PLOG#21: EEN ECHT VRIJE VRIJDAG

 In Persoonlijk

collage21

Dit was nou eens een écht vrije vrijdag! Vanwege de verhuizing lagen de servers er eventjes uit, dus ik kon gewoon helemaal niet werken. Ik had gisteravond ineens flinke koorts, maar werd na een hele goede nacht slapen – EINDELIJK! – lekker uitgerust wakker vanochtend en besloot vandaag maar ‘n beetje rustig aan te doen. Het werd een heerlijke vrijdag, kijk je weer mee?

IMG_4864

Goedemorgen! Ik word wakker en heb éindelijk weer eens fijn geslapen! De nachten zijn de afgelopen weken echt ellendig, en gisteravond voel ik me ineens hondsberoerd. Ik krijg koorts, geef over en duik om 16.45 al in bed om er de rest van de avond niet meer uit te komen. Vanochtend voel ik me weer hartstikke prima! Een beetje goede nachtrust doet wonderen. Mijn voedingskussen en ik zijn trouwens ook onafscheidelijk. Zonder dat ding lukt het me überhaupt niet om een fijne houding te vinden, mét gaat dat stukken makkelijker.

IMG_4865

De pyjama’s worden er ook met de dag charmanter op hè? Gewoon een shirt van Koen, omdat het zo lekker zacht is. M’n buikie is wel onzichtbaar zo, dat dan weer wel! Haha.

IMG_4870

Omdat ik zo lekker van de verandering ben ontbijten we met een grote mok thee, twee mandarijntjes en een beschuitje met hagelslag. Iets later neem ik nog een bakje yoghurt.

IMG_4872

Ik wil eigenlijk eventjes wat werken, maar door de verhuizing kan ik niet in het systeem. Dan maar lekker eventjes video’s kijken en niksen en theedrinken. EN wasjes draaien tussendoor, uiteraard. Geen dag zonder wasjes hier.

IMG_4862

Kijk nou zo lekker hij bij me ligt, deze knapzak. Het zonnetje schijnt zo mooi naar binnen en Junior komt weer lekker bij me slapen. Bizar hoe ‘n persoonlijkheidsswitch hij heeft ondergaan de afgelopen 30 weken. Ik hoef maar te gaan zitten en hij nestelt zich al op mijn schoot. Of op mijn buik, dat vindt ie ook fijn. Crazy catlady alert.

IMG_4876

Ik lees de LINDA. Mijn favoriete magazine ever. Mama en ik hebben al jaren een abonnement, en ik heb alle edities bewaard. Die liggen hier dus in stapels verspreid door het huis. Vraag me niet waarom, maar ondanks mijn opruimwoede kan ik ze niet weggooien.

IMG_4877

Na een superslome ochtend toch maar even aankleden. Wel zo netjes! We gaan wel voor comfortabel. Broekje is een donkergroen gecoat ‘gewoon’ exemplaar van nog voor mijn zwangerschap, weet even niet welk merkje. Wonder boven wonder kan die zelfs nog dicht. Truitje is van de H&M, ook van jaren geleden. Sneakers zijn van Gino-B. Wie die merknaam bedacht heeft trouwens; lijkt bij wijze van spreken net een crimineel!

IMG_4881

Bad hairday tot en met vandaag. Probeer het wassen nog een dagje uit te stellen. Make-upje is hetzelfde als altijd!

IMG_4883

Doei vriendje, tot straks!

IMG_4884

Onderweg naar Raamsdonksveer. Ik ben nog niet in het nieuwe pand geweest omdat ik vanwege mijn zwangerschap toch zwaar overbodig ben, maar ik ben superbenieuwd en wil het heel graag zien, dus ik rij er nu gewoon even naartoe.

IMG_4888

Zo! Gearriveerd!

IMG_4885

En het is zooooo mooi! En groot! Echt bizar. Als je ziet waar het ooit, bijna 13 jaar geleden begonnen is, en waar we nu zijn.. Onvoorstelbaar. Ik ben supertrots op pap.

IMG_4890

En die locatie ook. Pal aan de A27! Leuk om het even gezien te hebben. Ik rijd met een fijn gevoel weer naar huis.

IMG_4893

Ik maak nog even een tussenstop bij een vriendinnetje. Zij kan door omstandigheden eens in de zoveel tijd bij Nike winkelen met héél veel korting, en als wij van te voren een lijstje maken neemt ze hetgeen wat ze daarvan hebben altijd voor ons mee. ZO LIEF! Deze tassen zijn niet alleen voor ons, maar ook voor Robin en Mees, en mama.

