PLOG169: NIEUWE TATTOO’S

 In Persoonlijk

Goedemorgen lieve allemaal! Het is maandag en de laatste week voor onze vakantie gaat vandaag in. Het is bijna Kerst. Ik zei het laatst ook al, maar ik kan oprecht nauwelijks geloven dat het over twee weken gewoon 2018 is. Dat we weer zo’n bijzonder jaar afsluiten. We hebben er een paar achter de rug hoor mensen. In 2015 getrouwd, ons huis gekocht en afgestudeerd, in 2016 werd Morris geboren en in 2017 verhuisden we eindelijk naar ons nieuwe huis en werd Benjamin geboren. ‘t Is nogal allemaal! Ik denk dat komend jaar een rustiger jaar word, en dat is ook fijn. Maargoed, we dwalen af. De plog van afgelopen vrijdag! Het was ‘n lekker dagje. Na een hele week rennen en vliegen in de zesde versnelling hoefde ik een dag niets, en daar genoot ik volle bak van. ‘s Avonds gingen Koen en ik voor het eerst sinds de geboorte van Benjamin een avond samen weg! Robin bleef bij de boys, en wij reden naar Zeist voor Koen z’n nieuwe tattoo’s. Kijk je mee?

Hoe leuk zijn deze ornamenten voor in de kerstboom? Ze kwamen als verrassing met de post en ik vind het zo’n bijzonder cadeautje! Van Mood Creation!

Morris verschonen en aankleden, en dat je dan klaar bent en hij deze blik trekt. Zo van; ‘serieus mam?’ Hilarisch.

We gaan dit aapie uit bed halen. Ik moet hem iedere ochtend wakker maken omdat ie anders gewoon doorslaapt.

Met z’n drieën aan tafel als Benjamin zijn eerste voeding krijgt!

We ontbijten samen. Morris krijgt vandaag yoghurt met muesli en hartjesontbijt van Love my Veggies.

Morris gaat lekker aan de gang met zijn Duplo. Daar kan hij zich echt heel lang mee vermaken. Bouwen, slopen, bouwen, slopen. Keer tien.

Hij wil zijn Duplo eend graaag delen met z’n broertje. Kan niet wachten tot Benjamin oud genoeg is om mee te kunnen spelen.

‘U talkin’ to me woman?’

Na de Duplo gaan we door met de wasco. Ook leuk.

En Benjamin gaat lekker naar bed voor zijn ochtenddutje.

Wij genieten van quality time met z’n tweeën en het even niks moeten. Lekker veel knuffelen.

Mama komt langs om samen te lunchen, en die moet ook mee bouwen. Maar natuurlijk. Ik vind Duplo zelf ook serieus echt heel leuk speelgoed. Kun je mee bezig blijven!

Ik voed Benjamin, en mam maakt ondertussen een boterham voor Morris. Check dat aanrecht! Zo’n bende.

Maar dittttt is lekker. Broodje met zalm en een gekookt eitje, en met brie, honing en walnoten. Kom maar door hoor.

Dit schatje gaat naar bed voor z’n dutje..

En dan valt hij gewoon in mijn armen al in slaap. Echt. Veeg mij maar weer op hoor. Mijn hormonen kunnen dat echt niet aan. Dan is hij ineens weer even heel erg klein.

Voor wie zich afvroeg waarom ik die hydrofielen onder Benjamin zijn hoofdje leg: hierom dus. Anders kan ik dat bed iedere dag drie keer verschonen en dat is zelfs mij te gortig.

Maar meteen door met de wasjes.

Door het vele spugen is Benjamin heel onrustig en wil hij niet slapen maar vooral bij mij hangen. Dus dat doen we. Heb ondertussen ook even wat aan m’n hoofd gedaan. Geen gek idee.

Ik maak alvast lasagne voor Robin. Hij komt vanavond voor de jongens zorgen, maar in je eentje rond spitsuur voor twee kindjes zorgen als je 22 bent en er zelf geen hebt, en dan óók nog eten moeten maken vind ik wel heel veel gevraagd, dus dat regel ik voor hem.


Deze baby is weer hartstikke tevreden als hij gedronken heeft.

Robin is er!

En wij gaan naar Zeist. We moeten er om 18:30 uur zijn, maar het is kneiterdruk onderweg dus samen een hapje eten wordt ‘m niet. Broodje bij de pomp dan maar. Omdat we toch al zo romantisch zijn;).

We zijn er!

We krijgen steeds foto’s van Robin doorgestuurd: het gaat supergoed.

Koen wil twee nieuwe tattoo’s laten zetten. Hij heeft Morris al op zijn ene arm, en nu komt Benjamin op de andere, plus de coördinaten van waar we getrouwd zijn en waar de jongens zijn geboren.

Zo moet ie dan dus worden.

Max begint met de coördinaten. Dat duurt het langste.

Af en toe ff knijpen als het zeer doet. Schattig hè?

Ik heb zelf geen tattoo’s, en ik ben er ook echt totaaaal het type niet voor, maar ik vind dit wel heel gaaf en de manier waarop Max dit doet is ook echt zo chill!

Weer een update van thuis: de boys liggen allebei lekker te slapen. Gerust gevoel!

Tijd voor nummertje twee.

KLAAR!! Hoe strak staat dit erop? Max is één van de besten in fine line tattoo’s en we snappen nu meteen waarom!

Dit is de tattoo van de coördinaten, net boven zijn elleboog. Heel klein maar opnieuw: zo strak! In januari wordt hij nog een keertje bijgewerkt omdat de lijntje zó dun zijn, en dan werkt Max de Morris-tattoo ook bij want het verschil in hoe ze gezet zijn is nu wel heel groot!

Het is klaar en het is al laat, dus we drinken een wijntje op het resultaat.

We zijn weer thuis! Deze schat heeft het zooo onwijs goed gedaan. Ik ben echt heel trots. Ik vind dat serieus knap; spitsuur met een dreumes van anderhalf en een baby van 3 maanden is gewoon af en toe echt wel aanpoten, en als helemaal als je dat nog nooit gedaan hebt!

Het is bijna middernacht maar ik heb honger voor honderdduizend man, dus ik neem nog een stukje lasagne.

Nog even ‘n rondje kolven, want geen overbodige luxe, en dan gaan we lekker naar bed. Dit was een fijne dag! Na zo’n bomvolle week is het ook wel echt fijn om een dag even niet zo veel te moeten en gewoon eindeloos met Duplo te spelen en kleurplaten te maken. En even met z’n tweeën op pad was ook leuk. We hebben ons wel kapot gelachen hoor. Gaan we met hangen en wurgen een avondje van huis, gaan we naar de tattooshop. Ik bedoel; hoe romantisch wil je het hebben hè?! Haha. Het was een goeie vrijdag. Ik hoop dat jullie een lekker weekend gehad hebben ook!

Hebben jullie nog een drukke week voor de boeg zo net voor de Kerst? Ik zie jullie morgen weer voor de weekendplog!

Bedankt voor het lezen!

Recommended Posts
Showing 3 comments
  • Ilana

    Wauw wat een gave tattoos!

  • Hester

    Hee geen broodje filet dit keer, haha! Gezellig weer de week starten met zo’n blog. Ik vind voor mezelf tattoos ook helemaal niks en ik houd er ook niet zo van als mensen hele lichaamsdelen vol met allerlei kleuren en figuren hebben. Al moet ik wel zeggen dat ik daar de kunst wel van in kan zien, ik vind die tattoo zetters wel echt knap werk leveren!! Deze van Koen vind ik ook erg charmant.. mooi ook met betekenis!

pingbacks / trackbacks
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!