PLOG191: PERSONEELSFEESTJE

 In Persoonlijk

Goedemorgen lieve allemaal! Het is weer tijd voor de vrijdagplog; de nieuwe week is begonnen! Afgelopen vrijdag had ik zo’n dag met vanalles en nog wat. In de ochtend was ik bij Isabelle om bij te kletsen en mijn nagels weer netjes te laten maken. Daarna had ik weer opnames voor een filmpje voor Jong Uden, dus de kindjes bleven even bij Isabelle. ‘s Avonds hadden we personeelsfeestje met de zaak! Voor het eerst in drie jaar zonder dikke buik, dus mét een wijntje. Ook wel eens leuk. Ik laat jullie zien hoe mijn dag was!

Ik ben vrijdagochtend weer vroeg beneden en ik word helemaal blij van de tafel zoals ie nu is. Dat volle dienblad eraf, bloemetjes erop. Er komt nog iets aan de muur erboven, en dan ben ik blij met dit hoekje!

Gedoucht: klaar voor vandaag! De kindjes slapen allebei nog. Ik ben deze week iedere op precies dezelfde tijd opgestaan, om 6:45, en daar krijg ik tien keer meer energie van dan wanneer het iedere ochtend anders is. Hebben Koen en ik nog even samen voor hij moet gaan werken. Ook wel gezellig.

Ik trek m’n nieuwe sportbroek aan. Die zit ZO bizar lekker.

Deze kleine prins en ik gaan samen ontbijten terwijl Benjamin ligt te drinken. Multitasken!

Na het ontbijt gaan we de deur uit.

Op naar Isabelle. Morris riep voor we gingen al niets anders dan ‘Noooono’.

Deze drie zijn zo lief samen. Morris en Nova zijn sowieso dikke mik, maar nu ging Nova boekjes lezen voor Benjamin. Te schattig echt. Drie onder de twee!

Mijn kleine grote vriendin wil knuffelen terwijl Isabelle mijn nagels doet. Knuffelkont.

Ik laat de kindjes even bij Ies omdat ik weer een filmpje moet opnemen voor Jong Uden. Eerst bij ons thuis de voice-over..

En later in het park zo. Alsof ik niet kneiterhard aan het bevriezen ben ondertussen.

Ik krijg deze foto doorgestuurd van Ies. Ze zijn samen onderweg en ik vind het zo leuk om te zien hoe goed ze samen kunnen, die kleine mensjes.

En deze dan. Samen crackers met kaas en poffertjes eten.<3 ZO. LIEF.

Het is zo verschrikkelijk koud, dus als ik even moet wachten ga ik in een auto zitten om de Olympische Spelen te kijken. Kjeld Nuis wint goud. Ik word altijd zo’n onwijze nationalist als er zo’n groot toernooi is. Helemaal leuk om te volgen.

Als we klaar zijn ga ik de kindjes weer ophalen. Het is bedtijd voor ze. Morris is doodmoe van het spelen met Nova. Hij heeft het zo naar zijn zin gehad, en al zijn kruit verschoten. Lekker slapen dus allebei.

Ik werk nog een beetje, en als Koen thuis is kijken we samen een aflevering Love Island. Guilty pleasure!

Rond vijven is het weer tijd voor een voeding!


Dat zul je altijd zien, maar uitgerekend op het moment dat wij iets moeten halen we Morrisje met hoge koorts uit bed. Helemaal niet lekker. Arm ding. Het is zo bizar, want hij is nooit ziek, heeft bijvoorbeeld nog nooit griep of zoiets gehad, maar hij heeft echt de longen van Robin, want hij heeft zo snel een ruisje of een piep. Maandag maar weer even laten luisteren bij de dokter voor ik weer te laat ben.

Ik trek m’n Zarajurkje weer aan met mijn nieuwe laarsjes. Love deze combi!

Wen is er. Ze past weer op de jongens. Fijnste wat er is. Kan ik zonder zorgen van huis. Ik heb het eten klaar gezet voor ze, maar Benjamin krijgt eerst zijn wortel. Hij kan eten joh die kleine.

Bijna al mijn collega’s! Ik heb een groot deel al een hele poos niet gezien omdat ik veel vanuit huis werk en ik natuurlijk met verlof ben geweest, dus het is heel gezellig om weer met z’n allen te zijn.

We gaan eten bij ‘t Zusje. Ideaal met zo’n grote groep.

Ik eet niet zo veel als normaal. Gewoon geen plek voor! Dit is wel erg lekker. Carpaccio en zalm.

Vorige week liet ik jullie in de plog zien dat we opnames hadden voor EenVandaag, en vandaag werd dat uitgezonden. Ik krijg heel veel berichtjes van lezers die me voorbij zien komen op tv: zo grappig! Heb m’n one minute of fame ook weer gehad hoor.

Lekkerste toetje van ‘t Zusje: de bastogneparfait. Ik zou er wel tien op kunnen, maar houd het bij eentje.

Voor het geval je je afvraagt of ik een alcoholprobleem heb: welnee. Maar echt, geef deze meid vijf wijn en ik hang op de kop in de kroonluchter. Kan ik heeelemaal niet meer tegen. Heb ik met een mix geen last van, dus we gaan over op de Malibu cola. Beter. En ook lekker.

Na het eten gaan we nog naar de kroeg. Robin en Mees zijn uiteraard ook mee. Zo gezellig.

We zijn rond drieën weer thuis, maar uiteindelijk kunnen we pas om VIJF uur slapen. Man man man. Kort nachtje dus. Maar het was een onwijs leuke dag! Gezellig met Ies en de kindjes, leuk met Jong Uden en lekker eten met collega’s is nooit een straf! Goed begin van een fijn weekend.

Ik zie jullie morgen weer voor de weekendplog! Bedankt voor het lezen!

Recommended Posts
Comments
  • Lieke

    Die bastogne parfait is zo lekker!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!