PLOG185: IK BEN TROTS

 In Persoonlijk

Maandag! Nieuwe week, nieuwe ronde, nieuwe kansen en een nieuwe vrijdagplog! As usual! De boys en ik hadden een heerlijke vrije vrijdag met z’n drieën. We deden lekker rustig aan, bouwden een half Duplo dorp, ik kookte stamppot en deed weekboodschappen. EN ik ging weer hardlopen. De wonderen zijn de wereld dus toch nog echt niet uit. Ik maakte van de hele dag foto’s, dus als je zin hebt in heel veel té schattige plaatjes van de boys moet je vooral even verder lezen:)! Komen ze.

Morning sunshine! Morris slaapt weer lekker uit.

Aankleden! Ik vind dit shirtje zo leuk. Komt van de C&A, kostte 3,50 en ik ben fan van dat rood bij Morris. Zelfs onder het aankleden moet er overigens gelezen worden.

Morris ontbijt! Dit is zijn nieuwe favoriet. Yoghurt met een peer, wat lijnzaad en minimuesli van Love my Veggies! Dit is serieus zo lekker.

Mr. Sunshine nummertje twee is ook weer wakker! Pretbekkie! Niks leuker dan zo’n kleine vrolijkerd uit bed halen.

Kijk. Zo lekker vindt hij het dus. Moet je dat snoetje nou zien. Ik kreeg heeel veel vragen over die slab. Hij is van Jollein en ik heb ‘m via Babyplein. Echt ‘n topding.

Overproductie is terug van weggeweest, dus ik moet toch weer even kolven ‘s ochtends. Het is anders gewoon niet te harden.

Omdat ik ZO’N MOEDER ben trek ik Benjamin hetzelfde shirt aan als Morris vandaag. Had ik gewoon even zin in. Haha. Vind het zo schattig. Die O-ball dingen zijn hier trouwens echt goud hoor.

Meneer is aan het voetballen binnen en schopt z’n bal op de meest onmogelijke plek. Hij wurmt zichzelf in allerlei bochten en krijgt ‘m uiteindelijk weer te pakken. Mission accomplished!

Baby B gaat naar bed voor zijn ochtenddutje.

En Morris wil graag een ‘noepie’. Helemaal prima.

We krijgen samen de slappe lach. Hij wil met iets anders spelen dus zijn Duplo moet opgeruimd. Hij stopt alles keurig in de de doos, loopt er mee naar de speelgoedkist om hem op te bergen en letterlijk nét voordat ie de plek van bestemming heeft bereik valt de doos open uit z’n handen en kunnen we weer opnieuw beginnen.Dat koppie van ‘m als ie die doos loslaat. Zo grappig.

Zo. Pauze. Tijd voor thee.

Mama komt even langs dus er moet uitvoerig gespeeld worden met Toet Toet.

Ze heeft deze doos mee. Gewonnen bij de Postcode Loterij. Zitten allemaal biologische dingetjes in.

We lunchen samen!


En na zijn voeding speelt deze bink weer verder op z’n kleed.

Ik heb einnnndelijk nieuwe lettertypes op Stories! Je kunt maar ergens blij mee zijn hè.

Morris is zo gek op zijn kleine broertje. Hij wordt te pas en te onpas bedolven onder de kusjes en de knuffels.

Zo dus. Ik smelt echt als ‘n malle. Noem me maar gezapig ofzoiets; ik vind het prima. Je moet wel ‘n mega ijskonijn zijn wil het je niks doen als je kinderen er zo bij liggen.

Samen spelen!

En dan is het tijd voor De Grote Middagdut. Ik leg eerst Benjamin in bed.

En daarna Morris. Slaap lekker boys!

Ik ga naar zolder. Er moeten weer ‘n boel bestellingen ingepakt die ik voor het weekend op de post wil doen.

Lekker bezig!

Benjamin is ‘s middags ineens vet onrustig. Hij wil niks. Niet slapen, niet liggen, niet spelen. Niks is goed. Uiteindelijk is hij pas tevreden als hij weer gegeten heeft.

Morris is wakker en crosst door de woonkamer met z’n minibmw.

En ik ga koken. We eten zuurkoolstamp. Niet per se mijn ding, maar Koen wordt er heel vrolijk van dus prima.


Boodschappenlijstje maken!

Morris wil bij Benjamin in de box. Samen boekjes lezen!

Klaar! Toch best heel lekker. Morris vindt die stamppot trouwens niet te eten, en hij is ook al geen fan van aardappels, maar met lekker pedagogisch verantwoorde omkoping en een klein stukje rookworst bij ieder hapje aardappel komen we toch nog een heel eind.

Ik doe boodschappen!

Thuis leggen we de jongens in bed, en als ze slapen ga ik hardlopen. Ja echt, je leest het goed. Ik heb er echt een pleurishekel aan, excuse my french – kan er niks anders van maken, maar van al die krachttraining van mij krijg je niet per se een goede conditie. Nou hoef ik heus de marathon niet te kunnen lopen, maar een paar trappen op zonder eenmaal boven aan het zuurstof te moeten lijkt me wel een goede. Ik ben aan het begin van de week begonnen met 3 kilometer rennen in 20 minuutjes, en vandaag gaat het al sneller. Helemaal prima. Je moet wat hè.

Als ik weer thuis ben vind ik het een prrrrima moment voor een Hugo’tje. Iets met de gezonde balans. Haha. We duiken de bank op, kijken The Voice samen en voeren fijne gesprekken. Datenight thuis op de bank kan ook heel fijn zijn!

Ik ben er morgen weer met de weekendplog! Ik hoop dat jullie een fijn weekend achter de rug hebben. Bedankt voor het lezen en een goede week!

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Mathiske

  Ondanks dat hardlopen stom is is het stiekem ook best lekker. Als ik die twee mannen zo zie kan ik echt niet wachten tot hier nr 2 geboren is. Nog een paar weekjes

 • Lindsay

  Mooie foto’s weer. Ik zit nu op de 2,5 km in 20 minuten. Moet nog even flink aan de bank voor de 5 km haha

 • Carmen

  Gezellige plog weer om te lezen! Goed bezig met hardlopen. Moet ik ook maar weer mee beginnen zo’n 9 wkn na mijn bevalling. Even een vraagje, hoelaat doe jij Benjamin sochtends en smiddags naar bed? En luktte dat al toen hij kleiner was? Mijn dochtertje is 9 wkn en ben een beetje op zoek naar een vast ritme..

  Fijne week! Liefs

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!