PLOG211: DE MIST TREKT LANGZAAM OP

 In Persoonlijk

Goedemorgen allemaal op deze mooie maandag. Wat is het weer weer lekker omgeslagen hè? Ik ga deze week proberen om weer in mijn ‘normale’ blogritme te komen, met vandaag dus om te beginnen de plog van afgelopen vrijdag. De allerlaatste dag van Morris zijn tweede levensjaar, de dag voor zijn tweede verjaardagsfeestje, en de eerste dag in anderhalve week waarin de mist in mijn hoofd een beetje leek weg te trekken. Ik deed alle boodschappen voor zaterdag tot er geen boodschappentas meer in de auto paste, maakte twee taarten en versierde het huis. Én ik maakte overal foto’s van. Komen ze!

Ik ga Morris uit bed halen op zijn laaatste ochtend als dreumes van EEN, en hij wil heel graag nog even met mama in het grote bed. Dus dat doen we. Lekker op ‘t gemak de dag beginnen; zo fijn op een vrije dag!

Benjamin is ook wakker!

Tijd voor de eerste voeding. We zijn weer lekker op elkaar afgestemd vandaag. En dat was nog oprecht onbewust ook, al gelooft dat natuurlijk niemand zo. Haha.

Spijkerbroekje, basic shirt en Converse. Ideale outfit op een mamadag als vandaag.

DIE KOPPIES JONGENS! Lekker samen ontbijten.


Morris crosst rondjes op zijn Wishbone. Hij heeft nog niet helemaal door dat dat binnen qua ruimte zeg maar niet per se heel erg ideaal is, maar vooruit.

Benjamin krijgt zijn fruit. Wordt ie blij van.

Wendy is aan de wandel met Rossi en loopt even langs. Vindt Morris natuurlijk fantastisch: even knuffelen met de hond!

Mees haalt de jongens op om even naar de diertjes te gaan samen. Kan ik ondertussen alle boodschappen halen voor morgen. Ik weet niet hoe dat met jullie zit, maar als we een feestje hebben heb ik het gevoel dat ik voor honderdduizend man eten aan het halen ben.

Deze werden van de week bezorgd toen we drie jaar getrouwd waren. Die man van mij heeft zo z’n romantische momenten.

Voor ik ga nog even gauw een wasje ophangen. Kan maar gebeurd zijn. Het droogt zo megasnel nu boven.

Ik begin met een rondje Lidl. Weekboodschappen en feestboodschappen.

Ennn naar de Ap. Drie keer raden waarvoor ik bij dit schap kom..

Als zelfs je station bomvol boodschappen tassen zit weet je dat je HEEL veel gekocht hebt.

Op naar huis!

De kindjes zijn er weer. Benjamin eet crackertjes nadat ik hem gevoed heb.

Nu al verjaardagspost voor Morris!

Dit is zo zo zo lief. Morris heeft een boterham met pindakaas, en die gaat hij zitten delen met Benjamin. ‘Baby hapje, Morris hapje, samen eten’.

En samen knuffelen.

Dit kleine kereltje is heel erg moe. Tijd voor een middagdutje.

Als ze allebei slapen probeer ik de cheesecake die ik gisteren alvast maakte om te proberen of het wat zou zijn voor Morris z’n verjaardag. Ik vind ‘m mégalekker, en iedereen die ik ‘m laat proeven ook, dus ik besluit vandaag een nieuwe te maken.

KOEN IS THUIS. We hebben weekend samen.

En daar ben ik zo blij om. Lekker samen zijn. Ik heb vandaag voor het eerst sinds de miskraam een beetje meer lucht in mijn hoofd. De afgelopen week had ik steeds het gevoel dat er letterlijk een frot watten in zat die er maar niet uit wilde. Vandaag is dat een beetje anders. Ik voel me een stuk blijer en ik word gelukkig van het mooie weer.

Ik moet nog even naar de drukker voor een paar vergrotingen van Morris’ uitnodiging.

En naar de Karwei voor van die dingen om de slingers mee op te hangen aan ‘t plafond. Ik vind de Karwei echt steeds leuker worden. Hebben zulke gave interieurdingetjes.

Ik ben weer thuis en begin aan de taarten. Deze twee Kitchenaid’s zijn m’n beste vrienden als er iets gebakken moet worden.

