveringen VT wonen terugkijken. Heer-lijk.

En dan was hem dat weer voor dit weekend! Hadden jullie ook zo’n burgerlijk weekend, of viel er meer te beleven? Ben wel benieuwd hoe andere mama’s hun weekends invullen!

Voor komende week weet ik nog niet hoe ik het plogtechnisch ga doen. Inmiddels plog ik al zó lang ieder weekend, dat het voor m’n gevoel een beetje een herhaling van zetten wordt! Ik kan ons leven nou eenmaal niet spannender maken dan het is. Ik weet niet hoe ik het anders in zou kunnen vullen, maar ik wil ook niet dat het te saai wordt. De hele week ploggen wil ik niet, dus die optie valt af, en de weekendplog vervangen voor een vlog wordt ‘m ook niet omdat ik weet dat veel van jullie júist liever geschreven artikeltjes hebben dan een video. Nog maar even zoeken naar wat dan wel dus. Tot die tijd gewoon in ieder geval op maandag een plog!

Bedankt voor het lezen!

Recommended Posts
Showing 22 comments
 • Eveline

  Wat een heerlijk weekend! Zo heb ik ze ook het liefst!
  Fijn toch? Die burgerlijke kneuterigheid, ik doe lekker met je mee! ❤️

  Fijne week!

 • Michelle

  Super leuk om te lezen en zien die plogs. Herhaling of niet, blijf het leuk vinden. Als het voor jou goed voelt zou ik lekker zo doorgaan!

 • Corina

  Ik kijk er nog elke week naar uit. Vind het een momentje van rust. Je plogs lezen gewoon lekker weg en vooral de foto’s vd boys zijn geweldig. Morris kan van die gezichtjes trekken. De ondeugd straalt eraf. En als ik benjamin zie dan zie ik echt jouw broer! Dit kleine ventje is al geen baby meer. De tijd vliegt. Dus geniet deze 2 weken en daarna lekker aan het werk want ook dat is fijn even andere praat en volwassenen om je heen.

 • Fleur

  Hoi michelle,

  Ik vind het altijd heerlijk om je plogs te lezen. Vooral mee doorgaan als je er de tijd voor hebt! Wat heb je ook knappe mannen op de wereld gezet!
  Ik vroeg me af in welke kleding maat Benjamin nu zit?

 • Milou

  Net of ik m’n eigen kind zo zie op die loopauto, z’n toet toet installatie en kroelen met de kat <3

 • D.

  Ja hoor, lekker door gaan! Helemaal niet saai, ik kijk er altijd naaruit! 🙂
  Recept van die Italiaanse schotel zou ook de max zijn! 😉

  • Janny Thijssen

   Ja, lijkt me ook een lekker recept…

 • Nelleke

  Ik kijk ook altijd uit naar je plogs! Heerlijk om te zien en te lezen!
  Ik vind de foto van jou met Benjamin in de draagdoek erg mooi en stoer!
  Liefs, Nelleke

 • Sara

  Leuke plog weer! Ik geniet juist van die kneuterigheid, niks lekkerder dan weekend met de fam lekker thuis.
  Ik kijk inderdaad liever plogs dan vlogs!

 • Leonie

  Ik vind vlogs juist ook heel erg leuk om te zien! Misschien kun je het afwisselen?

 • Jacqueline

  Ik vind zowel de plogs als de vlogs heel leuk! Hoop dat je gewoon door gaat

 • Sophie

  Lekker mee doorgaan, Michelle! De kindjes worden steeds groter, de seizoenen veranderen; genoeg veranderingen! Blijf vooral vastleggen wat je doet, want dat doe je super leuk!

 • Lisa

  Ik vind er niks saais aan. Ik lees ze altijd als ik aan het ontbijten ben, een moment voor mijzelf. Zoals hierboven gezegd: seizoenen veranderen en kindjes worden ouder. Zowel de huiselijke plogs als de volle weekenden vind ik heerlijk om te lezen. Gewoon zo houden!

 • Floor

  Helemaal niet saai, kijk er altijd naar uit. Maar je moet doen wat voor jou goed voelt Michelle!

 • Ria

  Echt niet saai hoor!

 • Elvira

  Vind je vlogs en plogs allebei super leuk!!

 • Eliene

  Oh ik kijk juist elke week uit naar je wekelijkse plogs! Ik herken er zoveel in! Sinds kort volg ik ook je vlogs; wat doe je dat ook super leuk! Hopelijk blijf je ermee doorgaan zodat ik elke week kan uitkijken naar je nieuwe berichten!

 • Kim

  Iedereen kijkt toch altijd graag je plogs dus je hóéft het ook niet spannender te maken dan het is? Dat is juist zo leuk, het “gewone” en herkenbare. En vlogs zijn al helemaal leuk om te zien!

 • Dahné

  Weer een leuke weekendplog! Zelf neem ik er iedere maandag en dinsdagochtend even de tijd voor om lekker te lezen! Vind het altijd leuk om mee te kijken in jullie weekend. Misschien een afwisseling van vlogs en plogs? Vind beide heel leuk!

 • Anne-Mirthe

  Zowel de plogs als vlogs zijn leuk, ik word er blij van. ☺️ Vooral blijven doen wat goed voelt.

 • Janny Thijssen

  Je plogs zijn nog steeds super om te lezen dus ik hoop niet dat ze stoppen…
  Hier kwam Sinterklaas aan zondag dus met 2 boys van 7 en 4 was dat natuurlijk het hoogtepunt van het weekend..
  Geniet van je week..

 • Lieke van Veen

  Super schattig dat Morris zijn kleine broertje en Junior zoveel knuffelt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!