PLOG177: WE GEVEN EEN FEESTJE

 In Persoonlijk

Goedemorgen allemaal! Het is maandag 8 januari en tijd voor een nieuwe vrijdagplog. Ik had weer zo’n dag zoals ze de laatste tijd vrijwel allemaal zijn: rennen, vliegen en heel veel van vanalles. Ik ging ‘s ochtends naar de tandarts met de boys – dat kon even niet anders – was druk met ‘n dingetje voor de shop, en bereidde Koen z’n 28e verjaardagsfeestje voor, dat we bij ons vierden. Ik maakte hapjes en twee taarten, en ‘s avonds hadden we het huis vol vrienden en familie. Een drukke dag, maar vooral een heel leuke. Toen ik uiteindelijk, om 5:00 uur (!), in bed lag, was ik moe maar voldaan. Kijk je mee?

Het is vrijdagochtend en ik ben klaar voor de dag. Ik moet naar de tandarts vanochtend, en op een of andere manier ga ik dan tevoren nog extra fanatiek lopen poetsen. Alsof dat ineens de wereld scheelt.

Hoi kleine bink! Dit shirt is nog maat 56, en ik denk dat dit de laatste keer is dat ie ‘m aankan. Hij groeit zo snel!

Zo. We zijn lekker naar de tandarts gewandeld met z’n drieën. Alles is helemaal goed. Ik heb eigenlijk nooit iets, dus dat is heel fijn. De tandarts mag ook even naar Morris z’n tandjes kijken. Haha.

We wandelen weer verder. Even naar de bakker en naar de supermarkt.

Liefde voor vers brood. Vind dat zo’n verschil met brood uit de supermarkt! Vooral in hoe lang het vers blijft overigens.

Ennn we lopen verder. Even naar de ganzen kijken. Ik vind er niks aan, vind dat niet zo’n heel gezellige beesten, maar Morris is er gek op.

Als we weer thuis zijn wordt Morris opgehaald door Meesje. Ik ga even verjaardagsvoorbereidingen treffen, en Morris gaat een stukje fietsen met z’n tante. Hij staat letterlijk te springen om te gaan. Kan niet wachten tot het mooier weer wordt en ik met de boys op pad kan zo.

Taaarten maken!

Benjamin slaapt ondertussen verder in de kinderwagen. Ik laat ‘m lekker liggen.

Ik maak knakjes in bladerdeeg. Te simpel voor woorden, maar op iedere verjaardag een goeie zet!

Klaar! Ik maak er 70. Dat we geen honger lijden.

Bella is gezellig bij ons! Ze heeft nog vakantie en komt gezellig met Morris spelen. En met Benjamin knuffelen, uiteraard.

Morris gaat juichen als hij z’n eten ziet. Het is echt nét z’n moeder hè!?;)

Deze twee zijn zo zo zo leuk samen. Ze bouwen megatorens, die Morris vervolgens om mag gooien, waar hij dan heeelemaal wild van wordt.

Iedere keer als hij er een heeft omgegooid wordt Bel getrakteerd op heeel veel knuffels. Alsof hij ‘n soort van sorry wil zeggen.

Ik moet iets ophalen voor de shop.

En als ik weer thuis ben gaat Morris naar bed toe. Doodmoe is ie, van het wandelen en het drukke spelen. Het is iedere keer huilen als hij ‘s middags naar bed moet, omdat hij het allemaal veel te gezellig vindt, maar als ie eenmaal ligt is ie binnen no time vertrokken.

Ik maak de labeltjes aan de sjaaltjes. We gaan bijna verzenden!

Ennn weer door met de hapjes. Mozzarella, basilicum en tomaat spiesjes, en spiesjes met kruidenkaas in serranoham, basilicum en zongedroogde tomaat. Die laatste combi verzin ik ter plekke en is echt vét lekker!

Bella is weer naar huis, Koen is thuis van het werk, dus ik sjees naar het PostNL punt om het eerste pakketje te versturen. Toch wel een klein mijlpaaltje. De rest van de bestellingen gaat komende week de deur uit, maar ik kreeg een berichtje van een volger die vroeg of het misschien mogelijk zou zijn om ‘m iets eerder te ontvangen in verband met de eerste verjaardag van haar zoontje. En dan kan ik dus echt zó geen nee zeggen. Ik wring me in 100 bochten, maar uiteindelijk lukt het allemaal net!

Op weg naar huis neem ik frietjes mee. Op dit moment is er zooo geen tijd om te koken!

Ik maak nog even wraps met kruidenkaas, sla en kipfilet of zalm. Het zijn allemaal geen culinaire hoogstandjes hoor, maar lekker is het wel!

Joke en Harald zijn er iets eerder omdat ze de jongens nog even willen zien.

Klaar voor een feestje! En ja, ik heb WEER dat jurkje aan. Vind ‘m gewoon zo leuk.

De jongens gaan meteen slapen, dus dat is fijn. De rest van de avond doe ik dit..

En houd ik me hiermee bezig. Haha. Ik heb een intense hekel aan feestjes waar je niks te eten krijgt. Lekker genuanceerd, I know, maar ik vind dat zó erg. Als je de hele avond op een droge borrelnoot kunt gaan zitten kauwen. Ieder moet het voor zich weten, maar ik vind het altijd fijn als ik in ieder geval zeker weet dat er genoeg te eten is voor iedereen.

Ziet er toch ook vet gezellig uit?

Zo’n avond dus. Lotje is van de wijnvoorziening.

En daar is ze aan mijn ogen te zien prrrima in geslaagd. Haha. Man op rechts is overigens één van Koen z’n beste vrienden, en deze foto is gemaakt rond half vier ‘s nachts. Uiteindelijk is het 5:00 uur als we gaan slapen en dan moet ik eerlijk zeggen dat ik ook echt wel behoorlijk klaar ben. ZO. MOE!

Het was een leuke dag! Lekker druk, maar Koen z’n feestje was echt heel gezellig, en dan is het dat weer meer dan waard.

Ik wens jullie een goede week toe!

 

Recommended Posts
Showing 8 comments
 • Saskia

  Wat weer een leuke plog! Ziet er allemaal weer heerlijk en gezellig uit, nog gefeliciteerd met Koen!! Succes met jullie webshop….helaas zijn mijn kinderen al groot anders had ik ze zo besteld.
  Groetjes Saskia

 • Larissa

  Wat een leuke plog weer! Zag eruit als een gezellig feestje.
  Ik ben zo verliefd op dat jurkje van je! Mag ik vragen waar je die vandaan hebt? 🙂

 • Sebren

  Leuke plog!
  En wat zag het er allemaal lekker uit
  Krijg spontaan trek!!

 • Denise

  Wat een leuk jurkje Michelle! Waar heb je die vandaan?

 • Moniek

  Ik vind je merkje heel leuk alleen jammer dat er van die mega labels aan zitten.
  Die zou ik er zelf dus afknippen als ik wat bestel.

 • Sigje

  Ziet eruit als een goed feestje! Overigens helemaal eens met de voorziening in eten aan je gasten. Wij hebben ook een ontzettende hekel aan feestjes waar je elkaar moet aankijken voor een laatste chipje…zó Nederlands…Bij ons ook altijd tafels vol en dan nog denken dat je te weinig heb…haha

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!