PLOG208: EENMAAL, ANDERMAAL..

 In Persoonlijk

Goedemorgen allemaal! Wat hébben we prachtig weer gehad de afgelopen dagen hè?! Ik geniet er nog van na. Het was gewoon écht even zomer. Vrijdag was mijn vrije dag zoals altijd. We begonnen hem in de kinderboerderij waar Morris uitgebreid knuffelde met heel veel geitjes, ik deed daarna boodschappen met allebei de boys, toen ze sliepen genoot ik even van de zon in de tuin, we poetsen het huis en aan het eind van de dag tekenden de kopers van ons huis het koopcontract! Een bijzondere dag dus, en ik maakte er foto’s van!

Koen gaat om kwart over 6 naar de sportschool, dus ik sta op en ga beneden naar de gang. De pui open, frisse lucht binnen, vaatwasser uitruimen en wat eten. Heerlijk om de dag zo te beginnen.

Mijn niet meer zo kleine baby wordt rond 8:30 uur wakker. Goedemorgen vriendje! Hij wordt altijd zo blij als hij me ziet ‘s ochtends. Dat vind ik het echt het allerleukste.

Ik wil eerst dit jurkje aan..

Maar bedenk me dan en ga voor deze. Vorige zomer was ik natuurlijk heel hoogzwanger van Benjamin, dus heb ik al mijn ‘normale’ zomerjurkjes niet aan gekund. Vind het leuk dat dat nu wel even kan!

Morris is doodmoe en slaapt uit tot kwart over negen. Dikke prima! Korte broeken weer vandaag!

De kinderboerderij gaat om 10:00 uur open en dan staan we voor de deur.

Anne maakt weer wat foto’s van de jongens en van mij en dat vindt Morris heel gezellig. Het is zo leuk dat hij al die namen ondertussen ook gewoon kent!

Benjamin vermaakt zich prima in de kinderwagen. Lekker met blote beentjes.


Er zijn heeeel veel babygeiten. Echt té lief voor woorden.

Op precies het allerkleinste loopkarretje wil Morris een rondje maken. De logica..

We gaan boodschappen doen met z’n drieën. Het is een beproeving vandaag, want ik had bedacht dat Benjamin al wel in het karretje zou kunnen, alleen ziet ie nog niet echt stabiel én is het precies tijdens zijn dutjestijd. Morris heeft het ondertussen op de appels voorzien, en ik probeer ze allebei tevreden te houden en ondertussen m’n kar te vullen. Het lukt uiteindelijk aardig.

Op naar huis! De tuin in en genieten van het mooie weer.

Lekker spelen!

Morris sjouwt rond buiten. Met z’n gieter, alle planten water geven.

We gaan lekker picknicken in de tuin. Met z’n drieën op het gras!

Morris vindt het fijn vandaag. Lekker samen, niks moeten, alleen maar leuke dingen.

Er komt een kneitergrote doos van Playmobil binnen.

Met dit. ZO leuk! Alles met beestjes. Alsof het voor Morris gemaakt is. Dit zijn zulke fantastische pakketjes!

Zullen we het even met z’n allen over dit koppie hebben?! Meine güte echt, je kunt me opvegen zo. Kleine vrolijke Frans. Het is bedtijd voor de boys. Middagdutje! Benjamin is ook echt compléét afgepeigerd, dus dat komt goed uit.

Even alle boekjes in de kast leggen, en dan is het tijd om naar bed te gaan!

Ik heb vanalles te doen, maar besluit gewoon even in de tuin te gaan met een Linda. Heeel even genieten van de zon!

De jongens slapen bijna drie uur, en Koen en ik halen ze samen uit bed.

De kopers van ons huis komen langs om het koopcontract te tekenen, dus ik breng de jongens even naar papa en mama. Dat is net iets gemakkelijker.

En voor Morris één groot feest. Kan hij lekker even in de tuin spelen.

Ik haalde zijn waterschoentjes tevoorschijn, maar die waren – goh, verrassend – veel te klein. Mama haalde nieuwe voor hem en hij vindt ze geweldig. ‘Mooooi’ blijft ie maar zeggen.

Onderweg naar huis haal ik nog een paar dingen bij de Plus die ze niet bij de Lidl hebben.

We ruimen samen de tuin op en ik vind het er altijd zo gezellig uitzien als de plantjes bloeien en de parasol open is.

We zijn blij want we zijn samen en het is weekend.

En wij zijn bijna drie jaar getrouwd!

De kopers van ons huis zijn er en we tekenen het koopcontract in de tuin. Met een wijntje! Je kunt het slechter treffen. Zo fijn dat dit allemaal geregeld is.

Het wordt allemaal wat later dan we verwacht hadden, dus papa en mama brengen de jongens naar huis.

Morris wil nog even met de bal spelen, dus ondanks dat het al laat is doen we dat. Hij kan dan niet meteen naar bed, dus dit is prima zo.

Na nog even te hebben gespeeld zegt hij zelf dat hij moe is, dus dan gaan we lekker naar boven. Boekjes lezen en naar bed!

Wij hebben omdat het tijdtechnisch allemaal anders liep dan gedacht nog steeds niet gegeten en we hebben geen zin in afhaal maar ook niet in lang in de keuken, dus ik maak een uitsmijter voor ons allebei. Heel lekker wel.

Met carpaccio vooraf, want die hadden we nog.

We eten in de tuin. Wat is dat fijn met die temperaturen!

We gaan op tijd naar bed en ik word wel nog even heel blij van mijn gezellige bloemen. Een bos van Wen en een bos van Ies.  Heb ‘t getroffen met die vriendinnen van mij. Morgen moeten we heel vroeg op om naar de kapper te gaan, als in; we moeten er om 8:30 uur ZIJN, met twee kinders, dus dat is ook weer even een dingetje maaar wel prima in het kader van ‘dan heb je zo lekker veel aan de dag’. Hoe de rest van het weekend eruit zag zien jullie morgen in de weekendplog!

Hebben jullie een fijn weekend gehad? Bedankt voor het lezen lieve allemaal, en tot morgen.

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • Larissa

  Wat een heerlijke beelden weer van je vrijdag! En wat fijn dat het voorlopige koopcontract getekend is.

 • Sanne

  Gaan jullie verhuizen? Zo’n mooi huis!

  • bijzonderkleinwonder

   Ja we gaan verhuizen. Is vorige week een artikel over online gekomen én een Instagram post…

 • lonneke

  heerlijk om die plogs te kunnen lezen tijdens de nachtelijke voeding van Riff. ik ben voorstande van elke dag een nee onzin maar ik hoop wel oprecht dat Riff zo’n vrolijk kindje wordt zoals Benjamin en Morris

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!