PLOG#18: WEEKEND!

 In Persoonlijk, Zwangerschap

collage18

In plaats van alleen zaterdag besloot ik dit keer zaterdag én zondag te ploggen en de foto’s van wat ik dit weekend allemaal deed te bundelen in één plog! Leek me wel eens leuk voor de afwisseling. Wij hadden een fijn – relatief rustig – weekend. We waren weer bij de opticien voor een nieuwe bril, hadden een feestje, Lotje kwam langs en Koen moest voetballen! Kijk je weer mee?

IMG_4518

Wij worden weer wakker met een zonnetje! Lekker! We ‘moeten’ vandaag helemaal niks, dus we starten rustig op.

IMG_4519

Met twee mandarijntjes en het nieuws.

IMG_4521

Aan die mandarijntjes heb ik alleen niet genoeg. Haha. Ik bak drie eitjes met spek en wat geraspte kaas voor Koen (want dat smelt sneller), en neem zelf een appeltje met kaneel en een speltboterhammetje met pindakaas. Smullen!

IMG_4523

Uitgebreid douchen, gewoon omdat het kan! En dan ondertussen fijne gesprekken voeren. Zaterdagochtenden zoals ik ze het allerliefste heb.

IMG_4527

Outfitje: kleurrijk als altijd! Spijkerbroekje van Queen Mum, kolletje van de Hennes en pumps van Dune.

IMG_4528

Ik heb twee weken geleden vier brilletjes meegenomen bij de opticien, en ik ben er nog steeds niet uit. Ik twijfel tussen deze,

IMG_4529

en deze,

IMG_4530

en deze.. Ik kan nog geen keuze maken, dus ik besluit zometeen bij de opticien nog maar eventjes te kijken wat we gaan doen.

IMG_4531

Onderweg samen!

IMG_4535.jpg

Dan ga je dus naar de opticien. Heb je eindelijk een keuze gemaakt, kijk je nog even naar de montuurtjes die er liggen, en dan zie je weer vier andere waar je tussen gaat twijfelen. Echt joh wat is dat toch, ik ben super besluitvaardig, zelfs tijdens mijn zwangerschap, maar nu weet ik het dus niet! Deze gaan weer mee naar huis. Kan ik er nog even over denken.

IMG_4550

We doen nog wat boodschapjes, en dan gaan we weer richting huis.

IMG_4551

Voetbal kijken. VERRASSEND!

IMG_4555

We moeten naar een feestje, onze buurman is 60 geworden! Ik trek mijn zwarte Zara jurkje weer uit de kast. We maken meteen even de wekelijkse buikfoto’s.

IMG_4558

We gaan samen met papa en mama; die zijn ook uitgenodigd, dus dat is gezellig!

IMG_4579

We hebben het echt heel leuk, met papa en mama en onze lievelingsbuurvrouw die ondertussen (ze is verhuisd) meer vriendin dan buurvrouw is. Het feestje zou eigenlijk maar van 16.00 tot 19.00 duren, maar we gaan pas om 21.15 naar huis! En ik Bob, uiteraard.

IMG_4581

Dit is altijd fijn thuiskomen. Junior kleurt wel gezellig bij het tapijt hè!

IMG_4583

Omdat de buurman z’n feestje nog even voortzet halen wij Suusje in huis. Lief beest! Ze ligt altijd zo opgevouwen in het mandje van de katten.

IMG_4584

En we krijgen nog even bezoek! Lot is thuis van vakantie en die komt gezellig bijkletsen.

IMG_4589

Als Lot weg is kruipen wij lekker in bed. Deze charmante harige vriend komt ook nog even voorbij. Goed gezelschap hè, kijk ‘m zitten dan met dat parmantige dikke lijf van hem. Slaap lekker!

IMG_4590

Zondagochtend ziet het er stukken minder gezellig uit buiten. Wat een grafweer. Natte sneeuw, regen en koud! Blegh.

IMG_4591

Koffie voor manlief.

IMG_4593

En drie mandarijntjes om te delen. Wel een behoorlijk karwei altijd, die dingen. Pellen en dan schoonmaken, ik wil altijd per se eerst alle witte velletjes eraf.

