PLOG213: HET WORDT CONCREET!

 In Persoonlijk

Goedemorgen op weer een zonnige maandag na een lekker lang weekend! Hebben jullie een fijn weekend gehad? En een fijne moederdag? Wij hebben lekkere dagen achter de rug. Donderdag besloten Koen en ik spontaan een dag sauna te doen. Dat hadden we nog nooit gedaan samen, maar in het kader van even niks en uitrusten leek ons dat nu wel een goed plan. Vrijdag waren we samen vrij en deden we weinig spannends. Ik deed de weekboodschappen, we chillden in de tuin met de jongens én we gingen weer even naar ons nieuwe huis. Daarna borrelden we in de tuin én hakten we de knoop door wat betreft de verhuisdatum. ZO veel zin in!

Het is vrijdagochtend en ik krijg  deze foto doorgestuurd van mama. Toen we gisteren thuiskwamen van de sauna zei Morris dat hij met oma mee wilde om bij oma te slapen. Hij was zo overtuigd en het kwam voor iedereen wel uit, dus gingen de boys uit logeren en wij samen een borrel drinken om onze fijne dag samen af te sluiten. Helemaal goed!

Baby niet thuis betekent kolvennn. Bijna negen maanden borstvoeding..

Het is supermooi weer dus wij ontbijten samen in de tuin.

Ik word helemaal vrolijk van mijn lavendel. Die heb ik vorig jaar in de potten gezet, leek de hele winter morsdood, maar is nu ineens weer springlevend. Je kunt maar ergens blij van worden mensen.

Dit jurkje heb ik bijna drie jaar geleden bij de Primark gekocht voor acht hele euro’s, en het heeft z’n geld al zó opgebracht! Ik droeg het tijdens mijn zwangerschap van Morris, daarna, tijdens de zwangerschap van Benjamin en nu dus weer. Topding. Heeft de wasmachine en droger al bizar vaak van binnen gezien, maar doet nog steeds dienst.

Op naar de boys!

We gaan de kindjes weer ophalen, en Morris is blij om ons te zien!

Benjamin is ondertussen druk met het opeten van zijn schoenen. Prima bezigheidje zo op de vrijdagochtend.

Neuzen met Mimi.

We gaan naar huis! Bella en Wendy zijn er heel even en dan is Morris helemaal in zijn element. Vind dit zó’n mooie foto van Bel en hem. Twee handen op één buik zijn ze, met hun acht jaar leeftijdsverschil.

Rossi is ook mee, dus blijer kun je die kleine man niet maken. Voetballen met de hond; helemaal leuk.

Bel gaat tot de zomer meetrainen met voetbal om te kijken of ze het wat vindt, dus je snapt: ik ben aaaapetrots. M’n grote moppie. Ik geef haar mijn Nederlands Elftal shirt om in te trainen. Zij blij, ik blij.

Deze kleine pipo is de afgelopen dagen zo onrustig als maar zijn kan. Doorkomende tanden, tijgeren tot ie een ons weegt, ‘mamamamamamamama’ en vooral heel veel willen wat nog niet lukt: hij heeft het niet zo breed. Knuffelen helpt gelukkig altijd.

‘Ehh, maakte jij nou een foto van mij?!’

Morris wil druiven, dus dan is dat wat we doen.

Ik ben bezig met het boodschappenlijstje en doe inspiratie op uit het kookboek voor kindjes van de Appie, maar puntje bij paaltje gebruik ik het nauwelijks en verzin ik altijd zelf maar wat. Benjamin eet heel veel met de pot mee. Als hij wat anders krijgt dan wij gaat hij net zo lang zitten pruilen tot er toch een hapje zijn kant op komt! Óók als er ui en knoflook in zitten. Heeft hij geen last van gelukkig, en het heeft natuurlijk veel meer smaak.