IMG_4892

Voor mij neemt ze dit jackje/vestje mee. Ik draag sinds ik zwanger ben veel meer casual kleding; broekjes met shirtjes en vestjes, gewoon omdat dat zo lekker zit. Ik heb alleen één grijs vest, dus deze zwarte lijkt me een handige toevoeging.

IMG_4891

Ennn we hebben weer frisse Roshes! Ik ben eigenlijk helemaal geen sneakermeisje zoals jullie weten, ik vond Roshes vroeger zelfs heel lelijk, maar sinds ik ze heb ben ik verslaafd. Ze lopen zo bizar fijn. Ik heb al twee paar, héél fel  blauw/groene, en beige, maar ik pak mis op de basics dus ze neemt zwarte en witte voor me mee. En voor Koen donkerblauwe. Kosten geen knoop nu, en zijn gewoon altijd handig. Vooral straks als ik op het einde van mijn zwangerschap loop denk dat ik ze ook heel fijn vind, omdat ze zo lekker luchtig zijn en heel licht. En ze kunnen in de wasmachine. Dikke vette pré!

IMG_4895

Koen is thuis en dat betekent WEEKEND. Twee dagen samen. Heb ik heel veel zin in. Koen ook, kun je wel zien hè;)?! Haha. We gaan meteen de deur uit.

IMG_4897

Even kijken bij de bouw van ons huis! Wie mij volgt op Snapchat (mieswalk) heeft dit verhaal al kunnen zien, maar ik ging dus de auto niet uit. Daar op dat groene stukje rechts ligt namelijk een dood konijntje, en ik vind dat ZO zielig dat ik er niet langsop wilde. Dus ik bleef in auto, en Koen ging even snel foto’s maken van de bouw. Ja I know, zwaar hormonaal en ik moest er zelf ook heel hard om lachen, maar ik kan dat gewoon echt niet aanzien. En het beestje lag er vorige week ook al, ik snap niet dat niemand ‘m dan eventjes weghaalt ofzo.

IMG_4900

Wij besluiten heel impulsief even samen wat te gaan eten. Én drinken, uiteraard. Manlief luidt het weekend goed in.

IMG_4902

Ik neem een burger en die is echt heel lekker. Ik kan ‘m bij lange na niet op: Frummel ligt zo hoog in mijn buik dat ik wel vaak kan eten, maar niet veel in één keer. Koen neemt surf&turf.

IMG_4903

En ik neem een mini stukje cheesecake na. Gewoon omdat het kan. En stiekem ook omdat ik vanochtend op de weegschaal ging staan en ik zag dat ik deze week iets ben afgevallen. Vond dat ik deze dus wel mocht hebben. Haha. En lekker dat ie was!

IMG_4904

Wat een geweldig begin van het weekend was dit. Van zo even samen een hapje eten kan ik héél erg genieten. Zo bijzonder, de laatste 9 á 10 weekjes met zijn tweetjes! Ik hoop dat we dit soort dingetjes straks blijven doen, gewoon met Frummel erbij, of af en toe samen, maar ik besef me ook dat het in ieder geval minder vanzelfsprekend zal zijn dan nu. We nemen het er dus nog maar even van! De rest van de avond doen we eigenlijk niets meer. We kijken series en ik zet deze plog in elkaar. De rest van het weekend ben ik ook weer aan het ploggen – dat artikel komt maandagochtend online!

Ik hoop dat jullie ook zo’n fijne vrijdag gehad hebben en wens jullie weer een heel fijn weekend lieve lezers! X

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • Nesrin

  Je had zeker een good hair day en je make-up zit zo mooi. Leuke plog en die Roshes, wow, ik wil ze ook.

  PS. Leuke blog heb jij!

  • Michelle

   Wat lief Nesrin! Zoveel complimentjes: dankjewel! X

 • eenbezigbijtje

  Ziet er zeker uit als een lekkere vrijdag! Lekker genieten dit weekend.

  • Michelle

   Dat was het inderdaad ook. Ik heb een heerlijk weekend gehad Hanna (plogje komt morgenvroeg weer online), ik hoop dat jouw weekend ook fijn was:). .

 • Monique

  Leuke plog!
  X Monique

  • Michelle

   Dankjewel Monique!:)

 • Bea Kardol

  Hallo Michelle,
  Met heel veel plezier heb ik jouw verhaal weer gelezen. Leuk om zo jouw zwangerschap te volgen.
  Geniet van jouw zwangerschap.
  Bea Kardol

  • Michelle

   Wat lief dat je een reactie achter hebt gelaten Bea! Heel leuk dat je mijn blog zo volgt. Tot volgende week!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!