IMG_4594

Maaaar dan heb je ook wat! Zo lekker. En samen uit hetzelfde bakje eten vind ik ook gezellig. Haha. Wat een degelijke huismoeke hè.

IMG_4595

We kijken WIDM terug! Wat ben ik toch fan van dit programma. Koen z’n voetbal gaat ondanks het weer gewoon door, dus hij vertrekt op tijd.

IMG_4596

Deze draak ligt lekker op bed te tukken. Ik weet niet wat dat is, maar sinds ze niet meer in de slaapkamer mogen willen ze nergens anders liever zijn. Net kleine kinderen!

IMG_4599

Ik kijk wat Youtube filmpjes en eet twee beschuitjes.

IMG_4602

En dan ga ik ook naar voetbal. Gelukkig is er een tribune; lekker droog zitten dus!

IMG_4603

Binnen opwarmen! Dat wijntje is uiteraard van mama, ik zit gewoon weer braaf aan de thee. Echt, ik drink ZO. VEEL. THEE.

IMG_4608

En dan vind ik het wel weer welletjes en ga ik lekker richting huis. Op sommige plekken blijft de sneeuw toch een beetje liggen, het kijkt langs de weg af en toe best wit! We hebben nog 0 sneeuw gehad dit jaar, dus ik vind het wel wat hebben.

IMG_4609

Dit had ik trouwens aan vandaag, ik vergat vanochtend een foto te maken. Grijs jurkje is van Zara, vest is van Esprit en laarzen zijn van Progetto. Mijn buik lijkt overigens op deze foto echt ENORM! Jurkjes doen dat op een of andere manier. Ik geloof niet dat het in het echt ook zo kolossaal oogt.

IMG_4613

Zoals ik al zei nam ik gisteren weer vier andere montuurtjes mee bij de opticien, en dit is er een van. Ik vind deze heel leuk.

IMG_4614

Deze is weer wat hoekiger.

IMG_4612

En deze is ook weer rond. Maar ik geloof dat ik de eerste het leukst vind! Wat vinden jullie? Let me know in de comments!

IMG_4615

Mama spaart bij de Plus supermarkt altijd van die boodschappenpakketten, en ze heeft er twee dus ik krijg er een van. En het is nog oprecht een leuk pakket ook! Meestal kun je de helft bij wijze van meteen weggooien omdat je het toch niet gebruikt, maar er zitten echt wel hele nuttige spulletjes in! Alleen al de Kleenex, Vanish en Blue Wonder: altijd handig! En die gele doekjes komen ook altijd van pas. En oh jongens zien jullie ‘m onderin: TONY’S CHOCOLONELY! Die reep is ondertussen alweer half op, dat snap je.

IMG_4618

Ik kook: courgettesoep en bruschetta met knoflookolie, tomaat, basilicum en mozzarella. Echt koken mag je dit eigenlijk niet noemen, zo makkelijk dat het is, maar wij vinden dit zoooo lekker!

IMG_4619

We kijken samen Moordvrouw en Divorce, ik zet deze plog in elkaar en nu gaan we naar bed. Het was weer een lekker weekend. Een stuk rustiger dan normaal gesproken, en dat is eigenlijk wel een keertje fijn. Ik hoop dat jullie ook een goed weekend hebben gehad!

Ik wens jullie allemaal weer een fijne week! Bedankt voor het lezen! X

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • Mathiske

  Die vierkante bril. Van zondag vind ik het mooist. Dune pumps zijn zo fijn!! Ik had ze als trouwschoenen de hele dag aangehad zonder een centje pijn.

  • Michelle

   Ja ze zitten echt heel fijn he! Ik heb er maar één paar van dus echt goed kan ik niet oordelen, maar deze lopen echt super!