Boodschappen bij de Lidl! Lekker veel groenten en fruit. En magere yoghurt, want dat wordt hier door iedereen gegeten. Minimaal een pak per dag!

Ik ben weer thuis en de boodschappen zijn opgeruimd. We gaan even met papa en mama naar ons nieuwe huis kijken. Zij hadden het nog niet gezien en zijn méga benieuwd. En ik ook naar wat zij ervan vinden.

We zijn weer thuis! Papa en mama zijn er net zo blij mee als wij! We doen even een vrijdagmiddagborrel.

De liefste.

Geen vrijdagmiddagborrel zonder hapje.

Als Morris wakker is speelt hij lekker in de tuin.

En Benjamin drinkt een thee’tje! Ze hebben allebei megalang geslapen. Zo moe waren ze.

Koekje erbij.

Hepi en Hepi hebben lang weekend samen. Heel erg fijn.

Er zijn maar weinig dingen waar ik gelukkiger van word dan van Koen met de jongens. Allebei zo gek op hun papa.

Ik doe nog even snel een rondje supermarkt voor de dingen die ze bij de Lidl niet hadden. Ik gebruik deze tas heel vaak; vind het echt een ideaal ding.

Benjamin z’n gezicht als hij eten ziet..

Morris is helemaal weg van onze buren, dus als hij buiten staat is het altijd meteen ‘Baaaaart en Eeeeeel’. Ze zijn thuis dus hij gaat even over de schutting om te knuffelen.

Dat koppie. Hij wil natuurlijk weer niet naar huis. El heeft een baby in de buik en Morris denkt dat het een meisje is. Maar Morris denkt dat alle buikbaby’s meisjes zijn, omdat Benjamin er al uit is. Haha.

Bedtijd voor de boys. We doen er allebei eentje. Altijd hetzelfde. Koen Benjamin, ik Morris en dan de wisseltruc voor borstvoeding en boekjes lezen.

Kijk mij nou toch een rijk mens zijn! Ik krijg heel veel vragen van jullie over hoe het met me gaat – zo lief! – en om ‘m even te beantwoorden zo: het gaat goed. Af en toe overvalt het me dat mijn buik leeg is, als ik ‘s avonds een wijntje inschenk ofzo, en dat voelt heel naar, maar de allerscherpste randjes zijn er wel al vanaf. We praten er nog steeds veel over en dat is denk ik het beste wat we kunnen doen. In ons geval, in ieder geval.

We gaan op tijd tukken. Knettermoe allebei. Wél in een frisgewassen bed. Extra chill.

Ik slaap weer lekker dramatisch zoals gewoonlijk, en als ik midden in de nacht wakker ben en op de babyfoon kijk zie ik dit. Ik moet er hardop om lachen. Hoi Benjamin. Die ligt ook even een beetje te draaien in zijn bed en kruipt helemaal naar de babyfoon toe, maar valt wel heel snel weer in slaap. Gelukkig maar! En nu hebben we nog twee dagen voor de boeg! Fijn! Ik ben er morgen weer met een nieuwe weekendplog. Voor nu wens ik jullie een heerlijke week!

Bedankt voor het lezen!

Recommended Posts
Showing 5 comments
 • Lian Weerts

  Haha! Ik hoop niet dat Koen heel hard bij de schutting naar de buren roept ;-))

 • Lian Weerts

  En Benjamin in die babyfoon, te schattig..!

 • Claudia

  Wat lief Benjamin in de babyfoon. En ik hoop dat het elke dag een stukje beter gaat met jullie 🙂

 • Mathiske

  Ik ben ondertussen ook wel erg benieuwd naar jullie nieuwe huis. Vrijdag was een prima dagje, het weer was ook echt top.

 • Carmen

  Wat fijn dat het beter met jullie gaat! Goed dat jullie er samen veel over praten. Dat is vaak het beste medicijn.. Wat een koppie heeft Benjamin, echt te schattig! Morris ook hoor:) Fijne week!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!