Koen vult de koelkast in de schuur. Iets met bang dat er te weinig bier is.

We halen samen Morris uit bed na zijn middagdutje en hij is nog sloom. Nog lekker even liggen.

En nog even knuffelen in het grote bed. Mijn kleine grote vriend. Morgen twee jaar.. Waar is de tijd gebleven?

BROERTJES! De blonde en de donkere.

Lekker campingoutfitje Morris! Haha.

Benjamin eet dit en het gaat helemaal op.

Morris zit ondertussen aan z’n soepje.

Dit at Benjamin vandaag. Aanradertje. Twee van deze bakjes gingen erin, alsof het niks is. Benjamin is niet zo’n goede eter als Morris was, dus ik ben blij dat hij dit zo lekker vond.

CHEESECAKE.

En tiramisutaart – ook klaar!

Papa en mama komen even langs. Benjamin vindt het wel gezellig.

Twee minuten stilte.. Zo bizar: twee jaar geleden begonnen precies nu mijn weeën. Ieder jaar weer even een momentje. Ik vergeet nooit meer dat Koen bij de benzinepomp was voor iets lekkers omdat ze de volgende dag mijn vliezen zouden komen breken en we nog even wilden genieten van onze laatste avond met z’n tweeën. Zo ver kwam het alleen niet, want terwijl hij weg was kreeg ik mijn eerste wee, precies tijdens dat stiltemoment dus, en begon de bevalling. Vijf uur en drie kwartier later was Morris er.

Morris vindt het allemaal prima. Stilzijn is niet heel makkelijk voor hem, maar het lukt aardig.

Als de jongens in bed liggen eten wij een uitsmijter.

En dan gaan we als een malle aan het versieren voor morgen!

Bijna klaar!

Als alle slingers hangen, het cadeau ingepakt op tafel staat en de boel helemaal opgeruimd is voor morgen gaan we naar bed toe. Nog één nachtje; dan is ons vriendje TWEE. Wat wordt hij groot ineens. Ik kan niet wachten om zijn gezichtje te zien als hij morgen beneden komt..

In de weekendplog van morgen zien jullie wat hij van ons cadeau kreeg, hoe zijn feestje was en hoe Morris écht jarig was.

Bedankt voor het lezen!

Recommended Posts
Showing 8 comments
 • Jessy

  Super leuk zo hè alles versieren voor jullie kleine vriend!
  Wat voor dingetjes zijn dat precies waarmee je dingen aan het plafond ophangt?

 • Margot

  Wat fijn dat je je iets beter voelde! En ik ben ook heel benieuwd naar die dingen om versiering aan het plafond te hangen.

 • Marieke

  Fijn dat het langzaam ietsje beter gaat.
  Ben reuze benieuwd naar het recept van je cheesecake. Zou je dat willen delen?

 • Tamara

  Mag ik vragen met wat voor materiaal jullie alle slingers en ballonnen hebben opgehangen aan jullie plafon. Want wij hebben een span plafon en kunnen dus niks aan het plafon hangen.

  Groetjes tamara

 • Ilse Visscher

  Heel leuk je plog! En ben vooral blij dat er deze dag en dagen wat positiefs was voor jullie. Jullie mogen trots zijn op jullie twee lieverdjes. X

 • Denise van Doesburg

  Wat een mooie foto van jullie twee toen ik de plog aanklikte. Ik moet wel zeggen dat ik deze week best veel aan jullie gedacht heb. Hoe het met jullie gaat en vooral met jou!
  Super leuk om weer een plogje te lezen ❤

 • Carmen

  Wat fijn dat je je ietsje beter voelt. En wat een leuke slingers en grote foto van de kaart van Morris! Jullie zullen vast een leuke dag gehad hebben. Ik ben benieuwd naar je plog daarover:)

 • Mare

  Wauw jij pakt uit Michelle….dat is typisch de ondernemer! Plannen, regelen, goed gevoel voor stijl/interieur en zorgen dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft.
  Goddank dat jij mensen om je heen hebt die dat zien en jij ook helpen, want ik krijg wel de indruk dat jij anders snel over je grenzen zou gaan. Want als jij eenmaal bezig bent, dan kun je moeilijk stoppen 🙂 en dan moet het ook af.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!