PLOG200: LIEVELINGSETEN

 In Persoonlijk

Goedemorgen! Tijd voor een nieuwe week. We trappen ‘m af met de 200e (!) plog. Bizar dat ik al zoveel dagen van mijn leven heb vastgelegd op de blog de afgelopen 2 jaar. De plogs zijn nog steeds de best gelezen artikelen, plus ik vind ze erg leuk om te maken, dus voorlopig ben ik er nog niet klaar mee. De rust is hier weer wedergekeerd en de agenda iets minder vol. Afgelopen vrijdag had ik weer huisvrouwendag. Poetsen, boodschappen doen, chillen met de kindjes, discussies met mijn dreumes, koken, wassen: de hele riedel kwam weer voorbij. Het was een fijne dag. Een beetje saai, maar ook wel prima om even niet per se iets te móeten doen! Dat komt nou eenmaal niet heel vaak voor. Ik maakte weer foto’s. Dat zit ondertussen zo in mijn systeem dat het bijna gek voelt om níet te ploggen op dagen dat dat niet ‘hoeft’! Komen ze!

Morning! De boys slapen nog dus ik doe mijn make-up beneden aan tafel. Maakt niet zo veel lawaai!

Mijn grote prins is er ook. Die koppie.. Hij wordt zo groot, en wijs, en snapt zoveel meer dan wij soms beseffen. En die grote blauwe kijkers hè.. Van wie hij die heeft?!

Boterhammetje met een beker melk. Smakelijk Morris!

Morris demonteert zijn keuken en haalt de lampen er als eerste af. Welja.

Oké, de demontage gaat toch niet door. Krijten op het deurtje van maar. Morris <3 mama.


Baby B is er ondertussen ook! Die doet hard zijn best vooruit te komen op zijn speelkleed.

Benjamin krijgt zijn fruithap in Morris zijn stoel. Tijd voor eentje van hemzelf!

Morris wil knuffelen. Benjamin denkt daar het zijne van.

Mees appt of ze de jongens even mee mag nemen naar haar ouders. Maar natuurlijk. Kinderwagen in elkaar..

Ennn gaan met die banaan. Morris is heel erg gek op zijn tante Mimi en heeft ons het liefst allemaal bij elkaar. Hij heeft dat eenkennige nog steeds niet gehad: als Mees hem meeneemt zwaait hij net tot hij me niet meer kan zien, en dan is het verder helemaal prima.

Ik ga ondertussen even boodschappen doen. Dat is toch echt stukken sneller zonder kinderen dan met!

Snapchatjes van Mees: Morris wordt verwend!

En Benjamin heeft het ook naar zijn zin. Kijk dat blije koppie! Zo leuk dat Mees haar ouders ook zo lief zijn voor de jongens.

Na de Lidl nog even door naar de Ap voor het andere deel van de boodschappen.

Ik ben weer thuis, en de jongens ook. Ik maak lunch voor ons.

Mama eet ook mee. Benjamin gaat helemaal goed op z’n broodkorst.

Tijd om te poetsen!

Vindt deze ook helemaal leuk. Dweilen zonder dweil: fantastisch. Geen speelgoed nodig zo.

Het is tijd voor een middagdutje. Ik breng de jongens naar bed en poets daarna de rest van het huis.

Als Koen thuis is stofzuigt hij beneden! Goede hulp.

De jongens zijn klaar met slapen, maar Morris wil per se niet zijn slaapzak uit. Het ding MOET aanblijven. Dat zijn dus van die dingen waar ik helemaal niet moeilijk om kan doen. Mijn verstand zegt: je slaapzak hoort in bed, maar van de andere kant: wat maakt het uit als hij hem gewoon nog even aan wil houden? Hij doet er niemand kwaad mee én wordt er heel blij van. Keuze snel gemaakt!

Tijd voor een paar slokjes voor Benjamin.

Deze banjert ondertussen nog steeds in diezelfde slaapzak rond.

Ik rijd even naar de ouders van Mees om een pakketje op te halen.

En als ik terugkom staat Morris zo op me te wachten. Nog steedddds in die slaapzak. Maar natuurlijk.

Dit haalde ik op: de mini food processor van Kitchenaid. Helemaal blij mee! Ideaal ding! Ennn weer op de veiling gekocht. Spiksplinternieuw voor minder dan de helft van wat hij in de winkel kost!

Benjamin krijgt zijn avondeten. Voor wie denkt dat Koen zijn haar heeft opgeschoren; het is het licht! Haha. Ik moest zelf drie keer kijken.

Ik ga koken! Onze favoriet van dit moment. Gele rijst met curry. Méga lekker.

Oké het verdient geen schoonheidsprijs, maar dat hoeft ook niet. Als het maar smaakt. Koen eet er cashewnoten bij, maar ik niet omdat ik daar een dikke tong en opgezwollen lippen van krijg. Weer zo’n gek iets wat ik heb overgehouden aan m’n zwangerschap. Ik kan alles eten, pindakaas for life enzo, maar van die noten gebeuren er gekke dingen.

Knuffels knuffels knuffels.

Ik ga met de jongens onder de douche. Eerst Morris, daarna Benjamin. Vind dat zo fijn! Doe het eigenlijk veel te weinig. Wel intens blij dat Morris mijn angst voor water niet heeft overgenomen.

We sluiten de dag af zoals alle dagen: met boekjes op bed!

Wij gaan de bank op voor een paar afleveringen Love Island – GUILTY PLEASURE – en dan gaan we er niet te laat in. Morgen wordt een superleuke dag, met wel met veel van vanalles, maar we willen al op tijd de deur uit dus dan is een beeetje prima nachtrust geen gek idee.

Ik hoop dat jullie een fijn weekend hadden! Het onze zien jullie zoals altijd morgen weer.

Bedankt voor het lezen!

 

Recommended Posts
Showing 7 comments
 • Maike

  Bij welke veiling heb je de foodprocessor gekocht?

 • Lindsay

  Ziet er weer uit als een prima vrijdag!
  Ben ook benieuwd via welke veiling je de laatste spulletjes hebt gescoord.

  Fijne week!

 • Karin

  Heerlijk zulke dagen! Vraagje, waar slaapt Benjamin in? Tijdens zijn slaapjes overdag en ‘s nachts? (Kleertjes/romper/pyjama/slaapzak?) En hoe warm is zin slaapkamertje? Ik weet niet meer hoe ik dat bij Morris deed (en hij slaapt al een tijdje in een groot bed met dekbed in pyjama). Indie is nu 12 weken en slaapt tot nu toe in haar kleertjes met ‘s nachts een slaapzak met mouwtjes. Ben benieuwd!

  • bijzonderkleinwonder

   Benjamin slaapt overdag óf in zijn kleertjes, of in zijn romper met een slaapzak. ‘s Nachts altijd in een rompertje met slaapzak met mouwen, en dan een laken en dekentje eroverheen. De temperatuur op zijn kamertje weet ik om heel eerlijk te zijn niet precies. Ik heb er de verwarming nooit aan en zet het raam overdag regelmatig open voor wat frisse lucht als hij niet in zijn bedje ligt!

 • Manon

  Weer een leuke plog!
  Ik vraag mij vaak af welke cosmetica producten je gebruikt. Ik begrijp dat je toch wel budget-proof producten gebruikt, wat naar mijn mening er prima uit ziet! Zou ik zelf ook graag willen testen zoals blush, bronzer e.d. (op de foto kan ik het niet goed zien)! Alvast bedankt hoor!

 • Laura

  Ik ben heel benieuwd naar het recept van de gele rijst met curry!
  Ziet er super lekker uit namelijk.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!