 • Miss M

  Leuke plog weer!
  Dat je in dit stadium van je zwangerschap op zulke knoeperds van hakken kunt lopen. Ik kon dat echt niet! Maar ik heb ook niet zo’n sterke rug omdat ik ook vrij lang ben. Maar door hakken oogt een vrouw zo vrouwelijk. Ook bij zwangeren! Mooi.
  Wat de brillen betreft: ik vind de monturen dat je laat zien eerlijk gezegd voor jouw gezicht te groot.
  Ik weet dat deze modellen erg hip zijn, maar niet elk gezicht kan deze hebben helaas.
  Als ik jou was zou ik voor een slagje kleiner gaan! (Tsja, je vroeg onze mening ☺️)

  Lieve groet,
  Marjolijn

 • Ilse

  Hoi! De eerste bril. Welk merk is dat want ik moet/mag binnenkort ook nieuwe 🙂

  • Michelle

   De bril is van Marco Polo!

   • Ilse

    Thanx!

 • Bertine

  Die eerste bril vind ik het mooist! en wat knap dat je nog op hakken kunt lopen!

  • Michelle

   Dankjewel weer! Haha wat lief. Het is puur gewenning hoor, ik weet niet beter dan dat. Ik ben nog net niet op hakken geboren zegt mijn moeder altijd.

 • kim

  Heej Michelle

  bril nr 1 staat je het mooist.
  Heb je de receptjes van jouw courgettes soep en de bruchetta. Ziet er heerlijk uit.

  Liefs kim

  • Michelle

   Dankjewel voor je mening! Vind ik leuk. En eigenlijk wel een goed idee; ik zal die receptjes binnenkort eens delen in een artikeltje. Het is namelijk zó eenvoudig te maken, maar wel echt zo lekker en nog gezond ook!

 • Jennifer

  Ik vind de ronde montuurtjes je iets vriendelijker staan dan de hoekige, dus sowieso een ronde! En dan van de laatste 3 zou ik inderdaad de eerste kiezen waarvan je zelf ook al zegt dat je hem heel leuk vindt.

 • Jeanne

  De ronde montuurtjes vind ik je het beste staan en dan van zondag het eerste montuur.
  Het eten van zondag ziet er echt lekker uit!

  • Michelle

   Dankjewel Jeanne! Ik vind dat ronde ook zo leuk! Is weer eens wat anders! Ik ga de receptjes binnenkort delen in een artikeltje, het is namelijk ook écht heel lekker, al zeg ik het zelf! Haha. Wordt vervolgd!

 • Isa

  De eerste bril van zondag staat je super! En in dat jurkje ziet je buik er juist heel mooi uit. Maar ik ken het gevoel, nu ik zwanger ben denk ik ook voortdurend; jeej, wat is die buik enorm! 😉
  Weer een leuke plog, ik lees/kijk echt met plezier.

  Liefs
  Isa

  • Michelle

   Dankjewel! Ik denk dat bril 1 het ook gaat worden. En wat een lief complimentje! In bepaalde kleding en vanuit bepaalde perspectieven lijkt ie gewoon echt huge! Haha. Zo leuk om te horen dat je mijn artikeltjes graag leest.

 • Monica Sofia

  Ik vind die allereerste foto leuk staan en dan die eerste van de tweede rij met die 2 kleuren. Bruin staat je leuker dan zwart vind ik. Dat is een beetje streng maar eerlijk, je kan ze allemaal wel hebben hoor.

  • Michelle

   Helemaal met je eens, dat zwarte staat veel harder in m’n gezicht. Wel weer heel lief van je!

 • Simone

  Ja, de allereerste bril die je op hebt! Maakt je gezicht zacht, minder ‘streng’ als de andere monturen (en dat bedoel ik niet lelijk:-)). Echt heel mooi!

  • Michelle

   Nee joh ik weet toch dat je dat niet lelijk bedoelt! Ik snap je, ben ‘t helemaal met je eens. Het rondere staat me wel wat meer ‘nerdy’, waar dat hoekigere wat zakelijker is vind ik, maar wat jullie inderdaad allemaal zeggen, ‘t staat ook veeel zachter in mijn gezicht! Dus bril nummer 1 gaat hem worden. Thanks voor je mening❤️!

 • Monique

  Hoi Michelle, Leuke plog weer Dankjewel !
  X Monique

 • Eem

  Eerste bril staat je leuk!! leuke Plog weer om te lezen,.. en zulke weekenden mogen er toch ook zijn? Vind ze nog best druk hoor 😉

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!